οπως καταλαβενετε τοπικ για τον αρχοντα...θαυμασια η τριλογια...μιλαμε για ενα θαυμα του χολυγουντ αλωστε τοσα οσκαρ τοσα βραβεια...λοιπον..ποια απο ολες τις ταινιες ειναι κατα την γνωμη σας καλυτερη? πιστευετε πως πρπει να βγουν και τα αλα βιβλια του τολκιν σε ταινιες? πχ σιλμαριλιον και ατελειωτες ιστοριες..πειτε την γνωμη σας...
Λοιπον εμενα η αγαπημενη μου ηταν η τριτη..Πραγματικα τη θεωρω τρομερη....Δυστυχως δεν ειχα την τυχη να διαβασω τ αλλα βιβλια,κ ετσι δε ξερω...παντως οσο αφορα τις ταινιες ναι,η δουλεια που εχει γινει ειναι πολυ αξιολογη...Θαυμα του Χολυγουντ οπως ειπες.
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
νομιζω πως και τα 3 ειναι αψογααααα αλλα μου αρεσει πιο πολυ το τριτο γιατι εκει κορυφωνεται η υποθεση"!!!και εχω να καταγγειλω και μια αδικια σχετικα με τη ταινια...ηταν υποψηφια για οσκαρ καλυτερης τριλογιας και τελικα τη πηρε το matrix!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
αληθεια...? το ματριχ....καλουτσικη ταινια αλλα δεν συγκρινεται με τον αρχοντα...οσο για την ταινια χομπιτ κατι ειχα διαβασει πριν απο πολυ καιρο...ξερειες μηπως ποτε θα βγει?
Φοβερες ταινιες οντως κ οι τρεις ... Αγαπημενη μου ειναι η πρωτη . Δεν ξερω γιατι την προτιμω απ'την τριτη ( η δευτερη καπως χριαρη μου φανηκε ) αλλα ειχε αυτο το κατι που με αγκιξε περισσοτερο .
Wubalubadubdub!:
love you more than words can say #sixseasonsandamovie
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Η τρίτη ήταν όλα τα λεφτά! Ειδικά η μάχη στα Πέλενορ. Ναι, το Σιλμαρίλλιον πρέπει να γίνει ταινία. Και πιστεύω ότι οι ιδανικοί σκηνοθέτες θα ήταν (όλοι μαζί) Peter Jackson, George Lucas, Guillermo del Toro και Tim Burton.
Αδύνατο να γίνει ταινία. Είναι τεράστιο και πέρα από αυτό αποτελείται από πολλές διαφορετικές ιστορίες και τέτοια πληθώρα ονομάτων που θα μπερδευτούν και μόνοι τους...
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.