Minerva McGonagall έγραψε:Πες μου που κολλάει αυτή η σύγκριση μωρή, γιατί θα σκάσω μιλάμε. Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο;
Μα ειναι τελεια συγκριση! Εγω υποστηριζω Αβρααμ και η Κονι Βαλενταιν..
Αβρααμ ρουλζ
Minerva McGonagall έγραψε:Πες μου που κολλάει αυτή η σύγκριση μωρή, γιατί θα σκάσω μιλάμε. Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο;
anthian9 έγραψε:
Μυρτώ, όχι, εγώ την αγαπώ! Είμαστε 2!
Morgan le Fay έγραψε:Μην σκιάζεσαι μωρό μου, στο Beautiful Chaos θα διαφωνήσουμε, είμαι σίγουρη Τώρα που το λέω, μάλλον απλώς θα αλλάξουμε πλευρά
ΥΓ:Στο κάστινγκ για ΤΜΙ ο Πάνος παίζει τον Χούγκιν.-
Shoot me. Με εκνευρίζει απίστευτα πολύ.Lily Luna Potter έγραψε:Αλλα αγαπημενος μου ειναι ο Σαιμον! Τι γλυκο παιδι!
Σίγουρα δε θα είναι ο Άλεξ γιατί δήλωσε πως όσο κι αν του αρέσει η σειρά αυτών των βιβλίων, υπάρχει μία άλλη σειρά βιβλίων (δε θυμάμαι πως λέγεται ) που του αρέσει ακόμη περισσότερο. Τα γυρίσματα, είπανε, πως είναι την ίδια περίοδο και εκείνος θα διάλεγε τη δεύτερη σειρά βιβλίων.anthian9 έγραψε:
Η ταινία ήταν να αρχίσει να γυρίζεται τον Απρίλιο, αλλά έχουμε μόνο την lily Collins στο επίσημο καστινγκ για Κλέρι Φρέι. Οι περισσότεροι fans θέλουν τον Άλεξ για Τζέις, αλλά από την Screen gems ούτε φωνή ούτε ακρόαση για Τζέις. Δεν ξέρουμε καν αν έγινε ανοιχτό κάστινγκ. κανένα νέο.
Jace Wayland έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:Μην σκιάζεσαι μωρό μου, στο Beautiful Chaos θα διαφωνήσουμε, είμαι σίγουρη Τώρα που το λέω, μάλλον απλώς θα αλλάξουμε πλευρά
ΥΓ:Στο κάστινγκ για ΤΜΙ ο Πάνος παίζει τον Χούγκιν.-
εσυ θα παιξεις τον Αμπαντον που σου ταιριαζει
Jace Wayland έγραψε:Ο Σαιμον? Δεν ειμαστε καλα σε αυτο το φορουμ
Ολο και πιο πολλοι οι Σαιμον-φανς επιδημια
anthian9 έγραψε:Λοιπόν, Όλγα, άκου 'δω και άσε την μεθυσμένη από πάνω.
Η ταινία ήταν να αρχίσει να γυρίζεται τον Απρίλιο, αλλά έχουμε μόνο την lily Collins στο επίσημο καστινγκ για Κλέρι Φρέι. Οι περισσότεροι fans θέλουν τον Άλεξ για Τζέις, αλλά από την Screen gems ούτε φωνή ούτε ακρόαση για Τζέις. Δεν ξέρουμε καν αν έγινε ανοιχτό κάστινγκ. κανένα νέο.
Madame Maxime έγραψε:Σίγουρα δε θα είναι ο Άλεξ γιατί δήλωσε πως όσο κι αν του αρέσει η σειρά αυτών των βιβλίων, υπάρχει μία άλλη σειρά βιβλίων (δε θυμάμαι πως λέγεται ) που του αρέσει ακόμη περισσότερο. Τα γυρίσματα, είπανε, πως είναι την ίδια περίοδο και εκείνος θα διάλεγε τη δεύτερη σειρά βιβλίων.anthian9 έγραψε:
anthian9 έγραψε:Όχι... Μια άλλη άκυρη, δεν θυμάμαι πως την λένε. Και χάρηκες ε?