.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+50
Rania Malfoy
Rowena Potter
GinnyHermione
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Nearly Headless Nick
mjhp4ever
Fleur*Delacour
Maria Granger
Vagos Black
hermione greinger
ginny weasley potter
Elohim Meth
Arianna
Lily Luna Potter
Ernest Flitwick
Andromeda Black
Mud-Blood Prince
Christina Evans
Amycus
Μorfin Μarvolo Gaunt
HermioneInLove
Mrs Lovett
Antonin Dolohov
Maria Lovegood
Andros the Invincible
fanny
Tom Marvolo Riddle
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Clary Fray
Jace Wayland
Hermione Granger.
marilena
Half blood Prince
FLEUR258
The Grey Lady
ElpidaNarutoFan
Morgan le Fay
Hecate
Necro-Chriss
Curse
imba_gr
nicolas
Laverne de Montmorency
@RtVaVa
Cassandra Black
RemousLoupin
dionusios_tsa
Minerva McGonagall
Panagiotis Satanas
54 απαντήσεις

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
    ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 1232
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/04/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: nothing can stand in front of the one, the keyholder of azkaban!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Empty Απ: Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

Δημοσίευση από ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ Κυρ Μάης 16, 2010 2:13 am

να φανταστεις κανω μαγια στον μπροστινο μου στο σχολειο την ωρα του μαθηματος
    -Μανωλη διαβασες???
    -βασανους κυρια!

ειχα πεσει σε καταθλιψη οταν πεθανε ο αδερφος του ρον
    ο φρεντ και ο τζοντζ ειταν οι αγαπημενοι μου ζαρακτηρες!
    ειχα ριξει κατι γελια!!!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Aaaxc
    HIS ESCAPE WAS A CHILDREN'S TALE
    Even if you go outside from this prison, you can not ever go out of this prison
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Empty Απ: Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας;

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Μάης 16, 2010 2:11 pm

Γιατί δεν είχα ποστάρει σε αυτή το τόπικ από την πρώτη στιγμή; ti? Και γιατί το προσέχω τώρα; ti?

Βασικά εγώ τα δύο πρώτα βιβλία τα σνόμπαρα, και πολύ μάλιστα Razz: Αλλά παρ' όλα αυτά όταν βγήκε το τρίτο το πήρα, και εκεί έφαγα το κόλλημα. Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα ποιο σημείο ήταν που με έκανε να μην αφήνω κάτω το βιβλίο, αλλά θυμάμαι πως εκείνο το διάστημα το κουβαλούσα σπίτι-σχολείο-γιαγιά Razz:
    Τώρα, για επιρροή σε στυλ του πρώτου ποστ... Εντάξει με τον θάνατο του Ντάμπλντορ ήμουν λίγο χάλια γιατί δεν το περίμενα αλλά όχι κι έτσι Razz: Βέβαια εγώ δεν είχα πανελλήνιες, ήμουν πρώτη γυμνασίου όταν βγήκε ο Ημίαιμος Razz:
    Αυτό που με επηρέασε πολύ και ακόμα κάθε φορά που το διαβάζω ψυχοπλακώνομαι είναι το 7ο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Statler
    fanny
    fanny
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 1164
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: It's a kind of Magic!!

Δημοσίευση από fanny Παρ Μάης 21, 2010 10:52 pm

Εμένα με έχει επιρεάσει υποσυνειδιτα...
    Στον ύπνο μου...

Την ώρα που κοιμόμουν (είχα δει το Τάγμα του Φοίνικα τότε και επηρεάστηκα υποσυνήδιτα από αυτό) είδα ότι ο Βόλντεμορτ πήγε να με σκοτώσει (ενώ με είχε βασανίσει πρώτα),αλλά τη τελευταία στιγμή (εκεί που με σημάδευε) κάτι έγινε και σώθηκα...
    Τραντάχτηκα από το κρεβάτι μου ιδρωμένη!!!

Επίσης...
    Χθες το βράδυ (έβλεπα Videos με τον Σνέιπ στο YouTube) στον ύπνο μου είδα ότι ήμουν μάγισσα και ότι είχα πάει στο Χόγκουαρτς όταν είχε πεθάνει ο Σέβερους...
    Όταν πέθανα τον συνάντησα να μιλάει με τον Ντάμπλντορ εκεί που πάνε οι ψυχές όταν πεθαίνουν τα σώματα και πήγα και τους μίλησα....
    Τους έλεγα ότι τους θαύμαζα κλπ...

Επίσης...
    (Πάλι την ώρα που κοιμόμουν όταν είχα δει το Κύπελλο της φωτιάς και έπαψα να έχω παρτίδες με ένα κορίτσι που είμασταν πολύ φίλες αλλά με έθαβε πίσω από τη πλάτη μου και για αυτο τα σπάσαμε...)είδα ότι ήμασταν φίλες στο Χόγκουαρτς (εγώ στο Γκρίφιντορ και αυτή στο Σλίθεριν).Πήγαμε να μιλήσουμε στον Ντάμπλντορ για ευχές κλπ επειδή ήταν τελευταία μέρα.Φύγαμε μετά απο εκεί και μόλις πήγαμε να βγούμε από τη πόρτα για να φύγουμε για να γυρήσουμε στα σπίτια μας (είμαστε και γειτόνισες) βγάζει το ραβδί της και μου κάνει Avada Kedavra!!!Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν πέθανα...

Επίσης...
    (Πάλι την ώρα που κοιμόμον όταν είχα δει τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν) έιδα ότι πήγε να μου ορμήξει και να με σκοτώσει για να με φάει ένας λυκάνθρωπος και τη τελευταία στιγμή με έσωσε ο Σνέιπ!!!!

Μπορεί κάποιος από εσάς να μου εξηγήσει κάποιο (έστω ένα) από αυτά;;
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Παρ Μάης 28, 2010 4:56 pm

Οπως λεει και ο Φροιντ μαλλον εχεις πολυ καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα η απλα σαρεσει πολυ ο Χαρι! Happy

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Jace-sig

fanny
    fanny
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από fanny Παρ Μάης 28, 2010 9:31 pm

Στον ύπνο μου κηρίως...
    Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Andros the Invincible Πεμ Ιουν 03, 2010 12:47 pm

Όχι ιδιαίτερα γιατί ξέρω ότι είναι φανταστικά!Άρα με επηρέασε λίγο
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Πεμ Ιουν 03, 2010 1:01 pm

εμενα με επηρρέασε πολύ. τα διαβαζα μανιωδώς... αφου να φανταστειτε, η μανα μου τα χε κλεισει σε ένα μπαούλο γιατι δεν διαβαζα για το σχολείο rofl
    οτι να ναι όμως. και στο 3ο, οτν βγηκε σε ταινία, ήμν σετικα μικρή κ ειδα κ γω εφιάλτη μ λυκανθρωπο. το 2ο ειναι η χειροτερη μ ταινια. ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ! crying (ταιριαζω με το Ρον δλδ, Ερμιονη, κανε στην μπαντα και ασε τν κοκκινομαλλη γ μενα!!!)
    στ δημοτικό θυμαμαι είχαμε κανει κλαμπ χαρι ποτερ ειχαμε ραβδια και τα συναφη και παιζαμε. ητν πολυ ωραία...
    ειχαμε βγλαει κ εφημεριδα χαρι ποτερ9δικη μ ιδεα) που γραφαμε οδηγιες για να καθαρίζονται τα λεπια δρακου καλυτερα.
    ο χαρι ποτερ ήτν μια σειρα που δν ηθελα να τελειωσει ποτε. διαβασα το 70ο σε μια μερα κ μτ κοιταγα το κενο κ ελεγα συνεχεια(ακομα κ στν υπνο μ συμφωνα με τους γονεισ μ: ''τελειωσε.....''σαν να χε πεθανει κπς κ οχι ν χα τελειωσει ένα βιβλίο

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Πεμ Ιουν 03, 2010 1:30 pm

καλα λιγο υπερβολικη αντιδραση...

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Jace-sig

Antonin Dolohov
    Antonin Dolohov
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 477
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: οταν εισαι μονη μην κλαψεις....σκεψου πως το φεγγαρι ειναι μονο του και ομως λαμπει

Δημοσίευση από Antonin Dolohov Παρ Ιουν 25, 2010 3:32 pm

στο δημοτικο δυστυχως δεν ειχα κανεναν που να του αρεσε ο χαρυ..... crying
    αλλα εγω εκει....κολημενος......μεχρι που διαβαζα τον χαρυ μεσα στην ταξη....
    fanny
    fanny
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από fanny Κυρ Ιουν 27, 2010 5:11 pm

Ο Σέβερους Σνέιπ σαν χαρακτήρας με έκανε να καταλάβω πως πολλές φορές τα πράγματα δεν είαναι έτσι όπως φαίνετει,και ότι για να κρίνεις κάποιον πρέπει να μάθεις όλες τισ πτυχές του χαρακτήρα του...

Ο Άλμπους Ντάμπλντορ σαν χαρακτήρας με έκανε να καταλάβω πως πολλές φορές στη ζωή πρέπει να μάθεις να κάνεις στην άκρη για κάποιον άλλο καλύτερο από εσένα,και ότι πρέπει να ξέρεις να κρατάς μυστικά για να προχωρίσεις...

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul

My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!
    Mrs Lovett
    Mrs Lovett
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 533
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mrs Lovett Δευ Ιουν 28, 2010 10:20 pm

Εγω περναω διαφορες φασεις.Αλλες φορες δε μπορω να ξακολλησω και αλλες μου φευγει η μεγαλη πορωση.Παντως στο γυμνασιο οταν τα διαβαζα για πρωτη φορα τα βιβλια,υπηρχαν κατι φημες οτι ο Χαρι στο τελος θα πεθαινε και οταν το ακουσα, για μια μερα ημουν καπως ετσι ti? και ετσι crying που υπηρχε η περιπτωση να σκοτωθει ο αγαπημενος μου ηρωας.Παντως σιγουρα μ επιρεασαν.Μ αυτα μεγαλωσα.

I don't have any reasons
    I've left them all behind

I'm in a New York state of mind

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcT0pIrV7BqV4LS5E3bk2QOGkaIQFe1gtg6wlZCPuGwmjAJytpln_Q
    HermioneInLove
    HermioneInLove
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 699
    Location : Λεβεντογέννα Κρήτη και άγιος ο Θεός.Το καλοκαίρι,τουλάχιστον.Το Σεπτέμβρη επιστρεφω...στο ''Χόγκουαρτς''!!!
    Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2010

Magical Identity
    Today's thought: There is no reality other than the one you create for yourself. As the architect of your own reality, it is you who decides your own failure or success. Belief has everything to do with it; if you know you can, you can!Take the microphone and sing the song of your life, the one that you will havw written on your own!

Δημοσίευση από HermioneInLove Πεμ Ιουλ 01, 2010 11:43 pm

Πολύ ενδιαφέρον τόπικ!!!

Να σας πω την αλήθεια,δεν με έχει επηρεάσει τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!
    Μπορώ να πώ ότι τα βιβλία και οι ταινίες είναι μια υπέροχη ψυχαγωγία,έχω αποκομίσει πάρα πολλά διδάγματα από τα βιβλία και...μιλάω στους πάντες για το Χάρι Πότερ!!!Αυτό για τους πιο πολλούς είναι λιγάκι σπαστικό,αλλά ευτυχώς έχω την κολλητή μου και τον κολλητό μου που είναι κι αυτοί ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ φαν του Χάρι Πότερ (ειδικά με τον κολλητό μου... ανταγωνιζόμαστε για το ποιος θα έχει το...πτυχίο στη...''Χαριποτερολογία''!!!) και ευτυχώς μπορώ να μιλάω μαζί τους γι'αυτό ακόμα και επί ώρες.

Δεν θα έλεγα όμως ότι επηρέασαν τη γενικότερη ζωή μου σε υπερβολικό βαθμό κάποια δυσάρεστα γεγονότα...το πολύ να έμενα κάπως μελαγχολική για μια-δυομέρες,αλλά ΟΚ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HermioneInLove στις Πεμ Ιουλ 01, 2010 11:44 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : +μονίμως λέω στους άλλους ''εσύ αν ανήκες σον κόσμο του Χάρι Πότερ θα ήσουν στο Γκριφ/Ραβεν/Χαφλ/Σλιθ...)
    Μorfin Μarvolo Gaunt
    Μorfin Μarvolo Gaunt
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 815
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Η αμοiβαιότητα είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αγάπης..

Δημοσίευση από Μorfin Μarvolo Gaunt Παρ Ιουλ 02, 2010 12:03 am

Εγω δεν διαβασα το βιβλιο αρχικα πρωτα ειδα τις 2 πρωτες ταινιες μου αρεσαν τοσο πολυ αυτες οι ταινειες που αρχισα γενικα να ασχολουμε με το χαρι ποτερ και γενικοτερα με τη μαγεια και το κοσμο των μαγων αργοτερα ειπα να αρχισω με τον αιχμαλωτο του Αζκαμπαν να διαβαζω τα βιβλια εκει τρελαθηκα με το βιβλιο και εφαγα το ποιο χοντρο κολημα μου μετα στη συνεχεια διαβαζα τα υπολειπα βιβλια οχι γιατι μου αρεσε η πλοκη αλλα γιατι ηθελα να μαθω περισσοτερα πραγματα και να ανακαλυψω τον κοσμο των μαγων !

Slytherin for life !! Toujours Pur

Μαγκλς και λασποαίματους κλείστε σε στρατόπαιδα συγκέντρωσης ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Pride
    Hissy, hissy, little snakey,
    Slither on the floor
    You be good to Morfin
    Or he'll nail you to the door

Whale, oil, beef, hooked! I swear upon the holy book,
    The only 'craic' you'll get is a slap in the ear,
    Whale, oil, beef, hooked! I'll up & burst yer filthy mug,
    If you draw one more shamrock in me beer!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Fffffg
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 5-years
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Δευ Αυγ 02, 2010 1:24 pm

Μεσα στην φρενιτιδα του Δυτικου πολιτισμου,με την τεχνολογικη αναπτυξη και το απροσωπο των ανθρωπινων σχεσεων,αυτο το βιβλιο ηταν κατι το τελειως διαφορετικο.Μπορεις να σκεφτεις την ζωη σου χωρις ηλεκτρικο ρευμα,κινητο τηλεφωνο και pc; Κι'ομως,αν το καλοσκεπτουμε,αυτο το μοντελο πλασαρε ο κοσμος του Χαρι Ποτερ.Οταν εμεις αναβουμε τα φωτα,αυτοι απλως χτυπουσαν με το ραβδι λαμπες πετρελαιου.Κατι τετοιο δεν μπορει να περασει χωρις να αφησει κατι μεσα σου,εστω μια νοσταλγια...

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Gg10
    Christina Evans
    Christina Evans
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 307
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: ...βασικα το καλο με αυτη την προταση ειναι οτι πρεπει να φτασεις στο τελος για να καταλαβεις πως στην ουσια δεν λεει τιποτα!

Δημοσίευση από Christina Evans Τρι Αυγ 03, 2010 7:58 pm

Ενταξη, και εγω εχω φαει κολημα οπως ολοι μας αλλωστε!!! Δεν ξεκολαγα απ' τα βιβλια οταν τα προτοδιαβαζα και το ενδιαφερον μου δεν ελλατωθηκε ουτε την εκατοστη φορα που τα διαβασα! Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 77301

there is always a little magic!
    Mud-Blood Prince
    Mud-Blood Prince
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 444
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mud-Blood Prince Τρι Αυγ 24, 2010 3:02 pm

Εμένα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.Επαθα σχεδόν κατάθλιψη όταν τελείωσε το 7ο γιατί δεν θα έβγαιναν άλλα.

"Iʼm a Mudblood!"
       "Don't call yourself-"
       "Why shouldnʼt I? Mudblood, and proud of it!"

Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 16892
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μischief managed.

Δημοσίευση από Andromeda Black Τετ Σεπ 08, 2010 6:11 pm

Δεν μπορώ να πω πως επηρεάζει ιδιαίτερα την ζωή μου, πέρα απο το ότι συζυτάω για Χάρι Πότερ με τους φίλους μου κάποιες φορές...Και όταν βγει η ταινία θα πάω στην πρεμιέρα βρέξει χιονίσει ότι άλλες προτάσεις για έξοδο κ αν έχω...Κολλήματα είναι ομως αυτά!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Tumblr_lrwbm8xZe71qj565ko1_500
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Beautyandthebeastsign
    i solemnly swear that i am up to no good:
    ♥ Sirius Black ♥
    Ernest Flitwick
    Ernest Flitwick
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 1995
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Ernest Flitwick Παρ Οκτ 08, 2010 3:39 pm

Το οτι μας επηρεασε ολους, εινια γεγονος. Αλλους περισσοτερο αλλους λιγοτερο. Πολλες φορες, με βοηθανε στη ζωη μου παραδείγματα απο τα βιβλια και με μερικους φιλους μου, η συζητηση περι Χαρι Ποτερ, ειναι πολυ ενδιαφερουσα.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 67851282

This world is rotten
    Σπόιλερ:

Θα πάρω τον Huffly...
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Hhh11
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Παρ Οκτ 08, 2010 3:56 pm

Με εχει περασει παρα πολυ!!! καταρχας το γεγονος οτι πωρωνω οποτε εχω εστω και ελαχιστο χρονο στο harry world και οτι εχω διαβασει τα βιβλια απο 20 φορες σιγουρα κατι λεει αυτο!

Αλλα η αληθεια ειναι οτι με εχει βοηθησει να καταλαβαινω καλυτερα στους ανθρωπους... γιατι οι χαρακτηρες μπορει να μην ειναι υπαρκτοι αλλα εχουν πραγματικες προσωπικοτητες και χαρακτηριστηκα τους διακρινω σε ολους τους γνωστους μου και οι σχεσεις μου μαζι τους ειναι καλυτερες!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 CHAMPION
    Arianna
    Arianna
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 50
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Arianna Τρι Οκτ 12, 2010 11:19 pm

O Harry Potter είναι η παιδική μου ηλικία. Το διαβάζω από όταν ήμουν 9. Έχει διαμορφώσει το χαρακτήρα μου. Όσες φορές και να τα διαβάσω ποτέ δε θα τα βαρεθώ!!!

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Sorthath
    Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Hufflepuff_stamp_by_uppuN
    Mrs Lovett
    Mrs Lovett
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 533
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mrs Lovett Κυρ Οκτ 24, 2010 8:42 pm

Lily Luna Potter έγραψε:Αλλα η αληθεια ειναι οτι με εχει βοηθησει να καταλαβαινω καλυτερα στους ανθρωπους... γιατι οι χαρακτηρες μπορει να μην ειναι υπαρκτοι αλλα εχουν πραγματικες προσωπικοτητες και χαρακτηριστηκα τους διακρινω σε ολους τους γνωστους μου και οι σχεσεις μου μαζι τους ειναι καλυτερες!

Οντως!Η Ροουλινγκ ξερει να χειριζεται εξυπνα την ψυχολογια.

I don't have any reasons
    I've left them all behind

I'm in a New York state of mind

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcT0pIrV7BqV4LS5E3bk2QOGkaIQFe1gtg6wlZCPuGwmjAJytpln_Q
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 15264
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Δημοσίευση από Elohim Meth Κυρ Οκτ 24, 2010 8:46 pm

Όταν πρωτοάρχισα να βλέπω Harry Potter...περπατούσα στον δρόμο όταν γυρνούσα από το σχολείο και όταν δεν με έβλεπε κανείς έπαιρνα ένα μολύβι και έλεγα 'Καλώ τον προστάτη!' Φανταστείτε! Πόρωση! Στενοχωριέμαι πολύ που θα τελειώσει τώρα...Μεγάλωσα με αυτό... Sad

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 H7MD6Zl
    Puri:

Ernest Flitwick
    Ernest Flitwick
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 1995
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Ernest Flitwick Κυρ Οκτ 24, 2010 9:00 pm

Δεν θα τελειώσει όσο θα υπάρχει αυτό to foroum, και αλλα πολλα ανα τον κόσμο, όσο θα σχολιάζεται και όσο θα κυκλοφορούν τα βιβλία.

Harry Potter - Κατά πόσο επηρέασε και επηρεάζει την ζωή μας; - Σελίδα 3 67851282

This world is rotten
    Σπόιλερ:

Θα πάρω τον Huffly...
    ginny weasley potter
    ginny weasley potter
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 80
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από ginny weasley potter Πεμ Αυγ 11, 2011 8:35 pm

Το Χαρι Ποτερ, με ακολούθησε στην πορεία της παιδικης και εφηβικής μου ηλικίας! Μου έμαθε πόσο σημαντικη ειναι η αγάπη και πως το χειρότερο πράγμα δεν είναι ο θάνατος και αυτο με έκανε να μην φοβάμαι τίποτα! Μου κρατούσε συντροφια κάθε χειμώνα και κάθε καλοκαίρι. Το χαρι ποτερ ειναι η ζωη μου

thank you j.k.rowling for giving me the best childhood and teenagehood i could ever have
    hermione greinger
    hermione greinger
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 108
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2011

Magical Identity
    Today's thought: 1.Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2.Βρικαμε την Καμαρα 3.Ελευθεροσαμε τον Αιχμαλωτο 4.Επιλαχτικαμε απο το Κυπελο 5.Πολεμισαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον Πριγκιπα 7.Και γιναμε οι κυριο του Θανατου. ΕΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

Δημοσίευση από hermione greinger Δευ Σεπ 05, 2011 2:08 pm

Εμενα η ζωη μου αλλαξε τελειος απο την μερα που αρχισα να διαβαζω Χαρι Ποτερ.

I LOVE DRACO MALFOY blowkiss In Love

DRACO MALFOY -4- EVER

SLYTHERIN slytherin magician1 slytherin

DRACO MALFOY In Love

1.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟ
    2.ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
    3.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ
    4.ΕΠΛΕΧΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ
    5.ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ
    6.ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ
    7.ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ