Θυμάμαι μια φορά είχα ονειρευτεί πως είμαι μέσα σε ένα σκοτεινό κτήριο(σημειοτέον: πρέπει να ήταν το δικό μας σπίτι) με κάποια άλλα παιδιά(δεν συγκράτησα ποιά αλλά σίγουρα ήταν γνωστοί μου), υπήρχε ένα πλάσμα μέσα σε αυτό που στα σκοτάδια μας έψαχνε to kill us, εμείς κρυβόμασταν και σκύβαμε, και προς το τέλος ανατινάχθηκε μία βόμβα...Και εκείνη ακριβώς την στιγμή ανοίγει απότομα η μάνα μου την πόρτα και μου λέει να ξυπνήσω για το σχολείο, μου κόπηκαν τα ήπατα
+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°726
Απ: Όνειρα
^και όμως!
Θυμάμαι μια φορά είχα ονειρευτεί πως είμαι μέσα σε ένα σκοτεινό κτήριο(σημειοτέον: πρέπει να ήταν το δικό μας σπίτι) με κάποια άλλα παιδιά(δεν συγκράτησα ποιά αλλά σίγουρα ήταν γνωστοί μου), υπήρχε ένα πλάσμα μέσα σε αυτό που στα σκοτάδια μας έψαχνε to kill us, εμείς κρυβόμασταν και σκύβαμε, και προς το τέλος ανατινάχθηκε μία βόμβα...Και εκείνη ακριβώς την στιγμή ανοίγει απότομα η μάνα μου την πόρτα και μου λέει να ξυπνήσω για το σχολείο, μου κόπηκαν τα ήπατα
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°727
Sorazal the Erised έγραψε:Εγώ έβλεπε ότι έτρεχα να μπω στη Βιβλιοθήκη του Χόγκουαρτς και γιατί έπρεπε να γράψω κάτι και άλλο έτρεχα έτρεχα και δε μπορούσα να φτάσω. Στη βιβλιοθήκη. Στο Χόγκουαρτς.
Lisette de Lapin έγραψε:Προχθές είδα ότι είχα ξαναπάει πενΤαήμερη και μας κυνηγούσε ο βόΛντι,τον οποιο δεν μπορούσα να δω,αλλά ένιωθα ότι ήταν εκεί και μετά έπρεπε να φύγουμε κι εγώ έψαχνα να βρώ σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο με ένα σωρό διαδρόμους τα βιβλία μου και την φωτογραφική μου μηχανή.
Καλά πάμε, μόνο αυτό έχω να πω
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°728
ειδα πως γραφαμε Βιολογια και μου χε πεσει μονο μια ερωτηση. Τι ειναι το κυτταρο. Μετα λεει πηγαμε για μπανιο και κατα τυχη ανακαλυψαμε εναν μαγικο κοσμο στυλ Χαρι Ποτερ και ειδαμε και κατι γοργονες... Τρεις λαλουν και δυο χορευουν δηλαδη
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°729
^Μήπως πρέπει να μπαίνουμε λιγότερες ώρες Χγ;
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°730
ελα ντε... θα αποτρελαθουμε οπως παμε
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°731
Λοιπόν χτες είδα ότι έφτιαξα το φίλτρο του ζωντανού θανάτου αλλά είχε και διαφορετική χρήση. Αν κρατούσα το φιαλίδιο κοντά μου και έκανα κάποιες κινήσεις με το ραβδί μπορούσα να μιλήσω με όσους έχουν πεθάνει και βασικά να τους κάνω ερωτήσεις. Και ρωτούσα τον Ντάμπλντορ πότε δημιούργησε επιτυχώς τον πρώτο του Προστάτη αλλά για κάποιο λόγο μου απαντούσε ο Σνέιπ. Στα 12 του και καλά.
♩ - ♫
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°732
Είδα τον Τόνι Σταρκ με στρινγκ και στραφταλιζέ καλσόν να κάνει pole dancing. Στην οροφή ενός αυτοκινήτου. Εν κινήσει.
- We seed the stars:
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°733
Χτες είδα ότι συζητούσα με τον καθηγητή μου για rpg.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°734
Cassandra Black έγραψε:Είδα τον Τόνι Σταρκ με στρινγκ και στραφταλιζέ καλσόν να κάνει pole dancing. Στην οροφή ενός αυτοκινήτου. Εν κινήσει.
Sounds like him.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°735
οτι ο λαζαρος δουλευε στα προγραμματα erasmus καιτσακονομασταν γτ δεν μ εδινε την θεση!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°736
anthian9 έγραψε:Λοιπόν χτες είδα ότι έφτιαξα το φίλτρο του ζωντανού θανάτου αλλά είχε και διαφορετική χρήση. Αν κρατούσα το φιαλίδιο κοντά μου και έκανα κάποιες κινήσεις με το ραβδί μπορούσα να μιλήσω με όσους έχουν πεθάνει και βασικά να τους κάνω ερωτήσεις. Και ρωτούσα τον Ντάμπλντορ πότε δημιούργησε επιτυχώς τον πρώτο του Προστάτη αλλά για κάποιο λόγο μου απαντούσε ο Σνέιπ. Στα 12 του και καλά.
Cassandra Black έγραψε:Είδα τον Τόνι Σταρκ με στρινγκ και στραφταλιζέ καλσόν να κάνει pole dancing. Στην οροφή ενός αυτοκινήτου. Εν κινήσει.
Έτσι πρέπει.
Half Blood Princess έγραψε:οτι ο λαζαρος δουλευε στα προγραμματα erasmus καιτσακονομασταν γτ δεν μ εδινε την θεση!!!
Προφητικό;
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°737
Είδα στον ύπνο μου ότι η μάνα μου παραπονιόταν πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί αυξήθηκε η τιμή του γάλατος. Και τι θα κάνουμε που χρειαζόμαστε τόσο γάλα κτλ κτλ.
Και το πρωί που ξυπνάω, ανοίγω την τηλεόραση και ως τίτλο είχε "μείωση της τιμής του γάλατος".
Και το πρωί που ξυπνάω, ανοίγω την τηλεόραση και ως τίτλο είχε "μείωση της τιμής του γάλατος".
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°738
Γεια σας, σήμερα δεν είδα κανένα όνειρο. Τι μπορεί να σημαίνει;
edit: ότι το σκυλί μου έπαθε εξάρθρωση ώμου ξανά και μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο! τέλεια
edit: ότι το σκυλί μου έπαθε εξάρθρωση ώμου ξανά και μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο! τέλεια
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°739
Κωνσταντίνα έχεις τερματίσει το σπαμ, πάρε μπισκοτάκι!
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°740
αυτες τις μερες εχω τα πιο περιεργα ονειρα εβερ. Προχτες ειδα οτι η κολλητη μου ηταν εγγυος.
ενιγουει τα πιο ωραια ηταν τα σημερινα.
στο πρωτο λεει πηγαινα τριτη λυκειου και ειχαμε παει περιπατο στην πιο μακρινη πλατεια της πολης. Ομως εκει περα κατι γιορταζαν λεει και ειχαν μαζευτει ατομα απο ολη την Ελλαδα. Ετυχε να ειναι εκει και δυο φιλες μου απο την Αθηνα, η Σεβη και η Μαρια. Αφου τις βλεπω κατα τυχη παω και τις χαιρεταω. Αποφασιζουμε λοιπον να παμε μια βολτα. Καθως βγαινουμε απο την πλατεια βλεπουμε ενα καλυβακι το οποιο δεν υπηρχε την προηγουμενη μερα. Κοιταμε μεσα βλεπουμε ενα πολυτελεστατο σαλονι με πλασμα τηλεορασεις αλλα εμοιαζε εγκαταλελημενο. Η πορτα ηταν ξεκλειδωτη. Ανοιγουμε λοιπον μπαινουμε μεσα και βλεπουμε εναν διαδρομο που η μια ακρη του οδηγει στο σαλονι που ειδαμε και η αλλη σε καποια κλειστη πορτα. Εμεις μπαινουμε στο σαλονι που ειχαμε δει προηγουμενως. Εκει ηταν ενας αντρας. Σαν τρελος ηταν. Ζητησαμε συγγνωμη που μπηκαμε μεσα και πηγαμε να βγουμε απο το σπιτι αλλα αυτο μας σταματησε. Και μετα εκανε εκεινο εκει που κανουν οι παραφρονες στο Χαρι Ποτερ με την ψυχη. Εμεις ομως του δινουμε μια και μπαμ και κατω.
Την επομενη μερα εγω επρεπε να ξαναπαω εκει περα με ενα μικρο παιδακι το οποιο δε θυμαμαι ποιο ητανε αλλα ειχα καποια σχεση μαζι του συγγενικη νομιζω και του ειπα τι ειχε γινει την προηγουμενη μερα για να μην παει μεσα. Αυτο ομως δε με πιστεψε και για να αποδειξει οτι εχω αδικο μπηκε μες την καλυβα. ειδε τον ανθρωπο στο διαδρομο, τρομαξε και αρχισε να τρεχει ουρλιαζοντας. εκεινος μας κυνηγουσε μετα καλεσαμε την αστυνομια κι εκει ξυπνησα.
το δευτερο που ειδα ηταν τελειως τραλαλαλα.
Ειχαμε λεει καποια επανασταση και κατι ειχα παραβιασει κανονες και κατι τετοια
Ημουν εγω που μπορουσα να πεταξω και ειχα στην κατοχη μου ενα ιπταμενο κουνελι που μιλουσε.Τωρα κατι ειχε γινει με εκεινο το κουνελι κι επρεπε για να τη γλυτωσουμε να δώσω το κουνελι σε κατι φιλες μου. Εκει λοιπον που τους το ειχα δωσει κ αυτες ειχανε μπει μεσα στο σπιτι ερχεται ενας φιλος μου ο οποιος υποστήριζε αυτους που μας ειχαν επιβαλει την κατοχη και ηθελε να μου αλλαξει γνωμη. Αρχιζω λοιπον εγω να πεταω και του ξεφευγω. Παω στο σπιτι του κολλητου μου του λεω ''το και το παμε γιατι θα μας πιασουν'' παιρνουμε ποδηλατα και τρεχουμε. μας βλεπει ομως ο αλλος που υποστηριζε κατοχη και μας κυνηγαει και αυτος με το ποδηλατο. Κανα πεντακοσαρι μετρα πισω μας ητανε. Σε καποια φαση φτανουμε σε μια διασταυρωση και λεω στον κολλητο μου ''Δεξια παμε δεξια''. ετσι που πηγαιναμε ομως βλεπουμε τον αλλον μπροστα μας ο οποιος μας πιανει κ τον ακολουθουμε. μας οδηγει στους καθηγητες μας απο το γυμνασιο οι οποιοι θελουν επισης να μας αλλαξουν γνωμη αλλα τελικα τους αλλαζουμε εμεις.
αυτα.
ενιγουει τα πιο ωραια ηταν τα σημερινα.
στο πρωτο λεει πηγαινα τριτη λυκειου και ειχαμε παει περιπατο στην πιο μακρινη πλατεια της πολης. Ομως εκει περα κατι γιορταζαν λεει και ειχαν μαζευτει ατομα απο ολη την Ελλαδα. Ετυχε να ειναι εκει και δυο φιλες μου απο την Αθηνα, η Σεβη και η Μαρια. Αφου τις βλεπω κατα τυχη παω και τις χαιρεταω. Αποφασιζουμε λοιπον να παμε μια βολτα. Καθως βγαινουμε απο την πλατεια βλεπουμε ενα καλυβακι το οποιο δεν υπηρχε την προηγουμενη μερα. Κοιταμε μεσα βλεπουμε ενα πολυτελεστατο σαλονι με πλασμα τηλεορασεις αλλα εμοιαζε εγκαταλελημενο. Η πορτα ηταν ξεκλειδωτη. Ανοιγουμε λοιπον μπαινουμε μεσα και βλεπουμε εναν διαδρομο που η μια ακρη του οδηγει στο σαλονι που ειδαμε και η αλλη σε καποια κλειστη πορτα. Εμεις μπαινουμε στο σαλονι που ειχαμε δει προηγουμενως. Εκει ηταν ενας αντρας. Σαν τρελος ηταν. Ζητησαμε συγγνωμη που μπηκαμε μεσα και πηγαμε να βγουμε απο το σπιτι αλλα αυτο μας σταματησε. Και μετα εκανε εκεινο εκει που κανουν οι παραφρονες στο Χαρι Ποτερ με την ψυχη. Εμεις ομως του δινουμε μια και μπαμ και κατω.
Την επομενη μερα εγω επρεπε να ξαναπαω εκει περα με ενα μικρο παιδακι το οποιο δε θυμαμαι ποιο ητανε αλλα ειχα καποια σχεση μαζι του συγγενικη νομιζω και του ειπα τι ειχε γινει την προηγουμενη μερα για να μην παει μεσα. Αυτο ομως δε με πιστεψε και για να αποδειξει οτι εχω αδικο μπηκε μες την καλυβα. ειδε τον ανθρωπο στο διαδρομο, τρομαξε και αρχισε να τρεχει ουρλιαζοντας. εκεινος μας κυνηγουσε μετα καλεσαμε την αστυνομια κι εκει ξυπνησα.
το δευτερο που ειδα ηταν τελειως τραλαλαλα.
Ειχαμε λεει καποια επανασταση και κατι ειχα παραβιασει κανονες και κατι τετοια
Ημουν εγω που μπορουσα να πεταξω και ειχα στην κατοχη μου ενα ιπταμενο κουνελι που μιλουσε.Τωρα κατι ειχε γινει με εκεινο το κουνελι κι επρεπε για να τη γλυτωσουμε να δώσω το κουνελι σε κατι φιλες μου. Εκει λοιπον που τους το ειχα δωσει κ αυτες ειχανε μπει μεσα στο σπιτι ερχεται ενας φιλος μου ο οποιος υποστήριζε αυτους που μας ειχαν επιβαλει την κατοχη και ηθελε να μου αλλαξει γνωμη. Αρχιζω λοιπον εγω να πεταω και του ξεφευγω. Παω στο σπιτι του κολλητου μου του λεω ''το και το παμε γιατι θα μας πιασουν'' παιρνουμε ποδηλατα και τρεχουμε. μας βλεπει ομως ο αλλος που υποστηριζε κατοχη και μας κυνηγαει και αυτος με το ποδηλατο. Κανα πεντακοσαρι μετρα πισω μας ητανε. Σε καποια φαση φτανουμε σε μια διασταυρωση και λεω στον κολλητο μου ''Δεξια παμε δεξια''. ετσι που πηγαιναμε ομως βλεπουμε τον αλλον μπροστα μας ο οποιος μας πιανει κ τον ακολουθουμε. μας οδηγει στους καθηγητες μας απο το γυμνασιο οι οποιοι θελουν επισης να μας αλλαξουν γνωμη αλλα τελικα τους αλλαζουμε εμεις.
αυτα.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°741
κατι εχω παθει τελευταια και βλεπω τα ονειρα δυο δυο. ενιγουει.
σημεα ειδα πως ημουνα εγω και η δασκαλα του πιανου μου την κυρια Μ. που με πηγαινε μεχρι το διπλανο χωριο για να κανω μαθημα αγγλικων. να σημειωθει πως πηρα το προφισενσι στην πρωτη λυκειου οποτε ειναι αρκετα χρονια πισω. μολις ομως βγηκα απο το αμαξι καταλαβα πως ειχα ξεχασει να κανω και τις δυο εκθεσεις που μου ειχε βαλει αλλα και τις πεντε εξι σελιδες με ασκησεις και κοπαναγα το κεφαλι μου. Μου λεει λοιπον η κυρια Μ. ''Αναστασια πηγαινε εσυ μεχρι το σπιτι της κυριας Γ. που σου κανει αγγλικα και ερχομαι. Πρεπει να δωσω αυτο το αρμονιο σε εναν κυριο που μενει εδω διπλα.'' ''Ενταξει κυρια Μ.'' της απανταω εγω και αρχιζω να ανεβαινω προς το σπιτι της κυριας Γ. εκει λοιπον καπου στη μεση της διαδρομης ητανε και βραδυ βλεπω κατι περιεργες και υποπτες φατσες δυο τρια χρονια εγαλυτεροι απο μενα ητανε. Κραταγαν εκει λεει κατι μαχαιρια κ εγω φοβομουν. Τελος παντων σε καποια φαση με πλησιαζει ενας απο αυτους εγω να τα χω κανει πανω μου αλλα να βλεπω πιο κατω την κυρια Μ. να ερχεται. Και φωναζω ''ΚΥΡΙΑ Μ.ΒΟΗΘΕΙΑ''
μεχρι εκει θυμαμαι.
στο αλλο παλι ημουν εγω, ο Μ. ο Σ. και η Α. και πηγαιναμε βολτα. Μπηκαμε λοιπον σε ενα στενακι και προχωραγαμε. Οπως πηγαιναμε φτασαμε πισω απο το σπιτι ενος κοριτσιου που ξεραμε. Για να συνεχισουμε ομως επρεπε να περασουμε μεσα απο τον κηπο της που για κακη μας τυχη ετυχε να περναει η γιαγια της εκεινη την ωρα και αρχιζε να φωναζει ''ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ'' εμεις αρχισαμε να τρεχουμε στο χωραφι πιο πισω και μπηκαμε σε μια αυλη για να μη ας δουνε. Και απο κει με μαγικο τροπο βρεθηκαμε στο χωριο μου σε ενα αλλο σπιτι. Καθομασταν λοιπον εκει μεσα και γελαγαμε με κατι. τοτε μπηκε μεσα η Ρ. που ειχε το σπιτι και δε με πηγαινε καθολου. Μου ριχνει ενα χαστουκι και μας βγαζει ολους εξω με το ζορι.
σημεα ειδα πως ημουνα εγω και η δασκαλα του πιανου μου την κυρια Μ. που με πηγαινε μεχρι το διπλανο χωριο για να κανω μαθημα αγγλικων. να σημειωθει πως πηρα το προφισενσι στην πρωτη λυκειου οποτε ειναι αρκετα χρονια πισω. μολις ομως βγηκα απο το αμαξι καταλαβα πως ειχα ξεχασει να κανω και τις δυο εκθεσεις που μου ειχε βαλει αλλα και τις πεντε εξι σελιδες με ασκησεις και κοπαναγα το κεφαλι μου. Μου λεει λοιπον η κυρια Μ. ''Αναστασια πηγαινε εσυ μεχρι το σπιτι της κυριας Γ. που σου κανει αγγλικα και ερχομαι. Πρεπει να δωσω αυτο το αρμονιο σε εναν κυριο που μενει εδω διπλα.'' ''Ενταξει κυρια Μ.'' της απανταω εγω και αρχιζω να ανεβαινω προς το σπιτι της κυριας Γ. εκει λοιπον καπου στη μεση της διαδρομης ητανε και βραδυ βλεπω κατι περιεργες και υποπτες φατσες δυο τρια χρονια εγαλυτεροι απο μενα ητανε. Κραταγαν εκει λεει κατι μαχαιρια κ εγω φοβομουν. Τελος παντων σε καποια φαση με πλησιαζει ενας απο αυτους εγω να τα χω κανει πανω μου αλλα να βλεπω πιο κατω την κυρια Μ. να ερχεται. Και φωναζω ''ΚΥΡΙΑ Μ.ΒΟΗΘΕΙΑ''
μεχρι εκει θυμαμαι.
στο αλλο παλι ημουν εγω, ο Μ. ο Σ. και η Α. και πηγαιναμε βολτα. Μπηκαμε λοιπον σε ενα στενακι και προχωραγαμε. Οπως πηγαιναμε φτασαμε πισω απο το σπιτι ενος κοριτσιου που ξεραμε. Για να συνεχισουμε ομως επρεπε να περασουμε μεσα απο τον κηπο της που για κακη μας τυχη ετυχε να περναει η γιαγια της εκεινη την ωρα και αρχιζε να φωναζει ''ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ'' εμεις αρχισαμε να τρεχουμε στο χωραφι πιο πισω και μπηκαμε σε μια αυλη για να μη ας δουνε. Και απο κει με μαγικο τροπο βρεθηκαμε στο χωριο μου σε ενα αλλο σπιτι. Καθομασταν λοιπον εκει μεσα και γελαγαμε με κατι. τοτε μπηκε μεσα η Ρ. που ειχε το σπιτι και δε με πηγαινε καθολου. Μου ριχνει ενα χαστουκι και μας βγαζει ολους εξω με το ζορι.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Aggeliki Lupin- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 803
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°742
Βλέπω συχνα πως κλείνομαι στο ασανσερ... καποιες φορες μαλιστα πεφτει...
Αλλες φορες ειμαι μεσα και αλλες το βλεπω να πεφτει με καποιον γνωστο μου μεσα...
Αλλες φορες ειμαι μεσα και αλλες το βλεπω να πεφτει με καποιον γνωστο μου μεσα...
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ...!!!
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°743
^Άγχος, μόνο έτσι μπορώ να το ερμηνεύσω.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°744
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Άγχος, μόνο έτσι μπορώ να το ερμηνεύσω.
Από αυτό έχω πολύ
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°745
^Κι εμείς μην ανησυχείς.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°746
Είδα έναν πολύ τρομαχτικό εφιάλτη.
Είδα πως τα δόντια μου κουνιούνταν και κάποιος μου τα έβγαλε, κατάλαβα όμως αμέσως πως αυτό ήταν εφιάλτης γιατί το είχα ξαναδεί αρκετές φορές.Ετσι άλλαξε το όνειρο και είδα πως αυτό ηταν όντος όνειρο και ξύπνησα αλλά τα δόντια μου έλλειπαν γιατί κάποιος μου τα έβγαλε στον ύπνο μου.Αρχισα να κλαίω και να θέλω το όνειρο να τελειώσει και να ξυπνήσω στα αλήθεια αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να ξυπνήσω.Αγγιζα το σημείο που ελλειπαν τα δόντια μου νομίζοντας πως θα είναι εκει και θα ξυπνήσω.Αλλα τίποτα μέχρι που τελικά αρχισα να πιστεύω πως αυτό είναι η πραγματικότητα και δεν ονειρεύομαι.Ημουν πάρα πολύ τρομαγμένη.Πήγα τότε στη μαμά μου και τς είπα να καλέσει οδοντίατρο είπε ναι.Της είπα και ποιός το έκανε αυτό σε μένα, ήταν ο γιός μιας φίλης της μαμάς.Της έδειξα και φωτογραφία τους.Και μετά ξύπνησα και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα πως η μαμά μου δεν είχε τετοια φίλη ούτε ξέρω τον γιο της.
Είδα πως τα δόντια μου κουνιούνταν και κάποιος μου τα έβγαλε, κατάλαβα όμως αμέσως πως αυτό ήταν εφιάλτης γιατί το είχα ξαναδεί αρκετές φορές.Ετσι άλλαξε το όνειρο και είδα πως αυτό ηταν όντος όνειρο και ξύπνησα αλλά τα δόντια μου έλλειπαν γιατί κάποιος μου τα έβγαλε στον ύπνο μου.Αρχισα να κλαίω και να θέλω το όνειρο να τελειώσει και να ξυπνήσω στα αλήθεια αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να ξυπνήσω.Αγγιζα το σημείο που ελλειπαν τα δόντια μου νομίζοντας πως θα είναι εκει και θα ξυπνήσω.Αλλα τίποτα μέχρι που τελικά αρχισα να πιστεύω πως αυτό είναι η πραγματικότητα και δεν ονειρεύομαι.Ημουν πάρα πολύ τρομαγμένη.Πήγα τότε στη μαμά μου και τς είπα να καλέσει οδοντίατρο είπε ναι.Της είπα και ποιός το έκανε αυτό σε μένα, ήταν ο γιός μιας φίλης της μαμάς.Της έδειξα και φωτογραφία τους.Και μετά ξύπνησα και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα πως η μαμά μου δεν είχε τετοια φίλη ούτε ξέρω τον γιο της.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°747
Πραγματικά περίεργο όνειρο...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°748
Ειπα να το γραψω καπου πριν το ξεχασω.
Ειμασταν εγω, η μαμα μου και μια οικογενειακη φιλη (Φ) σε ενα δωματιο. Και ξαφνικα εμφανιστηκε μια κατσαριδα και μετα μια αλλη. Και δεν ξερω τι επαθα. Εγω γενικως τις κατσαριδες δεν τις φοβαμαι πλεον οπως μικρη. Απλα με αηδιαζουν και μου σπανε τα νευρα που δεν πεθαινουν ευκολα. Αλλα στο ονειρο.... τα εχασα που λενε. Δεν θυμαμαι 100%, εχει περασει κανα μισαωρο τουλαχιστον που ξυπνησα. Αλλα πρεπει να εβαλα τις φωνες, να τσιριζα. Και αφησα την μανα μου και την Φ να τις σκοτωσουν και πηγα στο δωματιο μου και ξαπλωσα. Το δωματιο μου τωρα δεν το θυμαμαι να μπαινω ή να το παρατηρω. θυμαμαι μονο να ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι, το παπλωμα μου ηταν το ιδιο και ολα τα πραγματα που ειχα στο κρεβατι πριν με παρει ο υπνος ηταν εκει. strepsils, μπουκαλι νερο, τσαντα, το λαπτοπακι (....). Και ειδα πως ηταν μια κατσαριδα στο κρεβατι και με πλησιασε και για αλλη μια φορα με κυριευσε ενας φοβος και ειχα παγωσει. Και νομιζω εκει ηταν που ξυπνησα.
Οταν ξυπνησα, τα πραγματα αυτα στο κρεβατι στα οποια ειχε σκαρφαλωσει η κατσαριδα ηταν σε λιγο διαφορετικη καταταξη κλπ αλλα πανω κατω ηταν ιδια. και για κανα 5λεπτο νομιζω προσπαθουσα να χωνεψω τι εγινε και εψαχνα να βρω την κατσαριδα. Τελικα πηγα στο μπανιο και οταν ηρθα αδειασα το κρεβατι απ ολα τα πραγματα που ειχα.
Το βραδυ πριν κοιμηθω ειχα βγει και οσο περιμενα λεωφοριο ειχε εκει μια κατσαριδα που αρνιομουν να την σκοτωσω γιατι δεν ηθελα να το κανω με τα παπουτσια που φορουσα και δεν ειχα και εναλλακτικη. Οποτε νομιζω πως απο εκει πηρα την ιδεα για κατσαριδες. Απλως κοιταξα ονειροκριτη και λεει οτι κατσαριδα στο ονειρο σημαινει οτι υπαρχει μια μικρη ενοχληση σε οικογενειακο/φιλικο/επαγγελματικο περιβαλλον και εαν φοβασαι να την αντιμετωπισεις αλλα κατα βαθος ξερεις οτι μπορεις τοτε και καλα το ονειρο ειναι για να σου δωσει δυναμη, οτι μπορεις να θριαμβευσεις. ΝΟΜΙΖΩ. νυσταζω κι ολας. θα τα κοιταξω αυριο. γι αυτο εκατσα και τα εγραψα γιατι κατα 64% θα εχω ξεχασει ενα μεγαλο μερος ολων αυτων το πρωι.
Ειμασταν εγω, η μαμα μου και μια οικογενειακη φιλη (Φ) σε ενα δωματιο. Και ξαφνικα εμφανιστηκε μια κατσαριδα και μετα μια αλλη. Και δεν ξερω τι επαθα. Εγω γενικως τις κατσαριδες δεν τις φοβαμαι πλεον οπως μικρη. Απλα με αηδιαζουν και μου σπανε τα νευρα που δεν πεθαινουν ευκολα. Αλλα στο ονειρο.... τα εχασα που λενε. Δεν θυμαμαι 100%, εχει περασει κανα μισαωρο τουλαχιστον που ξυπνησα. Αλλα πρεπει να εβαλα τις φωνες, να τσιριζα. Και αφησα την μανα μου και την Φ να τις σκοτωσουν και πηγα στο δωματιο μου και ξαπλωσα. Το δωματιο μου τωρα δεν το θυμαμαι να μπαινω ή να το παρατηρω. θυμαμαι μονο να ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι, το παπλωμα μου ηταν το ιδιο και ολα τα πραγματα που ειχα στο κρεβατι πριν με παρει ο υπνος ηταν εκει. strepsils, μπουκαλι νερο, τσαντα, το λαπτοπακι (....). Και ειδα πως ηταν μια κατσαριδα στο κρεβατι και με πλησιασε και για αλλη μια φορα με κυριευσε ενας φοβος και ειχα παγωσει. Και νομιζω εκει ηταν που ξυπνησα.
Οταν ξυπνησα, τα πραγματα αυτα στο κρεβατι στα οποια ειχε σκαρφαλωσει η κατσαριδα ηταν σε λιγο διαφορετικη καταταξη κλπ αλλα πανω κατω ηταν ιδια. και για κανα 5λεπτο νομιζω προσπαθουσα να χωνεψω τι εγινε και εψαχνα να βρω την κατσαριδα. Τελικα πηγα στο μπανιο και οταν ηρθα αδειασα το κρεβατι απ ολα τα πραγματα που ειχα.
Το βραδυ πριν κοιμηθω ειχα βγει και οσο περιμενα λεωφοριο ειχε εκει μια κατσαριδα που αρνιομουν να την σκοτωσω γιατι δεν ηθελα να το κανω με τα παπουτσια που φορουσα και δεν ειχα και εναλλακτικη. Οποτε νομιζω πως απο εκει πηρα την ιδεα για κατσαριδες. Απλως κοιταξα ονειροκριτη και λεει οτι κατσαριδα στο ονειρο σημαινει οτι υπαρχει μια μικρη ενοχληση σε οικογενειακο/φιλικο/επαγγελματικο περιβαλλον και εαν φοβασαι να την αντιμετωπισεις αλλα κατα βαθος ξερεις οτι μπορεις τοτε και καλα το ονειρο ειναι για να σου δωσει δυναμη, οτι μπορεις να θριαμβευσεις. ΝΟΜΙΖΩ. νυσταζω κι ολας. θα τα κοιταξω αυριο. γι αυτο εκατσα και τα εγραψα γιατι κατα 64% θα εχω ξεχασει ενα μεγαλο μερος ολων αυτων το πρωι.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Rose d'Arc- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2017
Magical Identity
Today's thought: Άρχισε να είσαι τώρα αυτό που θα γίνεις μετά.
- Δημοσίευση Ν°749
εγώ είδα οτι διψούσα συνέχεια και όλο αγόραζα μπουκαλάκια με νερό...επίσης ειδα τρεις γυναίκες:μια με πολύ μακριά και κατάξανθα μαλλία,μια με κατάμαυρα μαλλιά και μια με καστανά μαλλιά ...λίγο αλλόκοτο όπως και τα περισσότερα όνειρα που βλέπω τον τελευταίο καιρό
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°750
Milady D' Hiver έγραψε:Ειπα να το γραψω καπου πριν το ξεχασω.
- Σπόιλερ:
Θυμαμαι αμυδρα την φαση του να ξυπναω αναστατωμενη και να συμμαζευω κρεβατι πριν ξανακοιμηθω. αλλα σε καμια περιπτωση δεν θυμαμαι τιποτα απο το ονειρο που περιγραφω με αρκετη λεπτομερεια (εδω δεν θυμαμαι την φαση με την κατσαριδα στην σταση που ηταν irl, θα θυμαμαι τα του ονειρου; )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................