με επιρεασε αρκετα στη ζωη μου
+50
Rania Malfoy
Rowena Potter
GinnyHermione
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Nearly Headless Nick
mjhp4ever
Fleur*Delacour
Maria Granger
Vagos Black
hermione greinger
ginny weasley potter
Elohim Meth
Arianna
Lily Luna Potter
Ernest Flitwick
Andromeda Black
Mud-Blood Prince
Christina Evans
Amycus
Μorfin Μarvolo Gaunt
HermioneInLove
Mrs Lovett
Antonin Dolohov
Maria Lovegood
Andros the Invincible
fanny
Tom Marvolo Riddle
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Clary Fray
Jace Wayland
Hermione Granger.
marilena
Half blood Prince
FLEUR258
The Grey Lady
ElpidaNarutoFan
Morgan le Fay
Hecate
Necro-Chriss
Curse
imba_gr
nicolas
Laverne de Montmorency
@RtVaVa
Cassandra Black
RemousLoupin
dionusios_tsa
Minerva McGonagall
Panagiotis Satanas
54 απαντήσεις
Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;
Vagos Black- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°77
Δεν γίνετε κουβέντα με τις κολλητές μου χωρίς να αναφέρουμε τον Χάρι.
Fleur*Delacour- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°78
^Κι εμείς το ίδιο!Με την κολλητή μου λέμε όλα από το Α εώς το Ω!
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°79
Δεν λεγεται ποσο πολυ με εχει επηρεασει !!!!!!!! το χαρι ποτερ ειναι η ζωη μου ολοκληρη !!! μου εμαθε τι ειναι πραγματικη αγαπη και φιλια,με βοηθησε να ξεχασω το φοβο μου για το θανατο και μου εδωσε τον καλυτερο συντροφο που ειχα ποτε στην ζωη μου(το ιδιο το χαρι ποτερ). το περισσοτερο κλαμα και το περισσοτερο γελιο το εχω ριξει πανω απ'τα βιβλια και τις ταινιες του. το χαρι ποτερ θα ειναι παντα οτι καλυτερο μου συνεβει ποτε, θα ειναι παντα η ζωη μου και ολο μου το ειναι. Για μενα, δεν εχει τελειωσει ακομα.Θα τελειωσει μονο οταν δεν θα υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον κοσμο που ακομα θα το αγαπαει......δηλαδη ποτε!!!
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°80
Ω, έλα τώρα. Για τον Χάρι Πότερ μιλάμε, ποιανού η ζωή δεν έχει αλλάξει γνωρίζοντάς τον έστω μέσα από μια ταινία του; Ποιός δεν εχει ευχηθεί να λάβει ένα γράμμα για το Χόγκουαρτς στα έντεκα και ποιός το περιμένει και μετά από αυτή την ηλικία;
Όμως, υπάρχουν άτομα - και χαίρομαι που ανήκω κι εγώ σε αυτά - που δεν είναι μόνο οι σκέψει κι οι επιθυμίες, αλλά η αγάπη που κρατάμε για τον μικρό μάγο τόσα χρόνια και ξέρουμε πως δεν είναι απλώς ένα παραμύθι η μια ιστορία για παιδιά.
Είναι ο Χάρι Πότερ.
Όμως, υπάρχουν άτομα - και χαίρομαι που ανήκω κι εγώ σε αυτά - που δεν είναι μόνο οι σκέψει κι οι επιθυμίες, αλλά η αγάπη που κρατάμε για τον μικρό μάγο τόσα χρόνια και ξέρουμε πως δεν είναι απλώς ένα παραμύθι η μια ιστορία για παιδιά.
Είναι ο Χάρι Πότερ.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
mariath13- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°81
Διαβασα τα πρωτα σχολια.
Δεν παιζεστε ετσι, κλαιω απο τα γελια!!
χαχαχαχαχα
Πορεια κατα του Σνειπ, ειχατε 3 ψαρακια πυ τα βγαλατε Χαρι, ρον και ερμιονη, κανατε γκραφιτι κατα του Σνειπ.
κλαιω απο τα γελιαααα
χαχαχαχαχαχα
Δεν παιζεστε ετσι, κλαιω απο τα γελια!!
χαχαχαχαχα
Πορεια κατα του Σνειπ, ειχατε 3 ψαρακια πυ τα βγαλατε Χαρι, ρον και ερμιονη, κανατε γκραφιτι κατα του Σνειπ.
κλαιω απο τα γελιαααα
χαχαχαχαχαχα
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°82
Την έχει επιρεάσει πάρα πολύ!!Όλους και όλα τα συγκρίνω με τον Χάρι Πότερ!!Την καθηγήτρια μου την μπέρδεψα μια φορά με την καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ!Πήγα να πω το'Ξαναλέτε αυτό καθηγήτρια Μακ...εεεε ναιιι
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
GinnyHermione- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- Δημοσίευση Ν°83
Μικρή περίμενα την κουκουβάγια μου και πάτησα μαύρο κλάμα που τελικά δεν ήρθε. Μέχρι τα οκτώ μου χρόνια είχα ένα ξυλάκι για ραβδί και παρίστανα την Ερμιόνη. Επίσης θαύμαζα την Τζίνι καθώς μεγάλωνα και ομολογώ πως μοιάζουμε πολύ στο χαρακτήρα.
Τώρα πλέον θεωρώ πως έχω αποκομίσει σημαντικά μηνύματα, και δεν ξέρω αν με επηρέασε σε αυτό... όλοι σχεδόν οι φίλοι μου έχουν κάτι από τους χαρακτήρες του ΧΠ. Ειδικά η τετράδα μας (εγώ και τα άλλα τρία κολλητάρια) μοιάζουμε Τζίνι (εγώ) Χάρι (ο ένας κολλητός) Ρον (ο άλλος κολλητός) και Ερμιόνη (η κολλητή μου). Επίσης έχω και άλλον έναν καλό φίλο που μοιάζει στον Ντράκο.
Δεν ξέρω πώς τα έχουμε πετύχει έτσι
Τώρα πλέον θεωρώ πως έχω αποκομίσει σημαντικά μηνύματα, και δεν ξέρω αν με επηρέασε σε αυτό... όλοι σχεδόν οι φίλοι μου έχουν κάτι από τους χαρακτήρες του ΧΠ. Ειδικά η τετράδα μας (εγώ και τα άλλα τρία κολλητάρια) μοιάζουμε Τζίνι (εγώ) Χάρι (ο ένας κολλητός) Ρον (ο άλλος κολλητός) και Ερμιόνη (η κολλητή μου). Επίσης έχω και άλλον έναν καλό φίλο που μοιάζει στον Ντράκο.
Δεν ξέρω πώς τα έχουμε πετύχει έτσι
Rowena Potter- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°84
Χαχαχα εντάξει μερικοί από δω μέσα το έχουν παρακάνει! Κι εμένα προσωπικά με έχει επηρεάσει πολύ αλλά όχι να κάνω και πορείες!
Γενικά έχω περάσει ωραίες στιγμές διαβάζοντας τον Χάρι Πότερ και με βοηθούσε να ξεφεύγω από την καθημερινότητα όταν ήμουν μικρότερη κι έκανα όνειρα πως θα ήταν να υπήρχε ο Χάρι Πότερ. Αφήστε που εν μέρει με βοήθησε να ξεκινήσω να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.
Γενικά έχω περάσει ωραίες στιγμές διαβάζοντας τον Χάρι Πότερ και με βοηθούσε να ξεφεύγω από την καθημερινότητα όταν ήμουν μικρότερη κι έκανα όνειρα πως θα ήταν να υπήρχε ο Χάρι Πότερ. Αφήστε που εν μέρει με βοήθησε να ξεκινήσω να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.
Rania Malfoy- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°85
Μια φίλη μου με έλεγε πορομένη κάθε φορά που ανέφερα τον Χάρι Πότερ μπροστά της (και πιστέψτε με ήταν αρκετά λίγες οι φορές που το έκανα... ) Μέχρι που μια φορά την έπεισα να κάτσουμε να δούμε μαζί τις ταινίες... Από τότε ΚΌΛΛΗΣΕ με τον Χάρι Πότερ... Είδε όλες τις ταινίες πεντακόσιες φορές και μου ζήτησε να τις δανείσω και τα επτά βιβλία τέσσερις φορές... Τώρα πια την κοροϊδεύω εγώ...
♥ DRACO MALFOY ♥
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°86
Εντάξει παιδιά σίγουρα επηρεάζει πολύ ο ΧΠ τις ζωές μας γιατί με αυτό μεγαλώσαμε αλλά καλό θα ήταν να μην το παρατραβάμε τόσο γιατί όπως είπε και ο Ντάμπλντορ "it does not do to dwell on dreams Harry and forget to live"
- Σπόιλερ:
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°87
ενταξει εγω ειχα κολησει με τα βιβλια για περισσοτερο απο ενα χρονο...εκεινο το καλοκαιρι που τα τελειωσα μαι φιλη μου διαβαζε το ''λυκοφως'' (το απαισιο βιβλιο της στεφενι μεγιερ) και να ακουω συνεχεια ''το χαρι ποτερ ειναι χαλια το λυκοφως ειναι καλυτερο'' κλπ μετα το διαβασα κι εγω το περιβοητο λυκοφως και καταλαβα οτι ηταν ενα πραγμα το οποιο δεν εφτανε το χαρι ποτερ στο μικρο του δαχτυλακι
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Elith Koutsiouba- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2015
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°88
Γεια σας, παιδιά! Είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κάνω την πτυχιακή μου εργασία με θέμα την επιρροή του Χάρι Πότερ στην πολιτική κοινωνικοποίηση (ο τίτλος είναι: «Η Λογοτεχνία ως Φορέας Πολιτικής Κοινωνικοποίησης. Το παράδειγμα του Χάρι Πότερ»), με στόχο να μελετήσω το αν, πώς και κατά πόσον η επταλογία του Χάρι Πότερ έχει επηρεάσει τους/ις αναγνώστες/στριες της ως προς τις πολιτικές τους στάσεις και αντιλήψεις.
Αναζητώ, λοιπόν, 4 νέους* 18-28 ετών, που έχουν διαβάσει (πριν να ενηλικιωθούν) όλα τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ, για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων. Η συνέντευξη θα διαρκέσει γύρω στη 1 και μισή ώρα και θα γίνει σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από προσωπική συνεννόηση.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα.
*έχω ήδη βρει νέες!
Αναζητώ, λοιπόν, 4 νέους* 18-28 ετών, που έχουν διαβάσει (πριν να ενηλικιωθούν) όλα τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ, για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων. Η συνέντευξη θα διαρκέσει γύρω στη 1 και μισή ώρα και θα γίνει σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από προσωπική συνεννόηση.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα.
*έχω ήδη βρει νέες!
fanny- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010
Magical Identity
Today's thought: It's a kind of Magic!!
- Δημοσίευση Ν°89
Κάθε τόσο θα προσθέτω πως με επηρέασε μέσα στα χρόνια, μου φαίνεται!
Ο χαρακτήρας του Snape και η σχέση του με τον Dumbledore, μου έμαθε να συγχωρώ και να ξεπερνάω τη κακία που αντιμετωπίζω, να κρατάω τα πιο σοβαρά προβλήματα για εμένα μιας και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα βρεθούν με την ανάγκη να λύσουν και τα δικά σου προβλήματα, να έχω γενναιότητα και όταν δίνομαι να μην αναμένω ανταπόκριση, άρα το κάνω και για εμένα όταν το κάνω, χωρίς να δέχομαι πλέον επιπλέον άγχος και ψυχολογική πίεση από άλλους και να αρρωσταίνω στη τελική εγώ. Ξεσπάς κάπου το πρόβλημα σου (αυτός στα φίλτρα του, και κακώς, σε κάποιους μαθητές του, εγώ στη προπόνηση και στη δημιουργικότητα μου πχ). Και φυσικά να παίρνω μυστικά στον τάφο μου, αλλά όταν φτάσει η κρίσιμη στιγμή που θα πρέπει να το μάθει κάποιος, να μάθει το ποσοστό που άμεσα τον αφορά όταν πρόκειται να λυθεί, και όχι να υπάρξει, ένα επιπλέον πρόβλημα.
Ο χαρακτήρας του Snape και η σχέση του με τον Dumbledore, μου έμαθε να συγχωρώ και να ξεπερνάω τη κακία που αντιμετωπίζω, να κρατάω τα πιο σοβαρά προβλήματα για εμένα μιας και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα βρεθούν με την ανάγκη να λύσουν και τα δικά σου προβλήματα, να έχω γενναιότητα και όταν δίνομαι να μην αναμένω ανταπόκριση, άρα το κάνω και για εμένα όταν το κάνω, χωρίς να δέχομαι πλέον επιπλέον άγχος και ψυχολογική πίεση από άλλους και να αρρωσταίνω στη τελική εγώ. Ξεσπάς κάπου το πρόβλημα σου (αυτός στα φίλτρα του, και κακώς, σε κάποιους μαθητές του, εγώ στη προπόνηση και στη δημιουργικότητα μου πχ). Και φυσικά να παίρνω μυστικά στον τάφο μου, αλλά όταν φτάσει η κρίσιμη στιγμή που θα πρέπει να το μάθει κάποιος, να μάθει το ποσοστό που άμεσα τον αφορά όταν πρόκειται να λυθεί, και όχι να υπάρξει, ένα επιπλέον πρόβλημα.
My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!
Mary Weasley Lovegood- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2024
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°90
Πραγματικά δεν ξέρω τι άνθρωπος θα ήμουν αν δεν είχα διαβάσει τον Χάρι Πότερ! Κάθε φορά που διαβάζω τα βιβλία ή βλέπω τις ταινίες νιώθω σαν να βρίσκομαι σ' εκείνο το μαγικό κόσμο και πραγματικά χαίρομαι όταν συζητάω για αυτό με άλλους. Όλοι μας εδώ μέσα (ή σχεδόν όλοι) έχουμε ταξιδέψει μαζί ως το Χόγκουαρτς, έχουμε γίνει φίλοι με το Χάρι, το Ρον, την Ερμιόνη και όλους όσους χαρακτήρες αγαπήσαμε, έχουμε πιει βουτυρομπύρες μαζί, έχουμε ζήσει πολλές περιπέτειες, νιώθουμε τους χαρακτήρες αυτούς, σαν φίλους που ξέρουμε από χρόνια, αλλά κυρίως παίρνουμε σημαντικά μηνύματα τα οποία μας κάνουν αυτούς που είμαστε.
Τα λέω καλά ή φάνηκα συναισθηματική;
Τα λέω καλά ή φάνηκα συναισθηματική;