.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+23
Rowena Ravenclaw
Falco Aesalon
Lavender Brown
Helga Hufflepuff
Pansy Parkinson
Morgan le Fay
Bellatrix Lestrange
Punk'sNotDeadGC9
The Voice of Eternity
Minerva McGonagall
anthian9
Poisonous_touch
Rea
FLEUR258
Berenice
just reaper
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Gellert
Fleur Delacour
Leonie Vernier
Madame Maxime
Hecate
27 απαντήσεις

Σαπουνόπερες :Ρ

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Empty Απ: Σαπουνόπερες :Ρ

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Ιαν 19, 2010 11:14 pm

Berenice έγραψε:Πώς μπόρεσα να ξεχάσω την μια μοναδική ανεπανάληπτη,"Βερονικα"; :P Την λατρεύω ακόμη!<3
    Από τις καλύτερες κακιές η σκύλα ξαδέρρφη Βιρτζίνια!
    Όσο κι αν είμαι λιώμα όσο κι αν σ'αγαπώ ένα χαστούκι ακόμα-κλάπ!*χωρίς πλάκα ακούγεται το χαστούκι* :P
    Ναιιιιιι buttrock
    Παίζει να 'ταν από τα λιγότερο γλυκανάλατα αυτό Laughing
    Κι ήταν η σειρά που με έκανε να αρχίσω να γράφω φάνφικς :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιαν 19, 2010 11:23 pm

dREAm Girl έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=w_3tmXWt_5w&feature=related

αυτά είναι :P

αχχ<333333

Λοιπον ας αρχισω με την αγαπημενη μου που ηταν η Μαρια της γειτονιας! Very Happy .Μου αρεσε πολυ,και το εβλεπα παραληλα οταν ετρωγα :P .Καλη,εξυπνη :P <3...Αν και δεν θυμαμαι..πως ακριβως εχασε το πιαδι της? pensive
    Λευτερη λατρεψα το βιντεο με τα χαστοκια :P...Βασικα αυτη την Σοραγια την μισουσα υπερβολικα πολυ,μου ερχοταν παω να την πνιξω :@: evil .
    Ατρομητοιι!!
    Αλλη τρελα..αν και δεν θα πρεπει να το ειχα δει μεχρι το τελος crying ,ο αγαπημενος μου ηατν ο Φεντε!!
    Η Εσμερλαντα η τυφλη :P ,αλλα μετα απο ενα σημειο το ειχα βαρεθει :P
    Τσικιτιτας!!!!!!<3
    Αυτη την Μπελεν,ακομα την θυμαμαι :P ..
    Τι ωραιο που ηταν με τα πιαδακια,και τις περιπετειες τους crying
    Και Φλωρισιεντα :P ,αν και ουτε εκει ειχα δει το τελος :P ...μου αρεσει πολυ παντως Laughing ,στεναχωρια που εοχα παρει οταν ειχε πεθανει ο ο ο .....πως τον ελεγαν? mouble mouble Ενας ομορφουλης τελωσπαντων :P
    Και λιγο Παολα εβλεπα :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Τρι Ιαν 19, 2010 11:24 pm

Ο Φέντε πέθανε στη Φλορ :P

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιαν 19, 2010 11:25 pm

Και αλλος Φεντε? :P αααααααααα,ναιιιιιιιιι..
    Το ειχε το ονομα φαινεται<33 :P

<3:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Τρι Ιαν 19, 2010 11:27 pm

Στην Φλωρισιεντα στον πρωτο κυκλο πεθανε ο Φεντε αλλα μπηκε στο σωμα του Μαξιμου και ο δευτερος υπεγραψε την κηδεμονια των παιδιων. Μετα η εκεινη η κακια ηθελε να τον παντρευτει για να πονεσει την Φλωρ αλλα στο τελος η φλωρ εμεινε μαζι του. Εκαναν τριδυμα και τοτε η κακια της εκλεψε ενα απο τα τριδυμα αλλα στο τελος μετανιωμενη το γυρισε πισω και παραδωθηκε στην αστυνομια.
    Στο τελος παντρευονται η Φλωρ με τον Μαξιμο λαιβ μπροστα σε ολο τον κοσμο και τους ηθοποιους και βλεπουμε τους κακους στην φυλακη να παρακολουθουν τον γαμο

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 2w13
    C. Addicts for the win.
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιαν 19, 2010 11:28 pm

ουαου,δεν το ειχα δει το τελος crying
    Αλλα ο Μαξιμος μου την εδινε tongue

<3:
    Rea
    Rea
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 2731
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Rea Τρι Ιαν 19, 2010 11:30 pm

παολινα, κ λατρευα την παολα :P
    εσμεραλντα, μαρια της γειτονιας, τσικιτιτας, καρουζελ, ανυποτακτες καρδιες-αυτο κ αν ηταν χαζο :P

απο ελληνικα λαμψη, δεν υπηρχαν οι διαλογοι του φωσκολου
    τωρα βλεπω καμια φορα στη δουλεια μυστικα της εδεμ κ παρακαλω την εκατη να μου στειλει την αναλυση της με πμ Laughing

Hecate έγραψε: ενα με μια Ναταλια που τα χε με εναν Σεμπαστιαν αλλα παντρευτηκε τον αρρωστο αδερφο του τον Δεν-Θυμαμαι-Το-Ονομα-Του, που ηταν υιοθετημενος αλλα εκανε παιδι με τον Σεμπαστιαν και καπου εκει παιχτηκε κατι με μια Λουνα που δεν την ελεγαν Λουνα και τα φτιαξε με τον Σεμπαστιαν και παριστανε τον αδερφο της που ειχε πεθανει και ειχε κλεψει το παιδι μιας υπηρετριας που στην πραγματικοτητα το χε κανει με τον Δ-Θ-Τ-Ο-Τ. Α, εκανε και στριπτιζ σ'ενα μαγαζι. Η Λουνα, οχι ο αδερφος της. Τεσπα, αυτο το τελευταιο το βλεπα μετα μανιας το καλοκαιρι με την κολλητη μου, σε φαση που φροντιζαμε να γυρναμε απο την παραλια πριν αρχισει το εργο για να εχουμε χρονο να κανουμε μπανιο και να καθισουμε στον καναπε και να ψευτοκλαιμε παριστανοντας εκεινη τη Ναταλια και εγω τη Λουνα (Λουνα μου! Ναταλια μου! Μπου χου χου χου χου χου χου. Μπου χου χου. Σνιφ)

το εβλεπα το καλοκαιρι στην γερμανια οταν ξυπναγα κ ετρωγα πρωινο :P η λουνα δεν εκανε στριπτι ρε απλα χορευε Razz:
    η ναταλια ηταν απιστευτα ηλιθια, αλλα η κακια μανα του σεμπαστιαν που νομιζε οτι ναι μανα του εντουαρτο ηταν τρομερη :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Tumblr_ly0sncPuhy1qzod0qo1_500
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Τρι Ιαν 19, 2010 11:30 pm

Emena moy αρεσαν τα ματια του.
    Η Φλερ μου την εδινε! Τον ειχε συμπαθησει στην αρχη μονο επειδη ο Φεντε ειχε μπει μεσα του!

C. Addicts for the win.
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιαν 19, 2010 11:32 pm

Καλα εκανε,αφου αυτον αγαπουσε τοσο καιρο crying Razz:

<3:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Τρι Ιαν 19, 2010 11:34 pm

FLEUR258 έγραψε:Καλα εκανε,αφου αυτον αγαπουσε τοσο καιρο crying Razz:
    Kala δε θα σχολιασω, γιατι θα πεσει πολυ κατινιασμα

C. Addicts for the win.
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιαν 19, 2010 11:35 pm

Οτι πεις Λιζα Laughing

<3:
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Τετ Ιαν 20, 2010 12:17 am

Berenice έγραψε:Όσο κι αν είμαι λιώμα όσο κι αν σ'αγαπώ ένα χαστούκι ακόμα-κλάπ!*χωρίς πλάκα ακούγεται το χαστούκι* :P

Βασικα, υπαρχει μια χρονοκαθυστερηση οποτε ή δεν υπαρχει καλος συγχρονιασμος ηχου και εικονας ή αυτο που ακουγεται δεν ειναι το χαστουκι στο κεφαλι του αλλα το κεφαλι του στον τοιχο :P

Rea έγραψε:τωρα βλεπω καμια φορα στη δουλεια μυστικα της εδεμ κ παρακαλω την εκατη να μου στειλει την αναλυση της με πμ Laughing

Θα κατσω να το αναλυσω αυριο :P

Rea έγραψε:
    Hecate έγραψε: ενα με μια Ναταλια που τα χε με εναν Σεμπαστιαν αλλα παντρευτηκε τον αρρωστο αδερφο του τον Δεν-Θυμαμαι-Το-Ονομα-Του, που ηταν υιοθετημενος αλλα εκανε παιδι με τον Σεμπαστιαν και καπου εκει παιχτηκε κατι με μια Λουνα που δεν την ελεγαν Λουνα και τα φτιαξε με τον Σεμπαστιαν και παριστανε τον αδερφο της που ειχε πεθανει και ειχε κλεψει το παιδι μιας υπηρετριας που στην πραγματικοτητα το χε κανει με τον Δ-Θ-Τ-Ο-Τ. Α, εκανε και στριπτιζ σ'ενα μαγαζι. Η Λουνα, οχι ο αδερφος της. Τεσπα, αυτο το τελευταιο το βλεπα μετα μανιας το καλοκαιρι με την κολλητη μου, σε φαση που φροντιζαμε να γυρναμε απο την παραλια πριν αρχισει το εργο για να εχουμε χρονο να κανουμε μπανιο και να καθισουμε στον καναπε και να ψευτοκλαιμε παριστανοντας εκεινη τη Ναταλια και εγω τη Λουνα (Λουνα μου! Ναταλια μου! Μπου χου χου χου χου χου χου. Μπου χου χου. Σνιφ.

το εβλεπα το καλοκαιρι στην γερμανια οταν ξυπναγα κ ετρωγα πρωινο :P η λουνα δεν εκανε στριπτι ρε απλα χορευε Razz:
    η ναταλια ηταν απιστευτα ηλιθια, αλλα η κακια μανα του σεμπαστιαν που νομιζε οτι ναι μανα του εντουαρτο ηταν τρομερη :P

Οτι και να κανε το κανε σ'ενα καταγωγιο και ολοι προσπαθουσαν να της βαλουν χερι. Το απιστευτο με την πραγματικη μανα του Σεμπαστιαν που νομιζε πως ηταν μανα του Εντουαρντο ηταν οτι ειχε ερωτευθει τον Εντουαρντο γιατι εμοιαζε λεει στο πατερα του, ο οποιος σε καποια φαση της ζωης του ειχε βοηθησει/ερωτευθει και αυτος την Ναταλια και γι'αυτο την μισουσε η κακια :P

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Ws1999D
    Poisonous_touch
    Poisonous_touch
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 11028
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.

Δημοσίευση από Poisonous_touch Τετ Ιαν 20, 2010 1:44 pm

Fleur Delacour έγραψε:Ξέχασα τη βέρα στο δεξί. Άλλη μεγάλη επιτυχία :P
    Γελούσα πολύ με την Δανδουλάκη, σε όλες τις σκηνές είχε την ίδια έκφραση σαν να έχει τρομάξει από κάτι :P
    Εγω ειδα τον τελευταιο κυκλο της βερας στο δεξι με την γιαγια μου. Laughing

FLEUR258 έγραψε:
    Και Φλωρισιεντα :P ,αν και ουτε εκει ειχα δει το τελος :P
    Ρε το τελος ηταν πολυ ωραιο. :P

Εγω οι σαπουνοπερες που εβλεπα ηταν:

Μαρια η ασχημη: Στην αρχη ειχε λιγο ενδιαφερον, αλλα μετα βαρεμαρααααα... Οταν το εβλεπα παρακαλαγα να τελειωσει. :P Αλλα δεν βρησκω το λογο που καθησα και το εβλεπα μεχρι και το τελευταιο επεισοδειο. :P
    Φλορισιεντα: Ο πρωτος κυκλος ηταν ο καλυτερος. Αλλα απο τοτε που ηρθε αυτος ο ασχημομουρης ο Μαξιμος... Τα νευρα μου! :P Ηταν πολυ βαρετος, και συνεχεια τα ιδια γινονταν, με αποτελεσμα να εχασα πολλα επεισοδεια στην μεση του κυκλου. Αλλα τα τελευταια τα ειδα! :P
    Ανυποτακτες καρδιες: Πορωσηηηη! ti? Λατρευα την Μια και τον Παμπλο. red face Μεχρι και καρτες μαζευα. :P Παντως ειχε καλουτσικη υποθεση. :P
    Τσικιτιτας: Το παλιο, αυτο που επαιζαν ολοι οι πρωταγωνιστες απο τις ανυποτακτες καρδιες. :P Πολυ μου αρεσε και αυτο. :P

Κορινες, Βαλεντινες, Παρθενες Χουανες και δεν ξερω και εγω τι, δεν ετυχε να δω ποτε. Αλλα τα θυμαμαι που ατ ελεγαν και στο σχολειο. :P Η Λαμψη δεν ηταν που παιζοτανε μια δεκαετια? ti? Απορω, τι γινοταν εκει μεσα. :P Δεν προλαβα να το δω γιατι νομιζω οταν τελειωσε πηγαινα δευτερα η τριτη δημοτικου... Δεν θυμαμαι. :P

Παντως επρεπε να εβλεπα και αλλες. :P Οταν θυμηθω θα ξαναποσταρω. :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Scaredandcoldbysiphior
    Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
    Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
    Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
    Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.

Everyone has a story behind.
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Τετ Ιαν 20, 2010 2:27 pm

Οκ, ξεκινησα να βλεπω "Μυστικα της Εδεμ" μετα την Πρωτοχρονια, οταν αρρωστησα. Ειχε ερθει η γιαγια μου απ' το χωριο για τις γιορτες και ειχε στρογγυλοκαθησει 15 μερες στον καναπε με το τηλεκοντρολ αγκαλια και εβλεπε τη "Ζωη της Αλλης" και "Τα Μυστικα της Εδεμ". Με ειχανε παρκαρει και μενα στον αλλο καναπε μαζι με μια προικα κουβερτες και σεντονια (μονο τις κουρτινες δεν ειχαν κατεβασει να τις βαλουν πανω μου) και με χαπακωνανε ανα 2ωρο. Ωραια, λεω, θα τ'αντεξω. Οτι και αν ειναι, οπως και αν ειναι δεν παιζει να ναι χειροτερο απ' τη "Χουανα την Παρθενα" που εφαγα στη μαπα για ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Για τη "Ζωη της Αλλης" δεν εχω να πω πολλα, απλως δεν υπαρχει λογος να ειναι στη ζωη ουτε η μια ουτε η αλλη. Οση ωρα η γιαγια μου ηταν σε φαση-αφασια "Για τηρα τη εκει τι κανει η Ξενια" εγω αναρωτιωμουν τι θα γινει αν κατεβασω ολο το Claripen μαζι. Πρωτη φορα χαιρομουν τοσο οταν εμπαιναν διαφημησεις :P
    Τεσπα, τελειωσε η "Αλλη" και αρχισαν τα "Μυστικα" και για να μην πεθανω απο βαρεμαρα (ή υπερδοσολογια αντιβιωτικου) αρχισα να το παρακολουθω κανονικα. Πρωτες σκεψεις: 1. "Παρεα της Φεγγαροπετρας" ???? Πλακα μου κανεις? Ουτε η Ενιντ Μπλαιτον δεν θα σκεφτοταν ενα τοσο φλωρικο ονομα παρεας και μιλαμε για τη γυναικα που εφηυρε τις φλωρικες παρεες καπου εκει στο '30. 2. Τι τσοφλι που 'ναι η Ευα. 3. Ποια ειναι αυτη και γιατι στριγγλιζει? (<- η Μελιτα ηταν, ακομα δεν εχω ιδεα γιατι στριγγλιζε). 4. Τι τσολι που ειναι η Ευα. 5. Γιουπι για για, γιουπι γιουπι γιααα, τινος ειναι βρε γυναικα τα παιδιααα... Σορι κιολας αλλα υπαρχει εστω και ενας σιγουρος για το ποιο παιδι ειναι δικο του ή αν ειναι ο ιδιος παιδι του πατερα του ή με το ποσους και πoιους πηγαινε η μανα του? 6. Μα ποιος ειναι αυτος ο Καρταλης που ολοι τον μελετανε? 7. Ε, ελεος πια με την Ευα! *Φλασια!* Α, στο καλο! Αυτο δεν ειναι το εργο που ηρθε η μανα απο το εξωτερικο και ειπε στην αδερφη της οτι δεν ειναι αδερφη της αλλα κορη της? (Η γιαγια επιβεβαιωνει...)
    Fast-forward 3 επεισοδια αργοτερα, εγω ειχα μπει σχεδον στο κλιμα και μπορουσα να κανω συζητηση και με τη γιαγια. Ειχα βρει τους "αγαπημενους" μου χαρακτηρες (Νορα και Λουκας φορ δε γουιν :P) και τους λιγοτερο αγαπημενους μου (Ευα...). Βεβαια καθε τοσο θυμομουν πως 2 δικηγοροι, ενας γιατρος, ενα μεγαλοστελεχος, μια σχεδιαστρια-μοδας-περιπου και μια αρτιστα αυτοαποκαλουνται "Παρεα της Φεγγαροπετρας" και γελαγα μονη μου και ακομα δεν ειχα καταλαβει ποιος ειναι ο Καρταλης αλλα δεν μ'εκαιγε και σε σημειο να μην κοιμαμαι τα βραδια. Σε καποια φαση παιρνει τηλεφωνο η κολλητη μου να ρωτησει πως ειμαι (η "Ναταλια" του προηγουμενου ποστ :P). Της λεω πως καταντησα να βλεπω την σαπουνοπερα των 7 πριν τις ειδησεις και θιγμενη μου λεει πως τη βλεπει και κεινη, και μαλιστα κατ' επιλογην. Στα επομενα 40 λεπτα μου ανελυσε οτι ηξερε για την Ευα και γω παραληρουσα για τη Νορα και το Λουκα που τοοοσο αγαπιουνται αλλα μερικες-μερικες Ευες θελουν ολα τα στοριλαινς για την παρτη τους και οτι μολις παει να γινει κατι για να χαρουμε και μεις οι Λουκονορικοι (εχουμε και ονομα παναθεμα μας...) κατι θα παθει η Ευα και θα παει ολη η προσοχη πανω της. *Παυση...* "Ρε Λενα, αυτος ο Καρταλης, ποιος στο διατανο ειναι?" "Ο Στεφανος, ρε" "ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ? :P "
    Και τωρα για την Ευα :P
    Μιλαμε για τη γυναικα που εχει κοιμηθει με τους παντες (ακομα και με τον Νικολα Shocked ), ειχε πει στην κορη της πως δεν ειναι κορη της αλλα αδερφη της, εχει διαλυσει σπιτια και σπιτια (και εχει μια προτιμιση στα σπιτια των φιλων της η ατιμη) και οταν παθαινει κατι, οτι και αν ειναι αυτο πρεπει ολοι τα τρεξουν γυρω της και να την αγκαλιασουν και να ανησυχουν μην τους παθει κατι το Ευακι. Ε, νισαφι πια με την Ευα. Ή καντε τη ικανη να μπορει να παρει μια αποφαση μονη της ή κοψτε της τις πολλες αγαπες και τα κολλητηλικια με τους υπολοιπους της "Παρεας" και γυριστε τη σε πρωτης ταξεως Soraya Montenegro. Ή στειλτε την πισω στο Παρισι. Ή ριχτε την κατω απο κανα τρενο :P Αν υποθεσουμε οτι ο καθε χαρακτηρας εχει 10 προβλημματα, τα 8 αφορουν την Ευα και αλλο ενα ειναι η ιδια η Ευα. Ο Μανος θελει την Ευα. Ο Καρταλης αγαπαει την Μελιτα αλλα δεν ηθελε να μαθευτει η σχεση τους γιατι "τι θα πει η Ευα?" Η Καρταλω (που τη λενε Λαζαριδη...) απαιτει να παντρευτει ο ανωθεν βουτυρομπεμπες της την Ευα γιατι ειναι τοοοσο απιστευτα και μαγευτικα υπεροχη και ειναι η μονη γυναικα που μπορει να σταθει διπλα του. Η Μελιτα ηταν παντρεμενη με τον Μανο που την απατουσε με την Ευα και τωρα ειναι κολλητες φιλες. Η (εγγυος) Δαφνη με τον Νικολα ειχαν σχεση και ηρθε και στρογγυλοκαθησε η Ευα στη μεση και παραλιγο να παντρευτει η ιδια τον Νικολα. Τωρα φιλιουνται/αγκαλιαζονται/αλληλοσυμπαραστεκονται ολη την ωρα. Οχι ο Νικολας με την Ευα. Η Δαφνη με την Ευα... Διωξτε την Ευα erimi Η καντε τους υπολοιπους να σταματησουν να την αγαπανε :P

Αυτα τα ολιγα... :P

.
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Ιαν 20, 2010 2:39 pm

Λοιπόν Κατερίνα υπέροχο θέμα..για να θυμηθούμε τα ρεζιλίκια μας τώρα..Καλά μιλάμε μικρό ήμουν τρελά πορωμένη με αυτά τα βραζιλιάνικα κλπ κλπ .Τρελά όμως.
    Ποιο να πρωτοθυμηθώ; :P

Το τσικιτίτας το παλιό παλιόοο, που έπαιζαν ο Μπεντζαμιν και Η Λουιζιάνα(Μία και Πάμπλο σε πιο απλά ελληνικά :P)Μεγάλη αγάπη<3

Ατρόμητους!!!! blowkiss Σε κάποια φάση ήμουν ερωτευμένη με τον Φέτε ή όπως λεγόταν ένας ξανθούλης.. Laughing Και ο Ταρούσα ήταν μία γλύκα!<3 Ο Καροτ με την πεπονού. rofl Όλα τα λεφτά !

Βαλεντίνα ,Κορίνα και Σαρίτα.
    Τα δύο πρώτα ήταν τα αγαπήμενα μου.

Την Λάμψη και την Καλημέρα ζωή τα πρόλαβα τα 2 τελευταία χρόνια της... Μαζί με την γιαγιά τα βλέπαμε σταθερά. rofl Αλλά ο Φώσκολος με απογοήτευσε! Τι τέλος ήταν αυτό! Ξενέρωτο. -.- Εντωμεταξύ αυτός ο Δράκος εμφάνιζε τουλάχιστον 3 κόρες το μήνα. :P

Φλορισιέντα έβλεπα μέχρι που πέθανε Ο Φέντε και ήρθε ο άλλος ο ηλίθιος!μου την έσπασε! :@:
    Τέλος Ανυπότακτες καρδιές, ναι... αν και από το 2ο κύκλο το είχα χάσει κάπως...

Γενικά,από σαπουνόπερες όσες θέλετε.

PS:Ξέχασα Εσμεράλδα,Ροζαλίντα και Πάολα και Παολίνα.Όπα και την Μαριμάρ. Ω,καλά.rofl

Έχει επεξεργασθεί από τον/την anthian9 στις Κυρ Δεκ 19, 2010 12:40 am, 1 φορά

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Τετ Ιαν 20, 2010 2:54 pm

Χεχ! Τοπικάρα!
    Λοιπόν, από βραζιλιάνικα έβλεπα Εσμεράλντα, Μαρία της γειτονιάς, Παολίνα, Λουίζα, η κόρη του κηπουρού, Μαριάνα της νύχτας ( I love you I love you I love you -ΜΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ; crying ) , Χουάνα η παρθένα, Βαλεντίνα έρωτας έξτρα λαρτζ .
    Μετά Τσικιτίτας τα ΠΑΝΤΑ I love you I love you I love you I love you , ατρόμητους, ανυπόταχτες καρδιές την πρώτη χρονιά.

Και τέλος , απο ελληνικά Καλημέρα ζωή και Λάμψη που ήτανε πορωμένη η γιαγιά μου (η μια γιατί η άλλη μετά την πρώτη πενταετία το βαρέθηκε) και Πρόπερσι έβλεπα Έρωτα! I love you

Mischief managed.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Ιαν 20, 2010 3:54 pm

Κατερίνα σ' αγαπώωω :P

Α και μπτγ, ξέχασες να πεις πως η Εύα ήθελε να γίνει ηθοποιός, πήγε στο Παρίσι και έγινε πορνοστάρ :P

Statler
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Τετ Ιαν 20, 2010 4:19 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κατερίνα σ' αγαπώωω :P

Α και μπτγ, ξέχασες να πεις πως η Εύα ήθελε να γίνει ηθοποιός, πήγε στο Παρίσι και έγινε πορνοστάρ :P

Στο διαλο, αυτο ηθελα να γραψω πρωτο :P

.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Ιαν 20, 2010 7:52 pm

Ήμουν σίγουρος πως το θελες :P

Και σχόλιο για το ότι τώρα η Εύα είναι έγκυος στο παιδί του Καρτάλη ο οποίος τα χει με την Μελίτα; :P

Statler
    The Voice of Eternity
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 2958
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought:

Δημοσίευση από The Voice of Eternity Τετ Ιαν 20, 2010 7:59 pm

Ανυπότακτες καρδιές μόνο...(μου άρεσε πολυυυυυ η Μια)

Ε και λόγο μανιακής με αυτά τα δύο μητέρας έβλεπα το βέρα στο δεξί και τώρα τα μυστικά τις Εδέμ(αγαπημένος χαρακτήρας ο Στέφανος)
    Poisonous_touch
    Poisonous_touch
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 11028
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.

Δημοσίευση από Poisonous_touch Τετ Ιαν 20, 2010 8:07 pm

^^Καλα σε ολους αρεσε η Μια. :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 Scaredandcoldbysiphior
    Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
    Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
    Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
    Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.

Everyone has a story behind.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Ιαν 20, 2010 8:15 pm

Εγώ την έβρισκα λίγο τσόλι red face Δηλαδή ντάξει κουκλίτσα μου, το χεις παρακάνει ti? Συμπαθούσα την άλλη την κοπελίτσα, Μαρίζα δεν την λέγανε;
    Από αυτό είδα μόνο γύρω στα 20 πρώτα επεισόδια, γιατί μετά έμαθα πως είχε πολλάααααα ακόμα και δεν υπήρχε περίπτωση να το αντέξω, το κοψα από νωρίς :P

Statler
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τετ Ιαν 20, 2010 8:16 pm

^Εμενα μου την εσπαγε :P

Πως ξεχασα την Μαρια την Ασχημη??? ti?
    Το εβλεπα συχναα Laughing ,μου αρεσε..καλουτσικο ηταν :P

Και πως ξεχασα το Μια στιγμη δυο ζωες? Shocked
    Ισως ειμαι απο τους λιγους που το εβλεπε red face ....
    Αλλα ο δευτερος κυκλος ηταν χαλια erimi
    Ο πρωτος......<3
    Και ειχα φαει κολλημα με το ζευγαρι Πετρος-Πωλινα Laughing :P ...
    Που δεν ηταν μαζι στο τελος :@: ,ποτε οταν θελω ενα ζευγαρι να ειναι μαζι δεν ειναι :P

<3:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Ιαν 20, 2010 8:19 pm

Και τη Μαρία την άσχημη την μισούσα. Δηλαδή ντάξει, βλέπεις μία σαπουνόπερα για να γελάσεις, αλλά εκείνη ήταν τόσο φέιλ που σκόπευε στο να μας κάνει να γελάσουμε, που αυτό και μόνο την κάνει αποτυχία :P
    Καλά το μια στιγμή 2 ζωές δεν το συζητώ, παίζει να το είχα σιχαθεί από το τρέιλερ :P

Statler
    Fleur Delacour
    Fleur Delacour

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Δημοσίευση από Fleur Delacour Τετ Ιαν 20, 2010 8:26 pm

Με τη Μαρία την άσχημη είχε γίνει κάτι το θαυμαστό, ως άσχημη ήταν ωραία Shocked για άσχημη :P . Ως ωραία ήταν σαν ξαδέρφη της Μίνι Μάους :P
    Εμένα μου άρεσε το αυθεντικό το μεξικάνικο, όπου οι διάλογοι απλά ήταν γεια σου τελείως, η άσχημη ήταν κακάσχημη και λίγο σαν βλαμμένο ήταν :P και όταν έγινε όμορφη ήταν ουάου :P

Σαπουνόπερες :Ρ - Σελίδα 2 1p55

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:44 am