τι με ρωτησες? ε εγω ξερω πλ πρωην εμο και ειχα και κοπελα εμο ουτε καταθληπτικα ειναι ουτε πανε σε κηδεις και κλαινε... ουτε χαρακονοντε πλ λιγη τα καναν αυτα οι πραγματικα εθισμενοι...
οχι δεν πανε αλλα επισης δεν μπορεις να ξες τη περνανε για να το κανουν αυτο βαλανε τοτε ολοι ταμπελιτσες οι πλουσιοι η ετσι... απο μονη σας λετε οτι στην ελλαδα ηταν ποζερια και αν ηταν original δεν θα ειχατε προβλημα... αποφασιστε ρε παιδια τι θελετε
τωρα μιλας σωστα εε δες μπορει να εχουν γονεις που να μην ακουνε η ακομα να ειναι και χωρισμενη κ ο καθενας στον κοσμος του αυτα τα εχουν οι αρκετα πλουσιοι αλλα ολοι τους κρινουν απο την εμφανιση στο φιναλε δημοκρατια εχουμε ακου προσβαλουν την αισθητικη μου λεει ο αλλος -.-
μπορει να αντιμετωπίζουν προβλήματα, εχεις δικιο. Αλλα... οσο σημαντικο κι αν ειναι το πρόβλημα που εχουν.. αξιζει να δωσουν τελος στη ζωη τους κόβωντας τις φλεβες τους;
Stop looking out your window and get out of your front door!
hidden secrets:
When life means something more than just breathing...
Σιγουρα εχει συμβει σε πολλες αλλες χώρες! Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ενας νεαρος ή μια νεαρη εβαλε τελος στη ζωη της για.....οποιονδηποτε λογο!!!
Stop looking out your window and get out of your front door!
hidden secrets:
When life means something more than just breathing...
εγω διαφωνω τελειως με τους ιμο εαν εχουν ψυχολογικα να πανε σε κανα ψυχιατρο οχι να καθονται και να χαρακωνονται και αυτοι που το παιζουν χειροτεροι ειναι γιατι τι θες να αποδειξεις με το να το παιζεις ιμο?