Ολοι εχουμε καποιες στιγμες που θυμομαστε πολυ καθαρα απο οταν ειμασταν μισο μετρο και κατι. Μπορει να ειναι κατι 'σημαντικο' ή κατι ασχετο. Μπορει να το θυμομαστε ολοκαθαρα, μπορει να ειναι θολο, σαν ονειρο. Δεν εχει σημασια! Απο την πρωτη φορα που κανατε ποδηλατο μεχρι το παιδακι που καθοσασταν μαζι του στο νηπειαγωγειο, οποιαδηποτε παιδικη αναμνηση εχετε και θελετε να τη μοιραστειτε, αυτο εδω ειναι το τοπικ για να το κανετε!
3 απαντήσεις
Παιδικες αναμνησεις!
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°1
Παιδικες αναμνησεις!
Ολοι εχουμε καποιες στιγμες που θυμομαστε πολυ καθαρα απο οταν ειμασταν μισο μετρο και κατι. Μπορει να ειναι κατι 'σημαντικο' ή κατι ασχετο. Μπορει να το θυμομαστε ολοκαθαρα, μπορει να ειναι θολο, σαν ονειρο. Δεν εχει σημασια! Απο την πρωτη φορα που κανατε ποδηλατο μεχρι το παιδακι που καθοσασταν μαζι του στο νηπειαγωγειο, οποιαδηποτε παιδικη αναμνηση εχετε και θελετε να τη μοιραστειτε, αυτο εδω ειναι το τοπικ για να το κανετε!
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Παιδικες αναμνησεις!
Εγώ θυμάμαι μία φάση, ήμουν μόλις 4...όπου έπαιζα στο χιόνι και ξαφνικά σκόνταψα κατά λάθος πάνω στον χιονάνθρωπο που έφτιαξα με τη μαμά μου και μετά έβαλα τα κλάματα γιατί τον χάλασα
Θυμάμαι και μία άλλη φορά που επίσης έβαλα τα κλάματα (ναι, ήμουν κλαψιάρα λίγο:P) επειδή είχα ξεχάσει την αγαπημένη μου κούκλα στο σπίτι μιας φίλης μου γιατί νόμιζα ότι θα νιώθει μόνη της και ότι θα της λείπω.
Αυτές και αν είναι ασήμαντες, χαζές στιγμές ....αλλά δεν ξέρω..τις θυμάμαι για ένα ανεξήγητο λόγο
Θυμάμαι και μία άλλη φορά που επίσης έβαλα τα κλάματα (ναι, ήμουν κλαψιάρα λίγο:P) επειδή είχα ξεχάσει την αγαπημένη μου κούκλα στο σπίτι μιας φίλης μου γιατί νόμιζα ότι θα νιώθει μόνη της και ότι θα της λείπω.
Αυτές και αν είναι ασήμαντες, χαζές στιγμές ....αλλά δεν ξέρω..τις θυμάμαι για ένα ανεξήγητο λόγο
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°3
Απ: Παιδικες αναμνησεις!
Το συγκεκριμένο θέμα καλύπτεται από αυτό το τόπικ.
Κλειδωνεται και μεταφέρεται στην Κιβωτό των στοχασμών.
Κλειδωνεται και μεταφέρεται στην Κιβωτό των στοχασμών.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.