.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις

Όνειρα

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Όνειρα - Σελίδα 26 Empty Απ: Όνειρα

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Οκτ 12, 2012 3:08 pm

^Εμένα ρωτάς? Razz

Multifandom dream, proceed with caution :P

Ήμουν λέει στο σπίτι μου στο χωριό και ετοιμαζόμουν για κάποιο χαριποτερικό event. Ξαφνικά έρχεται η Εύα-Μαρία και μου ζητάει να της ζωγραφίσω ένα "Gryffindor" ψηλά στην πλάτη. confused

Μετά απ' αυτό βρέθηκα σ' ένα τραπέζι με τον Ηλία, τον Χάρι, τον Ντάμπλντορ, τον Θέοντεν, την Έογουιν (που φορούσε ένα ΠΑΡΑ πολύ κοντό φόρεμα), τον Σνέιπ, τον Σαμ Γκάμγκη και 2-3 ακόμα που μου διαφεύγουν :P Η τραπεζαρία βρισκόταν σ' ένα δωμάτιο με τζάμια γύρω-γύρω οπότε βλέπαμε καθαρά έξω. Κι εκεί που είχε ήλιο, σκοτεινιάζει ο τόπος κι αρχίζει να βρέχει confused Ο Χάρι ρώταγε τον Ντάμπλντορ πράγματα κι εκείνος τον αγνοούσε (OotP or what? Razz), αλλά το πιο κουλό ήταν ότι ερχόταν προς το μέρος μας καλπάζοντας ένα άλογο ti? Κι ο Σαμ έπιασε ένα τσουβάλι πατάτες και το πέταξε λίγο πιο μακριά με την ελπίδα να πάει προς τα κει, αλλά εκείνο πήγε κατευθείαν στον Θέοντεν που μιλούσε με τον Σνέιπ που ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ti?
    Μετά ήρθε κάποιος να μας πει ότι πέθανε ο Μπέιλον Γκρέιτζοϋ giveup Και από τον κάτω όροφο (που είχε ένα πολύ όμορφο κόκκινο χαλί) βλέπαμε την Άσα (που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα), τον Γιούρον και τον Βικτάριον να ανεβαίνουν τη σκάλα και εγώ με τον Ηλία αναρωτιόμασταν ποιον φώναζαν King of Winter cross
    Και εκεί ξύπνησα επειδή χτύπησε το τηλέφωνο sweatdrop smiley

Όνειρα - Σελίδα 26 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Lucy Weasley
    Lucy Weasley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 12036
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Ballet is my passion

Δημοσίευση από Lucy Weasley Παρ Οκτ 12, 2012 3:26 pm

Χαχαχαχαχα που σου ήρθα εγώ?? Laughing

Όνειρα - Σελίδα 26 Snowhi11

Remember you're the one who can fill the world with sunshine

Hemione Granger:

Όνειρα - Σελίδα 26 Pbucket
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Οκτ 12, 2012 8:35 pm

Cassandra Black έγραψε:^Εμένα ρωτάς? Razz

Multifandom dream, proceed with caution :P

Ήμουν λέει στο σπίτι μου στο χωριό και ετοιμαζόμουν για κάποιο χαριποτερικό event. Ξαφνικά έρχεται η Εύα-Μαρία και μου ζητάει να της ζωγραφίσω ένα "Gryffindor" ψηλά στην πλάτη. confused

Μετά απ' αυτό βρέθηκα σ' ένα τραπέζι με τον Ηλία, τον Χάρι, τον Ντάμπλντορ, τον Θέοντεν, την Έογουιν (που φορούσε ένα ΠΑΡΑ πολύ κοντό φόρεμα), τον Σνέιπ, τον Σαμ Γκάμγκη και 2-3 ακόμα που μου διαφεύγουν :P Η τραπεζαρία βρισκόταν σ' ένα δωμάτιο με τζάμια γύρω-γύρω οπότε βλέπαμε καθαρά έξω. Κι εκεί που είχε ήλιο, σκοτεινιάζει ο τόπος κι αρχίζει να βρέχει confused Ο Χάρι ρώταγε τον Ντάμπλντορ πράγματα κι εκείνος τον αγνοούσε (OotP or what? Razz), αλλά το πιο κουλό ήταν ότι ερχόταν προς το μέρος μας καλπάζοντας ένα άλογο ti? Κι ο Σαμ έπιασε ένα τσουβάλι πατάτες και το πέταξε λίγο πιο μακριά με την ελπίδα να πάει προς τα κει, αλλά εκείνο πήγε κατευθείαν στον Θέοντεν που μιλούσε με τον Σνέιπ που ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ti?
    Μετά ήρθε κάποιος να μας πει ότι πέθανε ο Μπέιλον Γκρέιτζοϋ giveup Και από τον κάτω όροφο (που είχε ένα πολύ όμορφο κόκκινο χαλί) βλέπαμε την Άσα (που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα), τον Γιούρον και τον Βικτάριον να ανεβαίνουν τη σκάλα και εγώ με τον Ηλία αναρωτιόμασταν ποιον φώναζαν King of Winter cross
    Και εκεί ξύπνησα επειδή χτύπησε το τηλέφωνο sweatdrop smiley

Και δεν μου λες; Τα κινηματογραφικά δικαιώματα τα πουλάς αυτή τη βδομάδα, είπαμε; tongue giveup

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive, live and thrive
    I will survive
    I will...

Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τετ Οκτ 17, 2012 9:21 am

Χθες γύρισα απο το Φροντιστήριο στις 11:30 και κοιμήθηκα σχεδόν αμέσως και όλα τα όνειρα μου αφορούσαν τους μιγαδικούς και γενικά τα μαθηματικά.

Τα τελευταία που σκεφτόμουν ήταν τόσο οτι να'ναι, ευτυχώς δεν έγραψα τελικά σήμερα γιατί παίζει να έγραφα καμιά βλακεία απο αυτές Razz

meet me in montauk

Carl
    Lucy Weasley
    Lucy Weasley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από Lucy Weasley Τετ Οκτ 17, 2012 3:35 pm

Εγώ την Κυριακή το βράδυ έβλεπα διάφορα άσχετα όνειρα και προς το τέλος είδα πως ήμουν στο στούντιο και γυρίζαμε την τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ. Έπαιζα κι εγώ! oh! Και μας έβλεπα που περπατούσαμε και ήταν η στιγμή να κάνουμε την σκηνή που κατέβαιναν οι μαθητές στην μεγάλη τραπεζαρία. Ε, πήγαμε στην τραπεζαρία και με το που πάω να ρωτήσω κάτι τον Ντάνιελ για τους διαλόγους, χτυπάει το ξυπνητήρι μου.... plz

Hemione Granger:

Cassiopeia Black
    Cassiopeia Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Παρ Οκτ 19, 2012 9:08 pm

Εγώ ονειρεύτηκα ότι ήμασταν όλη η οικογένεια στη θάλασσα, είχαμε ένα τραπέζει μέσα στη θάλασσα, τρώγαμε βάφλα και ακούγαμε Βανδή. facepalm

Όνειρα - Σελίδα 26 De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
    Όνειρα - Σελίδα 26 Aaaa10

^^:
    EleniArmstrong-Potter
    EleniArmstrong-Potter
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1082
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

Magical Identity
    Today's thought: Guitar*-*

Δημοσίευση από EleniArmstrong-Potter Παρ Οκτ 19, 2012 10:55 pm

Εγώ χθες είδα ότι είχα πάει σε ένα πάρτυ με τον James και χορεύαμε το Gangnam Style :P

Όνειρα - Σελίδα 26 Tumblr_mfsy8g6ba91rb27vgo1_400

My guitar is not a thing.It is an extension of myself.It is who I am.

guitar:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Παρ Δεκ 07, 2012 3:03 am

Μάλλον πρέπει να κόψω τις πολλές ταινίες και σειρές γιατί με πειράζουν σοβαρά και κλονίζουν τον ύπνο μου! Razz

Ήμουν λέει στο παλιό μου (πρώτο) μου δημοτικό σχολείο όπου ξεκίνησα τα σχολικά μου χρόνια. Καθόμουν σε ένα πεζούλι στο προαύλιο του σχολείου και 'αγνάντευα' το γήπεδο του μπάσκετ... Ώσπου κάποια στιγμή, έτσι ξαφνικά ακούω μια φωνή από πίσω μου. 'Ναταλία;' γυρνώ και τι να δω; ο πρώτος μου 'έρωτας' που είχα τσιμπηθεί μαζί του στα 9 μου χρόνια, 10 ; Θα σας γελάσω... Ανανεωμένος, ολίγον τι πιο ώριμος, και πάντα κατάξανθος με τα καστανά του μάτια να με κοιτούν με αγωνία. 'Γιάννη;' ψελλίζω χωρίς να πιστεύω πως είναι εκείνος, πως είναι εκεί κοντά μου και με κοιτά με αυτό το μπερδεμένο ύφος. 'Τι κάνεις εδώ;' με ρωτάει όπως θα ήταν αναμενόμενο σε μια τέτοια περίπτωση.
    Δεν προλαβαίνω να δώσω μια οποιαδήποτε απάντηση(και να το προσπαθούσα το στόμα μου δεν άνοιγε με τίποτα) και το έδαφος αρχίζει και κουνιέται, σαν να γίνεται σεισμός! Ρωγμές εμφανίζονται στο γήπεδο του Μπάσκετ και η γη είναι σαν χωρίζεται στα δύο. Τα βλέμματα και των δυο μας στρέφονται προς εκείνο το σημείο. Θαλάσσια τέρατα εμφανίζονται μέσα απ'το άνοιγμα, σειρίνες , γοργονάρθρωποι θα σας γελάσω Razz λες κι έρχονται κατευθείαν απ'την Χαμένη Ατλαντίδα! Ένας απ'αυτούς με δείχνει με την Τρίαινά του, μια γυναίκα ουρλιάζει με δάκρυα στα μάτια, φαίνεται απελπισμένη. 'Αυτή είναι!'η τρίαινα δεν σταματά να με δείχνει... Σε κλάσματα δευτερολέπτου αιωρούμαι στον αέρα, η Τρίαινα με τραβάει προς το μέρος των θαλλασοανθρώπων. Βυθίζομαι μέσα στο σκοτεινό άνοιγμα, απ'το φόβο μου κι ουρλιάζοντας έχω χάσει τις αισθήσεις μου. Τα μάτια μου κλείνουν σιγά σιγά αλλά ακούω απ'το βάθος τις συζητήσεις των τεράτων που λένε για μια χαμένη μαγεμένη πριγκίπισσα που έψαχναν εδώ και καιρό κι επιτέλους την βρήκαν. Η συζήτηση μπερδεύεται με τις σπαραχτικές φωνές του Γιάννη καθώς φωνάζει το όνομά μου.
    Κι εκείνη τη στιγμή πετάγομαι απ'το κρεβάτι κι μια άλλη φωνή συνεχίζει να με φωνάζει, πρέπει να απλώσω τα ρούχα Razz giveup

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Όνειρα - Σελίδα 26 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Δευ Δεκ 24, 2012 5:14 pm

Αν δεις οτι καθαρίζεις τουαλέτες (όχι απ' αυτά που φέρνουν λεφτά... τα άλλα!) αλλά όσο και να καθαρίζεις δεν καθαρίζουν και ότι στη μία γωνία έχει πολλά σκουπίδια που όλο και αυξάνονται και έχει και πολλές κατσαρίδες μέσα στο όνειρο, και μετά έρχονται πολλές άσπρες γάτες, και σε γραντζουνάνε, τι σημαίνει; Κλαίγοντας ξύπνησα ας με βοηθήσει κάποιος χριστιανός, η γιαγιά μου που ξέρει από όνειρα δε μου λέει και όταν δε λέει αυτή κακό είναι cry

Statler
    EleniArmstrong-Potter
    EleniArmstrong-Potter
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1082
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

Magical Identity
    Today's thought: Guitar*-*

Δημοσίευση από EleniArmstrong-Potter Δευ Δεκ 24, 2012 5:49 pm

Εγώ είδα χθες την γιαγιά μου και την βοηθούσα να περπατήσει.Εντωμεταξύ χθες είχαμε το μνημόσυνο της,καθώς πέθανε πέρσι.Μάλλον χάρηκε που με είδε στον τάφο της...

Όνειρα - Σελίδα 26 Tumblr_mfsy8g6ba91rb27vgo1_400

My guitar is not a thing.It is an extension of myself.It is who I am.

guitar:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Τετ Δεκ 26, 2012 4:08 pm

Santa Baby έγραψε:Αν δεις οτι καθαρίζεις τουαλέτες (όχι απ' αυτά που φέρνουν λεφτά... τα άλλα!) αλλά όσο και να καθαρίζεις δεν καθαρίζουν και ότι στη μία γωνία έχει πολλά σκουπίδια που όλο και αυξάνονται και έχει και πολλές κατσαρίδες μέσα στο όνειρο, και μετά έρχονται πολλές άσπρες γάτες, και σε γραντζουνάνε, τι σημαίνει; Κλαίγοντας ξύπνησα ας με βοηθήσει κάποιος χριστιανός, η γιαγιά μου που ξέρει από όνειρα δε μου λέει και όταν δε λέει αυτή κακό είναι cry
    Έχεις εμμονή με το καθάρισμα και αυτό με τις γάτες είναι η τιμωρία σου για όλα τα σκυλιά που πας και ακουμπάς στο δρόμο. Razz
    Αμάν κι εσύ καλό μου, τι είναι αυτά που βλέπεις; Razz

Θυμάμαι μόνο πως είδα τον Jamie Bower. Laughing Ήταν ένα ωραίο όνειρο. oh!

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Σαβ Δεκ 29, 2012 6:48 pm

Εγώ τελευταία βλέπω συνέχεια τον Βόλντεμορτ scared

Χτες βράδυ:
    Ήμουν εγώ με κάτι παιδιά από το δημοτικό σε ένα γήπεδο/αυλή -δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν Razz - που είχε γύρω γύρω δέντρα.Σε μια φάση εγώ έφυγα και βρήκα ένα πέρασμα ανάμεσα στα δέντρα.Μπήκα και βρέθηκα σε ένα τούνελ.Το ακολούθησα και βρήκα μια πόρτα.Την άνοιξα και μπήκα σε ένα μικρό,σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο Χάγκριντ με ένα μικρό βιβλιαράκι.Μου είπε πως δεν υπήρχε αρκετό φως για να διαβάσει και έπρεπε να κάνω κάτι.Τότε βρέθηκα να κρατάω ένα μικρό μολύβι το οποίο προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω σαν ραβδί.Στην αρχή έκανα το ξόρκι "Πύριους" και άναψε φωτιά στην άκρη του μολυβιού και ο Χάγκριντ μπορούσε να διαβάσει αλλά με δυσκολία.Έτσι δοκίμασα το "Lumos" αλλά τότε το φως έγινε ακόμα λιγότερο. mouble mouble Τελικά ξαναέκανα το "Πύριους" και είδα το περιεχόμενο του βιβλίου.Ήταν γεμάτο με μικρά πράσινα γράμματα και ο Χάγκριντ μου είπε πως ήταν του Ντάμπλντορ που είχε γράψει οδηγίες για να νικήσουμε τον Βόλντεμορτ.Τότε έφυγα και επέστρεψα στα παιδιά από το δημοτικό αφού ο Χάγκριντ μου είπε πως θα με φώναζε όταν κατάφερνε να αποκρυπτογραφήσει τις οδηγίες του Ντάμπλντορ.Πηγαινοερχόμουν πολλές φορές στο τούνελ,ώσπου μια φορά τα παιδιά με ακολούθησαν ως στην είσοδο του και άρχισαν να μπαίνουν σε κάποια άλλα περάσματα που υπήρχαν γύρω από αυτό,τα οποία δεν είχα προσέξει νωρίτερα.Για κάποιο λόγο είχα το προαίσθημα ότι θα πάθαιναν κάτι κακό αν έμπαιναν μέσα και τους προειδοποίησα και τότε εμφανίστηκαν κάποια παιδιά από το Γυμνάσιο και τα έβαλα να μου υποσχεθούν ότι δεν θα άφηναν τα παιδιά από το Δημοτικό να μπουν στα τούνελ.Μετά έφυγα γρήγορα γιατί βιαζόμουν.Όταν έφτασα στον Χάγκριντ μου είπε ότι είχε αποκρυπτογραφήσει,επιτέλους,τις οδηγίες και ότι εγώ έπρεπε να νικήσω μόνη μου τον Βόλντμορτ ti? Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα κατάστημα με τον πατέρα μου και καθώς περιμέναμε να μας εξυπηρετήσουν,μπροστά από ένα ταμείο,εγώ προσπαθούσα να κάνω ξόρκια(με το μικρό μολύβι πάντα).Τα ξόρκια,όπως και στην σπηλιά,δεν πετύχαιναν ποτέ με την πρώτη. yaya . Μετά βρέθηκα σε έναν δωμάτιο και κάποιος μου είπε πως πρέπει να προχωρήσω και να περάσω όλα τα εμπόδια,μέχρι να φτάσω στο τέλος όπου θα είναι ο Βόλντεμορτ τον οποίο πρέπει να νικήσω.
    Μετά ξύπνησα :P

Προχτές:
    Δεν το θυμάμαι καλά αλλά θα προσπαθήσω :P
    Ήμουν με μια φίλη μου και συναντήσαμε τον πατέρα της που της είπε ότι είχε πάρει 18 σε ένα...διαγώνισμα νομίζω :P Τότε άρχισε να τρέχει και έτρεχα και εγώ πίσω της.Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι βρισκόμουν στην Αμερική,σε ένα μέρος που ζούσαν Μεξικάνοι (όχι στο Μεξικό :P ) που μιλούσαν ελληνικά.Εγώ μιλούσα με έναν τύπο με μουστάκι που ήταν ο αρχηγός του ή κάτι τέτοιο.Είχαμε μάθει ότι ο Βόλντεμορτ,ο οποίος τρομοκρατούσε όλον τον κόσμο και τριγυρνούσε ρίχνοντας Αβάνες μας είχε βάλει στο μάτι και ερχόταν για να μας σκοτώσει.Στον ουρανό βλέπαμε ένα διαστημόπλοιο -το διαστημόπλοιο του Βόλντεμορτ confused -να πλησιάζει αργά.Ο μόνος που μπορούσε να νικήσει τον Βόλντεμορτ ήταν ο Σπάιντερμαν αλλά δεν τον φωνάζαμε γιατί πιστεύαμε πως δεν θα προλάβαινε να μας σώσει :faceplam: Στο τέλος βρεθήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού μου και ο Βόλντεμορτ σκότωσε όλους τους άλλους που ήταν εκεί ( ποιοι ήταν δεν έχω ιδέα ) και εγώ κρύφτηκα πίσω από τον καναπές αλλά τελικά εμφανίστηκε κάποιος ( μάλλον ο Σπάιντερμαν )που του έσπασε τους αστραγάλους και τον πέταξε από το μπαλκόνι. hero

Να αρχίσω να ανησυχώ ? panic

Όνειρα - Σελίδα 26 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Όνειρα - Σελίδα 26 1290vg5h

RAULSON:
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Κυρ Δεκ 30, 2012 2:30 pm

Είδα ένα απαίσιο όνειρο προχθές το βράδυ... Sad

Ήμουν στο σχολείο και έκανα μαθηματικά γενικής με τον καθηγητή που μου κάνει μαθηματικά κατεύθυνσης 1 στο φροντιστήριο και γράφαμε τεστ/διαγώνισμα και εγώ τα έγραψα όλα και τα έγραψα και τέλεια!
    Του το πάω και το βλέπει και μου δείχνει 5 σελίδες με Σωστά Λάθος που δεν τα'χα δει και δεν τα'χα κανει και του ζήτησα να μου το δώσει να τα κάνω επειδή δεν τα είδα και μου είπε οχι. Και τον παρακαλούσα και έκλαιγα και δεν μου το έδινε και είχε ένα σατανικό ύφος... Sad

Όταν ξύπνησα ήθελαν α βάλω τα κλάματα. crying

meet me in montauk

Carl
    Roxanne Black
    Roxanne Black
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 10226
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: A hundred muthafackas can't tell me nothin'.

Δημοσίευση από Roxanne Black Κυρ Δεκ 30, 2012 9:10 pm

Μπαγιάτικο Μελομακάρονο έγραψε:Εγώ τελευταία βλέπω συνέχεια τον Βόλντεμορτ scared

Χτες βράδυ:
    Ήμουν εγώ με κάτι παιδιά από το δημοτικό σε ένα γήπεδο/αυλή -δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν Razz - που είχε γύρω γύρω δέντρα.Σε μια φάση εγώ έφυγα και βρήκα ένα πέρασμα ανάμεσα στα δέντρα.Μπήκα και βρέθηκα σε ένα τούνελ.Το ακολούθησα και βρήκα μια πόρτα.Την άνοιξα και μπήκα σε ένα μικρό,σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο Χάγκριντ με ένα μικρό βιβλιαράκι.Μου είπε πως δεν υπήρχε αρκετό φως για να διαβάσει και έπρεπε να κάνω κάτι.Τότε βρέθηκα να κρατάω ένα μικρό μολύβι το οποίο προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω σαν ραβδί.Στην αρχή έκανα το ξόρκι "Πύριους" και άναψε φωτιά στην άκρη του μολυβιού και ο Χάγκριντ μπορούσε να διαβάσει αλλά με δυσκολία.Έτσι δοκίμασα το "Lumos" αλλά τότε το φως έγινε ακόμα λιγότερο. mouble mouble Τελικά ξαναέκανα το "Πύριους" και είδα το περιεχόμενο του βιβλίου.Ήταν γεμάτο με μικρά πράσινα γράμματα και ο Χάγκριντ μου είπε πως ήταν του Ντάμπλντορ που είχε γράψει οδηγίες για να νικήσουμε τον Βόλντεμορτ.Τότε έφυγα και επέστρεψα στα παιδιά από το δημοτικό αφού ο Χάγκριντ μου είπε πως θα με φώναζε όταν κατάφερνε να αποκρυπτογραφήσει τις οδηγίες του Ντάμπλντορ.Πηγαινοερχόμουν πολλές φορές στο τούνελ,ώσπου μια φορά τα παιδιά με ακολούθησαν ως στην είσοδο του και άρχισαν να μπαίνουν σε κάποια άλλα περάσματα που υπήρχαν γύρω από αυτό,τα οποία δεν είχα προσέξει νωρίτερα.Για κάποιο λόγο είχα το προαίσθημα ότι θα πάθαιναν κάτι κακό αν έμπαιναν μέσα και τους προειδοποίησα και τότε εμφανίστηκαν κάποια παιδιά από το Γυμνάσιο και τα έβαλα να μου υποσχεθούν ότι δεν θα άφηναν τα παιδιά από το Δημοτικό να μπουν στα τούνελ.Μετά έφυγα γρήγορα γιατί βιαζόμουν.Όταν έφτασα στον Χάγκριντ μου είπε ότι είχε αποκρυπτογραφήσει,επιτέλους,τις οδηγίες και ότι εγώ έπρεπε να νικήσω μόνη μου τον Βόλντμορτ ti? Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα κατάστημα με τον πατέρα μου και καθώς περιμέναμε να μας εξυπηρετήσουν,μπροστά από ένα ταμείο,εγώ προσπαθούσα να κάνω ξόρκια(με το μικρό μολύβι πάντα).Τα ξόρκια,όπως και στην σπηλιά,δεν πετύχαιναν ποτέ με την πρώτη. yaya . Μετά βρέθηκα σε έναν δωμάτιο και κάποιος μου είπε πως πρέπει να προχωρήσω και να περάσω όλα τα εμπόδια,μέχρι να φτάσω στο τέλος όπου θα είναι ο Βόλντεμορτ τον οποίο πρέπει να νικήσω.
    Μετά ξύπνησα :P

Προχτές:
    Δεν το θυμάμαι καλά αλλά θα προσπαθήσω :P
    Ήμουν με μια φίλη μου και συναντήσαμε τον πατέρα της που της είπε ότι είχε πάρει 18 σε ένα...διαγώνισμα νομίζω :P Τότε άρχισε να τρέχει και έτρεχα και εγώ πίσω της.Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι βρισκόμουν στην Αμερική,σε ένα μέρος που ζούσαν Μεξικάνοι (όχι στο Μεξικό :P ) που μιλούσαν ελληνικά.Εγώ μιλούσα με έναν τύπο με μουστάκι που ήταν ο αρχηγός του ή κάτι τέτοιο.Είχαμε μάθει ότι ο Βόλντεμορτ,ο οποίος τρομοκρατούσε όλον τον κόσμο και τριγυρνούσε ρίχνοντας Αβάνες μας είχε βάλει στο μάτι και ερχόταν για να μας σκοτώσει.Στον ουρανό βλέπαμε ένα διαστημόπλοιο -το διαστημόπλοιο του Βόλντεμορτ confused -να πλησιάζει αργά.Ο μόνος που μπορούσε να νικήσει τον Βόλντεμορτ ήταν ο Σπάιντερμαν αλλά δεν τον φωνάζαμε γιατί πιστεύαμε πως δεν θα προλάβαινε να μας σώσει :faceplam: Στο τέλος βρεθήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού μου και ο Βόλντεμορτ σκότωσε όλους τους άλλους που ήταν εκεί ( ποιοι ήταν δεν έχω ιδέα ) και εγώ κρύφτηκα πίσω από τον καναπές αλλά τελικά εμφανίστηκε κάποιος ( μάλλον ο Σπάιντερμαν )που του έσπασε τους αστραγάλους και τον πέταξε από το μπαλκόνι. hero

Να αρχίσω να ανησυχώ ? panic

Χαχαχα ρε Αλβίβα τι όνειρα είναι αυτά που βλέπεις παιδάκι μου? rofl Μπράβο σου πάντως, με έκανες και γέλασα :P rofl
    Μωρέ μήπως φταίει το πολύ HarryWorld? unsure Ή το ότι είσαι παράφρονας/θανατοφάγος(τι στο καλό είσαι)? :P

Όνειρα - Σελίδα 26 Tumblr_nal1v9g3-spoby-conupo_zpsfaf6a713

_

#31:

Όνειρα - Σελίδα 26 2j1x2fkΌνειρα - Σελίδα 26 Dw8cn9
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Κυρ Δεκ 30, 2012 9:14 pm

Christmas Tree έγραψε:
    Χαχαχα ρε Αλβίβα τι όνειρα είναι αυτά που βλέπεις παιδάκι μου? rofl Μπράβο σου πάντως, με έκανες και γέλασα :P rofl
    Μωρέ μήπως φταίει το πολύ HarryWorld? unsure Ή το ότι είσαι παράφρονας/θανατοφάγος(τι στο καλό είσαι)? :P

Τα τάκος που έφαγα για βραδινό φταίνε που άρχισα να βλέπω Μεξικάνους scared

Όνειρα - Σελίδα 26 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Όνειρα - Σελίδα 26 1290vg5h

RAULSON:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Σαβ Ιαν 05, 2013 3:11 am

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αν δεις οτι καθαρίζεις τουαλέτες (όχι απ' αυτά που φέρνουν λεφτά... τα άλλα!) αλλά όσο και να καθαρίζεις δεν καθαρίζουν και ότι στη μία γωνία έχει πολλά σκουπίδια που όλο και αυξάνονται και έχει και πολλές κατσαρίδες μέσα στο όνειρο, και μετά έρχονται πολλές άσπρες γάτες, και σε γραντζουνάνε, τι σημαίνει; Κλαίγοντας ξύπνησα ας με βοηθήσει κάποιος χριστιανός, η γιαγιά μου που ξέρει από όνειρα δε μου λέει και όταν δε λέει αυτή κακό είναι cry

Άγχος είναι. Μην ανησυχείς θα περάσει... Μήπως είσαι εντομοφοβικός; Ρωτάω γιατί κι εγώ καμιά φορά βλέπω καμιά ακρίδα/κατσαρίδα να πετάει στον ύπνο μου... =/

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Όνειρα - Σελίδα 26 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Ιαν 16, 2013 12:29 am

Χτες είδα από τα πιο άθλια όνειρα έβερ. Ότι πήγαινα στην κηδεία κάποιου πολύ αγαπημένου μου προσώπου και το φέρετρο το κουβαλούσαν κάτι σκ*τόπαιδα και έπαιζαν ρε σεις, δεν το έφερναν και είχε ανοίξει και το άτομο μέσα ήταν κίτρινο το δέρμα του και γω έβλεπα και παραλίγο να πέσει από το φέρετρο... και όλο αναβάλοταν η κηδεία γιατί έχασαν το σώμα και κάτι τέτοια...φρίκη
    Ξύπνησα φρικαρισμένη ειλικρινά Sad

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Lucy Weasley
    Lucy Weasley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από Lucy Weasley Παρ Ιαν 18, 2013 3:45 pm

Εγώ προχθές είδα τον πρώην μου με τον οποίο τώρα είμαστε "φίλοι". Τέλος πάντων, είδα ότι ήμασταν μαζί στο σχολείο μας, με είχε πάρει μια φιλική αγκαλιά και κάναμε βόλτες στους διαδρόμους των εργαστηρίων. Σε κάποια φάση μπαίνουμε στο εργαστήριο της βρεφοκομίας και ήταν μέσα πολλά παιδιά και υποτίθεται είχαμε μάθημα αγγλικών εκεί... confused

Εν το μεταξύ ο πρώην μου πάει τρίτη, ενώ εγώ πρώτη και αυτός είναι στην ειδικότητα της πληροφορικής, όχι βρεφοκομία! :P

Hemione Granger:

Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Ιαν 25, 2013 1:20 pm

Είδα πως ήμουν χόμπιτ. Και τα 'χα με τον Θόριν τον Δρύασπι. ti? Και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να το μάθει ο Μπίλμπο cross

Όνειρα - Σελίδα 26 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Hermione-Ina
    Hermione-Ina
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 179
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hermione-Ina Παρ Ιαν 25, 2013 1:30 pm

Είδα πως ήμουν μάγισσα και πάλευα με τον Volntermon και δίπλα είχα όλη την παρέα : Harry,Hermione and Ron

!!

Όνειρα - Σελίδα 26 Images?q=tbn:ANd9GcRgLnWv5ZWECBB2cpMlV0MIJs2F3ymsNDDuSdxTrnvp1APeLNLi

Όνειρα - Σελίδα 26 Logo
    Aggeliki Lupin
    Aggeliki Lupin
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 803
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aggeliki Lupin Σαβ Φεβ 02, 2013 6:35 pm

Cassandra Black έγραψε:Είδα πως ήμουν χόμπιτ. Και τα 'χα με τον Θόριν τον Δρύασπι. ti? Και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να το μάθει ο Μπίλμπο cross

Πόσο γέλασα...
    respekt

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ...!!!

Όνειρα - Σελίδα 26 1er05

Όνειρα - Σελίδα 26 9_years_harrywolrld_270_by_marinacullen-daftiht
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Φεβ 12, 2013 6:30 pm

Τα καλοκαίρια κάτι με πιάνει και βλέπω πολύ περίεργα όνειρα!
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Δευ Μαρ 25, 2013 1:41 am

λοιπον στο τελευταιο μου ονειρο πεθαναμε εγω, το παιδι μου και ο αντρας μου.Βασικα ειδαμε οτι θα πεθαιναμε.XD Απο καπου θελαμε να το σκασουμε με το αμαξι, οταν ενα φερετρο προσγειωθηκε μπροστα μας. πριν ή μετα απο αυτο (δεν θυμαμαι) ειχα κοιταξει στον καθρευτη του αμαξιου , και μια πορσελανινη κουκλα- μαλλον του παιδιου μου, αν και εχω την εντυπωση οτι ηταν γιος pensive απο το πισω καθισμα εδειχνε εμενα. Και ετσι καταλαβα οτι το φερετρο ηταν για μενα. unsure Επειδη προσπαθουσαμε να σωσουμε το παιδι, παω στο δευτερο αμαξι και παω να φυγω, αφηνοντας τον συζυγο να προσεχει το βλασταρι μας. Razz Ομως εκει που παω να φυγω, αλλο ενα φερετρο, προσγειωνεται μπροστα μου, γινεται το ιδιο σκηνικο με την κουκλα και η κουκλα δειχνει τον συζηγο. Ο συζηγος βγαινει απο το αμαξι, βλεπει το φερετρο, βγαζει μια κραυγη και μετα βαζει το παιδι σε ενα αλλο αμαξι (οπου ηταν ενας αλλος συγγενης) παει να φυγει αλλα ενα τριτο φερετρο εμφανιζεται και αυτη τη φορα ηταν του παιδιου. sweatdrop smiley

το οτι απ'ολα αυτα τα προσωπα, το μονο υπαρκτο ειμαι εγω, πρεπει να με ανυσυχει? mouble mouble Razz

ghgh
    hhg
    hy
    Όνειρα - Σελίδα 26 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Leanan Sidhe
    Leanan Sidhe
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5892
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011

Magical Identity