Μαρίζα+Πάμπλο<3Τα έφτιαξαν στο τέλος,ε; :P
Εμένα μου την έσπαγε και μια Φέλι νομίζω,μία έτσι τροφαντούλα με σκουλαρίκι στην μύτη. :P Και η μάνα της Μαρίζας ήταν για μπάτσες :P
Ναι ρε στην αρχη ηταν φοβερο τσολι. :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Εγώ την έβρισκα λίγο τσόλι Δηλαδή ντάξει κουκλίτσα μου, το χεις παρακάνει Συμπαθούσα την άλλη την κοπελίτσα, Μαρίζα δεν την λέγανε;
Ναι!Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και τη Μαρία την άσχημη την μισούσα. Δηλαδή ντάξει, βλέπεις μία σαπουνόπερα για να γελάσεις, αλλά εκείνη ήταν τόσο φέιλ που σκόπευε στο να μας κάνει να γελάσουμε, που αυτό και μόνο την κάνει αποτυχία :P
Σωστηηηη!Fleur Delacour έγραψε:Με τη Μαρία την άσχημη είχε γίνει κάτι το θαυμαστό, ως άσχημη ήταν ωραία για άσχημη :P . Ως ωραία ήταν σαν ξαδέρφη της Μίνι Μάους :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και τη Μαρία την άσχημη την μισούσα. Δηλαδή ντάξει, βλέπεις μία σαπουνόπερα για να γελάσεις, αλλά εκείνη ήταν τόσο φέιλ που σκόπευε στο να μας κάνει να γελάσουμε, που αυτό και μόνο την κάνει αποτυχία :P
Καλά το μια στιγμή 2 ζωές δεν το συζητώ, παίζει να το είχα σιχαθεί από το τρέιλερ :P
Dan_Liza έγραψε:Καλα εγω δεν εβλεπα μονο τα μεξικανικα του σταρ, εβλεπα και ρωσικες σαπουνοπερες!
Εσμεραλδα φορ δε γουιν!
Απο την Παολινα δεν θυμαμαι πολλα δυστυχως :/
Κορινα η Αγριογατα
Μαρινα η ... κατι
Χουανα η Παρθενα
Λουτσια η ατιθαση καρδια
Ροξανη
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως το θελες :P
Και σχόλιο για το ότι τώρα η Εύα είναι έγκυος στο παιδί του Καρτάλη ο οποίος τα χει με την Μελίτα; :P
Hecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως το θελες :P
Και σχόλιο για το ότι τώρα η Εύα είναι έγκυος στο παιδί του Καρτάλη ο οποίος τα χει με την Μελίτα; :P
Oυδεν σχολιον Αλλα μη σκας, θα αποβαλει η κυρια σε μια-δυο βδομαδες και θα τρεξουν ολοι (aka οσοι δεν εχουν τρεξει ηδη) πανω της να της συμπαρασταθουν για το κακο που τη βρηκε
Και μενα μ'αρεσε η Μαριζα απ' το Rebelde Way (αρνουμαι κατηγορηματικα να το πω "Ανυποτακτες Καρδιες". Ελεος, ειναι χειροτερο και απ' το "Παρεα της Φεγγαροπτετρας"... Ή μαλλον οχι, τιποτα δεν ειναι χειροτερο απο το "Παρεα της Φεγγαροπετρας" :P). Η Μια ηταν για πολλα χαστουκια, η Φελι αντιπαθεστατη, η Βικο ηταν λιγο-πολυ σαν την Ευα (:P), ο Μανουελ σαδομαζοχιστης (μα τη Μια ηθελες καλε μου?) και ο Παμπλο καλο παιδακι... Honorable mentions: Το ζευγαρι Πως-Στο-Διαλο Κολουτσι (πατερας Μιας) - Σονια Ρει (μανα Μαριζας) και ο πα-τερας του Παμπλο :P
Εν τω μεταξυ αυτο ειναι αργεντινικο και το Μεξικο αγορασε τα δικαιωματα για ριμεικ και εκανε το "Rebelde" που δεν εχει προβληθει στην Ελλαδα. Εχουν φτιαξει και αυτοι γκρουπ κτλ. αλλα ειναι τοσο αθλιοι :P