εχω την εντυπωση οτι βαθμολογειτε με βαση τους αγαπημενους σας .. εγω θα βαθμολογησω με βαση το ποιος πιστευω ηταν δυνατος, στη μαχη ασ πουμε και γενικα γνωσεις κλπ
1) Βολντεμορτ
ο τυπος δεν υπηρχε..τεραστιο ταλεντο απο μικρος..εκανε πραγματα ασυλληπτα..για μενα πολυ πιο ισχυρος απο τον νταμπλντορ και κατα την γνωμη μου φανηκε και οταν τις παιξανε μαζι
εξ αλλου εδωσε τα παντα για να εχει αυτη τη δυναμη.. απλα πανισχυρος!
2) Αλμπους Νταμπλντορ
απιστευτο μυαλο και τεραστια δυναμη , σε συνδυασμο με τη γνωση..ηταν και το ραβδι του που τον εκανε τοσο δυνατο, αλλα νταξει ο τυπος ηταν μαστερ του ειδους..
3) Σεβερους Σνειπ
θα τον εβαζα πρωτο επειδη ειναι η αδυναμια μου, αλλα θελω να ειμαι αντικειμενικος!!
τι να πει κανεις για την παρτυ του? μυαλο? δυναμη? επιδεξιοτητα? γνωσεις? οοολα σε ενα..τα εβαλε και με 2-3 ταυτοχρονα στο τελος! αλλα σιγουρα λιγος μπροστα στον Βολτνεμορτ η στον Αλμπους
4)Αλαστωρ Μουντι
πολυ δυνατος..τον φανταζομαι λοχια στο στρατο για καποιο λογο.. πιστευω οτι ηταν απο τους καλυτερους μονομαχους!
5) χαρι ποτερ
αν και πιστευω πως η μεγαλυτερη του δυναμη οφειλεται στις δυναμεις που ειχε λογω βολντεμορτ.. εστω και ετσι..ηταν απιστευτος μαγος..και πολυ μπροστα για την ηλικια του..εκανε ξορκια που μεγαλοι δεν μπορουσαν να κανουν σε τετοιο βαθμο!
6) Ορατιος Σλαγκχορν
φοβερες γνωσεις και δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω οτι το ειχε κ αυτος πολυ στις μονομαχιες! αλλα και παλι ηξερε τοσα πολλα που μπορουσε να σκοτωσει τον οποιοδηποτε με ενα απλο φιλτρο
7) Μπελατριξ
μου την εσπασε παααρα πολυ αλλα ηταν πολυ δυνατη..ξεπαστρεψε τους παντες
αλλα λιγη μπροστα στους προαναφερθεντες
8) Λουπιν
δεν ηταν τοοοσο καλος μονομαχος, αλλα και μονο που μπορουσε να μεταμορφωθει σε λυκανθρωπο (τεραστια αδυναμια) μπορουσε να κανει και πολυ ζημια
9) Σειριος
δυνατος και αυτος, ηταν και ζωομαγος..ηταν και παιδι του λαου
στους δρομους μεγαλωσε και το ζουσε στα στενα..ηξερε πολλα πραγματακια
10) Μινερβα Μακγκοναγκαλ
γατι στις μεταμορφωσεις.. και καλη μονομαχος..ειχε το βλεμμα της αυστηρης κακιας καθηγητριας αλλα φαινοταν οτι το ειχε τοσο απο αποψη γνωσεων οσο και απο αποψη skills
ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν..και επισης..τους παλιους..οπως σαλαζαρ , γκριφιντορ , αυτο το αλανι που ειχε πρωτο το ραβδι κουφοξθλιας και τον νικησε ο αλμπους..και τετοιους..δεν τους εβαλα γιατι κρινοντας μονο απο τις ταινιες μιας και τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει ακομα..δεν εχω αρκετα στοιχεια για να τους βαλω!