Ευχαριστώ πολύ καμάρι
Θα το ξανακάνουμε λίαν συντόμως
Φιλιά
Σου είπα ότι έχεις βαριά φωνή γιατί έχεις~Emperor Belisarius~ έγραψε:Σημερα μιλησα για πρωτη φορα με την Ιωαννα για 30 λεπτα
Η αληθεια ειναι οτι ενιωθα μια αμηχανια... :shy:-: Η φωνη της ηταν ετσι ακριβως οπως την περιμενα για την ηλικια της .. Πολυ συμπαθητικη και ζεστη...
Μιλησαμε για πολλα θεματα ( τωρα βαριεμαι να τα πω ολα ) ... Επισης να σημειωσω οτι -δυστυχως ή ευτυχως - ηταν ακομα ενα προσωπο που ειπε οτι εχω βαρια φωνη..
Ενα εχω να πω: οτι λατρεψα την φωνη της Ιωαννας μου...
Θα τα ξαναπουμε σιγουρα...
Φιλια !!
ΥΓ: Δυστυχως,ξεχασα να σε πω γιαγιακα μου... Ηθελα να δω τι θα μου ελεγες...
Nicolo Machiavelli έγραψε:Εγω μιλησα με την μισητη μου Morgan le fay κατα κοσμον Κονι Δεν περιμενα ετσι την φωνη της...ηταν πολυ γλυκουλααααα αν και με κοροιδεψε χειροτερα απο ολους για την κρητικη μου προφορα και με ελεγε και καγκουρα Και οσο για το γελιο στην αρχη ετσι να γελας συνεχεια μου φτιαχνει την διαθεση
ΥΓ την επομενη φορα θα μου τραγουδησεις
Cassandra Black έγραψε:^Δεν παίζει να πάρω whatsup για ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιώ μια στις τόσες
Αλλά μια κλήση θα την έχεις, πρόμις
Angela Dorothea Merkel έγραψε:Μόλις μίλησα με την Μαρία[Lovegood]. Τι υπέεεεεεροχη φωνήηηηη!!!!!!!!!! Θέλω να την ακούω συνέχειααααα!!!!!!! Γλυκιά, χαρούμενη, φιλική!!!! Είναι απλά: άχου τηηηηην
anthian9 έγραψε:Έχω να κάνω μια δήλωσηηη!!
anthian9 έγραψε:Με τον Λάζαρους Μπλακ -ναι ρε, επιμένω - έχω κάνει τις συνομιλίες με την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια έβερ.
anthian9 έγραψε:Αν και η Cosmote προσπαθεί να μας σαμποτάρει με το καλημέρα, όχι δεν παραιτούμαστε!
Μια φορά θέλω να κλείσουμε ΚΑΙ 2ωρο.Ξέρεις, αν προσθέσουμε όλες τις ώρες που έχουμε μιλήσει... θα πούμε και ευχαριστώ για τα 1200, χαλάλι το σήμα μπανάνα. :blasé: