geowizard έγραψε:ellliee έγραψε:βγαινουμε με μια φιλη για την γιορτη της γυναικα (τρομαρα μας) και στο μαγαζι ηταν ενα αγορι που σου ανοιγει την πορτα... (να προσθεσω οτι ημουν σκατα ψυχολογικα)..
τελος παντον, μας περνει τα παλτα μας λεει να καθισουμε και τελος μας λεει ''χρονια πολλα κυριες μου''
και του απανταω ''να 'σαι καλα, επισης''. Οταν το συνειδητοποιησα τι ειχα πει εννοιωσα ο πιο χαζος ανθρωπος του κοσμου....
Μου θυμίζεις ένα σκηνικό στο σχολείο. Μας κάνει η φιλόλογός μας στην αρχή της χρονιάς μετά τις ευχές "Καλά μυαλά να έχετε!" και της κάνω "Επίσης.". Οι άλλοι γέλαγαν, αυτή με κοίταζε περίεργα κι εγώ κανονικά ζωγράφιζα στο θρανίο μου δίχως να είχα καταλάβει τι έγινε.
καλα του σχολειου ειναι κορυφαια... μας ρωταγε η ο μαθηματικος (ειναι λιγο βλαμενο) τι θα θελαμε να ακολουθισουμε επαγγελματικα... ερχετε η σειρα μου και του λεω αλχημιστρια... και μου λεει ολο ειρωνια μπα? τι σε εκανε να επιλεξεις την αλχημια και οχι την σκουπιδιαρα?? και του απανταω ο ιδιος λογος που επελεξες εσυ να γινεις μαθηματικος και οχι πουστης...!! τελικα πηρα μονοημερη...