Εχει τοσο γλυκια και ωραια φωνη<333
Βεβαια την ειχα φτανταστει λιγο αλλιως :P
Αλλα δεν μιλησαμε πολυ εμεινε απο καρτα
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Fleur Delacour. Μετά την φωτογραφία, έρχεται και η φωνή.
Λοιπόν είναι μπάσα και πολύ σταθερή η φωνή της, ξέρει να επιβάλλεται. Γενικά φαίνεται αυστηρή προσωπικότητα από τη φωνή της, αλλά μετά ακούς το γέλιο της και λες ότι αποκλείεται να είναι το ίδιο πρόσωπο. Έχει πολύ ζωντανή και παραστατική φωνή, την λατρεύεις σύντομα μετά το άκουσμα :P
Είναι λίγο σπαστικό που στην αρχή ντρέπεται, και δεν καταλαβαίνεις πολλά. Όταν ντρέπεται έχει τόσο τσιριχτή φωνή που θέλεις να σπάσεις τα ηχεία και τα ακουστικά. Όταν όμως προσαρμόζεται, τα σπάει.
9/10 η φωνή της. Την μονάδα την έχασε επειδή είμαι κακιασμένος. :P
Χαχαχα! Ενώ εγώ με αυτό που είπα στο παιδάκι είμαι καλύτερη ε; :PDan_Liza έγραψε:Πριν μια ωρα περιπου μιλησα με τη Ρεα.
Πραγματικα ενιωσα λες και εγω ημουν η μινιον της συνομιλιας
Την φωνη της γουτσου γουτσου δε θα την πω και αυτο δεν ειναι κακο, μην ανησυχειτε! Εχει μια σοβαρη χρεια, αλλα σοβαρη δεν τη λες. Βασικα, εχει ενα συνδιασμο ολων των ομορφων στοιχειων.
Και βασικα ντρεπομαι και λιγο γιατι ειχα βρισει εναν οδηγο ενω μιλουσαμε και φοβαμαι πως θα πιστευει πως ειμαι και πολυ... βοθροστομη. :P
anthian9 έγραψε:Είπαμε βέβαια και καλές κουβέντες,αναλύσαμε το κυπριακό περί Λύδιας and such ,
<3
dREAm Girl έγραψε:Νίκος : Δεν ξέρω γιατί αλλά περίμενα κάτι πιο σοβαρό. :P Φυσικά και τον λάτρεψα. :P Και μόνο που πήρε τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή (ξέρει εκείνος xD) αρκεί. :P Η φωνή του daddy μου τα σπάει , όπως κι ο ίδιος! Πρέπει να κάνει ραδιόφωνο με τον Δημήτρη και τον Βασίλη! Αν και μιλήσαμε για περίπου 5 λεπτά , με έκανε να γελάσω (όχι, δεν ήταν φέικ, για να προλάβω κακίες... :P ) !