από Ms Skellington Τετ Ιουν 04, 2008 12:30 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Μοδα ειναι και γυριζει...τι το ψαχνουμε?δεν εχω κατι με τα παιδια.απλα πιστευω οτι δεν εχουν λογο υπαρξης.δε προεσβευουν κατι.και αυτο που υποστηριζουν ως ιδεολογια δε το πιστευουν ουτε οι ιδιοι.ας μη ξεχναμε το πολυ απλο,ο ανθρωπινος οργανισμος εχει ως ανωτατο ενστικτο την επιβιωση.Λετε να ναι τοσο ευκολο να πας να κανεις κακο στον εαυτο σου γιατι ειναι μοδα?Οταν οι rockades και oi punkades βγαινανε το 60 και το 80 ειχαν κατι να πουν.τωρα αυτα τα καημενα,καθονται κει και αντι ν αλλαξουν τον κοσμο κλαινε τη μοιρα τους και προσπαθουν να δωσουν λυση στα προβληματα του τυπου 'Να παρω all star ή Vans παππουτσακι?'.Dεν υπαρχουν αληθινοι emo γιατι οσοι ειναι αυτοκτονικοι και εχουν προβληματα,απο ψυχολογικη αντιδραση
1δε τα προβαλλουν
2αυτοκτονουν στ αληθεια
3παραειναι χαλια για να γινουν μελη μιας τετοιας ομαδας.
Οχι δεν εχω κατι με τους emo.τα περισσοτερα ειναι πολυ νταξει παιδια.Και φυσικα δεν ειμαι υπερ ολων εκεινων των ψευτομαγκακων που πανε και τους δερνουνε.κατι τετοιο ειναι κοινωνικος ρατσισμος και ασυγχωρητο.απλα δε μπορω να ενστερνιστω αντιληψεις και να τους υποστηριξω.Πανω απ ολα ομως αξιζουν το σεβασμο ολων μας.
και κατι τελευταιο
Η ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ
Υποκλινομαι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rockfreak στις Τετ Ιουν 04, 2008 12:31 pm, 1 φορά
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."