.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+55
Higgs Boson
Mirabelle Salvatore
Morgan le Fay
Gellert
Narcissa Black
Sectumsembra
Harry Potter Black
Lydia Granger
Aspa Lefebvre
Orion Black
Hecate
Mysterious Wizard
Bella Black
Beatrice Baudelaire
Phineas Nigellus Black
Arcturus Regulus Black
The Sorting Hat
Ronerm
Mrs Lovett
Minerva McGonagall
agnostos
Amycus
mzew
Andros the Invincible
Fred Weasley
Jace Wayland
Laverne de Montmorency
yaoikillerpilze
Necro-Chriss
Rea
dropshoot
Dragonlance
`TakeR
rozali87
@RtVaVa
Bathory's_Son
aiswp0s
Nathaniel
multi
Albus_The_Wise
Tom Marvolo Riddle
sweety
Novaenir
Hemione94
Shichibukai
Cassandra Black
RemousLoupin
Berenice
silia felton
MrPotter
tinamamagi
elena!
TSITSHS
danny
Witch-King
59 απαντήσεις

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Empty Απ: The Lord of the Rings J.R.R Tolkien

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Μάης 24, 2010 10:11 pm

Θα σου πρότεινα χρονολογικά, με το Σιλμαρίλλιον. Είναι πιο δύσκολο αλλά όταν φτάνεις στον Άρχοντα καταλαβαίνεις πολλά πράγματα (και μιλάω εκ πείρας εδώ Razz: Είχα καταμπερδευτεί την πρώτη φορά που διάβασα την τριλογία). Και φυσικά μην ξεχάσεις Ατέλειωτες Ιστορίες. Εδώ υπάρχουν δύο τρόποι διαβάσματος: ή τσεκάρεις τα κεφάλαια ανάλογα με το τι διαβάζεις (πχ αν είσαι στην ιστορία του Τούριν στο Σιλμαρίλλιον, πιάστην κατευθείαν μετά κι από τις ΑΙ) ή το αφήνεις και το διαβάζεις όλο μαζί αφού έχεις τελειώσει τα υπόλοιπα.

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Empty Απ: The Lord of the Rings J.R.R Tolkien

Δημοσίευση από Jace Wayland Πεμ Ιουν 24, 2010 1:39 pm

ναι εχεις δικιο με το σιλμαριλιον κι εγω ειχα διαβασει την τριλογια πρωτα και μολις διαβασα το σιλμαριλιον καταλαβα παρα πολλα πραγματα... Παντως εχει κυκλοφορησει και ενα αλλο βιβλιο τα παιδια του Χουριν εαν θελετε να το παρετε...

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Jace-sig

Fred Weasley
    Fred Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 1174
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fred Weasley Δευ Ιουλ 05, 2010 9:39 pm

αν θελετε να καταλαβετε τι γινεται στην μεση γη απο την γενεση της αρντα μεχρι την τεταρτη εποχη δεν εχετε παρα να παρετε το Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ εκδοσεις ΑΝΟΥΒΙΣ ...

οσοι δεν γνωριζετε πολλα για την μεση γη θα μαθετε πολλα πραγματα απο αυτο το βιβλιο!
    και για οσους εχουν απορια σχετικα με την χρονολογια του Αρχοντα Των Δαχτυλιδιων , αναφερεται στα τελευταια 19 χρονια της τριτης εποχης..

χωρις να θελω να το παιξω ψωνιο πιστευω οτι λιγοι μπορουν να ξεπερασουν τις γνωσεις μου για τα εργα του τολκιεν Wink :P
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Ιουλ 05, 2010 11:11 pm

^Εγώ το'χω διαβάσει αυτό, και το "Πλάσματα και Μύθοι" του ιδίου συγγραφέα :P
    Οπότε θες κοντραριζόμαστε :P

We seed the stars:
    Fred Weasley
    Fred Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fred Weasley Δευ Ιουλ 05, 2010 11:37 pm

οκεε :P θαναι μια επικη κοντρα Wink
    Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Andros the Invincible Τρι Ιουλ 06, 2010 10:44 pm

Πολύ βαρετά πλέον και τα βιβλία και οι ταινίες.Έχω και τα 3 βιβλία και δεν τα έχω ανοίξει ποτέ sweatdrop smiley
    mzew
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 3
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από mzew Τετ Αυγ 04, 2010 4:03 pm

ε,οχι και βαρετά αυτά τα βιβλία...!Και οι ταινίες είναι τέλειες -οι αγαπημένες μου για την ακρίβεια,τις έχω δει δεκάδες φορές και ποτέ δε τις βαριέμαι red face. Εγώ έχω διαβάσει τα 3 βιβλία του "άρχοντα",το "Χόμπιτ",τώρα διαβάζω το "Σιλμαρρίλιον" και έπειτα θα διαβάσω " τα παιδιά του χούριν" το οποίο ήδη το έχω.ήθελα να ρωτήσω ομως: εκτός απο την "ιστορία της μέσης γης" (που προαναφέρθηκε)υπάρχουν κι άλλα βιβλία σχετικά με τη μέση γη (τι είπα παλι!) :P
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Σαβ Αυγ 07, 2010 3:29 pm

Με κουρασαν ΠΟΛΥ τα βιβλια του Τολκιν.Βεβαια ειναι εξαιρετικος συγγραφεας,με μια αδιασειστη και στερεη δομη αλλα και τραγικα επεξηγηματικος,με τις μακροσκελεις αφηγησεις να διαταρασσουν την συνοχη του εργου.Καταλαβαινω οτι εφτιαξε ενα καινουργιο κοσμο και επερεπε να τον επικοινωνησει,να τον κατανοησει επακριβως ο αναγνωστης,και παλι ομως οι υπερβολικα λεπτομερεις περιγραφες καμμια φορα κουραζουν.Ειναι μια κατηγορια απο μονος του,επιστημονικη φανταστικη λογοτεχνια (οι εννοιες ειναι εκ διαμετρου αντιθετες),αλλα μεγαλο μυαλο.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Gg10
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Jace Wayland Σαβ Αυγ 14, 2010 5:06 pm

Βαρετα τα βιβλια του Τολκιν? {faint}
    Μα αυτο το βιβλιο που προτεινες (Fred) δεν ειναι του Τολκιν ετσι δεν ειναι? Ολα αυτα τα βιβλια αλλων συγγραφεων που εξηγουν τα βιβλια δεν μου αρεσουν καθολου... =/
    Εαν προσεχεις τι διαβαζεις στα βιβλια του Τολκιν δεν θα εχεις ελλειψεις...

Fred Weasley
    Fred Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fred Weasley Δευ Αυγ 16, 2010 1:45 pm

ειναι 12 τομοι στα αγγλικα που γραφτηκαν απο τον κριστοφερ τολκιεν. και μεταφραστηκαν απο καποιον εδω
    agnostos
    agnostos
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 583
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/12/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από agnostos Τρι Αυγ 17, 2010 1:38 pm

τολκιν οχι τολκιεν
    Fred Weasley
    Fred Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Fred Weasley Τετ Αυγ 18, 2010 2:06 am

εχω συνηθισει απο τα αγγλικα J.R.R TOLKIEN
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Τετ Σεπ 01, 2010 8:42 pm

Λοιπόν...Όταν άρχισα το πρώτο, είχε στην αρχή αυτόν τον απαίσιο πρόλογο που σιχαίνομαι με πληροφορίες για τα Χόμπιτ και τα αρχεία του Σάιρ...Δεν ξέρω ΠΟΣΕΣ φορές μπήκα στον πειρασμο να το σταματήσω.
    Το πρώτο μέρος του πρώτου βιβλίου είναι αρκετά βαρετό...Δεν έχει τόσο ενδιαφέρουσα πλοκή όσο μετά, και με δυσκολία το προχωρούσα :P
    Αλλά από τον Τομ Μπομπαντίλ και μετά το λάτρεψα! I love you
    Το υπόλοιπο έφυγε σαν νερό και τώρα τελειώνω το δεύτερο που το αγάπησα από την αρχή του. In Love
    Μπορεί καμιά φορά να κάνει κάτι περιγραφές μια σελίδα η μια ( Laughing ) αλλά αυτό ξεπερνιέται εύκολα αν προσπαθείς να φτιάχνεις εικόνες με το μυαλό hoho
    Αγαπάμε άρχοντα buttrock

Mischief managed.
    agnostos
    agnostos
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από agnostos Δευ Οκτ 25, 2010 8:34 pm

παιδια ο τολκιν ειναι απλα τέλειος. χτες τελειωσα την τριλογια

να ρωτησω κατι ομως?
    δεν εχω καταλαβει τι ακριβώς ειναι το μάτι
    (ξερω οτι ειναι χαζη ερωτηση)
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Οκτ 25, 2010 11:27 pm

Καταρχήν αν έχεις δει τις ταινίες, ξέχνα την απεικόνιση του Ματιού εκεί Razz
    Κατά δεύτερον διάβασε εδώ:
    Eye of Sauron

Throughout The Lord of the Rings, "the Eye" (the Red Eye, the Evil Eye, the Lidless Eye) is the image most often associated with Sauron. Sauron's Orcs bore the symbol of the Eye on their helmets and shields, and referred to him as the "Eye" because he did not allow his name to be written or spoken, according to Aragorn (a notable exception to this rule was his emissary, the Mouth of Sauron). Also, the Lord of the Nazgûl threatened Éowyn with torture before the "Lidless Eye" at the Battle of the Pelennor Fields.

In the Mirror of Galadriel, Frodo had an actual vision of this Eye:

The Eye was rimmed with fire, but was itself glazed, yellow as a cat's, watchful and intent, and the black slit of its pupil opened on a pit, a window into nothing.

Later, Tolkien writes as if Frodo and Sam really glimpse the Eye directly, not in any kind of vision. The mists surrounding Barad-dûr are briefly withdrawn, and:

one moment only it stared out...as from some great window immeasurably high there stabbed northward a flame of red, the flicker of a piercing Eye... The Eye was not turned on them, it was gazing north...but Frodo at that dreadful glimpse fell as one stricken mortally.

Gollum (who was tortured by Sauron in person) tells Frodo that Sauron has, at least, a "Black Hand" with four fingers. The missing finger was cut off when Isildur took the Ring, and the finger was still missing when Sauron reappeared centuries later. (Similarly, the injury to Sauron's throat in the much earlier battle with Lúthien and Huan is maintained even after his transformation.)

In the third volume, The Return of the King, the heralds of the Army of the West call Sauron out before the Battle of the Morannon, telling him to "come forth", which would seem pointless if he did not have a body.

In one of his letters Tolkien does state that Sauron had a physical form in the Third Age:

...in a tale which allows the incarnation of great spirits in a physical and destructible form their power must be far greater when actually physically present. ... Sauron should be thought of as very terrible. The form that he took was that of a man of more than human stature, but not gigantic.

Tolkien writes in The Silmarillion that "the Eye of Sauron the Terrible few could endure" even before his body was lost in the War of the Last Alliance.

J. R. R. Tolkien: Artist and Illustrator includes Tolkien's own drawing of Sauron, showing him as a humanoid with literally black skin.

In the draft text of the climatic moments of The Lord of the Rings, "the Eye" stands for Sauron's very person, with emotions and thoughts:

The Dark Lord was suddenly aware of him [Frodo], the Eye piercing all shadows... Its wrath blazed like a sudden flame and its fear was like a great black smoke, for it knew its deadly peril, the thread upon which hung its doom... [I]ts thought was now bent with all its overwhelming force upon the Mountain...

Christopher Tolkien comments: "The passage is notable in showing the degree to which my father had come to identify the Eye of Barad-dûr with the mind and will of Sauron, so that he could speak of 'its wrath, its fear, its thought'. In the second text...he shifted from 'its' to 'his' as he wrote out the passage anew."

Most adaptations of the story to visual media depict the Eye as visibly present; for obviously the Eye of Fire is visually effective, whereas references to Sauron's never-seen body are so few that even readers of the novel often overlook them.

We seed the stars:
    Mrs Lovett
    Mrs Lovett
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 533
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mrs Lovett Τρι Νοε 02, 2010 5:02 pm

Μεγαλη πορωση και ο Τολκιν!Αφου μερικες φορες,επρεπε να υπενθυμιζω στον ευατο μου οτι δε διαβαζω ιστορια η τη μυθολογια ενος λαου.Οτι ολα αυτα,τα δημιουργησε το μυαλο ενος ανθρωπου.Ειδικα στο Σιλμαριλλιον.
    Παντως και σε μενα,οι πρωτες 50 σελιδες του 1ου βιβλιου μου φανηκαν αρκετα κουραστικες.Κατα τη γνωμη μου,τοτε ο Τολκιν φλυαρει απο την αναγκη του να περιγραψει λεπτομερως,τον κοσμο που φανταστηκε.
    Ομως μετα,η ροη της ιστοριας ειναι καλυτερη.Συγκεκριμενα,μου εκανε εντυπωση η περιγραφη του δασους Λοθλοριεν.Ειναι τοσο παραστατικη!

I don't have any reasons
    I've left them all behind

I'm in a New York state of mind

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Images?q=tbn:ANd9GcT0pIrV7BqV4LS5E3bk2QOGkaIQFe1gtg6wlZCPuGwmjAJytpln_Q
    agnostos
    agnostos
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από agnostos Παρ Δεκ 17, 2010 6:21 pm

μηπως ξερετε κανενα φορουμ νε τον αρχοντα?

υπαρχουν πολυ λιγα και δεν μπορω να βρω καποιο
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Δημοσίευση από Ronerm Σαβ Ιαν 22, 2011 9:47 am

Εγώ δεν τα έχω διαβάσει, αλλά έχω διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο Χόμπιτ!!!! Που μιλάει για τον παππού του Φρόντο και το Γκάνταλφ και 13 νάνους!!!

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Παρ Ιουλ 15, 2011 11:21 am

τον Μπίλμπο εννοείς???

ο Τόλκιν και Άρχοντας είναι απλά τέλειοι ποιός ήρωας σας αέσει??? Εμένα ο Λέγκολας..

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Screen24
    The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Tumblr11
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Δευ Αυγ 22, 2011 2:59 am

Ποπο παιδιά άρχισαν και εδώ οι κλοπές έλεος Razz ...δείτε ΕΔΩ ένα νέο βιβλίο για τον Άρχοντα sweatdrop smiley

Παρεπιπτόντως τα γυρίσματα του χόμπιτ αρχίζουν 21 Μαρτίου 2012 και θα ναι δύο ταινίες lalala

Σπόιλερ:

*
    *
    *
    *
    *
    *

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Image
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Δευ Αυγ 22, 2011 4:11 am

να σας πω την αμαρτια μου ο αρχοντας των δαχτυλιδιών ειναι το μονο βιβλιο που προτιμω τις ταινιες... εχει πολυ παλιο στυλ γραψίματος ο τολκιν και κουραζει το τελευταιο βιβλιο το εχω αφησεις στην μεση αλλα που θα μου παει θα το τελειώσω!

meet me in montauk

Carl
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Jace Wayland Δευ Αυγ 22, 2011 4:24 am

Τι να πω για καποιους που θεωρουν βαρετα αυτα τα αριστουργηματα της φανταστικης λογοτεχνιας.Ο Τολκιν ειναι αξεπεραστος οπως και τα βιβλια.Τετοιο κοσμο τοσο αρτια φτιαγμενο δυσκολα βρισκεις σε βιβλια.Δεν θα τα χαρακτηριζα ποτε βαρετα και απορω πως καποιοι ανθρωποι το κανουν.Ειναι απλα μαγικα!Δηλαδη οχι απλα μαγικα,ειναι επικα με καθε σημασια της λεξεως!

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Δευ Αυγ 22, 2011 4:38 am

^+1 Razz

Απορω και εγώ ρε πως απορρίπτετε έτσι τον πρωτοπόρο της λογοτεχνίας αυτού του είδους...έλεος! Αν δν ήταν ο Τόλκιν δν θα υπήρχαν ούτε τα μισά βιβλία μυθηστοριματικής λογοτεχνίας σήμερα...ούτε Παολίνι ουτε τίποτα.Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει εμπνεύσει και συνεχίζει να εμπνέει έργα τέχνης, μουσική, ταινίες και την τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια και την επακόλουθη λογοτεχνία...η επίδραση των έργων του Τόλκιν έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στη σύγχρονη φαντασία που πολλές απο τις λέξεις που πρωτοχρησιμοποιησε ο ίδιος ή αφορούσαν τα βιβλία του (οπως Tolkienesque ή Tolkienian) έχουν καταγραφεί σε αγγλικά λεξικά μεταξύ των οποίων και το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης.
    Είναι αυτό που είπε ο Πανος: επικα.-

*
    *
    *
    *
    *
    *

The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 Image
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Δευ Αυγ 22, 2011 11:32 am

Δεν λεω οτι δεν εχει φτιαξει ενα φοβερο κοσμο κτλ και οτι ηταν αυτος που εμπνευσε τους περισσοτερους συγγραφεις να γραψουν τα βιβλια "φανταστικης λογοτεχνιας" τους μεταξυ αυτον και της Τζ.Κ.
    του δινω τα ευσημα γι'αυτα αλλα αυτο που λεω ειναι οτι το γραψιμο του ειναι δυσκολο και κουραζει. Ισως να είναι και η μεταφραση δεν ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι και στα 3 βιβλια κουραστηκα να τα διαβασω. Ηθελα να μαθω την συνεχεια αλλα μερικες φορες απλα βαριόμουνα. Τα πρωτα 2 τα εχω διαβασει το 3ο το εχω παρατησει στην μεση γι'αυτο τον λογο.
    Ελπιζω να μην συνεχίσετε να με κατακρίνετε μετα απο αυτα που εγραψα red face

meet me in montauk

Carl
    Beatrice Baudelaire
    Beatrice Baudelaire
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 9237
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.

Δημοσίευση από Beatrice Baudelaire Δευ Αυγ 22, 2011 1:02 pm

Εγώ αυτό το βιβλίο δεν έχω καταφέρει να το τελειώσω ποτέ. (Πόσο μάλλον να το αρχίσω κανονικά. The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 235444) Έχω τα 2 πρώτα, και κάθε φορά που πάω να ξεκινήσω το πρώτο, κολλάω στην εισαγωγή. The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 235444 Ξεκινάω, στην αρχή μαρέσει, αλλά μετά από λίγες σελίδες έχω μπερδευτεί/ζαλιστεί/κουραστεί τόσο πολυ, που στο τέλος το παρατάω. Δεν έχω καταφέρει να την τελειώσω..Για να μπω στο πρώτο κεφάλαιο, ούτε λόγος The Lord of the Rings J.R.R Tolkien - Σελίδα 9 187760

I'm a wanderess
    I'm a one-night stand
    Don't belong to no city
    Don't belong to no man

Yes, I'm a Shadowhunter.
    Demons beware.      

Parabatai ♥
    -00-

Don't you know better?:
    ♥:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 6:12 am