Multifandom dream, proceed with caution
Ήμουν λέει στο σπίτι μου στο χωριό και ετοιμαζόμουν για κάποιο χαριποτερικό event. Ξαφνικά έρχεται η Εύα-Μαρία και μου ζητάει να της ζωγραφίσω ένα "Gryffindor" ψηλά στην πλάτη.
Μετά απ' αυτό βρέθηκα σ' ένα τραπέζι με τον Ηλία, τον Χάρι, τον Ντάμπλντορ, τον Θέοντεν, την Έογουιν (που φορούσε ένα ΠΑΡΑ πολύ κοντό φόρεμα), τον Σνέιπ, τον Σαμ Γκάμγκη και 2-3 ακόμα που μου διαφεύγουν Η τραπεζαρία βρισκόταν σ' ένα δωμάτιο με τζάμια γύρω-γύρω οπότε βλέπαμε καθαρά έξω. Κι εκεί που είχε ήλιο, σκοτεινιάζει ο τόπος κι αρχίζει να βρέχει Ο Χάρι ρώταγε τον Ντάμπλντορ πράγματα κι εκείνος τον αγνοούσε (OotP or what? ), αλλά το πιο κουλό ήταν ότι ερχόταν προς το μέρος μας καλπάζοντας ένα άλογο Κι ο Σαμ έπιασε ένα τσουβάλι πατάτες και το πέταξε λίγο πιο μακριά με την ελπίδα να πάει προς τα κει, αλλά εκείνο πήγε κατευθείαν στον Θέοντεν που μιλούσε με τον Σνέιπ που ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ
Μετά ήρθε κάποιος να μας πει ότι πέθανε ο Μπέιλον Γκρέιτζοϋ Και από τον κάτω όροφο (που είχε ένα πολύ όμορφο κόκκινο χαλί) βλέπαμε την Άσα (που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα), τον Γιούρον και τον Βικτάριον να ανεβαίνουν τη σκάλα και εγώ με τον Ηλία αναρωτιόμασταν ποιον φώναζαν King of Winter
Και εκεί ξύπνησα επειδή χτύπησε το τηλέφωνο