The Sorting Hat έγραψε:Immortality Dumbledore έγραψε:Κατηγοριματικα ΟΧΙ! Και οσες φιλες μου βλεπω....μου γυριζει το ματι!Roxanne Derwent έγραψε:ΚΑΤΑ.-
Τελείως κατά. Μου 'χει μείνει απ' τα παιδικά μου χρόνια που κάπνιζε ο πατέρας μου και έτρωγα όλο τον καπνό στα μούτρα και τον έχω σιχαθεί. Γενικά δε θέλω να καπνίσω ούτε για να "δοκιμάσω". Ούτε καν.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
AXXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXXA
Κατά γιατί οι μπινέδες ανέβασαν το μαλμπορο το τατσ στα 4.10.
Και γιατί θέλω να πάρω αθλητικά παπουτσια και με μαύρα πνευμόνια δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά.
Σοβαρά τώρα, το τελευταίο χρόνο (με διαλείμματα βεβαια) το είχα κοψει και καπνιζα μόνο τις περιόδους που δεν ήμουν καλά ή που καποιος μου προσέφερε έξω κλπ, κι αυτό γιατί αποφάσισα να προσέξω λίγο την διατροφή και την υγεία μου και δεν μου καθόταν καλά να φάω το κοτοπουλακι μου με τη σαλατα και μετα να παω να καπνισω Τώρα για ακόμη μια φορά το έχω κόψει και θέλω πολύ να μην ξαναξεκινήσω. Βεβαια δεν θα μου απαγορεύω ένα τσιγάρο καπου έξω κάαποια στιγμή, αλλά μεχρι εκεί. Πέρα απο εκεί είναι χάσιμο χρημάτων, ενέργειας και επηρεάζει την αντοχή και την αναπνοή μου, μου κάνει κακο (κι ας μην καπνίζω γενικά πάρα πολύ) και δεν πολυσυνάδει με τον τρόπο ζωής που θα θελα απο εδώ και πέρα να ακολουθήσω.