Eπειδη τελευταια ειμαστε--->[παλιμπαιδισμός mode=ON]--- :P ...Σκεφτικα να συζητησουμε και να πουμε ποιοες ηταν οι αγαπημενες μας παιδικες ταινιες! Λοιπον,εσας ποια ηταν η αγαπημενα σας ? Ποια σας αρεσε πιο πολυ,και ποια οχι? :P
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Βασιλια των Λιονταριων(μιλαμε για τρελα !) Αναστασια! Μουλαν! Σταχτομπουτα! Παναγια των Παρισιων! Ποκαχοντας! Αριστογατες! Η Λαιδη και ο Αλητης! Ψαχνοντας τον Νεμο! Τα 101 σκυλια της Δαλματιας! Ηρακλης!!(<333)!!!!!!!!!! Η Πενταμορφη και το τερας!! Ο αυτοκρατορας εχει κεφια!!!!Τι γελιοοο ...το εχετε δει? :P Θα πρεπει να εχω ξεχασει αρκετες :hmm: .
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Η εποχη των παγετωνων Ο βασιλιας των λιονταριων Μαδαγασκαρη Τα 101 σκυλια της Δαλματιας Η μπαρμπι στην λιμνη των κυκνων Μπαρμπι ραπουνζελ.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Εγω ξεχασα το happy feet! Τι καταπληκτικη ταινια...
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Finding Nemo Μαδαγασκάρη Αστερίξ Η Λαίδη και ο Αλήτης Εποχή των παγετώνων Ωραία κοιμωμένη Η Πεντάμορφη και το Τέρας Beauty and the Beast Peter Pan Βασιλια των Λιονταριων Αναστασια Μουλαν Παναγια των Παρισιων Ποκαχοντας Αριστογατες Τα 101 σκυλια της Δαλματιας! Ηρακλης Ο αυτοκρατορας εχει κεφια!
Ψάχνοντας τον Νεμο Cars Ratatouille Toy story-ies :P Ο αυτοκράτορας έχει κέφια,ο Κρονκ έχει κέφια Ζουζούνια Horton hears a who Ice Age 1,2 BEE movie Bolt Μαδαγασκάρη 1 Μπαμπούλας ΑΕ Χμ αυτά. :P
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.” “Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.