Oχιιι....!!!! Μα τοσο υπεροχος χαρακτηρας ο Αλεκ..μα να μν μαρεσεις καθολου ο ηθοποιος.Αντιθετος Ο Τζειμι γενικα σαν ηθοποιος μαρεσε απο πο πριν..και για Τζεις ειναι οτι πρεπει! Αντε να δω και τον Μαγκνους να παω να αυτοκτονησω!
My Secret Garden.
When you wish upon a star, u are a few million lightyears late..That star is dead.. Exactly like your dreams.
Eleanna Lovegood έγραψε:Εχθες αρχισαν τα γυρισματα της Πολης των Οστων, παρτε φωτογραφιουλες
Σπόιλερ:
Δεν ξερω για εσας, αλλα τωρα που βλεπω τον Τζειμι ως Τζεις, μου ταιριαζει αρκετα
God, o Jaimie είναι τέλειος Τόσο χοτ. Η Λιλι όμως δεν έπρεπε να φοράει τακούνια και δερμάτινα γαμώτο, δεν ντύνεται ποτέ έτσι και απλά θα κλέψει τα φώτα από την πανέμορφη Ίζυ (η οποία δεν φαίνεται παρά μόνο πλάτη -_-)
Παιδιά ούτε εγώ τρελάθηκα με την επιλογή που έκαναν για τον Αλεκ αλλά ταιριάζει για γκέι, δε μπορείτε να πείτε Είδατε τον Valentine? Πόσο χοτ παίζει να ναι ο ηθοποιός που τον παίζει; *_*
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
Xaxaxa...εγω οταν ειδα οτι θα τν παιξει ο Ρις ή πως στ καλο προφερετε το ονομα του ημουν καπως ετσι.. Τον υπερλατρευω απο αλλες ταινιες κ σειρες κ γκαντ..team Valentine!!!! xD
My Secret Garden.
When you wish upon a star, u are a few million lightyears late..That star is dead.. Exactly like your dreams.
Ο Τζέιμι κάτι λέει.Ο τύπος που παίζει τον Άλεκ είναι για και η στολές των Κυνηγών είναι .Πολύ απλές είναι.Τις περίμενα πιο δερμάτινες.
Deep in the ocean, dead and cast away, where innocence is burned... in flames. A million mile from home, I'm walking ahead. I'm frozen to the bones, I am.
A soldier on my own, I don't know the way. I'm riding up the heights... of shame. I'm waiting for the call, the hand on the chest. I'm ready for the fight... and fate.
Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ τα ρούχα τους. They 're hot as hell. Ελπίζω το μαλλί του Τζέιμι να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ γιατί είναι σαν να τον έχει γλύψει αγελάδα. Ναι, ούτε εμένα μου αρέσει που η Λίλι φοράει δερμάτινα και τακούνια. Αυτό το ντύσιμο ανήκει στην Ίζυ, όχι στην Κλέρυ. Ο Άλεξ στην τελευταία φωτογραφία μου κάνει για γκέι.- Nice job.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Και γω κάτι άλλο περίμενα από τις στολές. Ίσως ο τρόπος που ο Άλεκ την φορά είναι πολύ γκέι. Και δεν τον περιέγραφε έτσι η Κλερ στα βιβλία, ίσα ίσα που ήταν πολύ εσωστρεφής. Ειδικά για τον Άλεκ περίμενα μανίκια. Γενικά, όχι μύες, καταλαβαίνετε; Ο Τζέις τρώγεται, θενκ γκαντ και μου βγάζει αυτό το unearthly που ήθελα για τον Τζέις. Ακόμα όμως ήθελα Πέτυφερ. :/ Η Κλέρι χμμμμμμμ, θα περιμένω για να δω. Την περίμενα μικρότερη, κοντότερη, τέλος πάντων πιο Κλέρι. Δεν μου βγάζει dorkyness το τέλειο μαλλί της Λίλυ. Ο Ρόμπερτ μου άρεσε (Σάημον). Περιμένω να δω Βάλεντάην και Τζόσελυν. Το λίγο που είδαμε την Ίζαμπελ, μου άρεσε. Θέλω να δω τους γονείς Λάητγουντ. Πολύ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
α)ναι, για να το λες. Απλά λόγω της γραφής της Κλερ δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να σου πω σε ποιο βιβλίο έγινε τι. β)τον περίμενα σχεδόν... τέλος πάντων λεπτό, με στενούς ώμους και στέρνο ένα πράμα, σχεδόν anime-like.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Τεσπα το μαλλι του Τζεις ειναι μια χαρα,ετσι το φανταζομουν .Επιμελως ατημελητο ρε παιδια Και δεν με πειραζει που η Κλερι ειναι καρακουκλαρα. ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΛΙΛΥ ΜΟΥΥΥΥ
Ώρα για θάψιμο !!!Μοουάχαχα. Ο τύπος από το misfits καλός φαίνεται για Σάιμον,ο άλλος ο τύπος για Άλεκ επιμένω ότι είναι για και το Ινστιτούτο ωραίο είναι(περίπου όπως το φανταζόμουν).
Σπόιλερ:
Πολύ θάψιμο έριξα .
Deep in the ocean, dead and cast away, where innocence is burned... in flames. A million mile from home, I'm walking ahead. I'm frozen to the bones, I am.
A soldier on my own, I don't know the way. I'm riding up the heights... of shame. I'm waiting for the call, the hand on the chest. I'm ready for the fight... and fate.
ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΠΙΑ, ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ Μου αρέσουν όλοι! Μα όλοι! Ο Κέβιν είναι μια χαρούλα για Άλεκ, έχει αυτό το αντιπαθητικό στο ύφος του όπως στο πρώτο βιβλίο. Πω, επίσης τι ζόρι τραβάτε με το μαλλί; Τον κάνει λίγο πιο φλωράκι, ναι, αλλά είναι κομψό και ΝΑΙ ΡΕ, Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Επίσης, για ρίξ'τε μια ματιά προφίλ κ από πίσω κ θα αλλάξετε γνώμη οι δεσποινίδες Έχει κ υπέροχα ματάκια! Άντε να δούμε και τις υποκριτικές του ικανότητες. info: Η Κάσσι είχε πει πως είδε από το κάστινγκ του τη σκηνή που φωνάζει στην Κλέρι για τον Τζέις και μας είπε, πως ενώ όλοι οι άλλοι απλά φώναζαν και φαινόταν έξαλλοι, ο Κέβιν το έκανε να δείχνει σαν να νοιάζεται πραγματικά για τον Τζέις, ο θυμός του δεν ήταν τόσο οπτικός, αλλά εσωτερικός
@Moony κ @Ακέφαλε προσέχτε λίγο μην δαγκωθείτε
Ναι το Jamily παίζει να 'ναι για προμόσιον, αλλά who cares?