Νταξ...αγάπησα τη φωνή της απο την πρώτη στιγμή που την άκουσα...αλλά κάθε φορά την αγαπώ όλο και περισσότερο!
Είναι απίστευτα γλυκιά!
Και να πας φωνητική! Είναι κρίμα να μη δουλευτεί μια τέτοια φωνούλα!
Morgan le Fay έγραψε:
Β) που το βρηκατε το γελιο της κρουελα απορω εδω η κοπελα εχει το πιο γλυκο ηρεμο μελενιο γελιο που εχω ακουσει
Kρίμααα! Κρίμα! κρίμα για όσους με ακούν να τραγουδάω.Lily_Evans έγραψε:Μίλησα με τη Σίλια!!!!!!!!
Νταξ...αγάπησα τη φωνή της απο την πρώτη στιγμή που την άκουσα...αλλά κάθε φορά την αγαπώ όλο και περισσότερο!
Είναι απίστευτα γλυκιά!
Και να πας φωνητική! Είναι κρίμα να μη δουλευτεί μια τέτοια φωνούλα!
Jace έγραψε:Μιλαμεε περασε πολυ γρηγορα η ωρα η Ανθηη εχει την πιο αξιαγαπητη φωνη εβερρ
ειδικα αυτα τα επιφωνηματα που μας επεστρεφαν στις ριζες μας ηταν πως να το πω? Ανατριχιαστικαα
Δεν εφαγες τελικα πιτσακια? η Κλαρα να σε φυλαει
Καλα αυτο το γαλλικο αξαν ηταν αλλο πραγμα..τι φινετσα τι κομψοτης
Ανθη:Μα πως το λενε αυτο οι κυνηγοι ειπαμε? Γεια χαραα
εντιτ: Μαριλενα σε μισω απλα
anthian9 έγραψε:Γουέιτ, ζω ακόμη μετά από τις ένα σωρό ΜΠΟΥΡΔΕΣ που είπα με τον Πάνο aka Jace? Η Κόνι προσπάθησε να εμποδίσει την εξέλιξη αυτού του φοβερού τηλεφωνήματος, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί την αγνόησα πλήρως και ξέρω πως θα το πληρώσω γι αυτό. Έλα, πες την αλήθεια, πόσο θα με βρίσεις;
Μιλούσαμε για ξέρω γω, 50 λεπτά;
Μια χαρά φωνή έχει το παιδί, αμέσωωως, κακοπροαίρετοι άνθρωποι, ένα "λ" και ένα "νι" έχει λίγο, αλλά είναι αξιαγάπητο! όχι και βαριά κρητική προφορά, άκου πράματαα! Παλιοσυκοφάντες! Είδικα ένα συγκεκριμένο όνομα το έλεγε πολύ θεϊκά, αλλά δεν θα πούμε ποιο ήταν, ναι; Ναι. Μου βρισε λίγο την Κλέρι, κάτι έπιασα για έναν Κριό plus Ζυγό, ούτε 'μεις ξέραμε τι λέγαμε επί τόσα λεπτά, πάντως μια χαρά περάσαμε. Πιτσάκια δεν έφαγα τελικά ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
Και ναι, πεθαίνω τελικά, "ααα", "ουυυ" και λοιπά επιφωνήματά μου τα άκουσες όλα, είχες αυτή την τιμή κι όμως! :blasé: Μεχρί και το γαλλικό μου αξάν. :blasé:
Γεια χαρά και αντίο.
- Σπόιλερ:
Χαίρε, ω χαίρεεε-- αντίο.
Minerva McGonagall έγραψε:Βάλ' τον να πει "Ζενεβιέβ" μια μέρα
Jace έγραψε:Μιλαμεε περασε πολυ γρηγορα η ωρα η Ανθηη εχει την πιο αξιαγαπητη φωνη εβερρ
ειδικα αυτα τα επιφωνηματα που μας επεστρεφαν στις ριζες μας ηταν πως να το πω? Ανατριχιαστικαα
anthian9 έγραψε:Jace έγραψε:Μιλαμεε περασε πολυ γρηγορα η ωρα η Ανθηη εχει την πιο αξιαγαπητη φωνη εβερρ
Το τι γέλιο έριξα, μαι γκάντ δηλαδή, πραγματικά.
Η Κλάρα και οι κουτάλες της ευλογία, πλένε το στόμα σου βλάσφημε!
Έκανα την πιο άκυρη συζήτηση με μέλος έβερ σήμερα! Νιώθω περηφάνια!
Καλά και απο φτυάρι πιααάσαμε, Κίνα φτάσαμε, ξαναγυρίσαμεε!
Morgan le Fay έγραψε:Το σημερινο ακυρο, μιλησα στην λιλυ -κατω-παυλα-ΟΧΙ-ελληνικο-εψιλον εβανς για πρωτη φορα εβερ γενικως λιγο πριν συναντηθουμε
Ενταξει, καταπληκη φωνη, απιστευτα ηρεμη, μιλησαμε λες και ημασταν τιποτα κολλητες που απλα κανονισαν να συναντηθουνε σαν τοοοσε αλλες φορες
Δεν λεω αλλα, αυριο στις εντυπωσεις θα το ξεσκισω το τοπικ