και εγω ακουσα του θανου
αλλα το κραταω μυστικο
θα ειναι το μυστικο μου
Zacharias Smith έγραψε:τι σου ειχαν πει?
και εγω ακουσα του θανου
αλλα το κραταω μυστικο
θα ειναι το μυστικο μου
Μόνο γλυκούλα; :Maria Lovegood έγραψε:Μίλησα με το Σίμο(SiMoS)σήμερα.Καλά,πάντα λέγαμε βλακείες στο μσν αλλά σήμερα το παρακάναμε. :
Εφατιγε το γεγονος έλλειψης σήματος,και δεν τον άκουγα καλά.
Αφού ο Σίμος μου έσπασε τα νεύρα με το πόσο όμορφος και έξυπνος είναι, συνειδητοποίησα πως έχει γυλκούλα φωνή.Γούτσου. :
Lazarus_Black έγραψε:Η Ανθη εχει πολυ γουτσου φωνη παιδια τωρα που λεμε τις αληθειες...
Μιλησαμε σημερα και πεθαναμε στο γελιο..
Ας μην πω βεβαια καλυτερα τι λεγαμε γιατι θα καψω ανθρωπους...
Zacharias Smith έγραψε:Έλα πες αυτό που θες να πεις
είναι μια πιστή αντιγραφή μου
Cassandra Black έγραψε:Και ναι, άκουσα την Κόνι :P
Ήμουν σπίτι το απόγευμα και με κούρευε η ξαδέλφη μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Άγνωστος αριθμός. Χμ. Το σηκώνω. "ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ?" Από μέσα μου: "Κόνι". Αλλά δεν το είπα γιατί λέω αν κάνω λάθος θα με βρίζουνε :
Ήταν μαζί με τον Λευτέρη κι είχαν βάλει ανοιχτή ακρόαση τα βλαμμένα :P Δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπρεπε να συνεχίσω το κούρεμα (μετά από μισή ώρα με ξαναπήραν βέβαια). Περί φωνών:
Κόνι: Απίστευτα γλυκιά και ολίγον τσιριχτή. Πρέπει να είχε μεγάλα κέφια γιατί μιλούσε τόσο γρήγορα που σε κάποιες φάσεις δεν την άκουγα :
Λευτέρης: Νομίζω ότι κατάλαβα γιατί τον λέει γκέι η άλλη : Όχι ντάξει, μια χαρά φωνή έχει, αν δεν ήξερα ότι είναι 17 θα τον πέρναγα για 25άρη :
Μα εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ πως έχω γκέι φωνή, απλά η άλλη νομίζει πως ενοχλεί αυτό και το λέει συνέχεια, προσβλητικά (όπως νομίζει )Cassandra Black έγραψε:
Λευτέρης: Νομίζω ότι κατάλαβα γιατί τον λέει γκέι η άλλη : Όχι ντάξει, μια χαρά φωνή έχει, αν δεν ήξερα ότι είναι 17 θα τον πέρναγα για 25άρη :
Minerva McGonagall έγραψε:Κι εγώ άκουσα σήμερα το Λευτέρη!
Πήρε από απόκρυψη-μπας και δούμε το νούμερό του
Το σήκωσα και δε μου έλεγε το τομάρι ποιός είναι και είχε ορεξούλες
Όταν ελέησε να μου το πει, μιλήσαμε για πολύ λίγο , αλλά πρόλαβα να βγάλω συμπεράσματα :
Έχει όντως πολύ γκείστικη φωνή, αλλά έχει κάτι το πολύ οικείο. Συνήθως όταν μιλάω με τα παιδιά του φόρουμ ντρέπομαι στην αρχή, ακόμα και με το μαράκι που είναι γλύκα
Αλλά με το Λευτέρη έκανα σαν να μιλούσα με την κολλητή μου που μιλάμε κάθε μέρα!
Ξέρεις πόσο σ' αγαπώ; Ε, ξέρεις;Rea έγραψε:
τι λες???
ουτε για 12χρονου δε μοιαζει η φωνουλα του λευτερη :P
πωπω ελπιζω τουλαχιστον να καταλαβε οτι οι δικες μας φωνες δεν μοιαζουν :P