+44
heshotmedown
Mysterious Wizard
Milady D' Hiver
Serena Veronite
Natalia McDonald
Ariana Dumbledore
Immortality Dumbledore
Romilda Vane
The Sorting Hat
Roxanne Derwent
Aurora Sinistra
Mirabelle Salvatore
Alicia Spinnet
Blood Countess
Arcturus Regulus Black
Leonie Vernier
-Moony
Beatrice Baudelaire
Druella Black
Phineas Nigellus Black
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Imperio
Isabelle Lightwood
Andros the Invincible
SiMoS
Madame Maxime
Maria Lovegood
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Sylvie Lovegood
Berenice
radiopalmos
Eloise Prewett
anthian9
Laura Mandley
Sandra Lightwood
Minerva McGonagall
Jace Wayland
Goddess of Evil
Rose Black
Nathaniel
48 απαντήσεις
Mortal Instruments
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°351
Απ: Mortal Instruments
Έτσι! Για να μάθεις πως είναι να spoilerιάζεις.
The Composer
C.Addicts United
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°352
Σε μισώ.SiMoS έγραψε:Έτσι! Για να μάθεις πως είναι να spoilerιάζεις.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Jace.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°353
Ούτε εγώ...Madame Maxime έγραψε:Σε μισώ.SiMoS έγραψε:Έτσι! Για να μάθεις πως είναι να spoilerιάζεις.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Jace.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°354
Ισοπαλία.
C. Addicts for the win.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°355
Γι αυτό δεν ανοίγουμε σπόιλερ. U_U
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°356
Madame Maxime έγραψε:Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Sebastian Oπότε δε μου κάνει μεγάλη διαφορά.
Νταξ, μεχρι να φτασεις το 4ο θα χεις ξεχασει το σποιλερ κωλοφαρδη
SiMoS έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Sebastian Oπότε δε μου κάνει μεγάλη διαφορά.τάδε έφη Κόνι...
- Σπόιλερ:
ο αδερφός της είναι. Β)
Σκασε λιγο. Μη μου μιλατε για μια στιγμη. Γυρω μου ο κοσμος γυριζει, πρεπει να ξεζαλιστω.
1 λεπτο αργοτερα: ανθη τσολι γιατι το βαζεις το σποιλερ αφου ξες πως ακομα κανεις δεν εχει διαβασει το 4ο μαμωωωωω
Τωρα θα δεις. Παω να το τελειωσω.-
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°357
Αισθάνομαι περήφανη που όταν με ρώτησε η Miss Anna για alleys, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν η Dirty Sexy Alley Scene.
♩ - ♫
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°358
Πω, ξεκόλλα λίγο από τα βιβλία ρε
Μείναν δύο κεφάλαια, αλλά: γουάτ δι φακ; Τα δαμε όλα, τώρα μας κοτσάρει και κοτζάμ λίλιθ η Κλέρ Πως στον διάολο θα την ρίξει η Ίζαμπελ, ο Άλεκ, 2 λυκάνθρωποι και 1 ντέηλάητερ και η Κλέρι; Καλά ο Τζέις Δεν μπορώ.- Απλά. Κάτι τρέχει, η άτιμη, το νιώθω, θα μας αφήσει με την ψυχή στο στόμα μέχρι το τέλος του βιβλίου
Μείναν δύο κεφάλαια, αλλά: γουάτ δι φακ; Τα δαμε όλα, τώρα μας κοτσάρει και κοτζάμ λίλιθ η Κλέρ Πως στον διάολο θα την ρίξει η Ίζαμπελ, ο Άλεκ, 2 λυκάνθρωποι και 1 ντέηλάητερ και η Κλέρι; Καλά ο Τζέις Δεν μπορώ.- Απλά. Κάτι τρέχει, η άτιμη, το νιώθω, θα μας αφήσει με την ψυχή στο στόμα μέχρι το τέλος του βιβλίου
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°359
Τελείωσα και με την "Γυάλινη Πόλη" και θα το ξαναπώ:ο Σάιμον παραμένει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας των βιβλίων.Τον μπλέκουν συνέχεια και κάτι ξανθομπάμπουρες το παίζουν και υπεράνω.
Βαρέθηκα απίστευτα τις σκηνές Κλέρης-Τζέις με τα "σε θέλω-με θέλεις-είμαι μισός δαίμονας-είσαι μισός άγγελος-είμαστε αδέρφια-είμαι Μόργκενστερ-είσαι Χέροντέϊλ-πιάσε το χέρι μου-φίλα με-πω! τι θανάσιμο "εργαλείο"είναι αυτό" και τα λοιπά.
Ευτυχώς είχε δαίμονες,κάμποσες σφαγές και τα Σεράφ να αστράφτουν ενίοτε!!
Βαρέθηκα απίστευτα τις σκηνές Κλέρης-Τζέις με τα "σε θέλω-με θέλεις-είμαι μισός δαίμονας-είσαι μισός άγγελος-είμαστε αδέρφια-είμαι Μόργκενστερ-είσαι Χέροντέϊλ-πιάσε το χέρι μου-φίλα με-πω! τι θανάσιμο "εργαλείο"είναι αυτό" και τα λοιπά.
Ευτυχώς είχε δαίμονες,κάμποσες σφαγές και τα Σεράφ να αστράφτουν ενίοτε!!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°360
^BAZE SPOILER ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!
C. Addicts for the win.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°361
Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φτάνει
Μα γιατί δεν τα βαλες σε σπόιλερ ρεεεεεε
Εγώ συνειδητοποίησα πως ο Σάιμον είναι ο αγαπημένος μου μόνο αφού έφτασα το 4ο!
Τον αγαπώ.
Όποτε το πεις, σου δίνω το 4ο σε pdf στα αγγλικα.-
Φτάνει
Μα γιατί δεν τα βαλες σε σπόιλερ ρεεεεεε
Εγώ συνειδητοποίησα πως ο Σάιμον είναι ο αγαπημένος μου μόνο αφού έφτασα το 4ο!
Τον αγαπώ.
Όποτε το πεις, σου δίνω το 4ο σε pdf στα αγγλικα.-
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°362
Κόνι, περιμένω σε pdf το 4ο!
Και ναι, συγκρατήθηκα και ΔΕΝ άνοιξα το σπόιλερ της προηγούμενης σελίδας!
Και ναι, συγκρατήθηκα και ΔΕΝ άνοιξα το σπόιλερ της προηγούμενης σελίδας!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°363
Madame Maxime έγραψε:^BAZE SPOILER ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!
Μπορείς απλά να μην διαβάζεις το τόπικ;
----
Εμένα ο Σάιμον εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα.
♩ - ♫
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°364
Τέλος κι εγώ με τη γυάλινη πόλη, και μου άρεσε πολύ. Πολύ περισσότερο από την πόλη της στάχτης τέλοσπάντων.
Λοιπόν παρακάτω όσοι δεν το έχετε διαβάσει μη συνεχίσετε, είναι τίγκα στα σπόιλερ.
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ την Κλέρι. Η κοπέλα δεν έχει ίχνος εγκεφάλου, με εξοργίζει, ειδικά στις πρώτες σελίδες ήθελα να σκίσω τις σελίδες από τα νεύρα μου. Να αιτιολογήσω; Απλά ΚΑΘΕ λέξη του Τζέις όταν την τσάκισε στο σπίτι των Πενχάλοου ηταν αληθινή. Κάνει ότι της καπνίσει, χωρίς να της καίγεται καρφάκι ποιον θα πληγώσει, είναι απερίσκεπτη όχι απλά σε βαθμό που θα την έλεγες αυθόρμητη, αλλά σε βαθμό που θα την έλεγες ηλίθια. Επειδή πείσμωσε σαν παιδάκι δηλαδή που δεν την πήραν μαζί στην Άιντρις σηκώθηκε και έφυγε και δεν την ένοιαξε ούτε καν για τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη ζωή της, αλλά πες πως εκεί είναι το λιγότερο. Την ακολουθεί ο κακομοίρης ο Λουκ, της σώζει τη ζωή (που να μην της την έσωζε ποτέ Παναγία μου), φέρνει σε δύσκολη θέση τους πάντες, την ενημέρωσαν οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεμυτίσει από το σπίτι της Άματις, αλλά το παιδί-θαύμα προτιμά να το παίξει ηρωίδα επειδή φόρεσε τη στολή της μαμάκας και σκέφτηκε ¨γουάου, κοίτα πόσο σκληρή και γενναία είμαι, η μαμά μου σίγουρα θα μπορούσε να τα καταφέρει, άρα μπορώ κι εγώ", και έτσι αποφάσισε να ταλαιπωρήσει όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες με την παρουσία της! Εν τω μεταξύ, όταν είχα τον Σεμπάστιαν για καλό και νόμιζα πως της την έπεφτε, πραγματικά απήυδησα γιατί πέραν του οτι είναι υπερβολικό, η κοπέλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ τόση αγάπη! Αυτή είναι τόσο παρτάκιας και όλοι τρέχουν πίσω της, Θεέ μου! Εντάξει, καταλαβαίνω οτι έπρεπε να τα κάνει όλα αυτά για να καταλήξει στο τέλος να τους σώσει όλους, και οτι τέτοιου είδους χαρακτήρες εξυπηρετούν την πλοκή, αλλά πραγματικά δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως εξελίσσει τον χαρακτήρα της η συγγραφέας.
Τέρμα παιδιά, εκτόνωσα όλη μου την οργή για την Κλέρι.
Αντίθετα σε αυτό το βιβλίο, συμπάθησα άπειρα την Ίζαμπελ, μπήκε περισσότερο μέσα στην ψυχοσύνθεσή της και πραγματικά, είναι πολύ πιο εντάξει άτομο από όσο είχα καταλάβει στα προηγούμενα.
Αυτά πάνω κάτω, δεν περίμενα να τον σκοτώσει από τώρα τον Βαλεντάιν, αλλά οκ, θα ζήσω και χωρίς αυτόν. Πολύ καλό βιβλίο γενικά.
Λοιπόν παρακάτω όσοι δεν το έχετε διαβάσει μη συνεχίσετε, είναι τίγκα στα σπόιλερ.
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ την Κλέρι. Η κοπέλα δεν έχει ίχνος εγκεφάλου, με εξοργίζει, ειδικά στις πρώτες σελίδες ήθελα να σκίσω τις σελίδες από τα νεύρα μου. Να αιτιολογήσω; Απλά ΚΑΘΕ λέξη του Τζέις όταν την τσάκισε στο σπίτι των Πενχάλοου ηταν αληθινή. Κάνει ότι της καπνίσει, χωρίς να της καίγεται καρφάκι ποιον θα πληγώσει, είναι απερίσκεπτη όχι απλά σε βαθμό που θα την έλεγες αυθόρμητη, αλλά σε βαθμό που θα την έλεγες ηλίθια. Επειδή πείσμωσε σαν παιδάκι δηλαδή που δεν την πήραν μαζί στην Άιντρις σηκώθηκε και έφυγε και δεν την ένοιαξε ούτε καν για τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη ζωή της, αλλά πες πως εκεί είναι το λιγότερο. Την ακολουθεί ο κακομοίρης ο Λουκ, της σώζει τη ζωή (που να μην της την έσωζε ποτέ Παναγία μου), φέρνει σε δύσκολη θέση τους πάντες, την ενημέρωσαν οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεμυτίσει από το σπίτι της Άματις, αλλά το παιδί-θαύμα προτιμά να το παίξει ηρωίδα επειδή φόρεσε τη στολή της μαμάκας και σκέφτηκε ¨γουάου, κοίτα πόσο σκληρή και γενναία είμαι, η μαμά μου σίγουρα θα μπορούσε να τα καταφέρει, άρα μπορώ κι εγώ", και έτσι αποφάσισε να ταλαιπωρήσει όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες με την παρουσία της! Εν τω μεταξύ, όταν είχα τον Σεμπάστιαν για καλό και νόμιζα πως της την έπεφτε, πραγματικά απήυδησα γιατί πέραν του οτι είναι υπερβολικό, η κοπέλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ τόση αγάπη! Αυτή είναι τόσο παρτάκιας και όλοι τρέχουν πίσω της, Θεέ μου! Εντάξει, καταλαβαίνω οτι έπρεπε να τα κάνει όλα αυτά για να καταλήξει στο τέλος να τους σώσει όλους, και οτι τέτοιου είδους χαρακτήρες εξυπηρετούν την πλοκή, αλλά πραγματικά δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως εξελίσσει τον χαρακτήρα της η συγγραφέας.
Αντίθετα σε αυτό το βιβλίο, συμπάθησα άπειρα την Ίζαμπελ, μπήκε περισσότερο μέσα στην ψυχοσύνθεσή της και πραγματικά, είναι πολύ πιο εντάξει άτομο από όσο είχα καταλάβει στα προηγούμενα.
Αυτά πάνω κάτω, δεν περίμενα να τον σκοτώσει από τώρα τον Βαλεντάιν, αλλά οκ, θα ζήσω και χωρίς αυτόν. Πολύ καλό βιβλίο γενικά.
Mischief managed.
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°365
Ναι ξεκινησα την πολη τψν Οστων
Και μεσα σε λιγες ωρες τελειωσα το πρωτο μερος
Τολμω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο με αγαπημενη εκφραση ως τωρα: Αν ειχες το μισο χιουμορ απο αυτο που νομιζεις οτι εχεις, θα ειχες το διπλασιο απο αυτο που εχεις ηδη
Λοιπον επειδη βαριεμαι να λεω τα καλα, θα πω τα 2 φεϊλσ που παρατηρησα.
1. Δεν εχει περιεχομενα
2. Βαλενταϊν?? Oh come on! Ειναι αυτο ονομα για κακο? Ακομα και η Μεγιερ βρηκε πιο ωραιο με το ονομα Βολτουρι. Να κανω και μια παραλληλια με Βολντεμορτ-Βαλενταϊν? Θα την κανω. Ειναι και τα δυο απο "Β"
Ολα τα αλλα μ αρεσουν πωρωρτικααα!!!
Και μεσα σε λιγες ωρες τελειωσα το πρωτο μερος
Τολμω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο με αγαπημενη εκφραση ως τωρα: Αν ειχες το μισο χιουμορ απο αυτο που νομιζεις οτι εχεις, θα ειχες το διπλασιο απο αυτο που εχεις ηδη
Λοιπον επειδη βαριεμαι να λεω τα καλα, θα πω τα 2 φεϊλσ που παρατηρησα.
1. Δεν εχει περιεχομενα
2. Βαλενταϊν?? Oh come on! Ειναι αυτο ονομα για κακο? Ακομα και η Μεγιερ βρηκε πιο ωραιο με το ονομα Βολτουρι. Να κανω και μια παραλληλια με Βολντεμορτ-Βαλενταϊν? Θα την κανω. Ειναι και τα δυο απο "Β"
Ολα τα αλλα μ αρεσουν πωρωρτικααα!!!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°366
Ε, μαριλένα, στο τέταρτο πραγματικά έχει αρχίσει να μου τη δίνει η Κλέρι. Στα σοβαρά όμως.- Συνήθως έχω ανοχή σε χαρακτήρες βιβλίων, αλλά
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°367
Minerva McGonagall έγραψε:Τέλος κι εγώ με τη γυάλινη πόλη, και μου άρεσε πολύ. Πολύ περισσότερο από την πόλη της στάχτης τέλοσπάντων.
- Σπόιλερ:
- ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΤΖΙΖ-ΚΑΚΟ:
- Έχεις απολύτο δίκιο.Τόσο δίκιο,που με κάνει να αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλά με εμένα.Το κορίτσι είναι τελειωμένη αντιπαθούκλα,δεν μπορείς να πιαστείς απο κάπου και -όχι βέβαια να την συμπαθήσεις- έστω να την δικαιολογήσεις.Συμπεριφέρεται σαν το απόλυτο κακομαθημένο και σα να πιστεύει ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος έχει εξυφάνει μια απίστευτη συνωμοσία γύρω της με σκοπό να την εξαπατήσει.Ακόμα και οι σκηνές που θέλει να σωσει κάποιον,το κάνει με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται σαν το παλιό καλό ρητό "άντρα θέλω,τώρα τονε θέλω".Στην αρχή μου άρεσε ο τσαμπουκάς της αλλά αυτό το πράγμα καταντά τρομερά αποκρουστικό! Πλακώνεται με την μάνα της που τόλμησε και ΔΕΝ της είπε κάποια πράγματα για το παρελθόν της.Πλακώνεται με την Ίζαμπελ επειδή έχει την αμυδρά εντύπωση ότι δεν την χωνεύει.Πλακώνεται με τον βάλεντάϊν επειδή αυτή ξέρει καλύτερα και ας μην είναι καν κυνηγός και ας είχε μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες παντελή άγνοια.Πλακώνεται με τον Άλεκ γιατί έτσι της αρέσει.Πλακώνεται με την Ανακρίτρια επειδή νομίζει ότι θα σώσει τον Τζέϊς με την δύναμη της αγάπης της.Πλακώνεται με την βασίλισσα των Σίιλι επειδή την έπιασε κότσο και δεν της κάνει τις χάρες.Πλακώνεται με τον Σάϊμον καθ'εκάστην και αργίαν.Πλακώνεται με τον Λούκ επειδή την παίρνει να το κάνει.Η κοπελιά πρέπει να μετονομαστεί σε Κλέρι Σουγκλάκος ή να παέι σε σεμινάρια διαχείρησης θυμού.
Πρώτη φορά διαβάζω ηρωίδα που να την μισεί τόσο θανάσιμα η συγγραφέας-δημιουργός της.
Και θες και το καλύτερο; Και ανογαρσμικιά!!!! Ο ξανθομπάμπουρας θα περάσει απο σαράντα κύμματα ή θα αρχίσει να βλέπει Παγιατάκη.Δεν την κόβω αλλιώς την δουλειά!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amycus στις Δευ Μάης 02, 2011 3:52 pm, 2 φορές συνολικά
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°368
Βαζετε σποιλερς παρακαλω ρε παιδια
Υπαρχουν και Λιζες εδω που μπαινουν στο τοπικ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
Και εγω αντιπαθω παιδια την Κλερι αλλα δεν εχω αναλυσει τοσο την αντιπαθεια μου
ριλαξ και να σκεφτεστε οτι σαν την Μπελλα καμια
Υπαρχουν και Λιζες εδω που μπαινουν στο τοπικ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°369
Θεέ μου, συμφωνούμε σε τόπικ. Άρα πρέπει η κοπέλα να είναι πιο άθλια από όσο πιστεύω.Έχεις απολύτο δίκιο.Τόσο δίκιο,που με κάνει να αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλά με εμένα
Και θες και το καλύτερο; Και ανογαρσμικιά!!!! Ο ξανθομπάμπουρας θα περάσει απο σαράντα κύμματα ή θα αρχίσει να βλέπει Παγιατάκη.Δεν την κόβω αλλιώς την δουλειά!!
Δε συμφωνώ απλά με την προσθήκη, το είχα πει κι εγώ κάτι σελίδες πιο πριν.
Γουάου, το ποστ αυτό δεν έχει κανένα νόημα, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι λιγότερο μόνη σ' αυτόν τον άσπλαχνο πλανήτη!
Mischief managed.
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°370
Jace Wayland έγραψε:
Με κάνεις να νιώθω πολύ καλύτερα!
Μάλλον μόνο εγώ την συμπαθώ!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°371
Τσόλι μαριλένα κάνεις κατάχρηση δικαιώματος και σπαμ γιατί είσαι καταθλιψάρα; It's sooo you
Έφτασα τελευταίο κεφάλαιο και φοβάμαι τι θα βρω, γιατί με προειδοποίησε η Ανθή Τζίιιιζ
Θάνο, those 3 words are said too much they are not enough :P Το ανάπτυξες τόσο τέλεια που σε πιστεύω! Έχεις την ιδιοσυγκρασία του Βάλεντάην
Jace Wayland έγραψε:City of Fallen Angels αλλα υπερβολικα αργα
Έφτασα τελευταίο κεφάλαιο και φοβάμαι τι θα βρω, γιατί με προειδοποίησε η Ανθή Τζίιιιζ
Θάνο, those 3 words are said too much they are not enough :P Το ανάπτυξες τόσο τέλεια που σε πιστεύω! Έχεις την ιδιοσυγκρασία του Βάλεντάην
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°372
@Μαριλένα.
Δεν το είχα διαβάσει.Μέχρι να τελειώσω και τα 3 βιβλία ΔΕΝ έμπαινα και τώρα που τα διάβασα βαριέμαι να τα διαβάσω.
Μόνο άθλια; Μπροστά της το Teza μοιάζει αποσμητικό χώρου.
@Κωνσταντίνα.
Βαλεντάϊν; Εγώ; Ο just Thanos;
Με συγκινείς βρε κουτό.
Δεν το είχα διαβάσει.Μέχρι να τελειώσω και τα 3 βιβλία ΔΕΝ έμπαινα και τώρα που τα διάβασα βαριέμαι να τα διαβάσω.
Μόνο άθλια; Μπροστά της το Teza μοιάζει αποσμητικό χώρου.
@Κωνσταντίνα.
Βαλεντάϊν; Εγώ; Ο just Thanos;
Με συγκινείς βρε κουτό.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°373
Πω, μακάρι να διάβαζες και Όμορφα Πλάσματα (τσέκαρε τόπικ Garcia/Stohl: Caster Chronicles και πε με ) να κάναμε την χιλιοειπωμένη αλλά επική σύγκριση μεταξύ Βάλενταιν και Αβραάμ Ρέιβενγουντ
Διάβασε και το τέταρτο και πες μας εντυπώσεις, αν θες στο στέλνω στα αγγλικά σε pdf
Διάβασε και το τέταρτο και πες μας εντυπώσεις, αν θες στο στέλνω στα αγγλικά σε pdf
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°374
Πες μου που κολλάει αυτή η σύγκριση μωρή, γιατί θα σκάσω μιλάμε. Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο;
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°375
Δεν την παλεύω στον υπολογιστή τόσες σελίδες.Θα το πάρω σε βιβλίο.Morgan le Fay έγραψε:Διάβασε και το τέταρτο και πες μας εντυπώσεις, αν θες στο στέλνω στα αγγλικά σε pdf
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___