- Σπόιλερ:
- Αφού η καθηγήτρια σταμάτησε να με γράφει.
+34
Maria Lovegood
Lena*
Gellert
Lily Luna Potter
The Sorting Hat
Imperio
SaveWaterDrinkBlood
Phineas Nigellus Black
_LadyGrace_
Herpo The Foul
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Andros the Invincible
Bellatrix Lestrange
Arcturus Regulus Black
FoNikos21
anthian9
Morgan le Fay
Berenice
Madame Maxime
RemousLoupin
Albus_Dum
Witch-King
SiMoS
Fairy!
elliza
The Guardian Angel
Hecate
FLEUR258
eLeNa!!!@*:-)
Minerva McGonagall
mariza27
Tom Marvolo Riddle
38 απαντήσεις
Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
Τελικά ανακάλυψα πως η Φυσική είναι εύκολη!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°102
χαχ ναι! η φυσική είναι πολύ εύκολη αρκεί να έχεις οργανωμένο νου και να σκέφτεσαι τι πας να λύσεις.anthian9 έγραψε:Τελικά ανακάλυψα πως η Φυσική είναι εύκολη!
- Σπόιλερ:
Αφού η καθηγήτρια σταμάτησε να με γράφει.
The Composer
C.Addicts United
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°103
Προς τα παιδιά της τεχνολογικής:
Του χρόνου πρέπει να κάνω μαθήματα στον προγραμματισμό; Και ΑΟΔΕ; Αν και ΑΟΔΕ δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ αφού είναι θεωρητικό όσο να'ναι,ε;
Του χρόνου πρέπει να κάνω μαθήματα στον προγραμματισμό; Και ΑΟΔΕ; Αν και ΑΟΔΕ δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ αφού είναι θεωρητικό όσο να'ναι,ε;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°104
Αν και δεν είμαι τεχνολογική, επειδή έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό 3 χρονάκια μπορώ να σου πω πως τα προγράμματα που κάνει η Β' Τεχν δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα(οκ είναι σχετικό και με το αν σου αρέσει κτλ κτλ). Πιστεύω -μιας και μιλάμε για 'σένα- θα τα κατάφερνες και χωρίς φροντιστήριο, αλλά αν θέλεις να αισθάνεσαι σιγουριά ξεκίνησε, όχι όμως τρελές ώρες.
Βέβαια καλύτερα να μιλήσει κάποιος που πέρασε από τεχνολογική και όχι εγώ. Κρύβω λόγια.
Η ορμή (p=mu) στην Φυσική, φαίνεται, είναι 'απτή' όπως η επιτάχυνση ή είναι απλά ένα μέγεθος που επινοήσαμε για τα αποτελέσματα των συγκρούσεων; Καταλαβαίνετε την ερώτηση βασικά..;
Βέβαια καλύτερα να μιλήσει κάποιος που πέρασε από τεχνολογική και όχι εγώ. Κρύβω λόγια.
Η ορμή (p=mu) στην Φυσική, φαίνεται, είναι 'απτή' όπως η επιτάχυνση ή είναι απλά ένα μέγεθος που επινοήσαμε για τα αποτελέσματα των συγκρούσεων; Καταλαβαίνετε την ερώτηση βασικά..;
♩ - ♫
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°105
@Νικολέτα: Το ΑΟΔΕ έχει μόνο απ' έξω, σίγουρα δεν χρειάζεσαι φροντιστήριο Για προγραμματισμό, εγώ στη θέση σου θα έκανα
Ανθή: μα ούτε και η επιτάχυνση είναι απτό μέγεθος
Ίσα ίσα, η ορμή είναι πιο εύκολα αντιληπτή, είναι ένα φυσικό μέγεθος που ουσιαστικά περιγράφει τα αποτελέσματα συγκεκριμένου συνδυασμού μάζας και ταχύτητας Πχ αν μία πέτρα πέσει απ' το διάστημα στη Γη με την ταχύτητα του φωτός, θα την καταστρέψει
Ή, καλύτερο, αν ένα κέρμα πέσει από τον Πύργο του Άιφελ και χτυπήσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται κάτω, θα τον τρυπήσει από το κεφάλι έως κάτω και με την ορμή που θα έχει περισσέψει θα ανοίξει και τρύπα στο πάτωμα Βασικά εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι πάντα, μεγάλη ορμή=μεγάλη ταχύτητα για συγκεκριμένη μάζα, ή μεγάλη μάζα για συγκεκριμένη ταχύτητα
Ανθή: μα ούτε και η επιτάχυνση είναι απτό μέγεθος
Ίσα ίσα, η ορμή είναι πιο εύκολα αντιληπτή, είναι ένα φυσικό μέγεθος που ουσιαστικά περιγράφει τα αποτελέσματα συγκεκριμένου συνδυασμού μάζας και ταχύτητας Πχ αν μία πέτρα πέσει απ' το διάστημα στη Γη με την ταχύτητα του φωτός, θα την καταστρέψει
Ή, καλύτερο, αν ένα κέρμα πέσει από τον Πύργο του Άιφελ και χτυπήσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται κάτω, θα τον τρυπήσει από το κεφάλι έως κάτω και με την ορμή που θα έχει περισσέψει θα ανοίξει και τρύπα στο πάτωμα Βασικά εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι πάντα, μεγάλη ορμή=μεγάλη ταχύτητα για συγκεκριμένη μάζα, ή μεγάλη μάζα για συγκεκριμένη ταχύτητα
Statler
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°106
Δε το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό Ανθή...
Απο την εμπειρία μου στις ασκήσεις, η ορμή χρειάζεται και σε άλλες περιπτώσεις εκτός των κρούσεων....
Γενικά τη θεωρώ πολύ σημαντικό μέγεθος, αφού μέσω αυτής ορίζεται ο θεμελιώδης νόμος της μηχανικής και εξηγούνται πολλά φαινόμενα στο μικρόκοσμο...
Απο την εμπειρία μου στις ασκήσεις, η ορμή χρειάζεται και σε άλλες περιπτώσεις εκτός των κρούσεων....
Γενικά τη θεωρώ πολύ σημαντικό μέγεθος, αφού μέσω αυτής ορίζεται ο θεμελιώδης νόμος της μηχανικής και εξηγούνται πολλά φαινόμενα στο μικρόκοσμο...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°107
Λευτέρη, δεν ξέρω, εγώ την επιτάχυνση την είχα αντιληφθεί πιο εύκολα. Ανώμαλος άνθρωπος είπαμε.
Οκ, ευχαριστώ, το έπιασα!
Αυτό που μου άρεσε ήταν πως μας είπε για την κρούση των μορίων αζώτου με το σώμα μας... Εξαιτίας της μικρής τους μάζας, παρά την μεγάλη τους ταχύτητα, δεν τις αντιλαμβανόμαστε.
Οκ, ευχαριστώ, το έπιασα!
Αυτό που μου άρεσε ήταν πως μας είπε για την κρούση των μορίων αζώτου με το σώμα μας... Εξαιτίας της μικρής τους μάζας, παρά την μεγάλη τους ταχύτητα, δεν τις αντιλαμβανόμαστε.
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°108
Είναι επειδή είσαι και πολύ γκαζιάρα
Πάντως καλά τα λέει ο Κίμωνας, η ορμή είναι πολύ πιο σημαντική απ' ό,τι φαίνεται
Πάντως καλά τα λέει ο Κίμωνας, η ορμή είναι πολύ πιο σημαντική απ' ό,τι φαίνεται
Statler
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°109
να ρωτήσω κάτι για την Φυσική; πως καταλαβαίνουμε από ποιο εξαρτάται ένα μέγεθος;
π.χ. η ταχύτητα=x/t από ποιο από τα 2 μεγέθη εξαρτάται; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να βρίσκουμε από τι εξαρτάται ένα μέγεθος; Π.χ. ας πάρω την ορμή που είναι p=mu (που έχω και πιο πάνω). Πάντα απαντάω λάθος στο πολ/λής με ερώτηση από τι εξαρτάται το χ μέγεθος στην χ σχέση.
Και κάτι άλλο;: είναι κανείς Θετικής Κατεύθυνσης από 'δω μέσα που έκανε Βιολογία από την Β' Λυκείου;;
π.χ. η ταχύτητα=x/t από ποιο από τα 2 μεγέθη εξαρτάται; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να βρίσκουμε από τι εξαρτάται ένα μέγεθος; Π.χ. ας πάρω την ορμή που είναι p=mu (που έχω και πιο πάνω). Πάντα απαντάω λάθος στο πολ/λής με ερώτηση από τι εξαρτάται το χ μέγεθος στην χ σχέση.
Και κάτι άλλο;: είναι κανείς Θετικής Κατεύθυνσης από 'δω μέσα που έκανε Βιολογία από την Β' Λυκείου;;
♩ - ♫
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°110
Εγω εκανα βιολογία απο τα μέσα της Β Λυκείου ...χαίρι δεν είδα γιατί ποτέ δεν μ άρεσε η βιολογία
Ο χρόνος δεν εξαρτάται απο κανένα μέγεθος αφου κυλάει μόνος του
Αλλα γενικά δεν υπάρχει τρόπος να βρεις απο τι εξαρτώνται τα μεγεθη μερικά τα μαθαίνεις απέξω ...αλλά γενικά θέλει να έχεις την αίσθηση
Πχ στη Γ Λυκειου θυμάμαι οτι στα κυμάτα έσκασα για να μάθω απο τι εξαρτώνται τα μεγέθη στην εξίσωση της κυματικής και όχι μόνο
Αυτάααα
Ο χρόνος δεν εξαρτάται απο κανένα μέγεθος αφου κυλάει μόνος του
Αλλα γενικά δεν υπάρχει τρόπος να βρεις απο τι εξαρτώνται τα μεγεθη μερικά τα μαθαίνεις απέξω ...αλλά γενικά θέλει να έχεις την αίσθηση
Πχ στη Γ Λυκειου θυμάμαι οτι στα κυμάτα έσκασα για να μάθω απο τι εξαρτώνται τα μεγέθη στην εξίσωση της κυματικής και όχι μόνο
Αυτάααα
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°111
Ρε 'σεις έχω μπερδευτεί με αυτές τις εξαρτήσεις, γιατί π.χ. μπορεί να έχουμε α=βγ και δ=εζ αλλά στην μία σχέση να εξαρτάται το α και από το β και από το γ και στην άλλη το δ μόνο από το ζ.
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°112
^ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
Ανθή!
Ας πούμε στην ορμή: p=m.u
Στην Κλασική Φυσική, που μόνο τέτοια κάνουμε στο Λύκειο, η μάζα είναι μέγεθος αμετάβλητο, σταθερό. Για δεδομένο σώμα μάζας m η ορμή καθορίζεται από την ταχύτητα. Για δύο ή περισσότερα σώματα με ταχύτητα u, η ορμή καθορίζεται από την μάζα.
Κανονικά είναι λάθος να λέμε και πως ο χρόνος δεν καθορίζεται από κανένα άλλο μέγεθος, καθορίζεται από τον χώρο και το βαρυτικό πεδίο που τον περιβάλλει, αλλά ντάξει Απλά στις ασκήσεις που κάνουμε εμείς, ο χρόνος δεν έχει την έννοια της διάστασης, είναι απλά ένας άξονας για να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τα γεγονότα
Βασικά το παράδειγμα της ορμής και της ταχύτητας ήταν λανθασμένα γιατί υπάρχει εξάρτηση και από τα δύο μεγέθη. Ωστόσο πάρε για παράδειγμα το μήκος που διανύει ένα σώμα όταν κάνει ελεύθερη πτώση, h=1/2.g.t².
Το g είναι μία (πρακτικά) σταθερή ποσότητα. Επομένως η μόνη μεταβλητή είναι ο χρόνος. Η ποσότητα 1/2 με την οποία πολλαπλασιάζεται το δεύτερο μέλος είναι επίσης σταθερή. Λέμε δηλαδή πως το μήκος είναι ανάλογο του τετραγώνου του χρόνου.
Γενικά να σκέφτεσαι αλλιώς. Όταν σου ζητάνε να βρεις απο τι εξαρτάται το μέγεθος Χ, να φέρνεις στο νου σου μία εξίσωση που ικανοποιεί το Χ και να βρίσκεις ποιο από τα μεγέθη που σχηματίζουν το Χ μεταβάλλεται. Αυτό για δεδομένο κάποιο όρο του γινομένου.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν έχεις γινόμενο ή πηλίκο, το μέγεθος εξαρτάται από όλα τα άλλα υπομεγέθη.
Επίσης επειδή δεν μπορώ να ξέρω αν έγινα κατανοητός, φέρε κάποιο ακόμη παράδειγμα
Ανθή!
Ας πούμε στην ορμή: p=m.u
Στην Κλασική Φυσική, που μόνο τέτοια κάνουμε στο Λύκειο, η μάζα είναι μέγεθος αμετάβλητο, σταθερό. Για δεδομένο σώμα μάζας m η ορμή καθορίζεται από την ταχύτητα. Για δύο ή περισσότερα σώματα με ταχύτητα u, η ορμή καθορίζεται από την μάζα.
Κανονικά είναι λάθος να λέμε και πως ο χρόνος δεν καθορίζεται από κανένα άλλο μέγεθος, καθορίζεται από τον χώρο και το βαρυτικό πεδίο που τον περιβάλλει, αλλά ντάξει Απλά στις ασκήσεις που κάνουμε εμείς, ο χρόνος δεν έχει την έννοια της διάστασης, είναι απλά ένας άξονας για να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τα γεγονότα
Βασικά το παράδειγμα της ορμής και της ταχύτητας ήταν λανθασμένα γιατί υπάρχει εξάρτηση και από τα δύο μεγέθη. Ωστόσο πάρε για παράδειγμα το μήκος που διανύει ένα σώμα όταν κάνει ελεύθερη πτώση, h=1/2.g.t².
Το g είναι μία (πρακτικά) σταθερή ποσότητα. Επομένως η μόνη μεταβλητή είναι ο χρόνος. Η ποσότητα 1/2 με την οποία πολλαπλασιάζεται το δεύτερο μέλος είναι επίσης σταθερή. Λέμε δηλαδή πως το μήκος είναι ανάλογο του τετραγώνου του χρόνου.
Γενικά να σκέφτεσαι αλλιώς. Όταν σου ζητάνε να βρεις απο τι εξαρτάται το μέγεθος Χ, να φέρνεις στο νου σου μία εξίσωση που ικανοποιεί το Χ και να βρίσκεις ποιο από τα μεγέθη που σχηματίζουν το Χ μεταβάλλεται. Αυτό για δεδομένο κάποιο όρο του γινομένου.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν έχεις γινόμενο ή πηλίκο, το μέγεθος εξαρτάται από όλα τα άλλα υπομεγέθη.
Επίσης επειδή δεν μπορώ να ξέρω αν έγινα κατανοητός, φέρε κάποιο ακόμη παράδειγμα
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°113
Duh, με πρόλαβε ο Λευτέρης.
C. Addicts for the win.
Bellatrix Lestrange- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 3739
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
- Δημοσίευση Ν°114
Ρε παιδιά, εσείς ίσως μπορείτε να βοηθήσετε τώρα που το σκέφτομαι...
Κοιτούσαμε με τη φίλη μου κάτι ολοκληρώματα και κατάλαβα κάποια βασικά από αυτά, αλλά βρήκα ένα που φαίνεται απλό αλλά, well, δεν μπορώ να το λύσω.
Πώς στο διάλο μπορούμε να υπολογίσουμε το ολοκλήρωμα από 0 έως 3 του 1/(9+x²)dx;
Κοιτούσαμε με τη φίλη μου κάτι ολοκληρώματα και κατάλαβα κάποια βασικά από αυτά, αλλά βρήκα ένα που φαίνεται απλό αλλά, well, δεν μπορώ να το λύσω.
Πώς στο διάλο μπορούμε να υπολογίσουμε το ολοκλήρωμα από 0 έως 3 του 1/(9+x²)dx;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°115
Bellatrix Lestrange έγραψε:Πώς στο διάλο
Πρώτον μη βρίζεις
Δεύτερον αυτό φαίνεται απλό αλλά δεν είναι τόσο! Βασικά βγαίνει με αντικατάσταση, αν θες μια μικρή βοήθεια! Αν θες μεγάλη βοήθεια πες να σου πω και τι αντικατάσταση να κάνεις!
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
- Δημοσίευση Ν°116
Εχμ, αν θέσουμε x=εφω, οπότε dx=(1+εφ²ω)dω;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°117
Με έχεις εντυπωσιάσει μωρή
Έτσι ακριβώς βγαίνει Αν θες για ευκολία μπορείς να θέσεις και x=3εφω
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°118
Με εφω δεν βγαίνει γιατι έχεις πρόβλημα με τα άκρα! Πχ όταν φτάνεις στο χ=εφω και βαλεις για χ το 3 τοτε το ω ποιό είναι?(Ειναι το αντιστροφο της εφαπτομένης αλλά είναι εκτός ύλης για λύκειο)
Με χ=3εφω είσαι μια χαρά χωρίς πρόβλημα στα άκρα αλλά και πάλι για το Λύκειο θεωρείται εκτός ύλης γιατι η συνάρτηση φ(χ)=εφχ δεν ειναι 1-1(δεν εχει σημασια αν δεν καταλαβεις γιατι πρεπει να ειναι 1-1)...Τετοια ολοκληρώματα δεν μπαίνουν σε πανελλήνιες είναι απλά για εξάσκηση και λίγη εμπειρία!
Παντως το αόριστο του 1/(χ^2+9) ειναι 1/3*tan^(-1)(x/3)+c
Αυτάαα
Με χ=3εφω είσαι μια χαρά χωρίς πρόβλημα στα άκρα αλλά και πάλι για το Λύκειο θεωρείται εκτός ύλης γιατι η συνάρτηση φ(χ)=εφχ δεν ειναι 1-1(δεν εχει σημασια αν δεν καταλαβεις γιατι πρεπει να ειναι 1-1)...Τετοια ολοκληρώματα δεν μπαίνουν σε πανελλήνιες είναι απλά για εξάσκηση και λίγη εμπειρία!
Παντως το αόριστο του 1/(χ^2+9) ειναι 1/3*tan^(-1)(x/3)+c
Αυτάαα
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°119
Μα έτσι κι αλλιώς το ολοκλήρωμα που έβαλε είναι εκτός ύλης για το λύκειο, οπότε και το τόξο εφαπτομένης είναι μια χαρά λύση Φυσικά το 3εφω βολεύει πολύ στις πράξεις αφού βγαίνει σε δυο βήματα, αλλά δεν νομίζω πως δεν λύνεται αν θέσει σκέτο εφω...
Statler
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°120
Ευχαριστώ πολύ!!
Ιτς οκ, το ορισμένο ζήτησα, θενκς ένιγουεη!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°121
Λυνεται βρε αλλά όχι λυκειακά!Αν θες να μιλήσουμε πανεπιστημιακά πάω πάσο! Εξάλλου και εγώ το αόριστο με χ=εφω το έβγαλα
Το φυσιολογικό που θα μπορούσε να μπεί σε πανελλήνιες είναι με άλλα άκρα!Πχ απο -1 εως 1 για να παρατηρήσουμε οτι είναι άρτια συνάρτηση κτλ.
Μιλάω εκ συγγραφικής πείρας
Τιποτα βρε
Το φυσιολογικό που θα μπορούσε να μπεί σε πανελλήνιες είναι με άλλα άκρα!Πχ απο -1 εως 1 για να παρατηρήσουμε οτι είναι άρτια συνάρτηση κτλ.
Μιλάω εκ συγγραφικής πείρας
Τιποτα βρε
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°122
Τι έχεις συγγράψει;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°123
Βιβλίο με τον καθηγητή μου στην ανάλυση...διορθώσεις κτλ...Γενικά ασχολούμαι πολύ με τα maths και πανεπιστημιακά και σχολικά και σε ολυμπιακό επίπεδο
Μπαίνω σε site κανω ασκήσεις και τα σχετικά ...για αυτό με ευνόησε που έβαλαν λίγο πιο δύσκολα φέτος πανελλήνιες
Είναι ο κατάλληλος φάκελος για τέτοια συζήτηση?
Θα με γδάρει η Ανθή
Μπαίνω σε site κανω ασκήσεις και τα σχετικά ...για αυτό με ευνόησε που έβαλαν λίγο πιο δύσκολα φέτος πανελλήνιες
Είναι ο κατάλληλος φάκελος για τέτοια συζήτηση?
Θα με γδάρει η Ανθή
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°124
Κατάλληλος είναι, άσε την Ανθή να λέει
Εντυπωσιάζομαι! Λευτέρης!
Εντυπωσιάζομαι! Λευτέρης!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°125
Και είχα εντυπωσιαστεί στην Α Λυκείου που άρχισα να ασχολούμαι μ αυτά Και ειδικά γεωμετρία
Χρήστος χάρηκα!
Απο ποια περιοχή είσαι? ...εγω Τρίκαλα σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ώς μάτι του φόρουμ
Χρήστος χάρηκα!
Απο ποια περιοχή είσαι? ...εγω Τρίκαλα σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ώς μάτι του φόρουμ
*
*
*
*
*
*