Ο Μήτσος έχει πολύ θεϊκή φωνή, όντως διέκρινα κάποιον εκνευρισμό αλλά μετά κατάλαβα το γιατί.. και είπα να τον κλείσω μην έχουμε ιστορίες. :
Μου θυμίζει φωνή ωραίου ηθοποιού σινέμα.
Δεν ξέρω τι περίμενα, αλλά πάντως όχι αυτό.
Γοητευμένη.- :P
~Emperor Belisarius~ έγραψε:Μολις τελειωσα μια συνομιλια με την αγαπημενη μου φουλα , την Maria Lovegood.
Δυστυχως και για τους δυο μας,με πετυχε σε ασχημη μερα και με ακουσε καπως κουρασμενο και γενικα ειχα τις μαυρες μου.
Η φωνουλα της φουλας μου ηταν ακριβως οπως την φανταζομουν: ζεστη ,γλυκια και με πολυ ναζι. Μου αρεσε που την ακουσα και που συνομιλησα λιγο ( δυστυχως και παλι,διοτι δν ειμαι και το πλεον ατομο προς μακρα συζητηση). Μπορω να πω οτι με ηρεμησε κιολας
Φουλιτσα μου σε αγαπω πολυ και θα τα ξαναπουμε σιγουρα
μαρι πατσαβουρα,βαζεις το φλερτ σου πανω απο μενα? ( καλα καλα το βαζεις,λογικο ειναι Το ξερω ).Maria Lovegood έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:Μολις τελειωσα μια συνομιλια με την αγαπημενη μου φουλα , την Maria Lovegood.
Δυστυχως και για τους δυο μας,με πετυχε σε ασχημη μερα και με ακουσε καπως κουρασμενο και γενικα ειχα τις μαυρες μου.
Η φωνουλα της φουλας μου ηταν ακριβως οπως την φανταζομουν: ζεστη ,γλυκια και με πολυ ναζι. Μου αρεσε που την ακουσα και που συνομιλησα λιγο ( δυστυχως και παλι,διοτι δν ειμαι και το πλεον ατομο προς μακρα συζητηση). Μπορω να πω οτι με ηρεμησε κιολας
Φουλιτσα μου σε αγαπω πολυ και θα τα ξαναπουμε σιγουρα
Φούληηηηηηηηηηη
Τέλεια φωνή ο φούλης μου.Ζεστή γλυκιά,αρρενωπή( ) και με ηρεμούσε πραγματικά.Όσο ήμουν διακοπές μιλήσαμε κάμποσες φορές στο τηλέφωνο και σήμερα μιλήσαμε λίγο αλλά δεν μπορούσα να τον ακούσω καλά λόγω της μουσικής και επειδή είχα δουλίτσα :shy:-: (Σόρρυ Χριστοφοράκο)
Λατρεύουμε φωνή Χριστόφορου