Τι ωραια ζεστη φωνουλαααα
Καπως ετσι την περιμενα...ηρεμη...πολυ ωραια φωνηηηη!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τιμή μου να σου διαλύω την μπαταρία! Θα έπρεπε να μου αφιερώνεις τις ώρες που περνάει το κινητό σου με τον φορτιστή
Τέλος θα έπρεπε να νιώθεις τεράστια τιμή γιατί είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με ακούει να γελάω
Hecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τιμή μου να σου διαλύω την μπαταρία! Θα έπρεπε να μου αφιερώνεις τις ώρες που περνάει το κινητό σου με τον φορτιστή
Τέλος θα έπρεπε να νιώθεις τεράστια τιμή γιατί είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με ακούει να γελάω
Και γω σε είχα ακούσει να γελάς. Αμήχανα, είναι η αλήθεια, αλλά σε είχα ακούσει
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Hecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τιμή μου να σου διαλύω την μπαταρία! Θα έπρεπε να μου αφιερώνεις τις ώρες που περνάει το κινητό σου με τον φορτιστή
Και γω σε είχα ακούσει να γελάς. Αμήχανα, είναι η αλήθεια, αλλά σε είχα ακούσει
Λες για τότε που παρ' όλο που νομίζαμε ότι θα ντρεπομαστε τελικά με το που ξεκινήσαμε να μιλάμε δεν βάζαμε γλώσσα μέσα;
Και τελικά δεν κατάφερα να στο διαβάσω αυτό που ήθελαIndia Selwyn Jones έγραψε:Eδώ μιλάμε για αδιάκοπο χαχάνισμα Κατερίνα,δυστυχώς δεν πνίγηκε
Fleur Delacour έγραψε:Με τον Λευτέρη έχω μιλήσει δυο φορές στο τηλέφωνο αλλά τον έχω ακούσει περισσότερες μέσω μσν το χειμώνα.
Έχει πολύ ζεστή και φιλική φωνή και το χειμώνα ήταν λίγο παιδική, τώρα πλέον έχει βαρύνει αρκετά από τότε.
Στο τηλέφωνο την πρώτη φορά δεν πολυμιλούσε, γιατί τον αιφνιδίασα και τα έχασε λιγάκι , αλλά τη δεύτερη φορά - στα γενέθλιά του - μιλήσαμε αρκετά και ήταν μέσα στην χαρά και την άνεση.
Είναι περίεργο αλλά η φωνή του σου μεταδίδει μια αισιοδοξία που σου φτιάχνει το κέφι
Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή και να γελάσουμε και να θάψουμε μέχρι τελικής πτώσης