Btw, κάθε μέρα που περνάει το καστ μου φαίνεται μια ακόμη πιο μακρινή ουτοπία...
+44
heshotmedown
Mysterious Wizard
Milady D' Hiver
Serena Veronite
Natalia McDonald
Ariana Dumbledore
Immortality Dumbledore
Romilda Vane
The Sorting Hat
Roxanne Derwent
Aurora Sinistra
Mirabelle Salvatore
Alicia Spinnet
Blood Countess
Arcturus Regulus Black
Leonie Vernier
-Moony
Beatrice Baudelaire
Druella Black
Phineas Nigellus Black
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Imperio
Isabelle Lightwood
Andros the Invincible
SiMoS
Madame Maxime
Maria Lovegood
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Sylvie Lovegood
Berenice
radiopalmos
Eloise Prewett
anthian9
Laura Mandley
Sandra Lightwood
Minerva McGonagall
Jace Wayland
Goddess of Evil
Rose Black
Nathaniel
48 απαντήσεις
Mortal Instruments
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Mortal Instruments
Είναι καλύτερα έτσι;
Btw, κάθε μέρα που περνάει το καστ μου φαίνεται μια ακόμη πιο μακρινή ουτοπία...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°252
Δεν ειναι Γουειλαντ το παιδι ρε Χεροντειλ ειναι η Λαιτγουντ για συναισθηματικους λογους
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°253
Σπαμμάρω το ξέρω αλλά έτσι τον έπρηζα τόσο καιρό να το κάνει ο μπαστουνόβλαχος.
Mischief managed.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°254
Jace Wayland έγραψε:Δεν ειναι Γουειλαντ το παιδι ρε Χεροντειλ ειναι η Λαιτγουντ για συναισθηματικους λογους
Μεγάλωσε σαν Γουέιλαντ, άστο έτσι.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°255
^Βασικά ούτως ή άλλως ο Βαλεντάιν το μεγάλωσε το παιδί και απορώ που είναι τόσο καλό.
Ερώτηση: Περίπου 1-1.5-2 χρόνια δεν έχουν διαφορά ο Τζέις και η Κλέρι;
Ναι, διάβασα την Πόλη των Οστών. Και ναι με τόσο σπόιλερ που έχετε πετάξει, ήξερε πω ο Τζέις και η Κλέρι είναι
Επιπλέον, τι είδους όνομα είναι αυτό την Κεντάβρα μου μέσα; Βαλεντάιν; Δηλαδή ο κακός ονομάζεται Βαλεντίνος... Πόσο σατανικό.
Ένιγουει. Μου τη σπάει η Κλέρι, λυπάμαι για τον Άλεκ, η Τζόσλιν δεν έχει προσωπικότητα, λατρεύω την Ίζαμπελ και αγαπάω τον Τζέις. Aυτά.
Τα λέμε όταν διαβάσω την Πόλη της Στάχτης και την Γυάλινη Πόλη.
Ναι, διάβασα την Πόλη των Οστών. Και ναι με τόσο σπόιλερ που έχετε πετάξει, ήξερε πω ο Τζέις και η Κλέρι είναι
- Σπόιλερ:
- αδέρφια.
Επιπλέον, τι είδους όνομα είναι αυτό την Κεντάβρα μου μέσα; Βαλεντάιν; Δηλαδή ο κακός ονομάζεται Βαλεντίνος... Πόσο σατανικό.
Ένιγουει. Μου τη σπάει η Κλέρι, λυπάμαι για τον Άλεκ, η Τζόσλιν δεν έχει προσωπικότητα, λατρεύω την Ίζαμπελ και αγαπάω τον Τζέις. Aυτά.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°256
Προσωπικοτητα δεν εχει η μουρη σου ακους εκει που θα μας πεις για την Τζοσλιν
Θα δεις γιατι ειναι τοσο καλος
Και ειναι πολυ πρωτοτυπο να ονομαζεται ετσι ο κακος
μιλαμε η κριτικη σου μου την σπαει
Θα δεις γιατι ειναι τοσο καλος
Και ειναι πολυ πρωτοτυπο να ονομαζεται ετσι ο κακος
μιλαμε η κριτικη σου μου την σπαει
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°257
Maria Lovegood έγραψε:^Βασικά ούτως ή άλλως ο Βαλεντάιν το μεγάλωσε το παιδί και απορώ που είναι τόσο καλό.
- Σπόιλερ:
αδέρφια.
Λατρεύω την Κλέρι, ο Άλεκ δεν έπαθε και τίποτα, χαλάρωσε καλέ , η Τζόσλιν είναι θαυμάσια <3, λατρεύω την Ίζαμπελ και αγαπώ τον Τζέις.
Και συμφωνώ για το όνομα του Βάλενταιν... αν και είναι πραγματικά σατανικό!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°258
Μετά από τέτοιου μεγέθους φανγκερλισμό αποφάσισα κι εγώ να τα διαβάσω, είμαι στη σελίδα 0 του City Of Bones και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω σε αυτό το τόπικ γιατι τα σπόιλερς πετιούνται αβέρτα
Αν δεν μ' αρέσει το πρώτο, Τζέις και Κόνη και Ανθή και Μαριλένα και Νικολέτα, θα πεθάνετε
Αν δεν μ' αρέσει το πρώτο, Τζέις και Κόνη και Ανθή και Μαριλένα και Νικολέτα, θα πεθάνετε
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°259
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μετά από τέτοιου μεγέθους φανγκερλισμό αποφάσισα κι εγώ να τα διαβάσω, είμαι στη σελίδα 0 του City Of Bones και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω σε αυτό το τόπικ γιατι τα σπόιλερς πετιούνται αβέρτα
+1.
C. Addicts for the win.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°260
Διάβασα το "βιβλίο πρώτο" και ήταν καλό.Δράση,έρωτας,μαγεία,μεταφυσικές αναζητήσεις,παράλληλοι κόσμοι,δαίμονες,άγγελοι τα πάντα σ'ένα υπέροχο βαλιντζάκι!
Και με κίνδυνο να με λυντσάρουν είχε και τα κλασικά κλισέ αλλά δοσμένα με τον πιο κλισέ τρόπο.
Περνάς ευχάριστα διαβαζοντάς το.Καταλαβαίνεις οτι δεν ήταν μόνο ο Οιδίποδας που είχε "θεματάκια" με την οικογένεια αλλά και οι δύο βασικοί ήρωες,αν και μονάχα ένας Αρχάγγελος Ραζιήλ ξέρει πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση.
Πολύ γενναίο εκ μέρους της συγγραφέως να διαπραγματευθεί ένα θέμα κάπως δύσκολο -την σεξουαλικότητα του Άλεκ- σε μια νεο-πουριτανική κοινωνία όπως η Βόρειος Αμερική.
Ένα πολύ καλό βιβλίο.Πραγματικά.
Και με κίνδυνο να με λυντσάρουν είχε και τα κλασικά κλισέ αλλά δοσμένα με τον πιο κλισέ τρόπο.
Περνάς ευχάριστα διαβαζοντάς το.Καταλαβαίνεις οτι δεν ήταν μόνο ο Οιδίποδας που είχε "θεματάκια" με την οικογένεια αλλά και οι δύο βασικοί ήρωες,αν και μονάχα ένας Αρχάγγελος Ραζιήλ ξέρει πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση.
Πολύ γενναίο εκ μέρους της συγγραφέως να διαπραγματευθεί ένα θέμα κάπως δύσκολο -την σεξουαλικότητα του Άλεκ- σε μια νεο-πουριτανική κοινωνία όπως η Βόρειος Αμερική.
Ένα πολύ καλό βιβλίο.Πραγματικά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amycus στις Δευ Απρ 18, 2011 1:05 pm, 1 φορά
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°261
Αυτο ηταν απειλη Λευτερη? :blasé: Αν και δεν προκειται να μην σου αρεσει
Θανοο χαιρομαι που σου αρεσε! Πες εντυπωσεις για τους χαρακτηρες!!
Θανοο χαιρομαι που σου αρεσε! Πες εντυπωσεις για τους χαρακτηρες!!
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°262
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μετά από τέτοιου μεγέθους φανγκερλισμό αποφάσισα κι εγώ να τα διαβάσω, είμαι στη σελίδα 0 του City Of Bones και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω σε αυτό το τόπικ γιατι τα σπόιλερς πετιούνται αβέρτα
Δεν είναι τόσο καλό.
Δεν θα σ'αρέσει.
Βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Να διαβάσεις hunger games αν είναι Μην το αγοράσεις,μην!!Θα στο στείλω εγώ
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°263
Νικολετα Πως γινεται να λες τετοια πραγματα?
Τοση διαφημιση κανουμε εδω και μας την χαλας?
Τοση διαφημιση κανουμε εδω και μας την χαλας?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°264
Εγώ δεν παίρνω ποσοστά,οπότε μπορώ να πω την αλήθεια
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°265
Ρε Πάνο,μην αλλάζεις nick γιατί μπερδεύομαι ο υπερήλικας.
Λοιπόν,μόνο το 1ο έχω διαβάσει και ό,τι πω είναι μέρος της γενικότερης άγνοιας μου.Do not shoot me!!
Μου έκανε εντύπωση ο Χοτζ.Ένα ήρεμο γεροντάκι,που ασχολείται με τα φυτά του και προσπαθεί να κάνει μια "φυτική" αντιγραφή της Αιντρις,"ξεπουλάει" τους protege του και δίνει το Κύπελλο του Αρχάγγελου στον κακό Βάλεντάιν ( ; ) ενώ παράλληλα στέλνει και μήνυμα στον Μάγκνους Μπέιν για να σώσει τον Άλεκ.Δεν είναι διπλός πράκτορας,δεν μου κάνει για προδότης,λαχταρά την πατρίδα του και είναι μπερδεμένο.Θέλω να δω την εξελιξή του στα επόμενα βιβλία.
Ο Βάλεντάϊν.Όπως ακριβώς τον περιέγραψε.Γοητευτικός και βίαιος.Στα κεφάλαια που μπλέκουν τα μπούτια τους (ποιός είναι γιός και ποιός είναι κόρη) κόντεψε να πείσει και εμένα για τις καλές του προθέσεις.(καλά θα μου πείς ότι είμαι και Σλίθεριν,έλκομαι απο τους κακούς).Θέλω να δω την αλήθεια περί Κύκλου αν δεν είναι αυτή που έχει ήδη πει.
Ο Σάϊμον.Πολύ το συμπάθησα το παλληκάρι αυτό.Ο κλασικός ατσούμπαλος έφηβος που έχει τρελό έρωτα με την κολλητή του.Αδιέξοδος και καταδικασμένος.Δεν με ενόχλησαν οι αντιδράσεις του όταν της εξομολογήθηκε τον ερωτά του,τις βρήκα απίστευτα τρυφερές και μοναδικά απελπισμένες.Είναι πάντα εκεί (προς το παρόν τουλάχιστον).Και αν είναι να πεθάνει κάποιος ήρωας,μόνο ο Σάϊμον δεν θέλω να είναι.
Ο Άλεκ.Άλλο κλασικό παράδειγμα αδιέξοδου έρωτα που δεν μπορεί και να τον εξομολογηθεί εύκολα.Καλό παιδί φαίνεται,ήσυχο και συνισταζούμενο.Θα την κάνει την παλληκαριά του έστω και αν καταλήξει με γάζες σαν μούμια.Σοβαρός και μετρημένος,του έχει δώσει μια τρίχα παραπάνω σοβαρότητα φοβούμενη μήπως καταντήσει καρικατούρα.Θέλω να δω και εδώ πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας.
Η Κλέρι.Είναι λίγο κλισέ το όλο σκηνικό.Η έφηβη που είναι προόρισμένη για μεγάλα πράγματα.Το παρακάμπτω και σου λέω ότι μου αρέσει που ζωγραφίζει.Που παίρνει τα μολύβια της και δημιουργεί.Που αγαπάει τον Σάϊμον και θα σκιστεί να τον σώσει.Που θέλει να σώσει και την μάνα της.Που έχει μπόλικο θράσος και μιλά για πράγματα που δεν καλοξέρει (σκηνή ανάμεσα σε Βαλενταϊν-Κλέρι-Τζέις) και επιμένει οτι ΑΥΤΗ έχει δίκιο και ο Τζέις είναι μακριά νυχτωμένος.Που τσαμπουκαλεύεται γενικώς και θέλει να περνάει το δικό της.
Ο Τζέις.Κλισέ Νο.2 Δεν τον πολυσυμπαθούσα,εξομολογούμαι.Όλο αυτό το άνετο στυλάκι,του πολύ ριψοκίνδυνου τύπου,του ηρωικού και έτσι,με την υπερβολικά μεγάλη αυτοπεποιθηση μου είναι πολύ κόντρα.Τον κατάλαβα μόλις και στο τέλος,στην σκηνή με τον πατέρα του και την Κλέρι που είχαν πέσει οι μάσκες.Ένα μικρό παιδί που παίζει με μεγάλα όπλα.Και 3ος αδιέξοδος έρωτας.Τον διαβάζω πια με άλλο μάτι.
Αυτά εν ολίγοις.Να δω πόσο έξω έχω πέσει είμαι περίεργος.
Λοιπόν,μόνο το 1ο έχω διαβάσει και ό,τι πω είναι μέρος της γενικότερης άγνοιας μου.Do not shoot me!!
Μου έκανε εντύπωση ο Χοτζ.Ένα ήρεμο γεροντάκι,που ασχολείται με τα φυτά του και προσπαθεί να κάνει μια "φυτική" αντιγραφή της Αιντρις,"ξεπουλάει" τους protege του και δίνει το Κύπελλο του Αρχάγγελου στον κακό Βάλεντάιν ( ; ) ενώ παράλληλα στέλνει και μήνυμα στον Μάγκνους Μπέιν για να σώσει τον Άλεκ.Δεν είναι διπλός πράκτορας,δεν μου κάνει για προδότης,λαχταρά την πατρίδα του και είναι μπερδεμένο.Θέλω να δω την εξελιξή του στα επόμενα βιβλία.
Ο Βάλεντάϊν.Όπως ακριβώς τον περιέγραψε.Γοητευτικός και βίαιος.Στα κεφάλαια που μπλέκουν τα μπούτια τους (ποιός είναι γιός και ποιός είναι κόρη) κόντεψε να πείσει και εμένα για τις καλές του προθέσεις.(καλά θα μου πείς ότι είμαι και Σλίθεριν,έλκομαι απο τους κακούς).Θέλω να δω την αλήθεια περί Κύκλου αν δεν είναι αυτή που έχει ήδη πει.
Ο Σάϊμον.Πολύ το συμπάθησα το παλληκάρι αυτό.Ο κλασικός ατσούμπαλος έφηβος που έχει τρελό έρωτα με την κολλητή του.Αδιέξοδος και καταδικασμένος.Δεν με ενόχλησαν οι αντιδράσεις του όταν της εξομολογήθηκε τον ερωτά του,τις βρήκα απίστευτα τρυφερές και μοναδικά απελπισμένες.Είναι πάντα εκεί (προς το παρόν τουλάχιστον).Και αν είναι να πεθάνει κάποιος ήρωας,μόνο ο Σάϊμον δεν θέλω να είναι.
Ο Άλεκ.Άλλο κλασικό παράδειγμα αδιέξοδου έρωτα που δεν μπορεί και να τον εξομολογηθεί εύκολα.Καλό παιδί φαίνεται,ήσυχο και συνισταζούμενο.Θα την κάνει την παλληκαριά του έστω και αν καταλήξει με γάζες σαν μούμια.Σοβαρός και μετρημένος,του έχει δώσει μια τρίχα παραπάνω σοβαρότητα φοβούμενη μήπως καταντήσει καρικατούρα.Θέλω να δω και εδώ πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας.
Η Κλέρι.Είναι λίγο κλισέ το όλο σκηνικό.Η έφηβη που είναι προόρισμένη για μεγάλα πράγματα.Το παρακάμπτω και σου λέω ότι μου αρέσει που ζωγραφίζει.Που παίρνει τα μολύβια της και δημιουργεί.Που αγαπάει τον Σάϊμον και θα σκιστεί να τον σώσει.Που θέλει να σώσει και την μάνα της.Που έχει μπόλικο θράσος και μιλά για πράγματα που δεν καλοξέρει (σκηνή ανάμεσα σε Βαλενταϊν-Κλέρι-Τζέις) και επιμένει οτι ΑΥΤΗ έχει δίκιο και ο Τζέις είναι μακριά νυχτωμένος.Που τσαμπουκαλεύεται γενικώς και θέλει να περνάει το δικό της.
Ο Τζέις.Κλισέ Νο.2 Δεν τον πολυσυμπαθούσα,εξομολογούμαι.Όλο αυτό το άνετο στυλάκι,του πολύ ριψοκίνδυνου τύπου,του ηρωικού και έτσι,με την υπερβολικά μεγάλη αυτοπεποιθηση μου είναι πολύ κόντρα.Τον κατάλαβα μόλις και στο τέλος,στην σκηνή με τον πατέρα του και την Κλέρι που είχαν πέσει οι μάσκες.Ένα μικρό παιδί που παίζει με μεγάλα όπλα.Και 3ος αδιέξοδος έρωτας.Τον διαβάζω πια με άλλο μάτι.
Αυτά εν ολίγοις.Να δω πόσο έξω έχω πέσει είμαι περίεργος.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°266
Μην τα λες παραεξω αυτα θα σου δωσουμε κατι και εσενα :blasé:
Θανοο εγω δεν ηξερα τιποτα για το νικ αλλα τα κυκλωματα με φαγανε
Ελα ρεε συυ Θανο ο Σαιμον ειναι λιγο εκνευριστικος εως πολυ μην σου πω
Η Κλερι παλι μια την αντιπαθω μια την συμπαθω μια μου περναει αδιαφορη..πολυ μπερδεμενη κατασταση
Θανοο εγω δεν ηξερα τιποτα για το νικ αλλα τα κυκλωματα με φαγανε
Ελα ρεε συυ Θανο ο Σαιμον ειναι λιγο εκνευριστικος εως πολυ μην σου πω
Η Κλερι παλι μια την αντιπαθω μια την συμπαθω μια μου περναει αδιαφορη..πολυ μπερδεμενη κατασταση
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°267
Σκέψου όμως τον καημένο να την αγαπάει κάμποσα χρόνια και αυτή να φιλιέται με τον πρώτο ξανθο-κόκκινο τυχόντα.Ε,τις διακαιολογούμε λίγο τις σπαστικούρες του. (Οχι για πολύ όμως,το παραδέχομαι).
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°268
jate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μετά από τέτοιου μεγέθους φανγκερλισμό αποφάσισα κι εγώ να τα διαβάσω, είμαι στη σελίδα 0 του City Of Bones και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω σε αυτό το τόπικ γιατι τα σπόιλερς πετιούνται αβέρτα
Δεν είναι τόσο καλό.
Δεν θα σ'αρέσει.
Βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Να διαβάσεις hunger games αν είναι Μην το αγοράσεις,μην!!Θα στο στείλω εγώ
Για να πω την αλήθεια απ' το εξώφυλλο δεν ξεκινάω με την καλύτερη προδιάθεση, αλλά ας πάει στο διάολο, ένα βιβλίο είναι μωρέ.
Ουπς, 6! Νικολέτα έχω μανία ό,τι βιβλίο διαβάζω να μένει στη βιβλιοθήκη, οπότε προτιμώ να μου το στείλεις σε κανονικό
Statler
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°269
Οντως τα εξωφυλλα δεν ειναι και το ατου της σειρας
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°270
Νικόλ το 'χεις κατεβάσει;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°271
@Λευτέρη:
Σοβαρά,θα στο στείλω Μην το αγοράσεις και ναι,κανονικό,αλλά είναι στα αγγλικά
@Πάνο:
Είναι αργά.Έχω αρχίσει ήδη καμπάνια "Η Κλέρι είναι από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά τσόλια"
@Λίζα:
Όχι,το έχω αγοράσει
Σοβαρά,θα στο στείλω Μην το αγοράσεις και ναι,κανονικό,αλλά είναι στα αγγλικά
@Πάνο:
Είναι αργά.Έχω αρχίσει ήδη καμπάνια "Η Κλέρι είναι από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά τσόλια"
@Λίζα:
Όχι,το έχω αγοράσει
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°272
jate έγραψε:
@Πάνο:
Ρε δηλαδή να μην ξεκινήσω καν να το διαβάζω το αυτό;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°273
Σαν ιδέα,σαν κόσμος είναι πετυχημένο.Έχει και κάτι ωραίες ατάκες.Απλά εγώ δεν συμπαθώ την πρωταγωνίστρια
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°274
Η Κλέρι είναι η πρωταγωνίστρια; Ή η Ιζαμπέλ; Ή μπερδεύω τις σειρές;jate έγραψε:Σαν ιδέα,σαν κόσμος είναι πετυχημένο.Έχει και κάτι ωραίες ατάκες.Απλά εγώ δεν συμπαθώ την πρωταγωνίστρια
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°275
Αυτό με τα ποιός είναι τι,θέλει πολύ εξήγηση.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___