+43
Alviva Black
Mirabelle Salvatore
Sheldon Cooper
Sorazal the Erised
Beatrice Baudelaire
Gellert
Amycus
Imperio
Lucy Weasley
Druella Black
EleniArmstrong-Potter
mjhp4ever
FLEUR258
Αstοria Greengrass
Angelika-Lavender Black
Harry Potter Black
Ariana Lestrange
The Sorting Hat
manos_harrylover
Phineas Nigellus Black
Herpo The Foul
Cassiopeia Black
Elvenpath
Halfblood Prince
Jace Wayland
Arcturus Regulus Black
elliza
Hecate
Alouriats
Minerva McGonagall
The Voice of Eternity
Maria Lovegood
Romilda Vane
HermioneInLove
anthian9
Berenice
SiMoS
Madame Maxime
Rose Black
-Moony
Lily Luna Potter
Tom Marvolo Riddle
FoNikos21
47 απαντήσεις
Μαθηματικά!
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°226
Απ: Μαθηματικά!
μην επικαλείσαι τον Θεό... δεν νομίζω να σε βοηθήσει στα Μαθηματικά..^^^
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°227
Αύριο γράφουμε Μαθηματικά κατεύθυνσης. Και είμαι αγχωμένη, γιατί πραγματικά αυτός ο άνθρωπος με κάνει να νιώθω σαν σκουλήκι. Μετάφραση; Παντελώς άχρηστη, με μηδαμινές γνώσεις. Το μάθημα του είναι το χειρότερο της βδομάδας. Κάθε φορά νιώθω πιο άχρηστη από την προηγούμενη.
Πώς θα γράψω αύριο; Θα βάλει δύσκολα θέματα, που θα ξέρω να λύσω. Αλλά θα τον δω και θα μπλοκάρω. Και θα γράψω 16.
Πώς θα γράψω αύριο; Θα βάλει δύσκολα θέματα, που θα ξέρω να λύσω. Αλλά θα τον δω και θα μπλοκάρω. Και θα γράψω 16.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°228
Ούτε 10 δεν έγραψα. Το 4ο θέμα δεν το έγραψα καθόλου. Και το είχε βάλει να πιάνει 50 μονάδες. Έχω κ μερικά που δεν έγραψα απ' το 3ο θέμα. Εντωμεταξύ ήμουν τελείως χαλαρή. Αυτός αφού έφαγε 5 λεπτά να κάνει βόλτες με τα θέματα κ άλλα 10 να μας βάλει να κάτσουμε και μας άφησε μόνο το διάλειμμα. Εγώ είχα ακόμη 15λεπτά και στο 4ο δεν μου ερχόταν τίποτα και όσο το ζορίζεις, τόσο δεν σου έρχεται. Και του άφησα το γραπτό και του είπα ότι δεν έγραψα τίποτα. Καλά να πάθω που κάθισα και ασχολήθηκα όλο το καλοκαίρι και μέχρι τώρα με τις βλακείες που μας έβαζε κάθε φορά. Μπορούσα να βγω και να κ*λοβαράω. Ας πάρω 5 τώρα. Πολύ αξία του έδωσα. Καλά να πάθω.
Σημείωση: είπε στην καθηγήτρια της Χημείας μου ότι είμαι αργόστροφη. Μωρέ μπράβο.
Σημείωση: είπε στην καθηγήτρια της Χημείας μου ότι είμαι αργόστροφη. Μωρέ μπράβο.
♩ - ♫
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°229
Ανθούλι
Πραγματικά, μη δίνεις σημασία στον κάθε καθυστερημένο, μ@λ@κ@ μαθηματικό. Στο αρχιψώνιο το δικό μου φέτος ένας μαθητής είπε καλημέρα και του κάνει "δε δέχομαι καλημέρα από αδύναμους μαθητές"
Κι έτσι κι αλλιώς, κι εγώ μια από τα ίδια είμαι, στο φροντηστήριο μπορεί να σου λύσω τα πάντα, αλλά τα πάντα, και η μαθηματικός μου να είναι σίγουρη ότι θα πάω και θα γράψω 20, και να μπλοκάρω τελευταία στιγμή και να μην μπορώ να σκεφτώ. Μη μιλήσω για τις βλακείες από τις οποίες χάνω μονάδες.
Συμβουλή της προκοπής από μένα όπως κατάλαβες δεν μπορείς να πάρεις, γιατί κάνουμε τις ίδιες χαζομάρες, αλλά ένα θα σου πω. Μην αφήσεις ένα βλάκα ή ένα διαγώνισμα να σε κάνει να νιώσεις άχρηστη στα μαθηματικά. Και δεν είναι αλήθεια, και αν το πιστέψεις, την έχασες τη μπάλα. Πάντα να προσπαθείς.
Πραγματικά, μη δίνεις σημασία στον κάθε καθυστερημένο, μ@λ@κ@ μαθηματικό. Στο αρχιψώνιο το δικό μου φέτος ένας μαθητής είπε καλημέρα και του κάνει "δε δέχομαι καλημέρα από αδύναμους μαθητές"
Κι έτσι κι αλλιώς, κι εγώ μια από τα ίδια είμαι, στο φροντηστήριο μπορεί να σου λύσω τα πάντα, αλλά τα πάντα, και η μαθηματικός μου να είναι σίγουρη ότι θα πάω και θα γράψω 20, και να μπλοκάρω τελευταία στιγμή και να μην μπορώ να σκεφτώ. Μη μιλήσω για τις βλακείες από τις οποίες χάνω μονάδες.
Συμβουλή της προκοπής από μένα όπως κατάλαβες δεν μπορείς να πάρεις, γιατί κάνουμε τις ίδιες χαζομάρες, αλλά ένα θα σου πω. Μην αφήσεις ένα βλάκα ή ένα διαγώνισμα να σε κάνει να νιώσεις άχρηστη στα μαθηματικά. Και δεν είναι αλήθεια, και αν το πιστέψεις, την έχασες τη μπάλα. Πάντα να προσπαθείς.
Mischief managed.
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°230
Ανθή αρχικά δεν ήσουν λάθος που ασχολήθηκες.Δεν μπορεί κανείς να σου πει ότι δεν έγραψες καλά επειδή δεν είχες διαβάσει καλά κτλ ή ακόμα χειρότερα να "πείσεις" τον εαυτό σου ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έγραψες.
Στη συνέχεια,τι ηλίθιο καθηγητή που έχετε.Καταλαβαίνει ότι δίνετε πανελλήνιες του χρόνου;Νιώθει;Ακούς εκεί 50 μονάδες
Τώρα δεν μπορώ να σου πω παραπάνω γιατί δεν ξέρω τη θεματογραφία που σας έβαλε.Αφού είχες πρόβλημα και δεν μπορούσες να το λύσεις τότε,προσπάθησε να το λύσεις κάποια στιγμή που έχεις χρόνο για να δεις αν έχεις πρόβλημα ή κάποια κενά.Αν δεν μπορείς να την λύσεις,συζήτησέ την με τους φροντιστηριακούς σου!
Παιδιά,για όσους πηγαίνουμε φροντιστήριο/ιδιαίτερα κτλ στο σχολείο επιβεβαιωνόμαστε και βλέπουμε αν υπάρχουν κενά και κυρίως,κάνουμε επανάληψη.
Το επίπεδο του σχολείου είναι πάντα ένα κλικ πιο κάτω από αυτό του εξωσχολικού μαθήματος,οπότε αν υπάρχουν σημεία που δεν καταλαβαίνετε στο σχολείο,προσέξτε γιατί κρύβονται πράγματα που δεν έχετε κατανοήσει ή δεν έχετε μελετήσει αρκετά!
εντιτ:Ανθή,δεν σε νοιάζει τι πιστεύει αυτός και τέλος.Βασικά δεν σε νοιάζει τι πιστεύει κανείς άλλος εκτός από σένα.Πίστεψε στον εαυτό σου ανθή!
Στη συνέχεια,τι ηλίθιο καθηγητή που έχετε.Καταλαβαίνει ότι δίνετε πανελλήνιες του χρόνου;Νιώθει;Ακούς εκεί 50 μονάδες
Τώρα δεν μπορώ να σου πω παραπάνω γιατί δεν ξέρω τη θεματογραφία που σας έβαλε.Αφού είχες πρόβλημα και δεν μπορούσες να το λύσεις τότε,προσπάθησε να το λύσεις κάποια στιγμή που έχεις χρόνο για να δεις αν έχεις πρόβλημα ή κάποια κενά.Αν δεν μπορείς να την λύσεις,συζήτησέ την με τους φροντιστηριακούς σου!
Παιδιά,για όσους πηγαίνουμε φροντιστήριο/ιδιαίτερα κτλ στο σχολείο επιβεβαιωνόμαστε και βλέπουμε αν υπάρχουν κενά και κυρίως,κάνουμε επανάληψη.
Το επίπεδο του σχολείου είναι πάντα ένα κλικ πιο κάτω από αυτό του εξωσχολικού μαθήματος,οπότε αν υπάρχουν σημεία που δεν καταλαβαίνετε στο σχολείο,προσέξτε γιατί κρύβονται πράγματα που δεν έχετε κατανοήσει ή δεν έχετε μελετήσει αρκετά!
εντιτ:Ανθή,δεν σε νοιάζει τι πιστεύει αυτός και τέλος.Βασικά δεν σε νοιάζει τι πιστεύει κανείς άλλος εκτός από σένα.Πίστεψε στον εαυτό σου ανθή!
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°231
Ανθή το πρόβλημα δεν είναι αυτός, το πρόβλημα είναι η εμπιστοσύνη που έχεις εσύ στον εαυτό σου. Με τέτοια ψυχολογία, δεν πηγαίνεις να γράψεις. Ακόμη κι αν δεν ξέρεις πως λύνεται μία άσκηση το θέμα είναι να την παλέψεις και να την ψαχουλέψεις. Στα μαθηματικά, δε βλέπεις μία άσκηση και αρχίζεις μία συγκεκριμένη μεθοδολογία (όχι πάντα τουλάχιστον). Θα κάτσεις να τη ζορίσεις, θα τη λύσεις με διαφορετικούς τρόπους και μετά θα βρεις τη λύση.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να απογοητεύεσαι με τον κάθε μ@λάκα καθηγητή στο σχολείο. Μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλοί. Προσπάθησε να λύσεις την άσκηση μόνη σου όταν θα είσαι ήρεμη και μετά πήγαινέ την στο φροντιστήριό σου.
Ηρέμησε Ανθάκι.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να απογοητεύεσαι με τον κάθε μ@λάκα καθηγητή στο σχολείο. Μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλοί. Προσπάθησε να λύσεις την άσκηση μόνη σου όταν θα είσαι ήρεμη και μετά πήγαινέ την στο φροντιστήριό σου.
Ηρέμησε Ανθάκι.
C. Addicts for the win.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°232
Ανθή δεν ήταν χάσιμο χρόνου το διάβασμα που έκανες για τα μαθηματικά και το ξέρεις. Αν θυμάσαι το θέμα που δεν έλυσες κάτσε και πάλεψε το μόνη σου όταν ηρεμήσεις ή δώσε το στο φροντιστήριο σου. Δεν ξέρω πόσο τραμπούκος είναι ο συγκεκριμένος καθηγητής για να σε συμβουλέψω τι να κάνεις αλλά μην δίνεις σημασία σε ότι σου λέει για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και κυρίως μην τον αφήσεις να επηρεάσει την γνώμη σου για το μάθημα. Πάντα υπάρχουν καθηγητές που είναι κομπλεξικοί και προβάλλουν τα προβλήματα τους πάνω στους μαθητές τους. Καλύτερα να τον πετύχεις στο σχολείο παρά στο πανεπιστήμιο. Αυτό που είπες για τη χημικό είναι λίγο ανησυχητικό, καλό θα ήταν το αναφέρεις στους γονείς σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°233
Huh? Τι να πω στους γονείς μου, ότι ουσιαστικά με λέει βλαμμένη; Χάρηκα πολύ.
Είτε τα ξέρω, είτε όχι σε αυτόν δεν πρόκειται να γράψω και δεν με νοιάζει. 5 να μου βάλει.
Είτε τα ξέρω, είτε όχι σε αυτόν δεν πρόκειται να γράψω και δεν με νοιάζει. 5 να μου βάλει.
♩ - ♫
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°234
Κοίτα, δεν ξέρω τι έγινε και πως της το είπε αλλά δεν γίνεται να πηγαίνει στο προσωπικό του σχολείου και να λέει τους μαθητές αργόστροφους, πως την είδε, Σνέιπ;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°235
Ανθή ψυχή μου θα σου κάνω ιδιαίτερα μη μασάς
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°236
Hecate έγραψε:Κοίτα, δεν ξέρω τι έγινε και πως της το είπε αλλά δεν γίνεται να πηγαίνει στο προσωπικό του σχολείου και να λέει τους μαθητές αργόστροφους, πως την είδε, Σνέιπ;
Με 2 μαθήματα τριγωνομετρία θέλει να γράψουμε. Αυτό πως σου φαίνεται;
ή το ότι σε κάθε μάθημα σηκώνει συγκεκριμένα 2 άτομα;
♩ - ♫
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°237
Ανθή τσάμπα σκας διότι (α) σήμερα γιορτάζεις και (β) σε έχω κόψει εγώ, τα παίρνεις με το διάβασμα οπότε μπορείς απλά να του κόψεις τα φρένα τον αγνοήσεις
Statler
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°238
Προσωπικά τα Μαθηματικά είναι από τα αγαπημένα μου μαθήματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνοντε τόσο δύσκολα στους άλλους.Εγώ τα λύνω σε 10'-15' όσες ασκήσεις και να έχω.Απλά ένα ατυχές συμβαν ήταν όταν είχα γράψει 13 στο διαγώνισμα γιατί δεν διάβασα σχεδόν καθόλου
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°239
Για τί τάξη μιλάμε;^
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°240
Είμαι ερωτευμένος με αυτή τη σχέση εδώ και τρία χρόνια
Κανείς δεν μπορεί να σπάσει αυτό που έχουμε μεταξύ μας
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°241
^Το μέγεθος της απαισιότητάς της δεν περιγράφεται
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°242
Αρμονία σε όλο της το μεγαλείο
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°243
^Sure
- Σπόιλερ:
- Almost forgot :
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°244
anthian9 έγραψε:Ούτε 10 δεν έγραψα. Το 4ο θέμα δεν το έγραψα καθόλου. Και το είχε βάλει να πιάνει 50 μονάδες. Έχω κ μερικά που δεν έγραψα απ' το 3ο θέμα. Εντωμεταξύ ήμουν τελείως χαλαρή. Αυτός αφού έφαγε 5 λεπτά να κάνει βόλτες με τα θέματα κ άλλα 10 να μας βάλει να κάτσουμε και μας άφησε μόνο το διάλειμμα. Εγώ είχα ακόμη 15λεπτά και στο 4ο δεν μου ερχόταν τίποτα και όσο το ζορίζεις, τόσο δεν σου έρχεται. Και του άφησα το γραπτό και του είπα ότι δεν έγραψα τίποτα. Καλά να πάθω που κάθισα και ασχολήθηκα όλο το καλοκαίρι και μέχρι τώρα με τις βλακείες που μας έβαζε κάθε φορά. Μπορούσα να βγω και να κ*λοβαράω. Ας πάρω 5 τώρα. Πολύ αξία του έδωσα. Καλά να πάθω.
Πέρυσι είχα το ίδιο θέμα. Οκ, δε λέω πως τα Γενικής είναι το ίδιο αλλά οκ, είχε ίδια συμπεριφορά ο καθηγήτής και μάλιστα όταν είμαι η μόνη από τα παιδιά της Θεωρητικής στο σχολείο μου που θα έπαιρνε μαθηματικά στη Γ' και ασχολούμουν σοβαρά.
Ξέρεις, το θέμα δεν είναι ο βαθμός σου. Γιατί αν ο καθηγητής σου στο φροντιστήριο, αν εσύ ξέρεις ότι τα ξέρεις, αν λύνεις τις ασκήσεις τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Μη το δίνεις σημασία. Άσε να σε νομίζει ανόητη, αργόστροφη και δύσνους.
Μην τον αφήνεις όμως να σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση. Αν γράφεις στα θέματα του φροντιστηρίου είσαι καλυμμένη.
Στις Πανελλήνιες δε θα κοιτάξουν το όνομά σου, δε θα πάρεις το 20 επειδή κάνεις ιδιαίτερο με τον Χ ούτε το 10 επειδή δεν κάνεις. Στις Πανελλήνιες θα κοιτάξουν τις πράξεις σου and when you'll kick everyone's ass*s, αυτός δε θα ξέρει από πού του 'ρθε.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°245
Ποιός μπορεί να μου πει πως λύνονται αυτές οι 2 ασκήσεις;
Λογικά για εσάς που ξέρετε απο μαθηματικά θα είναι εύκολες αλλά εγώ είμαι άσχετη..
1)ημ(2x)επί συνx+ημx επί συν(2x)=1/2
2)Αν ημx+ημψ =1/2 και συνx+συνψ=ρίζα3/2 δείξτε ότι συν(x-ψ)=-1/2
Λογικά για εσάς που ξέρετε απο μαθηματικά θα είναι εύκολες αλλά εγώ είμαι άσχετη..
1)ημ(2x)επί συνx+ημx επί συν(2x)=1/2
2)Αν ημx+ημψ =1/2 και συνx+συνψ=ρίζα3/2 δείξτε ότι συν(x-ψ)=-1/2
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°246
B Λυκείου είσαι ε?
Α)Σύμφωνα με τον τύπο είναι: ημ(α+β)=ημα*συνβ+ημβ*συνα
Επομένως:
ημ(2x)*συνx+ημx*συν(2x)=1/2 <=> ημ(2x+x)=1/2 <=> ημ3x=1/2=ημ(π/6)
άρα
(3x=2kπ+π/6 ή 3x=2kπ+π-π/6) <=> (x=2kπ/3+π/18 ή x=2kπ/3+5π/18)
Β)Υψώνοντας και τις δύο σχέσεις στο τετράγωνο και εκτελώντας τις ταυτότητες έχουμε:
ημ^2(x)+ημ^2(y)+2ημx*ημy=1/4 :(1)
συν^2(x)+συν^2(y)+2συνx*συνy=3/4 :(2)
Προσθέτοντας κατά μέλη τις (1),(2) και λαμβάνοντας υπόψη ότι ημ^2(x)+συν^2(x)=1 παίρνουμε:
2(ημx*ημy+συνx*συνy)+[ημ^2(x)+συν^2(x)]+[ημ^2(y)+συν^2(y)]=1 =>
2συν(x-y)+1+1=1 =>
συν(x-y)=-1/2
που είναι και το ζητούμενο.
Χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο βήμα η σχέση: συν(x-y)=ημx*ημy+συνx*συνy
Ελπίζω να σε κάλυψα
Επομένως:
άρα
Β)Υψώνοντας και τις δύο σχέσεις στο τετράγωνο και εκτελώντας τις ταυτότητες έχουμε:
Προσθέτοντας κατά μέλη τις (1),(2) και λαμβάνοντας υπόψη ότι ημ^2(x)+συν^2(x)=1 παίρνουμε:
2συν(x-y)+1+1=1 =>
συν(x-y)=-1/2
Ελπίζω να σε κάλυψα
*
*
*
*
*
*
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°247
Μεγαλύτεορ βαθμό στο Τεστ ! Είμαι τόσο Θεά στα μαθηματικά
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°248
Πόσο πήρες το Δέπι? Εμάς η "αγαπητή" κυρία μαθηματικού μας είχε βάλει 80 σήσεις παραγοντοποίηση για τα Κρίστμας και αφού έφαγα δύο ώρες να τις λύσω μας λέει πως μας αφήνει περιθώριο άλλες δύο βδομάδες. Ε είναι fail η "αγαπητή" μας μαθηματικού
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°249
Arcturus Regulus Black έγραψε:B Λυκείου είσαι ε?
Επομένως:
άρα
2συν(x-y)+1+1=1 =>
συν(x-y)=-1/2
Ελπίζω να σε κάλυψα
Ναι δευτέρα λυκείου. Ευχαριστώ πολύυυ!
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity