+33
FLEUR258
Phineas Nigellus Black
Hecate
mjhp4ever
Sectumsembra
Mrs Lovett
Tedy Remous Lupin
Lydia Granger
Ariana Lestrange
AngieWiz
Rea
Arcturus Regulus Black
yaoikillerpilze
Eileen Prince
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Ronerm
Elohim Meth
mzew
Minerva McGonagall
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Merlin Longstaff
`TakeR
i love harry potter
Cassandra Black
TSITSHS
tinamamagi
RemousLoupin
elena!
xristianadepp
Pansy Parkinson
Narcissa
darkdemon
37 απαντήσεις
Peter Jackson's Lord of the Rings
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Peter Jackson's Lord of the Rings
Τέλειες και οι 3 ταινίες αλλά τα βιβλία βαριέμαι να τα διαβάσω
Slytherin Fiction Team
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°52
εχω δει μονο την πρωτη (δεν ειμαι ιδιαιτερη θαυμαστρια του ατδ)
και ηταν καλουτσικη
και ηταν καλουτσικη
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°53
Wikipedia έγραψε:According to the DVD commentaries, an entire set-piece Faramir/Éowyn wedding scene was actually filmed, which Oscar-winning costume designer Ngila Dickson states features what she feels are the best costumes she produced for the entire film trilogy. While this scene has been described in the DVD commentaries and other interviews, it was ultimately cut and not even included in the Extended Edition, nor have any photos of the scene ever been made public
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°54
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Τους δέρνεις ή δεν τους δέρνεις;
Τους δέρνεις ή δεν τους δέρνεις;
meet me in montauk
Carl
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°55
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?Hecate έγραψε:Wikipedia έγραψε:According to the DVD commentaries, an entire set-piece Faramir/Éowyn wedding scene was actually filmed, which Oscar-winning costume designer Ngila Dickson states features what she feels are the best costumes she produced for the entire film trilogy. While this scene has been described in the DVD commentaries and other interviews, it was ultimately cut and not even included in the Extended Edition, nor have any photos of the scene ever been made public
- We seed the stars:
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°56
http://www.pistepseto.gr/2012/02/lord-of-rings.html
Uh?
Uh?
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°57
Είδα των Αρχοντά των Δαχτυλιδιών 2
Έψαξα να βρω αν υπάρχει τοπικ στις ταινίες,και μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει. (εκτός αν δεν έψαξα καλά )Οπότε θα σχολιάσω εδώ.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω το 1ο.Οι άλλοι το είχανε δει,και επέμεναν να βάλουμε το 2ο.
Είχε τα cd το παιδί,και είχε και τις κομμένες σκηνές. 4 ώρες λιωσαμε στον καναπέ για τον Θεό.
Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια φανατικοί του άρχοντα,δεν ξέρω τι έφταιξε και εμένα δεν με τράβηξε.Μήπως τ'ότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία?Δεν ξέρω.Αν και σύμφωνα με 2 φίλους μου,οι ταινίες ειναι πιο ωραίες απο τα βιβλία.
Δεν ξέρω...πάντως εμένα μου φάνηκε Α)αρκετά κουραστηκέ.Η πλοκή πήγαινε τόσο αργά.Δεν μου κράταγε την περιέργεια πολύ.Βαρέθηκα τόσο στην σκηνή με το κινούμενο δεντρο και του άλλους δυο που ειχε πανω του.(δεν έχω συγκρατήσει σχεδόν κανένα όνομα.) Β)μου φάνηκε ότι και το στόρυ γενικά εξελλίσεται αργά. Γ)δεν μου πέρασε κανένα συναίσθημα παρά μόνο στο τέλος.Το τέλος πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ,σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία.Τα λογια του Σαμ ήτανε πολύ συγκηνιτικά,και που έσωσε τον Φροντο.Μου νίκησαν τους κακούς και τους έτρεψαν σε φυγη!!Και τέλος ο Θεός Λέγκολάς που μου έκανε την ιστορία μακραν πιο ευχάριστη. Α μου άρεσε που και ο Φρόντο έσωσε το γκόλουμ.Αλλά μετά θύμωσα με το γκόλουμ που ξανά έγινε κακό.
Κατ'αλλα πραγματικά πέρα από το τέλος,απλά κοίταγα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ουάου έχει. Ειδικα στις σκηνές που έδειχνε του κακούς,απλά κοίταγα από την άλλη αλλιώς θα ξέρναγα την πίτσα που είχα φάει.
Αυτά Δεν ξέρω πως είναι στα βιβλία,αλλά στην ταινία περίμενα να μου περάσει κάποιο παραπάνω μύνημα από το "το καλο νικάει το κακό".Αυτά. Ίσως να συγκηνήθηκα με φιλία Σαμ-Φροντ αλλά δεν ήτανε έντονο παρά μόνο στο τέλος.
Αλλά πολύ κακό αυτό όταν έδειχνε του άσχημους κακούς.
Έψαξα να βρω αν υπάρχει τοπικ στις ταινίες,και μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει. (εκτός αν δεν έψαξα καλά )Οπότε θα σχολιάσω εδώ.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω το 1ο.Οι άλλοι το είχανε δει,και επέμεναν να βάλουμε το 2ο.
Είχε τα cd το παιδί,και είχε και τις κομμένες σκηνές. 4 ώρες λιωσαμε στον καναπέ για τον Θεό.
Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια φανατικοί του άρχοντα,δεν ξέρω τι έφταιξε και εμένα δεν με τράβηξε.Μήπως τ'ότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία?Δεν ξέρω.Αν και σύμφωνα με 2 φίλους μου,οι ταινίες ειναι πιο ωραίες απο τα βιβλία.
Δεν ξέρω...πάντως εμένα μου φάνηκε Α)αρκετά κουραστηκέ.Η πλοκή πήγαινε τόσο αργά.Δεν μου κράταγε την περιέργεια πολύ.Βαρέθηκα τόσο στην σκηνή με το κινούμενο δεντρο και του άλλους δυο που ειχε πανω του.(δεν έχω συγκρατήσει σχεδόν κανένα όνομα.) Β)μου φάνηκε ότι και το στόρυ γενικά εξελλίσεται αργά. Γ)δεν μου πέρασε κανένα συναίσθημα παρά μόνο στο τέλος.Το τέλος πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ,σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία.Τα λογια του Σαμ ήτανε πολύ συγκηνιτικά,και που έσωσε τον Φροντο.Μου νίκησαν τους κακούς και τους έτρεψαν σε φυγη!!Και τέλος ο Θεός Λέγκολάς που μου έκανε την ιστορία μακραν πιο ευχάριστη. Α μου άρεσε που και ο Φρόντο έσωσε το γκόλουμ.Αλλά μετά θύμωσα με το γκόλουμ που ξανά έγινε κακό.
Κατ'αλλα πραγματικά πέρα από το τέλος,απλά κοίταγα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ουάου έχει. Ειδικα στις σκηνές που έδειχνε του κακούς,απλά κοίταγα από την άλλη αλλιώς θα ξέρναγα την πίτσα που είχα φάει.
Αυτά Δεν ξέρω πως είναι στα βιβλία,αλλά στην ταινία περίμενα να μου περάσει κάποιο παραπάνω μύνημα από το "το καλο νικάει το κακό".Αυτά. Ίσως να συγκηνήθηκα με φιλία Σαμ-Φροντ αλλά δεν ήτανε έντονο παρά μόνο στο τέλος.
Σε blue ray edition το είδαμε.Ομολογώ είχε υπέροχα χρώματα.Cassandra Black έγραψε:Θέλω να κάνω μαραθώνιο με την blue ray edition
Λένε ότι είναι τόσο ζωντανό που ξεχωρίζει μέχρι και ο ιδρώτας στα πρόσωπά τους
Αλλά πολύ κακό αυτό όταν έδειχνε του άσχημους κακούς.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°58
Άγουστοι είναι οι φίλοι σουFLEUR258 έγραψε:Αν και σύμφωνα με 2 φίλους μου,οι ταινίες ειναι πιο ωραίες απο τα βιβλία.
Μπορεί να μη σε τράβηξε επειδή δεν σ' αρέσει το στυλ. Ή ακόμα κι επειδή δεν έχεις δει τη Συντροφιά, που θα σε βοηθούσε να καταλάβεις καλύτερα την υπόθεση. Όμως είναι όντως μια από τις καλύτερες τριλογίες (αν όχι η καλύτερη) στην ιστορία του κινηματογράφου από όλες τις απόψεις.
Τα βιβλία είναι χίλιες φορές καλύτερα πάντως, με πολύ περισσότερο ζουμί.
Ναι τα ορκ είναι λίγο ίουξ αν δεν έχεις συνηθίσει
Όσο για το μήνυμα? Είναι απλά αυτό που λέει ο Σαμ στο τέλος των Δύο Πύργων: "Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something. That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for." Να πολεμάς για ό,τι είναι καλό και για ό,τι αξίζει
- We seed the stars:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°59
Το πάω ακόμα πιο μακριά. Η καλύτερη σειρά ταινιών (μαζί με το νονό) στην ιστορία του κινηματογράφου με διαφοράCassandra Black έγραψε: Όμως είναι όντως μια από τις καλύτερες τριλογίες (αν όχι η καλύτερη) στην ιστορία του κινηματογράφου από όλες τις απόψεις.
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
Ντάξει ναι, αυτό σκεφτόμουν, απλά προσπαθούσα να μη βγάλω το fangirl από μέσα μου
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°61
Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να διαβάσω τα βιβλία,αλλά φοβόμουν τις πολλές λεπτομέρειες που απ'ότι ξέρω έχει και τα ονοματα,περιοχές κτλ.
Μάλλον έχεις δίκιο Γιάννα στ'ότι δεν με τράβηξε το στυλ. Α παπαπ τα ορκ ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω.
Αλλά γενικά επειδή είδαμε και τις κομμένες σκηνές φάνηκε ότι είναι προσεγμένη ταινία.
Απλά σκεφτόμουν σε κάποιες φάσεις στο μυαλό μου και τον Χάρι Πότερ ,και αλήθεια κέρδιζε κατα πάρα πολύ ο Χάρι.
Τα λόγια του Σαμ πραγματικά υπέροχα.
Αλλά δεν αλλάζω γνώμη για τν σκηνή με το δέντρο που βαρέθηκα τόσο πολύ.
Μάλλον έχεις δίκιο Γιάννα στ'ότι δεν με τράβηξε το στυλ. Α παπαπ τα ορκ ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω.
Αλλά γενικά επειδή είδαμε και τις κομμένες σκηνές φάνηκε ότι είναι προσεγμένη ταινία.
Απλά σκεφτόμουν σε κάποιες φάσεις στο μυαλό μου και τον Χάρι Πότερ ,και αλήθεια κέρδιζε κατα πάρα πολύ ο Χάρι.
Τα λόγια του Σαμ πραγματικά υπέροχα.
Αλλά δεν αλλάζω γνώμη για τν σκηνή με το δέντρο που βαρέθηκα τόσο πολύ.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°62
Ναι αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματαFLEUR258 έγραψε:Απλά σκεφτόμουν σε κάποιες φάσεις στο μυαλό μου και τον Χάρι Πότερ ,και αλήθεια κέρδιζε κατα πάρα πολύ ο Χάρι.
Εγώ πιστεύω δεν είναι το στυλ σου. Όπως κι εμένα δεν μ' αρέσουν τα αισθηματικά πχ Ή πολύ απλά δεν το έχεις συνηθίσει γιατί κι ο ΧΠ είναι αρκετά πιο ελαφρύς απ' τον Άρχοντα
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°63
^Nαι ισχύει,μάλλον αυτό θα είναι.
Θα δω πάντως κ 1ο και το 3ο για να σχηματίσω καλύτερη άποψη.
- <3:
For you...
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°64
Να δεις και το Χόμπιτ τότε, που είναι πρίκουελ!FLEUR258 έγραψε:^Nαι ισχύει,μάλλον αυτό θα είναι.
Το πρώτο μέρος είναι ακρετά πιο ελαφρύ από την τριλογία του Άρχοντα, χωρίς αυτό να το μειώνει σαν ταινία.
Ίσως αν έβλεπες πρώτα αυτό και περίμενες και τα άλλα δύο μέρη και έβλεπες μετά τον Άρχοντα να σου καθόταν καλύτερα στο στομάχι και να μην ήθελες να ξεράσεις την πίτσα.
Υποθετικά όλα αυτά βέβαια..
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°65
^Ίσως
Είδα λοιπόν και το 3ο.Ήρθα να σχολιάσω πριν τα ξεχάσω,γτ πάλι είδαμε τις κομμένες,σκηνές,4 ώρες ταινία πάλι α παπα.Ευτυχώς αυτή την φορά είμασταν πολλοί. Το blye rey είναι τόσο υπέροχο,όλα μοιάζουν υπέροχα!!
Ομολογώ πως η 3η ταινία ήτανε μακράν καλύτερη από την 2η.
Μου παίρναγε σχεδόν συνέχεια συναισθήματα.Θύμωσα με το κακό γκόλουμ Και ο Σάμ πόσο γλυκός,καλό και πάνω απ'όλα γενναίος? Και που κουβάλησε τον Φρόντο.Βασικά ποιος Φρόντο.Αν δεν ήτανε ο Σαμ,δεν θα είχε καταφέρει τίποτα! Δεν κατάλαβα γτ ήτανε ματωμένος ο λαιμός του Φρόντο.Τόσο βαρύ ήτανε το φορτίο όντως?
Πολύ σοκαριστηκό στο τέλος που το ήθελε για τον εαυτό του και το γκόλουμ του έκοψε το δάχτυλο. Πήγα σχεδόν να συγκηνηθώ στην σκηνή που ο Σαμ έλεγε αν θυμούνται την πατρίδα τους.Με τις φράουλες.
Η ξανθιά πολύ θαραλλέα,μπράβο της πραγματικά.Μόνο που δεν κατάλαβα,στο τέλος πέθανε τελικά ή όχι? Και τι κουλό αυτό που μετά κάπου βρέθηκε και ήτανε με τον άλλον τον γιο-πρίγκηπα?
Επίσης πόσο ηλίθιος ο βασιλιάς που πήγαινε να κάψει ζωντανό τον γιο του?
Πίπιν και Μέρι απλά αγάπη.
Στην σκηνή με την αράχνη ήτανε η ώρα που είχε έρθει το σουβλάκι μου. Και απλά κοίταζα συνέχεια αλλού.
Μου άρεσε και εκεί που ήρθαν οι πεθαμένοι.Πόσο ωραίο? Σκώτωναν ενώ εκείνη δεν σκωτονώντουσαν. Απλά ήτανε πολύ χάλια εκεί που έδειχνε τις νεκροκεφαλές.Χάλια ήτανε και όταν οι κακοί τους πέταξαν αποκεφαλισμένα κεφάλια.
Ο Λέγκολας είναι τόσο θεός.Ειδικά εκεί που ανέβηκε στον ελέφαντα και τους ξέκανε όλους.
Στην αρχή αηδίαζα έτσι άσχημο που ήτανε πιο παλιά το γκόλουμ.
Εκείνη η πόλη ήτανε απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,πόσο όμορφη. Το δέντρο στην μέση δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει.
Δεν κάταλαβα γιατί στο τέλος ο Φρόντο έπρεπε να φύγει,ας μου εξηγήσει κάποιος,γιατί από τα πορωμένα κανείς δεν είχε την υπομονή να το κάνει.
Επίσης το τέλος με συγκήνησε τόσο πολύ.Εκεί που μαζεύτηκαν στο κρεβάτι όλα τα χόμπιτ Και ο μεγάλος μάγος γέλαγε.
Και που υποκλίθηκαν στα χόμπιτ!!(εκεί ανατρίχιασα!)
Γενικά έμεινα με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.Απλά δεν είναι μια ταινία που θα ήθελα να ξανά δω σύντομα,γτ παρά είχε αηδιαστικά σημεία.
Και φυσικά με κομμένες σκηνές,παρά είναι πολλές οι ώρες.
Αλλά αξίζει για το τέλος.
Η ταινία το Χόμπιτ περί τίνος πρόκειται?
Είδα λοιπόν και το 3ο.Ήρθα να σχολιάσω πριν τα ξεχάσω,γτ πάλι είδαμε τις κομμένες,σκηνές,4 ώρες ταινία πάλι α παπα.Ευτυχώς αυτή την φορά είμασταν πολλοί. Το blye rey είναι τόσο υπέροχο,όλα μοιάζουν υπέροχα!!
Ομολογώ πως η 3η ταινία ήτανε μακράν καλύτερη από την 2η.
Μου παίρναγε σχεδόν συνέχεια συναισθήματα.Θύμωσα με το κακό γκόλουμ Και ο Σάμ πόσο γλυκός,καλό και πάνω απ'όλα γενναίος? Και που κουβάλησε τον Φρόντο.Βασικά ποιος Φρόντο.Αν δεν ήτανε ο Σαμ,δεν θα είχε καταφέρει τίποτα! Δεν κατάλαβα γτ ήτανε ματωμένος ο λαιμός του Φρόντο.Τόσο βαρύ ήτανε το φορτίο όντως?
Πολύ σοκαριστηκό στο τέλος που το ήθελε για τον εαυτό του και το γκόλουμ του έκοψε το δάχτυλο. Πήγα σχεδόν να συγκηνηθώ στην σκηνή που ο Σαμ έλεγε αν θυμούνται την πατρίδα τους.Με τις φράουλες.
Η ξανθιά πολύ θαραλλέα,μπράβο της πραγματικά.Μόνο που δεν κατάλαβα,στο τέλος πέθανε τελικά ή όχι? Και τι κουλό αυτό που μετά κάπου βρέθηκε και ήτανε με τον άλλον τον γιο-πρίγκηπα?
Επίσης πόσο ηλίθιος ο βασιλιάς που πήγαινε να κάψει ζωντανό τον γιο του?
Πίπιν και Μέρι απλά αγάπη.
Στην σκηνή με την αράχνη ήτανε η ώρα που είχε έρθει το σουβλάκι μου. Και απλά κοίταζα συνέχεια αλλού.
Μου άρεσε και εκεί που ήρθαν οι πεθαμένοι.Πόσο ωραίο? Σκώτωναν ενώ εκείνη δεν σκωτονώντουσαν. Απλά ήτανε πολύ χάλια εκεί που έδειχνε τις νεκροκεφαλές.Χάλια ήτανε και όταν οι κακοί τους πέταξαν αποκεφαλισμένα κεφάλια.
Ο Λέγκολας είναι τόσο θεός.Ειδικά εκεί που ανέβηκε στον ελέφαντα και τους ξέκανε όλους.
Στην αρχή αηδίαζα έτσι άσχημο που ήτανε πιο παλιά το γκόλουμ.
Εκείνη η πόλη ήτανε απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,πόσο όμορφη. Το δέντρο στην μέση δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει.
Δεν κάταλαβα γιατί στο τέλος ο Φρόντο έπρεπε να φύγει,ας μου εξηγήσει κάποιος,γιατί από τα πορωμένα κανείς δεν είχε την υπομονή να το κάνει.
Επίσης το τέλος με συγκήνησε τόσο πολύ.Εκεί που μαζεύτηκαν στο κρεβάτι όλα τα χόμπιτ Και ο μεγάλος μάγος γέλαγε.
Και που υποκλίθηκαν στα χόμπιτ!!(εκεί ανατρίχιασα!)
Γενικά έμεινα με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.Απλά δεν είναι μια ταινία που θα ήθελα να ξανά δω σύντομα,γτ παρά είχε αηδιαστικά σημεία.
Και φυσικά με κομμένες σκηνές,παρά είναι πολλές οι ώρες.
Αλλά αξίζει για το τέλος.
Η ταινία το Χόμπιτ περί τίνος πρόκειται?
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
Αχ χαίρομαι να απαντάω σε απορίες για τον Άρχοντα
Μετά τη μάχη τους πήγαν και τους δύο στα Houses of Healing (Οίκος της Γιατρειάς νομίζω στα ελληνικά) και τους θεράπευσε ο Άραγκορν. Έτσι φάνηκε κι ότι όντως εκείνος ήταν ο κληρονόμος του θρόνου, γιατί είχε ειπωθεί πως ο πραγματικός βασιλιάς θα είχε θεραπευτικές ικανότητες.
Τώρα αφού θεραπεύτηκαν πέρασαν κάμποσο καιρό μαζί εκεί μέσα κι ερωτεύτηκαν
Επειδή ο Φρόντο είχε μερικά πολύ σοβαρά τραύματα (ένα από την αράχνη, άλλο ένα από μαγεμένη λεπίδα στην πρώτη ταινία) και γενικά είχε περάσει από 40 κύματα, δεν έβρισκε ησυχία και ειρήνη όταν γύρισε στο Σάιρ κι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσει ήταν να φύγει από τη Μέση-γη και να πάει στην αθάνατη χώρα των Ξωτικών
Αν θυμάμαι καλά, ο καθένας που κουβαλάει το Δαχτυλίδι μπορεί να το νιώθει πιο ελαφρύ ή πιο βαρύ ανάλογα με τις διαθέσεις του ίδιου του Δαχτυλιδιού Επειδή σ' εκείνη τη φάση ήταν πολύ κοντά στον αφέντη του είχε "βαρύνει" κι έκοβε τον Φρόντο με την αλυσίδαFLEUR258 έγραψε:Δεν κατάλαβα γτ ήτανε ματωμένος ο λαιμός του Φρόντο.Τόσο βαρύ ήτανε το φορτίο όντως?
Δεν πέθανεFLEUR258 έγραψε:Η ξανθιά πολύ θαραλλέα,μπράβο της πραγματικά.Μόνο που δεν κατάλαβα,στο τέλος πέθανε τελικά ή όχι? Και τι κουλό αυτό που μετά κάπου βρέθηκε και ήτανε με τον άλλον τον γιο-πρίγκηπα?
Μετά τη μάχη τους πήγαν και τους δύο στα Houses of Healing (Οίκος της Γιατρειάς νομίζω στα ελληνικά) και τους θεράπευσε ο Άραγκορν. Έτσι φάνηκε κι ότι όντως εκείνος ήταν ο κληρονόμος του θρόνου, γιατί είχε ειπωθεί πως ο πραγματικός βασιλιάς θα είχε θεραπευτικές ικανότητες.
Τώρα αφού θεραπεύτηκαν πέρασαν κάμποσο καιρό μαζί εκεί μέσα κι ερωτεύτηκαν
Το δέντρο κι αυτό έχει να κάνει με τον Άραγκορν, είχε ξεραθεί γιατί θεωρούνταν πως η γενιά του βασιλιά (του Ισίλντουρ, αυτά τα λέει στην πρώτη ταινία) είχε εξαφανιστεί. Όμως θυμάσαι το close-up στο λουλούδι? Όταν θα άνθιζε θα σήμαινε πως αποκαταστάθηκε η γενιά και ο θρόνος θα περνούσε από τον Επίτροπο (τον Ντένεθορ) στον βασιλιά.FLEUR258 έγραψε:Εκείνη η πόλη ήτανε απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,πόσο όμορφη. Το δέντρο στην μέση δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει.
Το λέει ωραία στο βιβλίο αυτόFLEUR258 έγραψε:Δεν κάταλαβα γιατί στο τέλος ο Φρόντο έπρεπε να φύγει,ας μου εξηγήσει κάποιος,γιατί από τα πορωμένα κανείς δεν είχε την υπομονή να το κάνει.
Επειδή ο Φρόντο είχε μερικά πολύ σοβαρά τραύματα (ένα από την αράχνη, άλλο ένα από μαγεμένη λεπίδα στην πρώτη ταινία) και γενικά είχε περάσει από 40 κύματα, δεν έβρισκε ησυχία και ειρήνη όταν γύρισε στο Σάιρ κι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσει ήταν να φύγει από τη Μέση-γη και να πάει στην αθάνατη χώρα των Ξωτικών
Διαδραματίζεται κανά 50άρι χρόνια πριν τον Άρχοντα και δείχνει τις περιπέτειες του Μπίλμπο, θείου του Φρόντο, και πώς απέκτησε το ΔαχτυλίδιFLEUR258 έγραψε:Η ταινία το Χόμπιτ περί τίνος πρόκειται?
- We seed the stars:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°67
I will destroy everything you love
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°68
^Μόνο σε μένα φαίνονται εντελώς κακόγουστα;
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
περι ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
ααααααα,Γιάννα ευχαριστώ!!
Επιτέλους έχω ένα πιο ξεκάθαρο τοπιό για τον Άρχοντα.
Και στην αθάνατη χώρα των ξωτικών θα τα ξεπαιρνούσε?
Επιτέλους έχω ένα πιο ξεκάθαρο τοπιό για τον Άρχοντα.
Και στην αθάνατη χώρα των ξωτικών θα τα ξεπαιρνούσε?
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°71
Παιδια, λιθοβοληστε με αλλά και γω συμφωνω με τη Μαρια στο θεμα των Ορκ. Ισως να φταιει οτι πηγα να δω την ταινια οταν ημουν ακομα δημοτικο και μου φανηκαν πολυ αποκρουστικα. Παντως ηταν αρκετο για να χασω το ενδιαφερον μου μεχρι που βγηκε το Χομπιτ. Αυτο ειδα πρωτο και μετα ειδα τον Αρχοντα.RemousLoupin έγραψε:Να δεις και το Χόμπιτ τότε, που είναι πρίκουελ!FLEUR258 έγραψε:^Nαι ισχύει,μάλλον αυτό θα είναι.
Το πρώτο μέρος είναι ακρετά πιο ελαφρύ από την τριλογία του Άρχοντα, χωρίς αυτό να το μειώνει σαν ταινία.
Ίσως αν έβλεπες πρώτα αυτό και περίμενες και τα άλλα δύο μέρη και έβλεπες μετά τον Άρχοντα να σου καθόταν καλύτερα στο στομάχι και να μην ήθελες να ξεράσεις την πίτσα.
Υποθετικά όλα αυτά βέβαια..
Ισχύει οτι είναι ενας καλος τροπος να "συνηθισεις" την τριλογια αν δεν θες να βουτηξεις κατευθειαν στα βαθια.
Μαρια, να το δεις το Χομπιτ, πιστευω θα σου αρεσει
εχει και πιο λιγες σκηνες με Ορκ.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
^Θα το δω
Δημοτικό?
Εδώ εγώ στα 20 δεν τα αντέχω τα ορκ.
Και τώρα θυμήθηκα πως ήτανε επίσης πολύ απαίσια,μια σκηνή,με κάποιον μου βγήκε να διαπραγματευτεί από τους κακκούς και είχε απαίσια δόντια.
Δημοτικό?
Εδώ εγώ στα 20 δεν τα αντέχω τα ορκ.
Και τώρα θυμήθηκα πως ήτανε επίσης πολύ απαίσια,μια σκηνή,με κάποιον μου βγήκε να διαπραγματευτεί από τους κακκούς και είχε απαίσια δόντια.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
Υποτίθεται πως είναι ένας ευλογημένος τόπος όπου όλες οι παλιές πληγές θεραπεύονται και μπλα μπλα μπλα
Το Στόμα του Σάουρον είδες Αν και ψιλοφάουλ η απεικόνισή του (στο βιβλίο λέει απλά ότι είναι άνθρωπος, δεν τον περιγράφει έτσι), πολύ γαμάτη σκηνή
Το Στόμα του Σάουρον είδες Αν και ψιλοφάουλ η απεικόνισή του (στο βιβλίο λέει απλά ότι είναι άνθρωπος, δεν τον περιγράφει έτσι), πολύ γαμάτη σκηνή
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°74
ααα καλό αυτό
ρε ναι ήτανε fail,ήτανε σαν να είναι ο πιο άκυρος τύπος της ταινίας.
ρε ναι ήτανε fail,ήτανε σαν να είναι ο πιο άκυρος τύπος της ταινίας.
- <3:
For you...
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°75
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____