+38
Katherine Black
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
princessmaggie
Druella Black
Alviva Black
Morfin Gaunt
Sectumsembra
paul potter
Harry Potter Black
Angelika-Lavender Black
vis x
Bella Black
n.scamander
Cassiopeia Black
Alicia Spinnet
Harry James Potter
ioanna papa
Maria Granger
Eleanna Lovegood
papanakis
The Sorting Hat
Demix Leblack
Imperio
Sorazal the Erised
Amelia Blackfoot
Mysterious Wizard
eui95
Sama'el
Stardust.
Ronerm
Professor Snape
Christina Granger
geopap
Andros the Invincible
The Guardian Angel
Sylvie Lovegood
Lily Luna Potter
42 απαντήσεις
Άζκαμπαν και Τρόπος Διαφυγής
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Άζκαμπαν και Τρόπος Διαφυγής
Σκέφτηκα κάτιάλλο... εγώ δεν θα πήγινα ποτέ στο Αζκαμπάν οπότε δεν θα μου χριαζόταν να δραπετεύσω . Όχι ότι είμαι άγιος απλώς δεν θα με έπιαναν
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°27
ioanna papa έγραψε:θα προσπαθουσα να μην μπω για να μην το σκασω!!!χιχι
Αν έμπαινες όμως? Θα μπορούσες να αποδράσεις? Αυτό ρωτάμε...
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°28
Μα δεν θα πήγαινα ποτέ στο Αζκαμπάν!
Αλλά και να πήγαινα δεν το βλέπω να αποδράσω!
Αλλά και να πήγαινα δεν το βλέπω να αποδράσω!
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°29
Σιγά μην μπορούσα να δραπετεύσω!
Το ξέρω ότι πιστεύω πολύ στον εαυτό μου!
Το ξέρω ότι πιστεύω πολύ στον εαυτό μου!
n.scamander- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 487
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
...επειδή και εγώ είμαι ζωομάγος όπως ολοι οι υπόλοιποι...θα γινόμουν καβούρι και τσουπ!! μπλουμ στη θάλασσα!!
και χαίρετεεεεεε
και χαίρετεεεεεε
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°31
Σιγά μη με πιάνανε, για να με βάλουν μέσα...
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
vis x- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°32
με κάποιον τρόπο θα έβγαινα από το κελί.Έπειτα θα έψαχνα σαν τρελός για ένα ραβδί
Here comes Helga's Hufflepuff heir
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°33
χμμμμ θα μεταμορφονωμουν σε ψυλο και θα εφευγα απο κανα παραθυρο.αν δεν ειχε παραθυρια θα μεταμορφονωμουν σε μοριο της σκονης και θα εφευγα.τι στο καλο....σκονη δεν υπαρχει στο αζκαμπαν!!!????
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
- *οσομ*:
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
θα προτιμουσα να καθομουν στο κελακι επειδη εαν προσπαθουσα να δραπετευσω θα........
paul potter- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 670
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Magical Identity
Today's thought: μαγος τωρα μαγος για παντα
- Δημοσίευση Ν°35
Μπορει να τον βοηθησε καποιος απο εξω
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°36
Ίσως να τα κουτσοκατάφερνα και να έφευγα.
Slytherin Fiction Team
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
Λοιπόν,το Αζκαμπάν είναι ως γνωστόν η χειρότερη(με την ευρύτερη έννοια)φυλακή του μαγικού και μη κόσμου.Οι φυλακισμένοι δεν έχουν μόνο να περάσουν την διαμονή τους μέσα στους τέσσερις τοίχους του κελιού τους στην παραμέληση και την αδιαφορία αλλά έχουν και τους τρομερούς Παράφρωνες.Πλάσματα που κανένας δεν θα ήθελε να συναντήσει και μπορούν να τρελάνουν ένα άτομο φέρνοντας του στο μυαλό τις δυσάρεστες αναμνήσεις του,πόσο μάλλον στους κρατούμενους του Αζκαμπάν που πλέον θα ήταν και ψυχολιγικά ευάλωτοι απο την όχι και τόσο ευχάριστη διαμονή τους στην μαγική φυλακή.Παρόλαυτα πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να δραπετεύσεις απο εκεί,στο κάτω κάτω έχει αποδειχτεί περίτρανα πως το Αζκαμπάν δεν είναι κανένα απόρθητο φρούριο.
Καταρχάς οι Παράφρωνες δεν μπορούν να διακρίνουν την ανθρώπινη παρουσία,καθώς είναι τυφλοί.Μπορούν μόνο να νιώσουν τις σκέψεις του κρατούμενου και αυτές μονάχα για να καταλάβουν ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι απαραίτητα άνθρωπος.Το κόλπο είναι να μην σε επιρεάσουν οι Παράφρωνες.Εάν ας πούμε είσαι ένα άτομο που δεν έχει τύψεις για το παρελθόν του όσο φριχτό και αν είναι αυτό,τότε έχεις πιθανότητες να δραπετεύσεις.Στο κάτω κάτω η φυλάκιση των κρατουμένων στηριζόταν πάνω στην ψυχολογική τους αστάθεια λόγω της επίδρασης των Παραφρώνων πάνω τους και έτσι δεν υπήρχε φόβος να σκεφτούν κάποιο σχέδιο για να ξεφύγουν απο την φυλακή,επειδή πολύ απλά δεν μπορούσαν να σκεφτούν αισιόδοξα.Εάν γλυτώσεις απο την συναισθηματική φόρτιση των Παραφρώνων τότε μπορείς πάντα να το σκάσεις απο το κελί σου.Θα μπορούσες να επιτεθείς στον φύλακα που θα φέρνει το φαγητό σου και να το σκάσεις πρωτού οι Παράφρωνες αντιληφθούν τι συμβαίνει.
Βέβαια υπάρχει πάντα η αμυδρή περίπτωση να σε βοηθίσουν κάποιοι συνεργάτες σου(αν έχεις)απο έξω και να σε βγάλουν εκείνοι απο το κελί σου με κάποιον τρόπο,ίσως κάνοντας επίθεση στο Αζκαμπάν.Και βέβαια μπορείς να τα κάνεις πλακάκια με τους Παράφρωνες,όπως ο Βόλντεμορτ,αν και αυτό είναι σχεδόν αδύνατον.
Και όπως γνωρίζουμε όταν ένας μάγος μπαίνει στο Αζκαμπάν το Υπουργείο σπάει το ραβδί του.Έτσι ο μάγος είναι μέσα στο κελί του χωρίς ραβδί,ανυπεράσπιστος απένταντι στους Παράφρωνες.Εάν όμως ένας μάγος ξέρει να κάνει ξόρκια χωρίς ραβδί,όπως ο Βόλντεμορτ και η Λίλυ,τότε μπορεί να το σκάσει απο το Αζκαμπάν,φτάνει βέβαια να έχει γλυτώσει απο την συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν οι Παράφρωνες.
Τέλος,αν έχεις γλυτώσει απο την συναισθηματική φόρτιση των Παραφρώνων και θέλεις να ξεφύγεις απο το Αζκαμπάν χωρίς να γνωρίζεις να κάνεις ξόρκια χωρίς ραβδί και χωρίς να γνωρίζεις τις αδυναμίς των Παραφρώνων ή να έχεις συναίτερους που να σε βγάλουν έξω απο το κελί σου,μπορείς πάντα να κάνεις εξάσκηση μέσα στο κελί σου για να γίνεις ζωομάγος.Ζωομάγος δεν γεννιέσαι,γίνεσαι.Θα είναι σίγουρα δύσκολο και επωδυνό όμως παραμένει ένας τρόπος για να γλυτώσεις απο την φυλακή σου.
Προφανώς αυτοί είναι οι τρόποι για να μπορέσεις να γλυτώσεις απο το Αζκαμπάν.Πάντως όσοι τρόποι και αν υπάρχουν και ότι κόλπο και αν μπορείς να κάνεις για να δραπετεύσεις,πρέπει πάντα να υπάρχει μιά προιπόθεση στους κρατούμενους που θέλουν να δραπετεύσουν.Να μην χάσουν την αισιοδοξία τους απο τους Παράφρωνες και να μπορούν να κάνουν ευχάριστες σκέψεις.Απο την στιγμή που θα μπορούν να το κάνουν αυτό,τότε η απόδραση απο το Αζκαμπάν έχει κάποιες πιθανότητες.Εάν όμως δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο κρατούμενος,τότε είναι αδύνατον να ξεφύγει.
Καταρχάς οι Παράφρωνες δεν μπορούν να διακρίνουν την ανθρώπινη παρουσία,καθώς είναι τυφλοί.Μπορούν μόνο να νιώσουν τις σκέψεις του κρατούμενου και αυτές μονάχα για να καταλάβουν ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι απαραίτητα άνθρωπος.Το κόλπο είναι να μην σε επιρεάσουν οι Παράφρωνες.Εάν ας πούμε είσαι ένα άτομο που δεν έχει τύψεις για το παρελθόν του όσο φριχτό και αν είναι αυτό,τότε έχεις πιθανότητες να δραπετεύσεις.Στο κάτω κάτω η φυλάκιση των κρατουμένων στηριζόταν πάνω στην ψυχολογική τους αστάθεια λόγω της επίδρασης των Παραφρώνων πάνω τους και έτσι δεν υπήρχε φόβος να σκεφτούν κάποιο σχέδιο για να ξεφύγουν απο την φυλακή,επειδή πολύ απλά δεν μπορούσαν να σκεφτούν αισιόδοξα.Εάν γλυτώσεις απο την συναισθηματική φόρτιση των Παραφρώνων τότε μπορείς πάντα να το σκάσεις απο το κελί σου.Θα μπορούσες να επιτεθείς στον φύλακα που θα φέρνει το φαγητό σου και να το σκάσεις πρωτού οι Παράφρωνες αντιληφθούν τι συμβαίνει.
Βέβαια υπάρχει πάντα η αμυδρή περίπτωση να σε βοηθίσουν κάποιοι συνεργάτες σου(αν έχεις)απο έξω και να σε βγάλουν εκείνοι απο το κελί σου με κάποιον τρόπο,ίσως κάνοντας επίθεση στο Αζκαμπάν.Και βέβαια μπορείς να τα κάνεις πλακάκια με τους Παράφρωνες,όπως ο Βόλντεμορτ,αν και αυτό είναι σχεδόν αδύνατον.
Και όπως γνωρίζουμε όταν ένας μάγος μπαίνει στο Αζκαμπάν το Υπουργείο σπάει το ραβδί του.Έτσι ο μάγος είναι μέσα στο κελί του χωρίς ραβδί,ανυπεράσπιστος απένταντι στους Παράφρωνες.Εάν όμως ένας μάγος ξέρει να κάνει ξόρκια χωρίς ραβδί,όπως ο Βόλντεμορτ και η Λίλυ,τότε μπορεί να το σκάσει απο το Αζκαμπάν,φτάνει βέβαια να έχει γλυτώσει απο την συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν οι Παράφρωνες.
Τέλος,αν έχεις γλυτώσει απο την συναισθηματική φόρτιση των Παραφρώνων και θέλεις να ξεφύγεις απο το Αζκαμπάν χωρίς να γνωρίζεις να κάνεις ξόρκια χωρίς ραβδί και χωρίς να γνωρίζεις τις αδυναμίς των Παραφρώνων ή να έχεις συναίτερους που να σε βγάλουν έξω απο το κελί σου,μπορείς πάντα να κάνεις εξάσκηση μέσα στο κελί σου για να γίνεις ζωομάγος.Ζωομάγος δεν γεννιέσαι,γίνεσαι.Θα είναι σίγουρα δύσκολο και επωδυνό όμως παραμένει ένας τρόπος για να γλυτώσεις απο την φυλακή σου.
Προφανώς αυτοί είναι οι τρόποι για να μπορέσεις να γλυτώσεις απο το Αζκαμπάν.Πάντως όσοι τρόποι και αν υπάρχουν και ότι κόλπο και αν μπορείς να κάνεις για να δραπετεύσεις,πρέπει πάντα να υπάρχει μιά προιπόθεση στους κρατούμενους που θέλουν να δραπετεύσουν.Να μην χάσουν την αισιοδοξία τους απο τους Παράφρωνες και να μπορούν να κάνουν ευχάριστες σκέψεις.Απο την στιγμή που θα μπορούν να το κάνουν αυτό,τότε η απόδραση απο το Αζκαμπάν έχει κάποιες πιθανότητες.Εάν όμως δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο κρατούμενος,τότε είναι αδύνατον να ξεφύγει.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°38
Δεν θα μπορουσα με τιποτα μα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να δραπετευσω.Καλη , ξε-καλη μαγισσα δεν θα γινοταν.Οι Παραφρονες θα με επηρεαζαν σε τεραστιο βαθμο λογω των αμετρητων ασχημων αναμνησεων μου και δεν θα μου εμενε κουραγιο ωστε να σκεφτομαι την δυαφυγη.
- RAULSON:
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°39
Με τιποτα δε θα μπορουσα να δραπετευσω.Εκτος και αν μεταμορφωνομουν σε καποιο μικρο πλασμα,αλλα και παλι πιστευω πως δεν ξεγελουν τους παραφρονες αυτα.
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
princessmaggie- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 414
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012
Magical Identity
Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....
- Δημοσίευση Ν°40
θα έχανα τα λογικά μου από τους παράφρονες από την πρώτη μέρα,γιατί είμαι πολύ σευαίσθητος χαρακτήρας!όποτε μάλλον δε θα τα κατάφερνα!
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°41
Συμφωνώ με την Sylvie!!Οι χειρότερες στιγμές μου έχουν
πάψει να είναι πια!!Τις έχω αποδεκτεί και δεμ θα με πήραζαν!!
πάψει να είναι πια!!Τις έχω αποδεκτεί και δεμ θα με πήραζαν!!
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°42
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δραπετεύσω χωρίς να είμαι ζωομάγος...
- Σπόιλερ:
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°43
θα με επιρεαζαν σιγουρα....δε ξερω πως θα αποδρουσα...ισως να ανατιναζα το κελι οταν εφευγε ο παραφρονας που με φυλλαγε
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°44
μαλλον οχι...και ζωομαγος να ημουν ποτε δεν θα μπορουσα
να σκεφτω τροπο διαφυγης...
να σκεφτω τροπο διαφυγης...
"I am haunted by humans."
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°45
Δεν νομίζω να μπορούσα να δραπετεύσω
- H.P.♥:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°46
Αν μπεις στο Αζκαμπάν δύσκολα βγαίνεις. Πολύ δύσκολα. Μάλλον δεν βγαίνεις.
Δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα.
Πάντως αν ήθελα απελπισμένα να αποδράσω θα προσπαθούσα να εστιάσω σε θετικές σκέψεις. Το κυριότερο πρόβλημα είναι να περάσεις από το κοπάδι Παραφρόνων που φυλάνε την τα κελιά. Ακόμη κι αυτό αν το καταφέρεις -που είναι άθλος- σίγουρα θα υπήρχαν και άλλα πολύ ισχυρά μάγια πέρα από τους Παράφρονες. Τι στο καλό, αναφερόταν σαν την πιο καλά προστατευόμενη μαγική φυλακή. Οπότε λογικά θα μου ήταν χρήσιμοι και μερικοί ικανοί συνεργάτες εκτός φυλακής, να διοργανώσουν μια επίθεση, έναν αντιπερισπασμό, οτιδήποτε. Ας έπιανα ραβδί στα χέρια μου, ακόμη και την ομπρέλα του Χάγκριντ και κάτι θα βρισκα να κάνω...
Γενικά με την πρώτη ευκαιρία, δηλ. με πιο ελαστικά μέτρα ασφαλείας, θα το επιχειρούσα. Το Αζκαμπάν είναι ένα άθλιο μέρος για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου
Δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα.
Πάντως αν ήθελα απελπισμένα να αποδράσω θα προσπαθούσα να εστιάσω σε θετικές σκέψεις. Το κυριότερο πρόβλημα είναι να περάσεις από το κοπάδι Παραφρόνων που φυλάνε την τα κελιά. Ακόμη κι αυτό αν το καταφέρεις -που είναι άθλος- σίγουρα θα υπήρχαν και άλλα πολύ ισχυρά μάγια πέρα από τους Παράφρονες. Τι στο καλό, αναφερόταν σαν την πιο καλά προστατευόμενη μαγική φυλακή. Οπότε λογικά θα μου ήταν χρήσιμοι και μερικοί ικανοί συνεργάτες εκτός φυλακής, να διοργανώσουν μια επίθεση, έναν αντιπερισπασμό, οτιδήποτε. Ας έπιανα ραβδί στα χέρια μου, ακόμη και την ομπρέλα του Χάγκριντ και κάτι θα βρισκα να κάνω...
Γενικά με την πρώτη ευκαιρία, δηλ. με πιο ελαστικά μέτρα ασφαλείας, θα το επιχειρούσα. Το Αζκαμπάν είναι ένα άθλιο μέρος για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
dimitra granger- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2014
Magical Identity
Today's thought: Somietimes you win, sometimes you won
- Δημοσίευση Ν°47
Θα προσπαθούσα συνέχεια δεν θά το έβαζα με τίποτα κάτω μέχρι να έβρισκα κάτι για να αποδράσω , οτιδήποτε κι άν ήταν αυτό.