Εσείς τι πιστεύετε? Σε τι φορμάτ προτιμάτε να βλέπετε τις ταινίες? Θα σας άρεσε να υπάρξουν τρισδιάστατα ριμέικ κάποιων ιστορικών ταινιών, όπως σχεδιάζεται των Star Wars? Πιστεύετε ότι το 3δ απομακρύνει τον θεατή από το σενάριο, ή ότι τα δύο δεν έχουν καμία σχέση?
+35
Roland Weasley
geowizard
Violleta Black
FLEUR258
Sheldon Cooper
Georgia Black
Romilda Vane
Druella Black
-Moony
mjhp4ever
Hermione Black
Ηarry Potter
Amelia Blackfoot
Dimitris el Mago Secreto
Tom Marvolo Riddle
Apοlline Delacour
Rain
Rea
Leanan Sidhe
The Sorting Hat
The Guardian Angel
elliza
Gogos
Laverne de Montmorency
Andros the Invincible
Isabelle Lightwood
anthian9
Hecate
Safira
Madame Maxime
Leonie Vernier
Cassiopeia Black
Merlin the Master Wizard
Emperor Belisarius
Cassandra Black
39 απαντήσεις
3D ταινίες: Ναι ή Όχι?
Ψηφοφορία
Στις 3D ταινίες λέμε:
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 3 ]
- [100%]
Σύνολο Ψήφων: 3
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°1
3D ταινίες: Ναι ή Όχι?
Έχουμε μπει πλέον στην εποχή του τρισδιάστατου κινηματογράφου. Όλο και περισσότερες ταινίες βγαίνουν τόσο σε παραδοσιακό όσο και σε 3d φορμάτ, ιδίως αυτές που είναι γεμάτες εφέ και αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό του κοινού. Από την άλλη, υπάρχουν και οι σκηνοθέτες που δεν ενδίδουν στον πειρασμό και συνεχίζουν με την "παλιά" τακτική.
Εσείς τι πιστεύετε? Σε τι φορμάτ προτιμάτε να βλέπετε τις ταινίες? Θα σας άρεσε να υπάρξουν τρισδιάστατα ριμέικ κάποιων ιστορικών ταινιών, όπως σχεδιάζεται των Star Wars? Πιστεύετε ότι το 3δ απομακρύνει τον θεατή από το σενάριο, ή ότι τα δύο δεν έχουν καμία σχέση?
- We seed the stars:
Emperor Belisarius- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5768
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: What we do in Life, echoes in Eternity..
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: 3D ταινίες: Ναι ή Όχι?
Προσωπικα δεν θα ηθελα καποιες ταινιες παλιες οπως το Star Wars να γινουν ριμεικ με κανουρια εφε και γραφικα.. Ισως να χαλασει η εικονα που εχει αυτη η εξαλογια και να απομακρυνει το κοινο. Καλα κανουν,κατα την γνωμη μου, και επιμενουν στην παλια τακτικη.
Μια μικρη δοση 3d δν κανει κακο...Αλλα υπαρχουν και ταινιες που εχει εφαρμοστει σε υπερβολικο βαθμο...
Οσο για το εαν εχει σχεση το 3δ με το κοινο,πιστευω οτι ναι,τον απομακρυνει και τον θαμπωνει...
Μια μικρη δοση 3d δν κανει κακο...Αλλα υπαρχουν και ταινιες που εχει εφαρμοστει σε υπερβολικο βαθμο...
Οσο για το εαν εχει σχεση το 3δ με το κοινο,πιστευω οτι ναι,τον απομακρυνει και τον θαμπωνει...
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°3
Εγώ δεν έχω δει καμία ταινία σε 3δ και δε νομίζω ότι χάνω κάτι, εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι μύωπες υποφέρουν
Πέρα από αυτό, πιστεύω πως υπάρχουν κάποιες ταινίες που αξίζουν περισσότερο σε 3δ και κάποιες άλλες που καλό είναι να μην το έχουν. Πχ θυμάμαι που βγήκε το Step up 3, η οποία δεν είναι εφετζίδικη ταινία, μια καλή χορογραφία μπορείς να την απολαύσεις και χωρίς να είναι τρισδιάστατη. Το κακό είναι ότι όταν μια ταινία είναι σεναριακά μέτρια προς κακή αλλά έχει πολύ καλά εφέ και είναι και 3δ, ο κόσμος θα ξεφύγει από το σενάριο και θα την κρίνει μόνο ως προς τα εφέ... που είναι τρομερά άδικο για πραγματικά καλές ταινίες.
Τώρα για την μεταφορά των Star Wars... δε νομίζω πως θα με χαλάσει Επειδή δεν έχω δει καμία από τις 6 στο σινεμά, θα μου άρεσε να πάω να τις δω έστω και έτσι, αφού όπως και να 'χει είναι ταινίες για μεγάλη οθόνη. Θα με χάλαγε αν γινόταν ο Νονός 3δ, ή ο Μπεν Χουρ (αν και θα ήταν πολύ εντυπωσιακό) ή κάτι αντίστοιχης βαρύτητας.
Πέρα από αυτό, πιστεύω πως υπάρχουν κάποιες ταινίες που αξίζουν περισσότερο σε 3δ και κάποιες άλλες που καλό είναι να μην το έχουν. Πχ θυμάμαι που βγήκε το Step up 3, η οποία δεν είναι εφετζίδικη ταινία, μια καλή χορογραφία μπορείς να την απολαύσεις και χωρίς να είναι τρισδιάστατη. Το κακό είναι ότι όταν μια ταινία είναι σεναριακά μέτρια προς κακή αλλά έχει πολύ καλά εφέ και είναι και 3δ, ο κόσμος θα ξεφύγει από το σενάριο και θα την κρίνει μόνο ως προς τα εφέ... που είναι τρομερά άδικο για πραγματικά καλές ταινίες.
Τώρα για την μεταφορά των Star Wars... δε νομίζω πως θα με χαλάσει Επειδή δεν έχω δει καμία από τις 6 στο σινεμά, θα μου άρεσε να πάω να τις δω έστω και έτσι, αφού όπως και να 'χει είναι ταινίες για μεγάλη οθόνη. Θα με χάλαγε αν γινόταν ο Νονός 3δ, ή ο Μπεν Χουρ (αν και θα ήταν πολύ εντυπωσιακό) ή κάτι αντίστοιχης βαρύτητας.
- We seed the stars:
Merlin the Master Wizard- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 737
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Just trust yourself!!!
- Δημοσίευση Ν°4
Εγώ δεν έχει τύχει να δω καμιά ταινία μέχρι τώρα σε 3D,οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..
- Σπόιλερ:
- Την πρώτη φορά την φυλάω για τον Χάρι Πότερ!
Ωχ,αλήθεια;; Την έβαψα..Cassandra Black έγραψε:εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι μύωπες υποφέρουν
"Severus?"
A little smile twisted Snape's mouth when she said his name.
"Yeah?"
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°5
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει ποτέ...
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°6
Ελάχιστα.Cassandra Black έγραψε:εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι μύωπες υποφέρουν
Προτιμώ τις κανονικές... Οι 3d που έχω δει δε με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
Και νομίζω πως από τη στιγμή που αποφασίζουν να βγει μια ταινία σε 3d δε δίνουν την απαραίτητη βάση στο σενάριο..
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°7
Μην το λες.dREAm Girl έγραψε:Ελάχιστα.Cassandra Black έγραψε:εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι μύωπες υποφέρουν
Απλά πρέπει να φοράς τα γυαλιά 3d πάνω από τα γυαλιά σου. Φοράς δύο ζεύγη. Για εμένα λοιπόν, που έχω σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια, ψιλοήταν μαρτύριο.
Μία ταινία είδα σε 3d και αυτή ήταν ο Σρεκ. Εντάξει, θα την έβλεπα και κανονικά γιατί πρόσεξα διαφορές μόνο σε λίγα σημεία.
C. Addicts for the win.
Safira- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
ναι σιγουρα κανουν το θεαμα πολλυ πιο ωρεο
- ♥❤♥:
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°9
Madame Maxime έγραψε:Μην το λες.dREAm Girl έγραψε:Ελάχιστα.Cassandra Black έγραψε:εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι μύωπες υποφέρουν
Απλά πρέπει να φοράς τα γυαλιά 3d πάνω από τα γυαλιά σου. Φοράς δύο ζεύγη. Για εμένα λοιπόν, που έχω σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια, ψιλοήταν μαρτύριο.
Μία ταινία είδα σε 3d και αυτή ήταν ο Σρεκ. Εντάξει, θα την έβλεπα και κανονικά γιατί πρόσεξα διαφορές μόνο σε λίγα σημεία.
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ!
Τα 3Δ πάνω στα γυαλιά τα κανονικά δεν κάθονται, αφού ειναι πιο στενά Αλλά όπως και να χει, ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ και πρόβλημα δεν υπάρχει
Και ως μύωψ, πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ. Είμαι τόσο απίστευτο ρομπότ!
Πφφφφφφ, ξεχάστηκα!
Ον τόπικ, εμένα μ' αρέσουν και έτσι και αλλιώς, δεν μπορώ να αποφασίσω. Για παράδειγμα, το ΧΠ το τελευταίο θα χαρώ που θα το δω όσο πιο ζωντανά γίνεται, αλλά την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων που νομίζω ήταν η πρώτη που ειδα σε 3D, και σε 2Δ να την έβλεπα δεν θα άλλαζε κάτι.
Αλλά είναι κάτι παρόμοιο με την εποχή που άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες έχρωμες ταινίες, οι συντηρητικοί του κύκλου τις κατηγορούσαν πως είχαν σκοπό να παγιδέψουν τον θεατή στην εικόνα και να αγνοήσει το νόημα. Και σήμερα πόσες Α/Μ βγαίνουν τον χρόνο;
Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όμως πολύ καλύτερο 3Δ στους εξομοιωτές!
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Δεν πεθαίνω κιόλας να βλέπω 3D ταινίες αλλά είναι νωρίς για να πω ναι ή όχι. Λόγω συνήθειας μου αρέσει ο δισδιάστατος κινηματογράφος. Θέλω να μπορώ να δω μια ταινία χωρίς να έχω ημικρανία για μια βδομάδα. Στο μέλλον, όταν βελτιωθεί η ποιότητα κτλ, πιθανότατα θα μου αρέσει. Ψηφίζω όχι στις μετατροπές ταινιών σε 3D, είτε είναι παλιές είτε είναι καινούριες. Ή γύρισε την ταινία σου κατευθείαν με την ειδική 3D κάμερα ή suck it up και καν'την δισδιάστατη. Οι ποιότητα στις μετατροπές πέφτει πολύ. Έχω δει 3-4 3D ταινίες και η μόνη που μου άρεσε ήταν το "Ταξίδι στο κέντρο της Γης", ταινία καθαρά γυρισμένη για 3D, με αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σου, ζώα που έρχονται κατά πάνω σου, ηθοποιοί που έρχονταν κατά πάνω σου και γενικότερα είσαι λίγο στόχος. Ένα προβλημα που αφορά κυρίως τους διανομείς των ταινιών είναι ο υποτιτλισμός. Ενώ η ταινία είναι τρισδιάστατη, οι υπότιτλοι συνεχίζουν να είναι δισδιάστατοι και χαλάει η αίσθηση του βάθους στο κάτω μέρος της εικόνας. Να βάλουν τους υπότιτλους κάτω από την ταινία ούτε που τους πέρασε από το μυαλό.
Ασχέτως με τη βελτίωση ή όχι της ποιότητας των 3D ταινιών δεν θα ήθελα να γίνουν με την πάροδο του χρόνου όλες οι ταινίες τρισδιάστατες. Δεν βρίσκω το νόημα. Ίσως φταίει που βλέπω την αλλαγή την εποχή που συμβαίνει και όχι εκατό χρόνια μετά για να ξέρω ήδη το αποτέλεσμα. Παρόμοιες ενστάσεις θα υπήρχαν σίγουρα όταν ξεκίνησε ο ομιλών κινηματογράφος (αλλά ποιος φτιάχνει βουβές ταινίες πια και όταν πρωτοεμφανίστηκε η έγχρωμη εικόνα (αλλά ποιος γυρίζει ασπρόμαυρες πια.
Ασχέτως με τη βελτίωση ή όχι της ποιότητας των 3D ταινιών δεν θα ήθελα να γίνουν με την πάροδο του χρόνου όλες οι ταινίες τρισδιάστατες. Δεν βρίσκω το νόημα. Ίσως φταίει που βλέπω την αλλαγή την εποχή που συμβαίνει και όχι εκατό χρόνια μετά για να ξέρω ήδη το αποτέλεσμα. Παρόμοιες ενστάσεις θα υπήρχαν σίγουρα όταν ξεκίνησε ο ομιλών κινηματογράφος (αλλά ποιος φτιάχνει βουβές ταινίες πια και όταν πρωτοεμφανίστηκε η έγχρωμη εικόνα (αλλά ποιος γυρίζει ασπρόμαυρες πια.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Βελατρίκη έγραψε:α)Έχω δει 3-4 3D ταινίες και η μόνη που μου άρεσε ήταν το "Ταξίδι στο κέντρο της Γης", ταινία καθαρά γυρισμένη για 3D, με αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σου, ζώα που έρχονται κατά πάνω σου, ηθοποιοί που έρχονταν κατά πάνω σου και γενικότερα είσαι λίγο στόχος. Ένα προβλημα που αφορά κυρίως τους διανομείς των ταινιών είναι ο υποτιτλισμός. Ενώ η ταινία είναι τρισδιάστατη, οι υπότιτλοι συνεχίζουν να είναι δισδιάστατοι και χαλάει η αίσθηση του βάθους στο κάτω μέρος της εικόνας. Να βάλουν τους υπότιτλους κάτω από την ταινία ούτε που τους πέρασε από το μυαλό.
β)Παρόμοιες ενστάσεις θα υπήρχαν σίγουρα όταν ξεκίνησε ο ομιλών κινηματογράφος (αλλά ποιος φτιάχνει βουβές ταινίες πια και όταν πρωτοεμφανίστηκε η έγχρωμη εικόνα (αλλά ποιος γυρίζει ασπρόμαυρες πια.
β)Ο Philippe Garrel γιατί μπορεί.
α) Εμένα αυτή ταινία είναι η μοναδική που έχω δει σε 3D και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω. Όταν με το καλό ανοίξει ο ανακαινισμένος κιν/φος με το 3D θα μπορέσω να κρίνω σωστότερα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°12
Έχω δει πάααρα πολλές φορές 3D και όχι , οι μύωπες δεν υποφέρουν... Φοράς τα γυαλιά για το 3D πάνω από τα κανονικά και είσαι μια χαρά...!!!
Εμένα μερικές μου αρέσουν , μερικές όχι
Εμένα μερικές μου αρέσουν , μερικές όχι
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
3D Φορ έβερ!Ειδικά εάν είναι δράσης κτλ..Υπάρχουν μερικές σκηνές που σε τρομάζουν ή αηδιάζουν αλλά είναι Full Enojoying Movies :P!Άντε με το καλό και οι 4D
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°14
Έχω δει 3D δυο φορές αλλά και τις δύο ήταν κινούμενο σχέδιο, οπότε δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αν η ταινία ήταν με ηθοποιούς. Αυτές που είδα πάντως ήταν ωραίες σε 3D αλλά δεν εντυπωσιάστηκα πια και τόσο πολύ. Όσο για το θέμα της μυωπίας... εντάξει δεν είναι τραγικό αλλά έβρισκαν η βλεφαρίδες μου στα γυαλιά μυωπίας και αυτό μου την έσπασε λίγο. Πάντως θα ήθελα να ξαναδώ 3D αν ήταν καλή η ποιότητα.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Gogos- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 846
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Λοιπόν έχω δει κάποιες ταινίες με 3D!
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα κινούμενα σχέδια είναι καλύτερο και φαίνεται περισσότερο τι σημαίνει 3D απ ότι σε κανονικές ταινίες!
Σε αρκετές ταινίες απλά μετάνιωσα που πλήρωσα παραπάνω για να τις δω σε 3D!Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να βγαίνουν οι ταινίες σε 3D!
Ακόμα εγώ χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα στα μάτια με κουράζει πάρα πολύ και αρκετές φορές βγάζω τα γυαλιά λίγο για να ξεκουραστούν τα μάτια μου!
Αυτά!
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα κινούμενα σχέδια είναι καλύτερο και φαίνεται περισσότερο τι σημαίνει 3D απ ότι σε κανονικές ταινίες!
Σε αρκετές ταινίες απλά μετάνιωσα που πλήρωσα παραπάνω για να τις δω σε 3D!Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να βγαίνουν οι ταινίες σε 3D!
Ακόμα εγώ χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα στα μάτια με κουράζει πάρα πολύ και αρκετές φορές βγάζω τα γυαλιά λίγο για να ξεκουραστούν τα μάτια μου!
Αυτά!
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°16
Ναι αν είναι καλοφτιαγμένες
Έχω δει 3 ταινίες 3D και μόνο το Άβαταρ άξιζε πραγματικά τα χρήματα για την τρισδιάσττη τεχνολογιά.H αλήθεια είναι πως η προσοχή μου σε πολλά σημεία αποσπάστηκε από τους υπότιτλους επειδή κοιτούσα σαν χαζή διάφορες 3D λεπτομέρεις που έμοιαζαν αρκετά αληθινές
Mετά από την συγκεκριμένη ταινία νομίζω πως το 3d έγινε κάτι σαν μόδα κυρίως λόγω της μεγάλης της εισπρακτικής επιτυχίας...Οι περισσότερες ταινίες που βγαίνουν σε 3d πλέον δεν είναι προορισμένες για τρισδιάστατες απλά περιέχουν κάποιες 3D σκηνές ελάχιστες..
Προσωπικά δεν πιστεύω πως μια καλή ταινία είτε αυτή περιέχει σπέσιαλ εφέ είτε όχι χρειάζεται το 3D για να αγαπηθεί,η δική μας γενιά για παράδειγμα έχει αγαπήσει ταινίες των οποίων τα οπτικά και ακουστικά εφέ μας φαίνονται πλέον αστεία και πολύ ψευτικα.Από την άλλη το 3D προσφέρει τεράστια διαφήμιση και τραβά την προσοχή ακόμα και όσων δεν είναι πολύ φανς του κινηματογράφου.
Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας αυτής ωστόσο θεωρώ πως το πρώτο που θα πρέπει να απασχολεί τους σκηνοθέτες είναι το σενάριο,το μήνυμα της ταινίας γιατί αυτό θα μείνει στο τέλος στο μυαλό των θεατών της.
Έχω δει 3 ταινίες 3D και μόνο το Άβαταρ άξιζε πραγματικά τα χρήματα για την τρισδιάσττη τεχνολογιά.H αλήθεια είναι πως η προσοχή μου σε πολλά σημεία αποσπάστηκε από τους υπότιτλους επειδή κοιτούσα σαν χαζή διάφορες 3D λεπτομέρεις που έμοιαζαν αρκετά αληθινές
Mετά από την συγκεκριμένη ταινία νομίζω πως το 3d έγινε κάτι σαν μόδα κυρίως λόγω της μεγάλης της εισπρακτικής επιτυχίας...Οι περισσότερες ταινίες που βγαίνουν σε 3d πλέον δεν είναι προορισμένες για τρισδιάστατες απλά περιέχουν κάποιες 3D σκηνές ελάχιστες..
Προσωπικά δεν πιστεύω πως μια καλή ταινία είτε αυτή περιέχει σπέσιαλ εφέ είτε όχι χρειάζεται το 3D για να αγαπηθεί,η δική μας γενιά για παράδειγμα έχει αγαπήσει ταινίες των οποίων τα οπτικά και ακουστικά εφέ μας φαίνονται πλέον αστεία και πολύ ψευτικα.Από την άλλη το 3D προσφέρει τεράστια διαφήμιση και τραβά την προσοχή ακόμα και όσων δεν είναι πολύ φανς του κινηματογράφου.
Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας αυτής ωστόσο θεωρώ πως το πρώτο που θα πρέπει να απασχολεί τους σκηνοθέτες είναι το σενάριο,το μήνυμα της ταινίας γιατί αυτό θα μείνει στο τέλος στο μυαλό των θεατών της.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
The Guardian Angel- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 3113
Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά...
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity
Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
- Δημοσίευση Ν°17
έχω δει μόνο μια τρισδιαστατη ταινία, και φυσικά εκείνες τις ωραίες ταινιούλες μικρού μήκους στην ντίσνειλαντ... όπως και να'χει, εμενα με εν8ουσιασε ιδιαιτερα όλο αυτό, και επιπλέον πιστεύω ότι βγαίνοντας μια ταινια σε 3d σιγουρα δεν απομακρυνει τον 8εατη. Ισα ισα, τον κανει να νοιω8ει μεσα στα πραγματα, και να αισ8ανεται πως ειναι μελος μιας παρεας, μιας μαχης, ενος γεγονοτος, κτλ... 8α η8ελα πολυ να δω τον Χαρι Ποτερ 7 σε 3d... αυτάαα...
Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.
No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear the whispers in the dark
When darkness comes you know I'm never far
Whispers in the dark
Slytherin Fiction Team When darkness comes I'll light the night with stars
When darkness comes you know I'm never far
Whispers in the dark
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°18
το 3δ στο χάρι πότερ τα έσπασε ηταν πραγματικά τέλειο τα γράμματα είναι σαν να αιωρούνται και πραγματικά τραβάς το κεφαλι σου για να μην σε δαγκώσει ο δρ΄κος στη Γκρίνγκοτς... αυτά που λένε για τους μύωπες είναι βλακείες... φοράς τα γυαλιά σου φοράς καιτα 3δ γυαλιά από πάνω και βλέπεις μια χαρά.. δεν ενοχλείσαι καθόλου
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°19
Δεν το πιστεύω ότι σου άρεσε,εγώ δεν εντόπισα ούτε μια τρισδιάστατη σκηνή σε όλη την ταινία Δεν νομίζω ότι χωρίς το 3D θα έχανε κάτι η ταινία ήταν τέλεια άλλωστε
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°20
Προτιμώ την παλιά τακτική...
Το θεωρώ λιγάκι γελοίο η αλήθεια είναι να φοράμε τις τεράστιες μπλε-κόκκινες γυαλούμπες για να δούμε μία ταινία!
Εξάλλου το 3D με ζαλίζει
Το θεωρώ λιγάκι γελοίο η αλήθεια είναι να φοράμε τις τεράστιες μπλε-κόκκινες γυαλούμπες για να δούμε μία ταινία!
Εξάλλου το 3D με ζαλίζει
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
ειμαι της αποψης οτι οι ταινιες δε πρεπει να βασιζονται στα οπτικα εφε, οποτε δε μου αρεσει η χρηση του.
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°22
Amelia Susan Bones έγραψε:Προτιμώ την παλιά τακτική...
Εξάλλου το 3D με ζαλίζει
Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ πρώτη φορά είδα 3D πρίν λίγες μέρες και δεν μπορώ να πω ότι μ'άρεσε. Ήταν πολύ κουραστικό. Τα μάτια μου πονούσαν και άσε που αυτά τα γυαλιά είναι βαριά πάνω στη μύτη και μου έκανε σημάδι. Δεν θα ξανάβλεπα 3D. Η παλιός τρόπος είναι way better!!
Rain- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought: Η ζωη ειναι αδικη καποιες φορες
- Δημοσίευση Ν°23
δεν μου αρεσει καθολου το 3-ντι για πολλους λογους
τα γυαλια ποτε δεν ειναι καθαρα
καποια γυαλια ειναι ενοχλητικα
το 3-ντι αλλαζει το χρωμα της ταινιας
και ειναι και λιγακι confuse
αλλα νταξει σκαω και βλεπω την ταινια αν και την απολαμβανω περισσοτερο αν δεν ειναι 3-ντι
τα γυαλια ποτε δεν ειναι καθαρα
καποια γυαλια ειναι ενοχλητικα
το 3-ντι αλλαζει το χρωμα της ταινιας
και ειναι και λιγακι confuse
αλλα νταξει σκαω και βλεπω την ταινια αν και την απολαμβανω περισσοτερο αν δεν ειναι 3-ντι
Ο Θάνατος όπου κι αν είσαι, αυτός παραμονεύει από πίσω σου...
...πρόσεξε, γιατί αν τον ξεγελάσεις μια φορά, αυτός θα σε εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο...
Αιώνια η μνήμη των αδικοχαμένων της 11 Ιουλίου 2011
...πρόσεξε, γιατί αν τον ξεγελάσεις μια φορά, αυτός θα σε εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο...
Αιώνια η μνήμη των αδικοχαμένων της 11 Ιουλίου 2011
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°24
Είμαι υπέρ του 3D.. Κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο αληθινά
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°25
Ναι ωραίο αλλά με μέτρο, σε μερικές δεν προσθέτει τίποτα πέρα από μερικά ευρώ στο εισιτήριο!
Statler