.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+50
Rania Malfoy
Rowena Potter
GinnyHermione
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Nearly Headless Nick
mjhp4ever
Fleur*Delacour
Maria Granger
Vagos Black
hermione greinger
ginny weasley potter
Elohim Meth
Arianna
Lily Luna Potter
Ernest Flitwick
Andromeda Black
Mud-Blood Prince
Christina Evans
Amycus
Μorfin Μarvolo Gaunt
HermioneInLove
Mrs Lovett
Antonin Dolohov
Maria Lovegood
Andros the Invincible
fanny
Tom Marvolo Riddle
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Clary Fray
Jace Wayland
Hermione Granger.
marilena
Half blood Prince
FLEUR258
The Grey Lady
ElpidaNarutoFan
Morgan le Fay
Hecate
Necro-Chriss
Curse
imba_gr
nicolas
Laverne de Montmorency
@RtVaVa
Cassandra Black
RemousLoupin
dionusios_tsa
Minerva McGonagall
Panagiotis Satanas
54 απαντήσεις

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

Vagos Black
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Empty Απ: Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

Δημοσίευση από Vagos Black Κυρ Σεπ 18, 2011 1:42 pm

με επιρεασε αρκετα στη ζωη μου
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Empty Απ: Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

Δημοσίευση από Maria Granger Κυρ Νοε 06, 2011 3:02 pm

Δεν γίνετε κουβέντα με τις κολλητές μου χωρίς να αναφέρουμε τον Χάρι.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 6yearsHW3

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Banner-huff
    Fleur*Delacour
    Fleur*Delacour
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 179
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fleur*Delacour Σαβ Φεβ 04, 2012 3:22 pm

^Κι εμείς το ίδιο!Με την κολλητή μου λέμε όλα από το Α εώς το Ω!
    mjhp4ever
    mjhp4ever
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 929
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από mjhp4ever Κυρ Μάης 06, 2012 1:27 pm

Δεν λεγεται ποσο πολυ με εχει επηρεασει !!!!!!!! το χαρι ποτερ ειναι η ζωη μου ολοκληρη !!! μου εμαθε τι ειναι πραγματικη αγαπη και φιλια,με βοηθησε να ξεχασω το φοβο μου για το θανατο και μου εδωσε τον καλυτερο συντροφο που ειχα ποτε στην ζωη μου(το ιδιο το χαρι ποτερ). το περισσοτερο κλαμα και το περισσοτερο γελιο το εχω ριξει πανω απ'τα βιβλια και τις ταινιες του. το χαρι ποτερ θα ειναι παντα οτι καλυτερο μου συνεβει ποτε, θα ειναι παντα η ζωη μου και ολο μου το ειναι. Για μενα, δεν εχει τελειωσει ακομα.Θα τελειωσει μονο οταν δεν θα υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον κοσμο που ακομα θα το αγαπαει......δηλαδη ποτε!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 8z0QNaV

My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
     - Shiki Ryougi

obey
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Κυρ Μάης 06, 2012 1:38 pm

Ω, έλα τώρα. Για τον Χάρι Πότερ μιλάμε, ποιανού η ζωή δεν έχει αλλάξει γνωρίζοντάς τον έστω μέσα από μια ταινία του; Ποιός δεν εχει ευχηθεί να λάβει ένα γράμμα για το Χόγκουαρτς στα έντεκα και ποιός το περιμένει και μετά από αυτή την ηλικία;
    Όμως, υπάρχουν άτομα - και χαίρομαι που ανήκω κι εγώ σε αυτά - που δεν είναι μόνο οι σκέψει κι οι επιθυμίες, αλλά η αγάπη που κρατάμε για τον μικρό μάγο τόσα χρόνια και ξέρουμε πως δεν είναι απλώς ένα παραμύθι η μια ιστορία για παιδιά.
    Είναι ο Χάρι Πότερ.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    mariath13
    mariath13
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 94
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought:

Δημοσίευση από mariath13 Σαβ Οκτ 27, 2012 7:56 pm

Διαβασα τα πρωτα σχολια.
    Δεν παιζεστε ετσι, κλαιω απο τα γελια!!
    χαχαχαχαχα
    Πορεια κατα του Σνειπ, ειχατε 3 ψαρακια πυ τα βγαλατε Χαρι, ρον και ερμιονη, κανατε γκραφιτι κατα του Σνειπ.
    κλαιω απο τα γελιαααα
    χαχαχαχαχαχα
    Αlbus Dumbledοre
    Αlbus Dumbledοre
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 649
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012

Magical Identity
    Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!

Δημοσίευση από Αlbus Dumbledοre Σαβ Ιαν 19, 2013 5:08 pm

Την έχει επιρεάσει πάρα πολύ!!Όλους και όλα τα συγκρίνω με τον Χάρι Πότερ!!Την καθηγήτρια μου την μπέρδεψα μια φορά με την καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ!Πήγα να πω το'Ξαναλέτε αυτό καθηγήτρια Μακ...εεεε ναιιι

Albus Dumbledore

Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!

I solemny swear that I'm up to no good :P

...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
    λένε πως είν'ο κρίνος
    μα στη δικήυ σου ομορφιά
    μαραίνεται και 'κείνος!!!...
    GinnyHermione
    GinnyHermione
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 211
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...

Δημοσίευση από GinnyHermione Σαβ Μάης 25, 2013 12:47 am

Μικρή περίμενα την κουκουβάγια μου και πάτησα μαύρο κλάμα που τελικά δεν ήρθε. Μέχρι τα οκτώ μου χρόνια είχα ένα ξυλάκι για ραβδί και παρίστανα την Ερμιόνη. matakia Επίσης θαύμαζα την Τζίνι καθώς μεγάλωνα και ομολογώ πως μοιάζουμε πολύ στο χαρακτήρα.

Τώρα πλέον θεωρώ πως έχω αποκομίσει σημαντικά μηνύματα, και δεν ξέρω αν με επηρέασε σε αυτό... όλοι σχεδόν οι φίλοι μου έχουν κάτι από τους χαρακτήρες του ΧΠ. Ειδικά η τετράδα μας (εγώ και τα άλλα τρία κολλητάρια) μοιάζουμε Τζίνι (εγώ) Χάρι (ο ένας κολλητός) Ρον (ο άλλος κολλητός) και Ερμιόνη (η κολλητή μου). Επίσης έχω και άλλον έναν καλό φίλο που μοιάζει στον Ντράκο.
    Δεν ξέρω πώς τα έχουμε πετύχει έτσι confused
    Rowena Potter
    Rowena Potter
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 67
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Δημοσίευση από Rowena Potter Δευ Μάης 27, 2013 8:59 pm

Χαχαχα εντάξει μερικοί από δω μέσα το έχουν παρακάνει! Κι εμένα προσωπικά με έχει επηρεάσει πολύ αλλά όχι να κάνω και πορείες! Razz
    Γενικά έχω περάσει ωραίες στιγμές διαβάζοντας τον Χάρι Πότερ και με βοηθούσε να ξεφεύγω από την καθημερινότητα όταν ήμουν μικρότερη κι έκανα όνειρα πως θα ήταν να υπήρχε ο Χάρι Πότερ. Αφήστε που εν μέρει με βοήθησε να ξεκινήσω να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 2uxvdw5
    Rania Malfoy
    Rania Malfoy
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 26
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Rania Malfoy Δευ Ιουλ 01, 2013 4:20 pm

Μια φίλη μου με έλεγε πορομένη κάθε φορά που ανέφερα τον Χάρι Πότερ μπροστά της (και πιστέψτε με ήταν αρκετά λίγες οι φορές που το έκανα...:P  ) Μέχρι που μια φορά την έπεισα να κάτσουμε να δούμε μαζί τις ταινίες... Από τότε ΚΌΛΛΗΣΕ με τον Χάρι Πότερ... Είδε όλες τις ταινίες πεντακόσιες φορές και μου ζήτησε να τις δανείσω και τα επτά βιβλία τέσσερις φορές... Τώρα πια την κοροϊδεύω εγώ...:P 

DRACO MALFOY
    Leon Black
    Leon Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 3276
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted

Δημοσίευση από Leon Black Κυρ Αυγ 11, 2013 3:23 pm

Εντάξει παιδιά σίγουρα επηρεάζει πολύ ο ΧΠ τις ζωές μας γιατί με αυτό μεγαλώσαμε αλλά καλό θα ήταν να μην το παρατραβάμε τόσο γιατί όπως είπε και ο Ντάμπλντορ "it does not do to dwell on dreams Harry and forget to live"

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Sx8o
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Zj73
    Σπόιλερ:
    Katherine Black
    Katherine Black
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 5614
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013

Magical Identity
    Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...

Δημοσίευση από Katherine Black Σαβ Οκτ 12, 2013 12:08 pm

ενταξει εγω ειχα κολησει με τα βιβλια για περισσοτερο απο ενα χρονο...εκεινο το καλοκαιρι που τα τελειωσα μαι φιλη μου διαβαζε το ''λυκοφως'' (το απαισιο βιβλιο της στεφενι μεγιερ) και να ακουω συνεχεια ''το χαρι ποτερ ειναι χαλια το λυκοφως ειναι καλυτερο'' κλπ μετα το διαβασα κι εγω το περιβοητο λυκοφως και καταλαβα οτι ηταν ενα πραγμα το οποιο δεν εφτανε το χαρι ποτερ στο μικρο του δαχτυλακι

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Demi%20k%20kitty%20disney%20upo2_zpsfuiueaue
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Photo

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 2vjof7q
    Beauxbatons:

It's Hufflepuff time :
    Elith Koutsiouba
    Elith Koutsiouba
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 1
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2015

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Elith Koutsiouba Σαβ Μάης 30, 2015 5:04 pm

Γεια σας, παιδιά! Είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια στο  τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κάνω την πτυχιακή μου εργασία με θέμα την επιρροή του Χάρι Πότερ στην πολιτική κοινωνικοποίηση (ο τίτλος είναι: «Η Λογοτεχνία ως Φορέας Πολιτικής Κοινωνικοποίησης. Το παράδειγμα του Χάρι Πότερ»), με στόχο να μελετήσω το αν, πώς και κατά πόσον η επταλογία του Χάρι Πότερ έχει επηρεάσει τους/ις αναγνώστες/στριες της ως προς τις πολιτικές τους στάσεις και αντιλήψεις.

Αναζητώ, λοιπόν, 4 νέους* 18-28 ετών, που έχουν διαβάσει (πριν να ενηλικιωθούν) όλα τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ, για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων. Η συνέντευξη θα διαρκέσει γύρω στη 1 και μισή ώρα και θα γίνει σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από προσωπική συνεννόηση.
    Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα.

*έχω ήδη βρει νέες!
    fanny
    fanny
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 1164
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: It's a kind of Magic!!

Δημοσίευση από fanny Κυρ Απρ 19, 2020 5:37 am

Κάθε τόσο θα προσθέτω πως με επηρέασε μέσα στα χρόνια, μου φαίνεται!

Ο χαρακτήρας του Snape και η σχέση του με τον Dumbledore, μου έμαθε να συγχωρώ και να ξεπερνάω τη κακία που αντιμετωπίζω, να κρατάω τα πιο σοβαρά προβλήματα για εμένα μιας και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα βρεθούν με την ανάγκη να λύσουν και τα δικά σου προβλήματα, να έχω γενναιότητα και όταν δίνομαι να μην αναμένω ανταπόκριση, άρα το κάνω και για εμένα όταν το κάνω, χωρίς να δέχομαι πλέον επιπλέον άγχος και ψυχολογική πίεση από άλλους και να αρρωσταίνω στη τελική εγώ. Ξεσπάς κάπου το πρόβλημα σου (αυτός στα φίλτρα του, και κακώς, σε κάποιους μαθητές του, εγώ στη προπόνηση και στη δημιουργικότητα μου πχ). Και φυσικά να παίρνω μυστικά στον τάφο μου, αλλά όταν φτάσει η κρίσιμη στιγμή που θα πρέπει να το μάθει κάποιος, να μάθει το ποσοστό που άμεσα τον αφορά όταν πρόκειται να λυθεί, και όχι να υπάρξει, ένα επιπλέον πρόβλημα. giveup [angel] whistling In Love matakia hehe

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 4 Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul

My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!
    Mary Weasley Lovegood
    Mary Weasley Lovegood
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 25
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2024

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mary Weasley Lovegood Τρι Οκτ 08, 2024 10:59 pm

Πραγματικά δεν ξέρω τι άνθρωπος θα ήμουν αν δεν είχα διαβάσει τον Χάρι Πότερ! Κάθε φορά που διαβάζω τα βιβλία ή βλέπω τις ταινίες νιώθω σαν να βρίσκομαι σ' εκείνο το μαγικό κόσμο και πραγματικά χαίρομαι όταν συζητάω για αυτό με άλλους. Όλοι μας εδώ μέσα (ή σχεδόν όλοι) έχουμε ταξιδέψει μαζί ως το Χόγκουαρτς, έχουμε γίνει φίλοι με το Χάρι, το Ρον, την Ερμιόνη και όλους όσους χαρακτήρες αγαπήσαμε, έχουμε πιει βουτυρομπύρες μαζί, έχουμε ζήσει πολλές περιπέτειες, νιώθουμε τους χαρακτήρες αυτούς, σαν φίλους που ξέρουμε από χρόνια, αλλά κυρίως παίρνουμε σημαντικά μηνύματα τα οποία μας κάνουν αυτούς που είμαστε.

Τα λέω καλά ή φάνηκα συναισθηματική;

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Νοε 14, 2024 10:55 pm