Θυμάμαι είδα πως ήμουν με τις φίλες μου την Ν. και την Κ. στην σχολή και τρώγαμε.Ήτανε απόγευμα και κλασσικά το απόγευμα το εστιατόριο δεν έχει πολύ κόσμο. Όταν τελειώσαμε το φαγητό μας εγώ και η Ν. θα φεύγαμε,αλλά η Κ. μας είπε ότι θα κάτσει γιατί εκεί θα γινότανε η συναυλία ενός μεταλλά,ναι μέσα στην Φιλοσοφική. Και όταν φεύγαμε,βλέπαμε όλο και περισσότερο κόσμο να έρχεται,και όλο και περισσόετερο και όλο περισσότερο.Και μετά καθώς πηγαίναμε προς τα λεοφωρεία είδαμε 2 τύπους να βγαίνουνε από δυο μεγάλα αμάξια.Μετά από λίγο είδαμε και άλλους τέτοιους.Και εγώ και η Ν. κάπως μάθαμε ότι τα 5000 άτομα που θα είχε συναυλία κάτι θα πάθαιναν. :blasé: Τους ήθελαν για κάποιο λόγο αυτοί οι κακοί περίεργοι τύποι.Όμως μας είδανε σε κάποια φάση κ εκεί άρχισε ένα ανθρωποκινυγητό. Τρέχαμε να κρυφτούμε στα φυτά.Να προειδοποιήσουμε τον κόσμο.Να μην μας πετύχει καμία σφαίρα αφήστε .Τελικά δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος.
Το επόμενο όνειρο με μια μεγάλη ανάπτυξη θα μπορούσα να το κάνω κ βιβλίο.
Έβλεπα υποτίθεται ταινία.Αυτή η ταινία ήτανε εποχής.Υπήρχανε 2 κοπέλες οι οποίες άνικαν στον βασιλικό χωρό και ήτανε πλούσιες σχετικά.
Υπήρχανε και 2 λοχαγοί στο στρατό οι οποίοι όμως δικαιούντουσαν να κοιτάξουν μόνο χωριάτισες και όμως κοπέλες με βασιλικό αίμα.
Ας τον πούμε τον έναν Α. για να τους ξεχωρίζουμε και τον άλλο Β.
Ο Α. ήτανε πολύ όμορφος και νέος.Ο Β. ήτανε 40αρης αλλά γοητευτικός.Οι κοπέλες γύρω στα 25-28 και οι δύο.Η μία κοπέλα ήτανε ξανθιά και η άλλη καστανή.
Οι λοχαγοί κάπως έτυχε και γνώρισαν αυτές τις κοπέλες.ο Α. αγάπησε την ξανθιά,και ο Β. την καστανή.Όμως δεν επιτρεπότανε να τα έχουνε γιατί η ποινή ήτανε θάνατος.
Έτσι αποφάσισαν να τις κλέψουνε. Γινότανε ένα πάρτι,ένας μεγάλος βασιλικός χωρός στο παλάτι.Περισσότερο κλαμπ βέβαια θύμιζε εκεί μέσα παρά παλάτι. Ήρθε και οι ώρα του μεγάλου θεάματος,του χορού .Και βγήκανε καμία 20 κοπέλες,αναμεσά τους και η ξανθιά και η καστανή της ιστορίας.Όμως για κάποιο λόγο στην ξανθιά είχανε βάλει καστανή περούκα και στην ξανθιά καστανή περούκα. Παρέλειψα να πω ότι αυτές οι δυο ήτανε και αδερφές και έμοιζαν πάρα πολύ. Έτσι καθώς χόρευαν οι κοπέλες,οι άντρες ο Α. και ο Β. γλυκοκοίταζαν ο καθένας άλλη κοπέλα .Στο τέλος του θεάματος ο Α. και ο Β. εξαφανίστηκαν.
Και ξαφνικααα,σπάσανε κάτι τζάμια και κάνανε εντυπωσιακή είσοδο με τα μεγάλα τους άλογα.Ο Α. άρπαξε την ξανθιά(η οποία ήτανε η καστανή) και ο Β. την καστανή(η οποία ήτανε η ξανθιά) :blasé:
Τους πήρε όμως είδηση ο βασιλικός στρατός και τους πήρε στο κατόπι. Και άρχισαν ένα κυνηγιτό με τα άλογα μέσα στο δάσσος.Μιλάμε τα άλογα του Α. και του Β. τρέχανε πάαααααρα πολύ γρήγορααα .Όμως ο Β. πίεσε υπερβολικά το άλογο του,το οποίο σκόνταψε.Σε σλοοοοο μοσιοοοον ειδα το άλογο να πέφτει.
Το σκηνικό μετά ήτανε ο Β. πεσμένος μέσα σε μια λίμνη.Είχε και λίγο μακρύ μαλί.Σήκωσε το προσωπό του και χαμογέλασε.Και από τα μαλλιά του έπεφταν σταγόνες.Πήρε στην αγκαλιά την καστανή,και πήγε να την φιλίσει .Μόνο αυτό τον ένοιαζε.Γιατί έτσι και αλλιώς σε λίγο θα τους έπιανε ο στρατός.Τουλάχιστον ας την φιλαγε για μια φορά.
Σ'αυτό το σημείο εγώ δεν μπορούσα να τον αφήσω να φιλήσει την λάθος κοπέλα,και κάπως έβαλα το χέρι μου μέσα στο όνειρο και της τράβηξα την περούκα .Και τότε αυτός ήδη ότι στην αγκαλιά του είχε την λάθος κοπέλα.
Και σ'αυτό το σημείο με ξύπνησε η αδερφή μου .
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,δεν είναι φοβερό κονσεπτ :blasé: ?? Και θυμάμαι και τόσσες λεπτομέρειες.