anthian9 έγραψε: για ρίξ'τε μια ματιά προφίλ κ από πίσω ...
Το γνωστό assφίλ ;
anthian9 έγραψε: για ρίξ'τε μια ματιά προφίλ κ από πίσω ...
Σκέψου να έλεγα και κάτι παραπάνω από το "δε μ' αρέσει".anthian9 έγραψε:@Moony κ @Ακέφαλε προσέχτε λίγο μην δαγκωθείτε
Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του αν και πράγματι, τον Άλεξ τον φανταζόμουν ψηλό, skinny-assed με striking βλέμμα. Μου βγήκε λίγο πιο παχουλός αλλά εντάξει, θα το αντέξω.anthian9 έγραψε:Ο Κέβιν είναι μια χαρούλα για Άλεκ, έχει αυτό το αντιπαθητικό στο ύφος του όπως στο πρώτο βιβλίο. Πω, επίσης τι ζόρι τραβάτε με το μαλλί; Τον κάνει λίγο πιο φλωράκι, ναι, αλλά είναι κομψό και ΝΑΙ ΡΕ, Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Επίσης, για ρίξ'τε μια ματιά προφίλ κ από πίσω κ θα αλλάξετε γνώμη οι δεσποινίδες Έχει κ υπέροχα ματάκια! Άντε να δούμε και τις υποκριτικές του ικανότητες.
anthian9 έγραψε:ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΠΙΑ, ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ
Μου αρέσουν όλοι! Μα όλοι!
Morgan le Fay έγραψε:anthian9 έγραψε:ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΠΙΑ, ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ
Σου αρέσουν όλοι γιατί είσαι φλώρος και δεν έχεις καμμία επιλεκτική ικανότητα,
anthian9 έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:anthian9 έγραψε:ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΠΙΑ, ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ
Σου αρέσουν όλοι γιατί είσαι φλώρος και δεν έχεις καμμία επιλεκτική ικανότητα,
My father will hear about this.
anthian9 έγραψε:Κων/να έλεος. Καταρχάς από το σετ μέχρι τον κιν/φο έχει τόοοσες επεξεργασίες με εφέ και δεν ξερω γω τι. Σκάσε πια.
anthian9 έγραψε:Κων/να έλεος. Καταρχάς από το σετ μέχρι τον κιν/φο έχει τόοοσες επεξεργασίες με εφέ και δεν ξερω γω τι. Σκάσε πια.
Η μάνα μου διαβάζει την Πόλη των Οστών κ πωρώνεται! Γιες!
Phineas Nigellus Black έγραψε:Μόνο εμένα μου θυμίζει τουάιλαιτ;
Μισό, η δεξιά θα παίξει την Ίζυ; Μα δεν είναι πολύ κοντή;Nearly Headless Nick έγραψε:Πρώτη επίσημη φωτογραφία του καστ:
Το λογότυπο φωνάζει twilight δυστυχώς αλλά oh well!Phineas Nigellus Black έγραψε:Μόνο εμένα μου θυμίζει τουάιλαιτ;