+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°326
Απ: Όνειρα
Είμαι η μόνη μου ξεχνάει τα όνειρα της 2 λεπτά μετά αφού ξυπνήσει?
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°327
Team Potter ϟ έγραψε:Είμαι η μόνη μου ξεχνάει τα όνειρα της 2 λεπτά μετά αφού ξυπνήσει?
Όχι, και είναι το πλέον φυσιολογικό.
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°328
^Και αφού ξέρεις τόσα για τα όνειρα γιατί δεν μας ερμηνεύεις ένα; Έτσι να δούμε τι έμαθες στο πανεπιστήμιο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°329
Σύμφωνοι αλλά θα απαιτήσω μισθό ανά ποστ.
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°330
Team Potter ϟ έγραψε:Είμαι η μόνη μου ξεχνάει τα όνειρα της 2 λεπτά μετά αφού ξυπνήσει?
Δυστυχώς όχι. Εγώ σήμερα είδα ένα πολύ μπερδεμένο όνειρο αλλά κοιμήθηκα και το ξέχασα. Αλλη φορά θα κρατάω σημειώσεις!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°331
Sorazal the Erised ϟ έγραψε:Σύμφωνοι αλλά θα απαιτήσω μισθό ανά ποστ.
Θα σου κάνουμε πρώτα τεστ γιατί τζάμπα λεφτά δεν δίνω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°332
Fleur Delacour ϟ έγραψε:Sorazal the Erised ϟ έγραψε:Σύμφωνοι αλλά θα απαιτήσω μισθό ανά ποστ.
Θα σου κάνουμε πρώτα τεστ γιατί τζάμπα λεφτά δεν δίνω
Είχες δεν είχες πάλι στα τεστ το γύρισες! Μα τι λατρεία είναι αυτή με τα τεστς ρε Σοφία? Άντε σουτ τώρα που με παρασύρεις τον άμαθο σε σπαμ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°333
Ναι σπαμμάρουμε
Ντροπή σου που δεν μου το θύμησες νωρίτερα
Λοιπόν για να είμαι ον τόπικ πριν κάτι μέρες είδα όνειρο και είναι περίεργο αλλά όταν ξύπνησα το θυμόμουν.
Ήμασταν στα Γιάννενα με τους δικούς μου. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά στο δωμάτιο που έμενα γινόταν κάτι το εκπληκτικό: περνούσα έναν διάδρομο, σήκωνα μια κόκκινη κουρτίνα, σαν αυτή που έχουν στα θέατρα, περνούσα μια μικρή γέφυρα και τσουπ βρισκόμουν στην Βενετία
Όπου το μέρος καμία σχέση με την πραγματική Βενετία, αυτό ήταν όλο άσπρα σπίτια, μια μεγάλη ωραία άσπρη εκκλησία και έναν καταγάλανο ουρανό. Γενικά το σκηνικό θύμιζε παραμύθι.
Και εκεί βρήκα και τους δικούς μου και λέγαμε πόσο χαζό ήταν που για να πάμε Βενετία παίρναμε το καράβι ενώ από τα Γιάννενα είναι πιο εύκολο
Και μετά δεν κάναμε άλλη δουλειά από το ξενοδοχείο πηγαίναμε Βενετία, μας σιχάθηκαν και οι γονδολιέρηδες (αν και δεν είδα κανέναν γιατί υποτίθεται ήμασταν στην μέση της πλατείας του Αγίου Μάρκου και δεν έβλεπα τις γόνδολες ) και μετά ξύπνησα και δεν ξέρω γιατρέ μου τι σημαίνουν όλα αυτά
Ντροπή σου που δεν μου το θύμησες νωρίτερα
Λοιπόν για να είμαι ον τόπικ πριν κάτι μέρες είδα όνειρο και είναι περίεργο αλλά όταν ξύπνησα το θυμόμουν.
Ήμασταν στα Γιάννενα με τους δικούς μου. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά στο δωμάτιο που έμενα γινόταν κάτι το εκπληκτικό: περνούσα έναν διάδρομο, σήκωνα μια κόκκινη κουρτίνα, σαν αυτή που έχουν στα θέατρα, περνούσα μια μικρή γέφυρα και τσουπ βρισκόμουν στην Βενετία
Όπου το μέρος καμία σχέση με την πραγματική Βενετία, αυτό ήταν όλο άσπρα σπίτια, μια μεγάλη ωραία άσπρη εκκλησία και έναν καταγάλανο ουρανό. Γενικά το σκηνικό θύμιζε παραμύθι.
Και εκεί βρήκα και τους δικούς μου και λέγαμε πόσο χαζό ήταν που για να πάμε Βενετία παίρναμε το καράβι ενώ από τα Γιάννενα είναι πιο εύκολο
Και μετά δεν κάναμε άλλη δουλειά από το ξενοδοχείο πηγαίναμε Βενετία, μας σιχάθηκαν και οι γονδολιέρηδες (αν και δεν είδα κανέναν γιατί υποτίθεται ήμασταν στην μέση της πλατείας του Αγίου Μάρκου και δεν έβλεπα τις γόνδολες ) και μετά ξύπνησα και δεν ξέρω γιατρέ μου τι σημαίνουν όλα αυτά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°334
Εγώ χθες ονειρεύτηκα ότι είχαμε τραπέζι στο σπίτι μας και στο μπαλκόνι συγκεκριμένα. Και ήταν καλεσμένοι δύο φίλοι μου, από που κι ως που δεν ξέρω! Και καθόμασταν όλοι μαζί σε μια σειρά οι νέοι (όχι μόνο οι φίλοι μου κι εγώ αλλά και ο αδερφός μου κτλ.)και οι υπόλοιποι από απέναντι και κάναμε κάτι σαν ένα παιχνίδι και ο καθένας έπρεπε να δώσει ένα φιλί στο μάγουλο του διπλανού του, ο διπλανός του στο διπλανό του και ούτω καθ'εξής. Εμένα δίπλα μου καθ'οταν ο νονός του αδερφού μου και έπρεπε να του εξηγήσω το παιχνίδι για να το δείξει και στους υπόλοιπους "μεγάλους". Μετά, πήγαμε στο δωμάτιο του αδερφού μου εγώ και οι δύο φίλοι μου, και ρωτάώ τον ένα αν μου είχε απαντήσει σε ένα μύνημα που του είχα στείλει και μου κάνει ναι με έναν απότομο τρόπο. Και τότε εγώ του απαντάω βιαστικά επειδη μου είχε απαντήσει απότομα ότι το κινητό μου δεν παίρνει τα μυνήματα.Μετά, ξαναπηγαίνουμε πάλι στην κουζίνα και μας φέρνει κάποιος μια σακούλα γεμάτη σοκολάτες kinder!
Και τώρα πάμε στο σημερινό όνειρο! Ονειρεύτηκα ότι πήγαμε σε ένα σούπερ μάρκετ μαζί με την κολλητή μου και εγώ εψαχνα all star! Στο σούπερ μάρκετ. Anyway, ψάχνω να βρω all star αλλά δεν έβρισκα γιατί όλα ήταν πολύ μικρά! Και μετά ξαφνικά βρίσκομαι με τους γονείς μου στο σούπερ μάρκετ (η κολλητή μου έχει εξαφανιστεί ) πάνω από ένα ψυγείο γεμάτο σοκολάτες (πάλι σοκολάτες ). Στο όνειρό μου απ'οτι κατάλαβα έκανα δίαιτα και δεν ήθελα να πάρω σοκολάτα ενώ όλοι πέρνανε...Αλλά τελικά επειδή τους έβλεπα με τις lacta, ζήλεψα και τελικά πήρα κι εγώ!
Αυτάα! Μήπως ξέρει κανείς τη σημαίνει στο όνειρο η σοκολατα;; Με τόσες σοκολάτες που έχω δει τις τελευταίες δύο μέρες πρέπει να το μάθω!
Και τώρα πάμε στο σημερινό όνειρο! Ονειρεύτηκα ότι πήγαμε σε ένα σούπερ μάρκετ μαζί με την κολλητή μου και εγώ εψαχνα all star! Στο σούπερ μάρκετ. Anyway, ψάχνω να βρω all star αλλά δεν έβρισκα γιατί όλα ήταν πολύ μικρά! Και μετά ξαφνικά βρίσκομαι με τους γονείς μου στο σούπερ μάρκετ (η κολλητή μου έχει εξαφανιστεί ) πάνω από ένα ψυγείο γεμάτο σοκολάτες (πάλι σοκολάτες ). Στο όνειρό μου απ'οτι κατάλαβα έκανα δίαιτα και δεν ήθελα να πάρω σοκολάτα ενώ όλοι πέρνανε...Αλλά τελικά επειδή τους έβλεπα με τις lacta, ζήλεψα και τελικά πήρα κι εγώ!
Αυτάα! Μήπως ξέρει κανείς τη σημαίνει στο όνειρο η σοκολατα;; Με τόσες σοκολάτες που έχω δει τις τελευταίες δύο μέρες πρέπει να το μάθω!
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°335
Κουλό όνειρο μετά από πολύ καιρό, βασισμένο στο Game of Thrones.
Προσοχή: Ακολουθεί οτινανίλα. Άκρως AU.
Ήμουν λέει δίδυμη αδερφή του Γιαννάκη του Snow και είχαμε πάει μαζί να καταταγούμε στη Night's Watch. Η οποία όμως δεν ήταν αυτή η ξεραΐλα του βιβλίου και της σειράς, αλλά μια σύγχρονη σχολή, που εκτός από τα πολεμικά ξιφασκίες και τέτοια είχε κι άλλα κουλά μαθήματα. Εγώ λοιπόν σε κάποια φάση χάθηκα με τον Jon και βρέθηκα σε ένα αμφιθέατρο που το μάθημα γινόταν ως εξής: όλοι χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, και 2 από την τάξη υποτίθεται πως θα μονομαχούσαν. Οι υπόλοιποι έπρεπε να καθορίσουν το αποτέλεσμα της μονομαχίας με μαθηματικές και λογικές πράξεις
Δίπλα μου καθόταν ένας -δεν τον ήξερα, δεν με ήξερε- που με φώναζε Κασσάνδρα ενώ εγώ σκεφτόμουν να το αλλάξω και να δηλώσω άλλο ψευδώνυμο Τελειώνει τεσπα το μάθημα, βγαίνουμε έξω κι αρχίζω να ψάχνω τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή, με πλησιάζει ο τύπος από πριν και μου βάζει στα χέρια κάτι γυναικεία εσώρουχα σε έντονο κίτρινο που υποτίθεται πως τα φόραγε αυτός και μου λέει "έτσι και το πεις σε κανέναν πέθανες" κι εγώ ήμουν σε φάση "θέλω τον αδερφό μου "
Εγώ λοιπόν με τα εσώρουχα στο χέρι πάω στο δωμάτιό μου -υπερσύγχρονο, έμοιαζε και με το πραγματικό μου δωμάτιο -, τα χώνω σ' ένα ντουλάπι και παρατηρώ ότι στην τηλεόραση έπαιζε Φιλαράκια Κι εκεί που ήμουν στο δίλημμα να κάτσω να δω Φιλαράκια ή να ψάξω για τον Jon, ξύπνησα
Προσοχή: Ακολουθεί οτινανίλα. Άκρως AU.
Ήμουν λέει δίδυμη αδερφή του Γιαννάκη του Snow και είχαμε πάει μαζί να καταταγούμε στη Night's Watch. Η οποία όμως δεν ήταν αυτή η ξεραΐλα του βιβλίου και της σειράς, αλλά μια σύγχρονη σχολή, που εκτός από τα πολεμικά ξιφασκίες και τέτοια είχε κι άλλα κουλά μαθήματα. Εγώ λοιπόν σε κάποια φάση χάθηκα με τον Jon και βρέθηκα σε ένα αμφιθέατρο που το μάθημα γινόταν ως εξής: όλοι χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, και 2 από την τάξη υποτίθεται πως θα μονομαχούσαν. Οι υπόλοιποι έπρεπε να καθορίσουν το αποτέλεσμα της μονομαχίας με μαθηματικές και λογικές πράξεις
Δίπλα μου καθόταν ένας -δεν τον ήξερα, δεν με ήξερε- που με φώναζε Κασσάνδρα ενώ εγώ σκεφτόμουν να το αλλάξω και να δηλώσω άλλο ψευδώνυμο Τελειώνει τεσπα το μάθημα, βγαίνουμε έξω κι αρχίζω να ψάχνω τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή, με πλησιάζει ο τύπος από πριν και μου βάζει στα χέρια κάτι γυναικεία εσώρουχα σε έντονο κίτρινο που υποτίθεται πως τα φόραγε αυτός και μου λέει "έτσι και το πεις σε κανέναν πέθανες" κι εγώ ήμουν σε φάση "θέλω τον αδερφό μου "
Εγώ λοιπόν με τα εσώρουχα στο χέρι πάω στο δωμάτιό μου -υπερσύγχρονο, έμοιαζε και με το πραγματικό μου δωμάτιο -, τα χώνω σ' ένα ντουλάπι και παρατηρώ ότι στην τηλεόραση έπαιζε Φιλαράκια Κι εκεί που ήμουν στο δίλημμα να κάτσω να δω Φιλαράκια ή να ψάξω για τον Jon, ξύπνησα
- We seed the stars:
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°336
^Φιλαράκια.
Τις τελευταίες μέρες βλέπω συχνά την Ανθή στον ύπνο μου.
Κάθαρμα Ανθή!
Τις τελευταίες μέρες βλέπω συχνά την Ανθή στον ύπνο μου.
Κάθαρμα Ανθή!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°337
Εγω βλέπω ονειρα με θεμα πολλές φορές με κατι που κολλάω...
Aς πουμε για μια περιοδο εβλεπα με το WoW, αλλη με το sims 3, προσφατα για τις Μαγισσες!
Aς πουμε για μια περιοδο εβλεπα με το WoW, αλλη με το sims 3, προσφατα για τις Μαγισσες!
meet me in montauk
Carl
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°338
Κ εγώ παίζω The Sims 3 αλλά δεν το βλέπω όνειρο! Tι έκανες στο όνειρο? Ήσουν εσύ ο sim ή έπαιζες το παιχνίδι?
dark magic- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: θα συμβιβαστω με το γκριφιντορ
- Δημοσίευση Ν°339
Μια φορα ειδα πως ωεκρος και φορουσα ενα ασπρο ενδυμα ηταν ανθρωποι ριγυρω και καποιος απο αυτους ειπε αντε παει κι αυτος μετα ξυπνησα
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°340
Είδα ότι ήμουν σε μια θάλασσα και αντί να έχει την κανονική αλμυρή γεύση είχε γεύση σοκολάτα.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°341
^Θέλω και γω τέτοια θάλασσα!
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°342
Εγώ πριν μερικές μέρες ονειρεύτηκα κάτι με πόκεμον, επειδή τελευταία έχω πάθει μία εμμονή μαζί τους=Ρ, αλλά δεν θυμάμαι τι...
Τέλος πάντων όταν ξυπνάω σηκώνομαι, παίρνω τον Μπέρι (τον παπαγάλο μου) τον χαϊδεύω και του κάνω: Άχου μωρε τι γλυκό πόκεμον που είσ.....ε?
Τέλος πάντων όταν ξυπνάω σηκώνομαι, παίρνω τον Μπέρι (τον παπαγάλο μου) τον χαϊδεύω και του κάνω: Άχου μωρε τι γλυκό πόκεμον που είσ.....ε?
- Σπόιλερ:
- Χαχαχα το ξέρω είμαι έλεος
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°343
Αχ θέλω κ εγώ απ' αυτή τη σοκολατένια θάλασσα!!! :D
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°344
Εγώ θέλω μια από τσάι.
Είδα πως ήταν η τελευταία μέρα του Αυγούστου και είχα την επόμενη μέρα μάθημα και με πήρε τηλέφωνο ο μαθηματικός μου και μου είπε να μην πάω τουρίστρια στο μάθημα. Τ_Τ Και μετά με πήρε τηλέφωνο η φιλόλογος και είπε "Άμα δε μου πεις το calceis pennatis χωρίς να κολλήσεις ούτε μια φορά δε θα σε αφήσω να ξαναπάς Κρήτη!". Μετά είδα πως έκανα βουτιά σε μια θάλασσα και λίγο πριν μου τελειώσει το οξυγόνο έπεσα από το κρεβάτι και ξύπνησα.
Είδα πως ήταν η τελευταία μέρα του Αυγούστου και είχα την επόμενη μέρα μάθημα και με πήρε τηλέφωνο ο μαθηματικός μου και μου είπε να μην πάω τουρίστρια στο μάθημα. Τ_Τ Και μετά με πήρε τηλέφωνο η φιλόλογος και είπε "Άμα δε μου πεις το calceis pennatis χωρίς να κολλήσεις ούτε μια φορά δε θα σε αφήσω να ξαναπάς Κρήτη!". Μετά είδα πως έκανα βουτιά σε μια θάλασσα και λίγο πριν μου τελειώσει το οξυγόνο έπεσα από το κρεβάτι και ξύπνησα.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°345
Το κουλό όνειρο που είδα
Είχαμε λέει τραπέζι έξω απο το σπίτι μας(στην αυλή).Οι περισσότεροι ήταν ήδη εκεί και εγώ πριν πάω ήμουν στη βεράντα του σπιτιού μου και ήταν και κάτι άλλοι εκεί ανάμεσα σ'αυτούς ο γυμναστής και ο μαθηματικός που μου έκαναν στην τρίτη γυμνασίου. Αυτοί λοιπόν μου μαθαίνανε πως να κάνω διάφορα άλματα
Είχαμε λέει τραπέζι έξω απο το σπίτι μας(στην αυλή).Οι περισσότεροι ήταν ήδη εκεί και εγώ πριν πάω ήμουν στη βεράντα του σπιτιού μου και ήταν και κάτι άλλοι εκεί ανάμεσα σ'αυτούς ο γυμναστής και ο μαθηματικός που μου έκαναν στην τρίτη γυμνασίου. Αυτοί λοιπόν μου μαθαίνανε πως να κάνω διάφορα άλματα
- Σπόιλερ:
- καλά ο γυμναστής αλλά και ο μαθηματικός;;
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°346
Πόσο παράξενο όνειρο...
Είδα ότι ήμουν ξανά μαθητής στο λύκειο.Στην ίδια τάξη με τότε,με τους ίδιους καθηγητές,στο ίδιο θρανίο.Μόνο οι συμμαθητές μου ήταν άλλοι.Είδα ότι διάβαζα ξανά στο ίδιο γραφείο με τότε,το ξύλινο απο σουηδικό ξύλο με τα βιβλία να είναι στοιβαγμένα με την ίδια σειρά.
Και μετά με μία λίστα με ψώνια στα χέρια και στο γειτονικό κατάστημα.Αναγνώρισα τα γράμματα της μητέρας μου.Και την στιγμή που έκανα την παραγγελία,ο υπάλληλος να με ρωτά επίμονα:"Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;" σαν να ήταν η κρισιμότερη απάντηση που απάντηση που θα έδινα ποτέ στην ζωή μου."Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;" επέμενε συνέχεια ο υπάλληλος ενώ εγώ του απαντούσα αρνητικά.
Και πάλι στο σχολείο να κοιτώ έναν συμμαθητή μου που πέθανε πριν χρόνια σε τροχαίο ατύχημα.Με πιάνει απο το χέρι και αρχίζει να με ρωτά και αυτός:"Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;"
Σε αυτό το σημείο ξύπνησα.
Είδα ότι ήμουν ξανά μαθητής στο λύκειο.Στην ίδια τάξη με τότε,με τους ίδιους καθηγητές,στο ίδιο θρανίο.Μόνο οι συμμαθητές μου ήταν άλλοι.Είδα ότι διάβαζα ξανά στο ίδιο γραφείο με τότε,το ξύλινο απο σουηδικό ξύλο με τα βιβλία να είναι στοιβαγμένα με την ίδια σειρά.
Και μετά με μία λίστα με ψώνια στα χέρια και στο γειτονικό κατάστημα.Αναγνώρισα τα γράμματα της μητέρας μου.Και την στιγμή που έκανα την παραγγελία,ο υπάλληλος να με ρωτά επίμονα:"Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;" σαν να ήταν η κρισιμότερη απάντηση που απάντηση που θα έδινα ποτέ στην ζωή μου."Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;" επέμενε συνέχεια ο υπάλληλος ενώ εγώ του απαντούσα αρνητικά.
Και πάλι στο σχολείο να κοιτώ έναν συμμαθητή μου που πέθανε πριν χρόνια σε τροχαίο ατύχημα.Με πιάνει απο το χέρι και αρχίζει να με ρωτά και αυτός:"Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι; Σίγουρα δεν ξεχνάς κάτι;"
Σε αυτό το σημείο ξύπνησα.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°347
Μηπως όντως ξεχνάς κάτι?
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°348
Εδω γραφουμε μονο κουλα ονειρα;;
Εγω θα γραψω για το τελειοτατο ονειρο που ειδα χθες βραδυ
Και που λες ειμαι εγω και το παιδι που μενει απο κάτω μας και πηγαίναμε στο γκέτε να γραφτούμε εκει για πανεπιστημιο (οτι να'ναι ) Παμε στην ρεσεψιον παει πρωτος αυτος και εκει του λεν τα μορια του (13 κατι ηταν ) μετα παω εγω και μου λενε περασε χωρις να μου πουν μορια . Τελος παντων προχωράω στο ασανσερ μαζι του και μολις μπαινω μας λενε κατι οτι πρεπει να πληρωσουμε διδακτρα και εγω σταματαω την πορτα και τους ρωταω αν μπορω να αλλαξω σχολη τωρα και αυτοι μου απαντανε ναι που θες εκτος απο ναυτικους επειδη εχουν κλεισει (λολ) και τους λεω εγω αρχιτεκτονικη και μου λενε με τα μορια σου μαλλον περνας Τους ρωταω ποσα εχω και μου λενε 17900. Εγω φευγω απο το γκετε τρεχοντας και παω σε ενα μερος σαν μπαράκι οπου παρταραν και εκει ηταν ο αδερφος του απο κατω που ειναι ήδη φοιτητης και μου λεει τι θες εδω εσυ; Του λεω ηρθα να γραφτω! Μου λεει αν εχεις οσα μορια εχει και ο αδερφος μου καλη τυχη! Και του λεω εγω εχω 17900 και μενει μαλακ@ς. Τσπ παω στο μπαρ μαζι του και λεω θελω να γραφτω στην αρχιτεκτονική εχω 17900 (πισω απο το μπαρ δεν ειναι κανενας) εμφανιζεται ενα χαρτι και υπογραφω!
Μετα ξυπνησα τοοοσο μα τοοοσο χαρουμενος!
Αυτο ηταν το τελειοτατο ονειρο μου!
Εγω θα γραψω για το τελειοτατο ονειρο που ειδα χθες βραδυ
Και που λες ειμαι εγω και το παιδι που μενει απο κάτω μας και πηγαίναμε στο γκέτε να γραφτούμε εκει για πανεπιστημιο (οτι να'ναι ) Παμε στην ρεσεψιον παει πρωτος αυτος και εκει του λεν τα μορια του (13 κατι ηταν ) μετα παω εγω και μου λενε περασε χωρις να μου πουν μορια . Τελος παντων προχωράω στο ασανσερ μαζι του και μολις μπαινω μας λενε κατι οτι πρεπει να πληρωσουμε διδακτρα και εγω σταματαω την πορτα και τους ρωταω αν μπορω να αλλαξω σχολη τωρα και αυτοι μου απαντανε ναι που θες εκτος απο ναυτικους επειδη εχουν κλεισει (λολ) και τους λεω εγω αρχιτεκτονικη και μου λενε με τα μορια σου μαλλον περνας Τους ρωταω ποσα εχω και μου λενε 17900. Εγω φευγω απο το γκετε τρεχοντας και παω σε ενα μερος σαν μπαράκι οπου παρταραν και εκει ηταν ο αδερφος του απο κατω που ειναι ήδη φοιτητης και μου λεει τι θες εδω εσυ; Του λεω ηρθα να γραφτω! Μου λεει αν εχεις οσα μορια εχει και ο αδερφος μου καλη τυχη! Και του λεω εγω εχω 17900 και μενει μαλακ@ς. Τσπ παω στο μπαρ μαζι του και λεω θελω να γραφτω στην αρχιτεκτονική εχω 17900 (πισω απο το μπαρ δεν ειναι κανενας) εμφανιζεται ενα χαρτι και υπογραφω!
Μετα ξυπνησα τοοοσο μα τοοοσο χαρουμενος!
Αυτο ηταν το τελειοτατο ονειρο μου!
meet me in montauk
Carl
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°349
Εγώ....χτες ονειρεύτηκα πως ήμουν με δύο παιδιά (που πραγματικά δεν ξέρω ποιοι ήταν)...
Ο ένας έμοιαζε με τον Νέβιλ (ναι, τον γνωστό=P) και ο άλλος με έναν που έπαιζε στο Red Riding Ηood...:P
Και ήμασταν λέει σε μία παράξενη πόλη...όπου γενικά όλοι ήταν παράξενοι...
Εκεί που προσπαθούσαμε να δούμε από που θα φύγουμε για γυρίσουμε πίσω...μία συμμορία εμφανίστηκε μπροστά μας και μετά δεν ξέρω τι έγινε...νομίζω ότι ήθελε να τα βάλει μαζί μας ή κάτι τέτοιο...=Ρ
Τέλος πάντων όταν ξεφύγαμε...θυμάμαι ότι ήταν μία τεραααάστια λίμνη...και ότιέπρεπε να την διασχίσουμε...έτσι κολυμπήσαμε μέχρι την άλλη άκρη...και θυμάμαι ότι στην αρχή φοβόμουν να μπω αλλά το νερό ήταν ζεστό και μου άρεσε τελικά ..χαχαχ...τέσπα...
Μετά...φτάσαμε...δεν ξέρω πως...στο υπόγειο μίας τρομακτικής γριάς όπου μας κλείδωσε...και παντού υπήρχαν υπήρχαν βράχια, χώματα σκελετοί, ποντίκια και κατσαρίδες...
Και η τρομακτική γριά (μάλλον κάτι σαν μάγισσα ήταν)ήθελε να δουλέψουμε για αυτήν σε αντάλλαγμα να μας αφήσει να ζήσουμε...μας έδωσε τρία σκαλιστήρια =Ρ , ένα στον καθένα και μας είπε να αρχίζουμε να σκάβουμε γιατί υπήρχε λέει χρυσός κάτω από το υπόγειο της...και κάτι τέτοια...
Εγώ προσπαθούσα να την καλοπιάσω για να μας αφήσει να φύγει λέγοντας της διάφορες μπούρδες...αλλά το ευφυέστατο "σχέδιο" μου δεν έπιασε=Ρ και τότε...εκείνο το παιδί που έμοιαζε με τον Νέβιλ=Ρ μου κάνει νόημα πίσω από τη πλάτη της να τη σκοτώσουμε...παίρνω το...σκαλιστήρι που μου είχε δώσει και το καρφώνω στην καρδιά...μετά ο..."Νέβιλ" καρφώνει ένα άλλο στο στομάχι της...αίματα παντού, αυτή στριγκλίζει και τα συναφή=Ρ
Εμείς τρέχουμε...βρίσκουμε μία σκάλα εξόδου όπου σκαρφαλώνουμε βιαστικά και τελικά φτάνουμε σε ένα μπαλκόνι της πολυκατοικίας εκείνης...και τσακ! εκείνη τη στιγμή βλέπουμε τη γριά καρακάξα λουσμένη στα αίματα να τρέχει λυσσασμένη καταπάνω μας και εκεί που πήγε να μας πιάσει χωρίς να έχουμε άλλη επιλογή...πηδάμε από το μπαλκόνι...
Ε....και μετά...ξύπνησα!! (πάλι καλά )
Ξέρω, ξέρω ότι πιο κουλό ε?
Ο ένας έμοιαζε με τον Νέβιλ (ναι, τον γνωστό=P) και ο άλλος με έναν που έπαιζε στο Red Riding Ηood...:P
Και ήμασταν λέει σε μία παράξενη πόλη...όπου γενικά όλοι ήταν παράξενοι...
Εκεί που προσπαθούσαμε να δούμε από που θα φύγουμε για γυρίσουμε πίσω...μία συμμορία εμφανίστηκε μπροστά μας και μετά δεν ξέρω τι έγινε...νομίζω ότι ήθελε να τα βάλει μαζί μας ή κάτι τέτοιο...=Ρ
Τέλος πάντων όταν ξεφύγαμε...θυμάμαι ότι ήταν μία τεραααάστια λίμνη...και ότιέπρεπε να την διασχίσουμε...έτσι κολυμπήσαμε μέχρι την άλλη άκρη...και θυμάμαι ότι στην αρχή φοβόμουν να μπω αλλά το νερό ήταν ζεστό και μου άρεσε τελικά ..χαχαχ...τέσπα...
Μετά...φτάσαμε...δεν ξέρω πως...στο υπόγειο μίας τρομακτικής γριάς όπου μας κλείδωσε...και παντού υπήρχαν υπήρχαν βράχια, χώματα σκελετοί, ποντίκια και κατσαρίδες...
Και η τρομακτική γριά (μάλλον κάτι σαν μάγισσα ήταν)ήθελε να δουλέψουμε για αυτήν σε αντάλλαγμα να μας αφήσει να ζήσουμε...μας έδωσε τρία σκαλιστήρια =Ρ , ένα στον καθένα και μας είπε να αρχίζουμε να σκάβουμε γιατί υπήρχε λέει χρυσός κάτω από το υπόγειο της...και κάτι τέτοια...
Εγώ προσπαθούσα να την καλοπιάσω για να μας αφήσει να φύγει λέγοντας της διάφορες μπούρδες...αλλά το ευφυέστατο "σχέδιο" μου δεν έπιασε=Ρ και τότε...εκείνο το παιδί που έμοιαζε με τον Νέβιλ=Ρ μου κάνει νόημα πίσω από τη πλάτη της να τη σκοτώσουμε...παίρνω το...σκαλιστήρι που μου είχε δώσει και το καρφώνω στην καρδιά...μετά ο..."Νέβιλ" καρφώνει ένα άλλο στο στομάχι της...αίματα παντού, αυτή στριγκλίζει και τα συναφή=Ρ
Εμείς τρέχουμε...βρίσκουμε μία σκάλα εξόδου όπου σκαρφαλώνουμε βιαστικά και τελικά φτάνουμε σε ένα μπαλκόνι της πολυκατοικίας εκείνης...και τσακ! εκείνη τη στιγμή βλέπουμε τη γριά καρακάξα λουσμένη στα αίματα να τρέχει λυσσασμένη καταπάνω μας και εκεί που πήγε να μας πιάσει χωρίς να έχουμε άλλη επιλογή...πηδάμε από το μπαλκόνι...
Ε....και μετά...ξύπνησα!! (πάλι καλά )
Ξέρω, ξέρω ότι πιο κουλό ε?
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°350
Phineas είχα δει και εγώ ένα παρόμοιο όνειρο όταν δίνανε πανελλήνιες μόνο που έγω έβγαλα 17.000 Μάλλον είσαι επηρεασμένος από το κλίμα με τις βάσεις...
Amelia αυτό που είδες εσυ δεν ήταν όνειρο, ήταν θρίλερ!
Amelia αυτό που είδες εσυ δεν ήταν όνειρο, ήταν θρίλερ!