edit by MrPotter: Μην βαζεις στους τιτλους των τοπικ καιφαλεα γραμματα...
edit by Narcissa:το τοπικ μεταφέρεται στην 'επικαιρότητα΄
εγραψεεεεε....***iz@*** έγραψε:η original εκδοση των emo που εχουν ενα συγκεκριμενο υφος μουσικης με ενα συγκεκριμενο στυλ ντυσιματος οκ δεν με ενοχλει καθολου!
ισα ισα που ειναι ωραιο καποιος να δειχνει ποιο μουσικο ρευμα ακολουθει...
απο εκει και περα τα ελληνικα emo (βλεπε κηφισια παμε για κραξιμο στους γλυφαδιοτες που ειναι trendies και κοβουμε φλεβες και κανουμε μπαφο στις τουαλετες για αποψη και μ******ς τετοιες ) τα θεωρω ξεφτιλα...
γιατι δεν γινεται να εισαι emo και μετα να λες ''πω πω χωσε μακροπουλε θεε'' ελεος ξεφτιλιζουν την κουλτουρα των original emo.τουλαχιστον εδω στην ελλαδα ειναι μια μοδα που ελπιζω να περασει γρηγορα...αυτα απο εμενα
Sev έγραψε:Δε βρίζω συχνά αλλά τώρα δε συγκρατιέμαι. Είναι μαλακισμένα πλασίδια που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα, τρωνε όλοι την ώρα ξύλο, θέλουν να δείξουν πως και καλά είναι κάποιοι και στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι πάει να πει αυτό που προσπαθούν βλακωδώς να εκφράσουν...
thanks νατασουλα μου!!!εε αν δεν το κανα θα σκαγα...θελω να μαθω και την γνωμη των αλλων γι αυτο γιατι πιστευα μεχρι τωρα πως μονο εγω εχω την χειροτερη αποψη!!ευτυχως διαψευστηκα...!!!ms_padfoot!!! έγραψε:τελικα χριστιαννα το πες κ το κανες...!Μπραβο σου γαματο κ επικαιρο topic....Eγω τι να πω με καλυψε απολυτα η ιza......
jate έγραψε:κοιταχτε εγω ειμαι υπερ των emo αν και μερικοι ειναι πολυ κακομαθημενα...
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ???ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ?
Sev έγραψε:Nai ekei pou pigainan na pidiksoun sto gremo. File to xarisma tous einai ola ta lefta para tous kindinous tis iperxrisis tou... Ksereis ama tha bgei kai 2?