από Hecate Τρι Ιαν 19, 2010 10:12 pm
Λοιπον :P
Απο Ελληνικα εβλεπα Λαμψη και Καλημερα Ζωη μαζι με τη γιαγια μου, οποτε βρισκομασταν στο ιδιο σπιτι. Το Καλημερα Ζωη δεν μου αρεσε αλλα η Λαμψη ειχε τρελο γελιο :P
Απο Βραζιλομεξικανικα εβλεπα Μαρια της Γειτονιας, Μαριμαρ, Εσμεραλδα, Ροζαλιντα, Παολινα (
), Πακιτα (ξερω οοοολο το τραγουδι απ' εξω) Λουιζα η κορη του κηπουρου, Μελιτα η κατι-αλλο και ενα με μια Ναταλια που τα χε με εναν Σεμπαστιαν αλλα παντρευτηκε τον αρρωστο αδερφο του τον Δεν-Θυμαμαι-Το-Ονομα-Του, που ηταν υιοθετημενος αλλα εκανε παιδι με τον Σεμπαστιαν και καπου εκει παιχτηκε κατι με μια Λουνα που δεν την ελεγαν Λουνα και τα φτιαξε με τον Σεμπαστιαν και παριστανε τον αδερφο της που ειχε πεθανει και ειχε κλεψει το παιδι μιας υπηρετριας που στην πραγματικοτητα το χε κανει με τον Δ-Θ-Τ-Ο-Τ. Α, εκανε και στριπτιζ σ'ενα μαγαζι. Η Λουνα, οχι ο αδερφος της. Τεσπα, αυτο το τελευταιο το βλεπα μετα μανιας το καλοκαιρι με την κολλητη μου, σε φαση που φροντιζαμε να γυρναμε απο την παραλια πριν αρχισει το εργο για να εχουμε χρονο να κανουμε μπανιο και να καθισουμε στον καναπε και να ψευτοκλαιμε παριστανοντας εκεινη τη Ναταλια και εγω τη Λουνα (Λουνα μου! Ναταλια μου! Μπου χου χου χου χου χου χου. Μπου χου χου. Σνιφ)
Απο χαρακτηρες μου αρεσαν η Παολα απ' την Παολινα :απειρα ρισπεκτ, δεν βρισκω το εμοτικον:, η Λουιζα που τελικα δεν ηταν η κορη του κηπουρου :P , η Γκρατσιελα Πενιαρεαλ-Λιναρες απ' την Εσμεραλντα (επισης απειρα ρισπεκτ), η Φεδρα Περεζ Ρομερο απ' τη Ροζαλιντα, η θεοτητα Σοραγια Μοντενεγκρο απ' τη Μαρια της Γειτονιας και η Βιρνα Δρακου απ' τη Λαμψη :P
Τα περι "Μυστικων της Εδεμ" προτιμω να τα αφησω ασχολιαστα εκτος και αν θελετε να δειτε 4 σελιδες αναλυση στο "Γιατι
πρεπει να πατησει την Ευα τρενο" :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hecate στις Τρι Ιαν 19, 2010 10:17 pm, 1 φορά