Τέλειο τόπικ
Δε θα σχολιασω τη δεκάδα του Λευτέρη που έχει αφήσει τόσους απ' έξω
1) Άλμπους Ντάμπλντορ. Για μενα ο δυνατότερος και σοφότερος μάγος που υπήρξε στην ιστορία που ξέρουμε. Μπορεί να μην ξεπερνούσε
κατά πολύ τις δυνάμεις του Βόλντεμορτ, αλλά για μένα έχει αξίες που σίγουρα τον ξεπερνούν.
2) Λόρδος Βόλντεμορτ. Πρώτη θέση που παίρνει μέρος στη δεκάδα μου χωρίς να θέλω. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.
. Οι λόγοι προφανείς.
3) Γκέλλερτ Γκριντελβαλντ. Ακολούθησαν
. Ξέρουμε πως αν δεν είχε εμφανιστεί ο Βόλντι θα ήταν ο σκοτεινότερος μάγος που έχει υπάρξει, οπότε μπαίνει αμέσως μετά τους 2 πρώτους.
4)Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ. Λατρεία.
Θαρραλέα, ικανότατη, αδιαμφισβήτητα δυνατή και πειθαρχημένη μάγισσα. Πιστεύω πως είναι πολλά που δεν μάθαμε για κείνη.
Αλλά όπως και να χει, κερδίζει επάξια την τέταρτη θέση στη δεκάδα μου.
5) Εεε...Οοο...Ωωωχου..Καλά
. Ο λιγ...εε..με συγχωρείτε, Ο Σέβερους Σνέιπ
. Αν μπορούσα να τον κρατήσω απ' έξω από τη λίστα μου θα το έκανα με χαρά, αλλά ήταν εξαιρετικός μάγος (πανάθεμά τον :P )
6) Αλάστωρ Μούντι. Άλλη μια λατρεία
. Φοβερός μάγος, ικανός, και πανέξυπνος, τα είχε 400 όσο κι αν οι γύρω του είχαν αμφιβολίες γι ΄αυτό :P . Πολύτιμο μέλος του Τάγματος, πραγματικά πολύτιμο.
7) Σείριος Μπλακ & Τζέιμς Πότερ & Ρέμους Λούπιν. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ 10
; Αυτοί οι 3 για μένα είναι 1
Για τον Τζέιμς δεν ξέρω όσα θα θελα, αλλά είμαι σίγουρη πως βρισκόταν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους 2.
8)ΓΚΡΡΡΡΡ... :@: . Καλά, καλά :P . Μπέλατριξ Λεστρέιντζ. Δε θα κάνω και σχόλιο, και που έγραψα το όνομα πολύ ήταν
.
9)Φίλιους Φλιτγουικ. Αδυναμία κι αυτός.
Άσσος της μονομαχίας.
10) Νυμφαδώρα Τονκς. Τρομερή χρυσούχος και αδυναμία του Μούντι.