.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+179
Morgan le Fay
Jane Lovegood
dimitra granger
Severus John Snape
Mr. Nosy
Calista
Roland Weasley
Drussila Diggory
Lisette de Lapin
Sauron the Great
Emily Lupin
Khloi
Ariana Dumbledore
geowizard
Severous Albous
Mia Melanie Hawkins
James The Great
Mr. Ollivander
Hrw Black Snape
Katherine Black
Violleta Black
Roxanne Black
GinnyHermione
Aurora Sinistra
Catherine Tonks
Venam Artis
divinepower
Nethiel
Roxanne Derwent
Aggeliki Lupin
Neville Longbottom
Blood Countess
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Leonie Vernier
HermyGranger
Druella Black
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Dominique Weasley
Lucy Weasley
Alicia Spinnet
Lena*
Sectumsembra
Ariana Lestrange
Mirabelle Salvatore
propapstar
Immortality Dumbledore
Sirius Black
Arcturus Regulus Black
SaveWaterDrinkBlood
The Sorting Hat
Eleanna Lovegood
Albus P.W.B. Dumbledοre
Mysterious Wizard
harry dan
Ronerm
nikitas
Elohim Meth
ginnymalfoy
Ernest Flitwick
Cassiopeia Black
Safira
peppas
Rachel Rivera
Christina Granger
Isabella Black
Mertang the Wizard
Nena Cahill-Malfoy
Apollo Maverick
Helena Ravenclaw
Clary Fray
Anactaciaa_Rosetta
Andros the Invincible
DraCo BaM MaLfoY
Jace Wayland
Imperio
Amelia Blackfoot
Sylvie Lovegood
Lily Luna Potter
Morgana
White Lady
Maria Lovegood
HermioneInLove
Andromeda Black
Phyllida Spore
Isabelle Lightwood
pontia
Nymphadora Lupin
Gellert
Minerva McGonagall
Sorazal the Erised
sabinosss
ΑΦΡΟ
Mr. Filch
Varonos
γκοντρικ
Bloodystar
The Voice of Eternity
Harry Potter
Godric
elliza
Laverne de Montmorency
Madam Rosmerta
takinio
anthian9
just reaper
Merlin Longstaff
Christy
Merlin the Great
FoNikos21
Invictorus
AliceCullen
Este
Tom Marvolo Riddle
The Guardian Angel
December Princess
Fleur Delacour
Bellatrix Lestrange
volkano
FLEUR258
Bathory's_Son
Scorpion
Nathaniel
sweetie
Rose
horklum
Oceanborn
BaGGoS
NymphadoraTonks
Wanderer
@RtVaVa
`TakeR
Ms Skellington
Albus_The_Wise
Darkness
Madame Maxime
Celebrintal
s0fia
korin@
bugs_bunny
kos.mikroulis
silia felton
multi
<3EvELiNa<3
Anjelina Johnson!
xrysafeNia
KillVoldiNow
SiMoS
Cassandra Black
elena!
LeStrange
Seven
nymphadora
Hermione luna
MrPotter
dreamer
darkdemon
Ms Padfoot
Tonks15
stela!!
TSITSHS
e-voula
Witch-King
Lucifer
*Dora*
Agent Spade
TheReaper
liakos
xristianadepp
R3dil
tasos13
Pansy Parkinson
danny
Alegre
aiswp0s
Berenice
Narcissa
RemousLoupin
183 απαντήσεις

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ?

Ψηφοφορία

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

[ 18 ]
    Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 I_vote_lcap8%Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 I_vote_rcap [8%] 
    [ 212 ]
    Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 I_vote_lcap92%Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 I_vote_rcap [92%] 

Σύνολο Ψήφων: 230
    RemousLoupin
    RemousLoupin
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7909
    Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Empty Απ: Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ?

Δημοσίευση από RemousLoupin Παρ Αυγ 13, 2010 8:43 pm

Nicolo Machiavelli έγραψε:εγω εχω κανει 7 μετρημενα Razz Δεν το εκανα για μαγκια ουτε επειδη με αναγκασαν φιλοι ειμουν μονος στο σπιτι και ο αδερφος μου εχει πολλα πακετα στο δωματιο του και δοκιμασα αυτο ηταν
    δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και δεν ξαναεκανα μετα απο αυτα τα 7 γιατι φοβηθηκα οτι θα εθιστω...

Έλα τώρα, δεν σ'ανάγκασαν, το 'θελες κι εσύ, παραδέξου το... Razz Δεν νομίζω να στο εβαλαν στο στόμα με το ζόρι..

Και σχετικά με τον εθισμό, γιατί πολλά ακούγονται που σκοπό έχουν μόνο να τρομοκρατήσουν, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις... Ουσιαστικά εσύ επιλέγεις αν θες να εθιστείς ή όχι, αν θες να είσαι καπνιστής ή όχι. Η απόφαση βρίσκεται πάντα μπροστά σου... Είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά σωματικό...

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Rick-morty-mourn

Wubalubadubdub!:
    DraCo BaM MaLfoY
    DraCo BaM MaLfoY
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 6090
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Empty Απ: Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ?

Δημοσίευση από DraCo BaM MaLfoY Παρ Αυγ 13, 2010 8:49 pm

Ξεκινησα απο καπνιζα....σε 9-10 χρονια...πωπω! το΄κοψα το τσιγαρο εδω σε 1μιση χρονο...
    Νιωθω σαν μια χαρα... Happy

παιδια πρεπει να κοψετε τα τσιγαρα σας. whistling Cool
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Παρ Αυγ 13, 2010 8:54 pm

RemousLoupin έγραψε:
    Nicolo Machiavelli έγραψε:εγω εχω κανει 7 μετρημενα Razz Δεν το εκανα για μαγκια ουτε επειδη με αναγκασαν φιλοι ειμουν μονος στο σπιτι και ο αδερφος μου εχει πολλα πακετα στο δωματιο του και δοκιμασα αυτο ηταν
    δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και δεν ξαναεκανα μετα απο αυτα τα 7 γιατι φοβηθηκα οτι θα εθιστω...

Έλα τώρα, δεν σ'ανάγκασαν, το 'θελες κι εσύ, παραδέξου το... Razz Δεν νομίζω να στο εβαλαν στο στόμα με το ζόρι..

Και σχετικά με τον εθισμό, γιατί πολλά ακούγονται που σκοπό έχουν μόνο να τρομοκρατήσουν, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις... Ουσιαστικά εσύ επιλέγεις αν θες να εθιστείς ή όχι, αν θες να είσαι καπνιστής ή όχι. Η απόφαση βρίσκεται πάντα μπροστά σου... Είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά σωματικό...

αφου αυτοι δεν καπνιζουν Razz ηθελα να πω οτι δεν ειμαι απο αυτες τις περιπτωσεις...απλα μου ηρθε η περιεργεια και το δοκιμασα αυτο ηταν

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Jace-sig

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Αυγ 14, 2010 12:51 am

Sorazal the Erized έγραψε:
    Βασικα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να παρεις τα τσιγαρα των αλλων με την δικαιολογια οτι νοιαζεσαι γι αυτους.Ειναι ακριβως το ιδιο στυλ με αυτο που λενε οι γονεις το θεικο εγω εψαξα τα πραγματα του παιδιου μου για να δω μηπως εχει τιποτα κακο επειδη νοιαζομαι γι αυτο..

Εμ συγνωμη λιγος σεβασμος στην ιδιωτικοτητα δεν βλαπτει.
    Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.Μπορεις να συμβουλευσεις αλλα δεν μπορεις να προσταξεις!

Διαφωνώ , ιδιωτική ζωή ποία ; πότε ; 13 χρονών γράφει ότι είναι η κοπελιά . Το να νοιάζεσαι για τα πρόσωπα που αγαπάς δεν βλάπτει ακόμα και ας γίνεσαι ακραίος , προσπαθείς να τους σώσεις ότι και αν συμβεί . Αν κάποιος δικός σου αρχίσει "mary jane"-γιατί και αυτό κάπνισμα είναι- , δεν θα κάνεις το παν για να τον σώσεις ; Θα τον συμβουλέψεις ; Σε ρωτώ ΠΩΣ ; Αφού θα μιλάει ο εθισμός ,το παραλλήλημα ή μήπως θα πεις όλοι έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε αυτός ήταν ο δικός του ; Να πεθάνει επειδή στάθηκε αδύναμος και έπεσε στην παγίδα ;
    Και μια χαρά κάνουν οι γονείς , εγώ προσωπικά πότε μου δεν τους έκρυψα τίποτα μιας και γνωρίζω ότι είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα(όπως όλοι για τα δικά τους τα παιδιά) ,με τον τρόπο μου,οποιοσδήποτε να είναι αυτός μιας και το αποτέλεσμα μετράει, γιατί να μην νοιαστώ αν χρειαστεί ;

Αυτά τα περί ελεύθερης βούλησης τα συμμερίζομαι

Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Andros the Invincible Σαβ Αυγ 14, 2010 2:04 pm

Λέω όχι.Βασικά οι φίλοι μου είχαν δοκιμάσει και παρά τρίχα να με παρακινήσουν και μένα αλλά όχι.Χαίρομαι που δεν έχω δοκιμάσει καν ακόμα σε μία ηλικία που οι περισσότεροι ξεκινάνε για τα καλά
    Anactaciaa_Rosetta
    Anactaciaa_Rosetta
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 919
    Location : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής...
    Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2010

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Χρόνια Πολλά Harry World

Δημοσίευση από Anactaciaa_Rosetta Τετ Αυγ 25, 2010 1:53 pm

10+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ:
    Το 90% των καπνιστών απέκτησαν αυτή την κακή και νοσηρή συνήθεια πριν από την ηλικία των 19 ετών. Δηλαδή, προτού ακόμα ωριμάσουν αρκετά για να καταλάβουν το μέγεθος των κινδύνων που διατρέχουν με το κάπνισμα, αυτό εισβάλλει στη ζωή τους χωρίς να το αντιλαμβάνονται και την χειραγωγεί. Επιπλέον οι καπνιστές εισπνέουν περισσότερη νικοτίνη και πίσσα από όση αναγράφεται στα πακέτα τσιγάρων, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν Βρετανοί ερευνητές, με συνέπεια να βλάπτουν την υγεία τους περισσότερο από όσο υπολογίζουν.
    - Γιατί λοιπόν να σταματήσει κανείς να καπνίζει;;;
    - Γιατί το κάπνισμα:
    1. Προκαλεί καρκίνο στον πνεύμονα με τον ανεξέλεγκτο και αναρχικό πολλαπλασιασμό
    ανώμαλων κυττάρων.
    2. Προκαλεί καρκίνο στον λάρυγγα. Το 95% των ασθενών που προσβάλλονται από καρκίνο
    στον λάρυγγα έχουν ως κύρια αιτία το κάπνισμα.
    3. Μειώνει το δείκτη νοημοσύνης. Το κάπνισμα συμβάλλει από 1% μέχρι 4% στην μείωση
    των γνωστικών ικανοτήτων.
    4. Προκαλεί την κακοσμία του στόματος χωρίς την παρεμβολή βακτηρίων.
    5. Προκαλεί πρόωρη απώλεια δοντιών. Οι καπνιστές έχουν 6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο
    να προσβληθούν από χρόνια ουλίτιδα, η οποία και τους προκαλεί προβλήματα αυτοπεποίθησης.
    6. Είναι αιτία τύφλωσης. Οι καπνιστές έχουν 2-3 περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν
    από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας η οποία ευθύνεται για την κεντρική ευκρίνειας όραση. Μερικοί ασθενείς δεν χάνουν πλήρως την όρασή τους, αλλά ορισμένοι τυφλώνονται.
    7. Προκαλεί πρόωρη γήρανση. Υπολογίστηκε ότι οι άνθρωποι που καπνίζουν ένα πακέτο
    τσιγάρα για 40 χρόνια κάθε μέρα είναι κατά 7,4 χρόνια πιο γερασμένοι βιολογικά σε σύγκριση με έναν μη καπνιστή.
    8. Έχει ως συνέπεια απόπειρες αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας
    του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν
    σκέψεις και απόπειρες αυτοκτονίας.
    9. Κόβει 10 χρόνια από τη ζωή (κατά προσέγγιση κι εφόσον δεν έχει ήδη προκαλέσει θανατηφόρα νόσο). Σύντομα αναμένεται ότι ο αριθμός των ατόμων που πεθαίνουν παγκοσμίως λόγω καπνίσματος θα ανέλθει σε 6.000.000 κάθε χρόνο!
    10. Προσβάλλει και τους παθητικούς καπνιστές. Όλες οι προαναφερθείσες αρνητικές συνέπειες διαπιστώνονται και σε όσους βρίσκονται σε συχνή και άμεση επαφή με το τσιγάρο ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν είναι καπνιστές.
    +1. Γιατί η ζωή είναι ένα δώρο που μας παρέχεται και δεν έχουμε το δικαίωμα
    να το αφαιρούμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Το τσιγάρο είναι ένα είδος αργής κι επώδυνης αυτοκτονίαςκι ακόμα πολλές φορές παίρνει στοιχεία έμμεσης «δολοφονίας», όταν ένας καπνιστής παίρνει στο λαιμό τουόσους μη καπνιστές βρίσκονται στο κοντινό του περιβάλλον!
    πηγη: http://www.eleftheropaidia.gr/2008/02/06/stop-smoking/

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 TrickFairyRose

The fairy's life will always be beside you
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Τετ Αυγ 25, 2010 3:15 pm

Sylvie Lovegood έγραψε:Όχι...δεν θέλω και ποτέ δεν θα το κάνω!
    Και μόνο ο καπνός με πνίγει!
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους καπνιστές...μόνο αν είναι άνθρωποι που αγαπάω! Αν δω κάπιο αγαπημένο μου πρόσωπο να καπνίζει θα ακούσει κύρηγμα και θα του εξαφανίσω τα τσιγάρα! Επειδή νοιάζομαι για την υγεία του!

Έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση. Ένας γνωστός μου είχε βάλει στόχο να κόψει το κάπνισμα και το είχε ρίξει στο φαϊ αλλά μετά από δεκατέσσερις μέρες απλά δεν άντεξε άλλο. Είχα μπει στον πειρασμό να του εξαφανίσω τα φιλτράκια, τον καπνό, τα χαρτάκια, τα πάντα αλλά μετά έκατσα και σκέφτηκα πως εάν το έκανα αυτό τότε εκείνος θα αντιδρούσε χειρότερα.
    Δεν είναι σωστό το να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος του εαυτού του και αφού παίρνει μια απόφαση δεν μπορούμε να του την στερήσουμε. Σε περίπτωση που το κάναμε στο θέμα του καπνίσματος, εκείνος θα έψαχνε για λύση αλλού πράγμα όχι ιδιαίτερα καλό.

RemousLoupin έγραψε:Και σχετικά με τον εθισμό, γιατί πολλά ακούγονται που σκοπό έχουν μόνο να τρομοκρατήσουν, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις... Ουσιαστικά εσύ επιλέγεις αν θες να εθιστείς ή όχι, αν θες να είσαι καπνιστής ή όχι. Η απόφαση βρίσκεται πάντα μπροστά σου... Είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά σωματικό...

Ισχύει. Αυτό το έχουν αποδείξει και επιστήμονες με πετυχημένα πειράματα.

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 2w13
    C. Addicts for the win.
    Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 14284
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.

Δημοσίευση από Clary Fray Πεμ Αυγ 26, 2010 12:24 pm

Κατα! Δεν υπαρχει περιπτωση να καταστρεψω τον εαυτο μου με τα τσιγαρα...Γιατι τα τσιγαρα ειναι εθισμος...ενα νομιμο ναρκωτικο που σκοτωνει αργα αλλα σταθερα...και, πραγματικα...δεν εχω καμια ορεξη να σκορπισω τη ζωη μου απλα γιατι ορισμενοι το θεωρουν μαγκια! Μαγκια δεν ειναι να καπνιζεις...μαγκια ειναι να μπορεις να κρατηθεις μακρια απο αυτο στο οποιο εθιζονται καθημερινα ολο και περισσοτεροι ανθρωποι.

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Rainbow-rain-catcher-sharon-johnstone_zpsqfzivzy4  
    Stop looking out your window
    and get out of your front door!

hidden secrets:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Αυγ 26, 2010 12:25 pm

Έτσι και θέλω να συμπληρώσω κάτι στο μήνυμά σου επειδή μου άρεσε πολύ.
    Αργός και βασανιστικός θάνατος!
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Πεμ Αυγ 26, 2010 12:27 pm

μηπως υπερβαλεις λιγαααακι? red face
    ενταξει ειπαμε, δν ειναι και το καλυτερο για την υγεια αλλα δν ειναι αργος και βασανιστικος θανατος-.-

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Ypo
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Αυγ 26, 2010 12:28 pm

Έχει πεθάνει ο παπούς μου από κάπνισμα.
    Ξέρω πολυ καλά. Γι'αυτό είμαι σίγουρος.
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Παρ Αυγ 27, 2010 1:47 pm

Μάλλον εννοείς από κάτι που του προκάλεσε το κάπνισμα... unsure

Mantalyne έγραψε:
    Sorazal the Erized έγραψε:
    Βασικα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να παρεις τα τσιγαρα των αλλων με την δικαιολογια οτι νοιαζεσαι γι αυτους.Ειναι ακριβως το ιδιο στυλ με αυτο που λενε οι γονεις το θεικο εγω εψαξα τα πραγματα του παιδιου μου για να δω μηπως εχει τιποτα κακο επειδη νοιαζομαι γι αυτο..

Εμ συγνωμη λιγος σεβασμος στην ιδιωτικοτητα δεν βλαπτει.
    Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.Μπορεις να συμβουλευσεις αλλα δεν μπορεις να προσταξεις!

Διαφωνώ , ιδιωτική ζωή ποία ; πότε ; 13 χρονών γράφει ότι είναι η κοπελιά . Το να νοιάζεσαι για τα πρόσωπα που αγαπάς δεν βλάπτει ακόμα και ας γίνεσαι ακραίος , προσπαθείς να τους σώσεις ότι και αν συμβεί . Αν κάποιος δικός σου αρχίσει "mary jane"-γιατί και αυτό κάπνισμα είναι- , δεν θα κάνεις το παν για να τον σώσεις ; Θα τον συμβουλέψεις ; Σε ρωτώ ΠΩΣ ; Αφού θα μιλάει ο εθισμός ,το παραλλήλημα ή μήπως θα πεις όλοι έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε αυτός ήταν ο δικός του ; Να πεθάνει επειδή στάθηκε αδύναμος και έπεσε στην παγίδα ;
    Και μια χαρά κάνουν οι γονείς , εγώ προσωπικά πότε μου δεν τους έκρυψα τίποτα μιας και γνωρίζω ότι είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα(όπως όλοι για τα δικά τους τα παιδιά) ,με τον τρόπο μου,οποιοσδήποτε να είναι αυτός μιας και το αποτέλεσμα μετράει, γιατί να μην νοιαστώ αν χρειαστεί ;

Αυτά τα περί ελεύθερης βούλησης τα συμμερίζομαι

Το να κρύβεις τα τσιγάρα είναι κάτι παιδιάστικο που προσωπικά το έκανα όταν ήμουν στο δημοτικό,δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.Οι εξαρτημένοι καπνιστες (όλοι σχεδόν) δεν έχουν πρόβλημα να βγουν και 12 η ωρα τα μεσάνυχτα έξω για τσιγάρα άρα το να τα παίρνουμε δε σημαίνει πως θα τους σώσουμε...Σημασία έχει να τους δώσουμε λόγους για να κόψουν το κάπνισμα,να θελήσουν να κόψουν το κάπνισμα.Επισης Mantalyne αν κάποος επιλέγει να μην παίρνει τα πακέτα δε σημαίνει πως δε νοιάζεται απλά προτιμά άλλο τρόπο προσέγγισης του προβλήματος.

Τώρα για το άλλο θέμα ένα παιδί δεδομένης της ανωριμότητάς του δεν είναι απόλυτα "υπέυθυνο για τις πράξεις του" όπως λέει ο Λάζαρος άρα είναι λογικό οι γονείς να ενδιαφέρονται πολλές φορούς με τρόπους που δεν τους κατανοούμε.Γενικά πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με το παιδί και τα δείγματα που έχει δώσει.Αν δεν έχει πει ποτέ σοβαρά ψέματα και έχει δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης δεν εχουν λόγο οι γονείς να παραβιάσουν την ιδιωτική του ζωή.Όλο αυτόι είναι άλλο τόπικ οπότε το κόβω.

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Helena Ravenclaw
    Helena Ravenclaw
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 10829
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.

Δημοσίευση από Helena Ravenclaw Παρ Αυγ 27, 2010 2:04 pm

Oχι!!

Δεν μπορω το τσιγαρο ουτε να το βλεπω!
    Apollo Maverick
    Apollo Maverick
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1140
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Apollo Maverick Παρ Αυγ 27, 2010 2:19 pm

Οχι!!

Καπνιζει ολη μου η οικογενεια εκτος απο μενα!! Δεν προκειται να καπνισω ποτε μου!

!!!Sex,Spam & Rock'n'Roll!!!

Once A Sorcerer Always A Sorcerer!!!!
    The Man Who Fights Too Long Against Dragons, Becomes A Dragon Himself...

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Dungeonsanddragons1rule

Proud To Be A Member Of The Maverick Family
    Proud Gryffindor
    Σπόιλερ:

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Prostheto
    Nena Cahill-Malfoy
    Nena Cahill-Malfoy
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 2325
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: IT ALL ENDS

Δημοσίευση από Nena Cahill-Malfoy Κυρ Αυγ 29, 2010 3:14 pm

ειμαστε σε μια εποχη οπου τα συγχρονα παιδια και ενηλικοι ειναι ενημερωμενοι για το καπνισμα. αρα πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλη βλακεια καποιος τα αρχισει να καπνιζει, μιας και δεν εχει κανενα καλο αποτελεσμα.δεν θελω να βαλω τσιγαρο στο στομα μου.....

IT ALL ENDS 12/7
    Σπόιλερ:

Ravenclaw Fiction Team
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Αυγ 29, 2010 6:02 pm

Rose Weasley έγραψε:μηπως υπερβαλεις λιγαααακι? red face
    ενταξει ειπαμε, δν ειναι και το καλυτερο για την υγεια αλλα δν ειναι αργος και βασανιστικος θανατος-.-
    Βασικά για όσους έχουν πρόβλημα με τους πνεύμονες και διάφορα μέρη που συνδέονται με το αναπνευστικό σύστημα, τότε θάνατος μπορεί να μην είναι αλλά δημιουργούνται πολλά προβλήματα που πολλές φορές καθιστούν αδύνατη την εισπνοή αέρα. Wink

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 2w13
    C. Addicts for the win.
    Mertang the Wizard
    Mertang the Wizard
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 36
    Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Τελευταία μέρα του Καλοκαιριού

Δημοσίευση από Mertang the Wizard Τρι Αυγ 31, 2010 1:55 pm

Είμαι στους κατά του καπνίσματος!

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Harrypotter2anim1
    It all ends Here!!

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Prostheto
    Isabella Black
    Isabella Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 2368
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Captain,Captain Jack Sparrow

Δημοσίευση από Isabella Black Τρι Αυγ 31, 2010 3:48 pm

Λέω όχι γιατί απλούστα λέω όχι και στον καρκίνο του πνεύμονα, το ανεύρυσμα, τα καρδιακά προβλήματα, την μπόχα,τα κίτρινα δόντια,τα κίτρινα δάχτυλα και το άδειασμα της τσέπης μου!!

Φανατική αντικαπνίστρια buttrock

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 6a0105349b1e5c970b01287

Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing?
    Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
    Proud member of Black's family.
    Proud to be a Gryffindor.
    Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!

Padfoot's memories of old good days:
    just reaper
    just reaper
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 2662
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: tiefe wasser sind nicht stil

Δημοσίευση από just reaper Τρι Αυγ 31, 2010 4:48 pm

Δεν ξέρω άν το έχει βάλει άλλος. αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ

Δεν με ενοχλεί το άσθμα μου εκτός αν είμαι κοντά σε σκύλους ή καπνό. Αυτό που θα με ενοχλούσε περισσότερο είναι ένας σκύλος που καπνίζει.
    Στιβ Άλεν

Δεν είμαι μανιακός καπνιστής πια. Πλέον τελειώνω μόνο δύο αναπτήρες την ημέρα.
    Μπιλ Χικς

Ο μόνος τρόπος να κόψεις μια κακιά συνήθεια είναι να την αντικαταστήσεις με μια καλύτερη.
    Τζακ Νίκολσον (Εξηγεί γιατί από το τσιγάρο πήγε στο πούρο)

Το μοναδικό ασφαλές τσιγάρο είναι το τελευταίο σου.
    Ντουέιν Άλαν Χαν

Χιλιάδες Αμερικάνοι κόβουν το κάπνισμα καθημερινά. Πεθαίνουν από αυτό.
    Ανώνυμος

Το τσιγάρο είναι η πιο τέλεια μορφή μιας απόλυτης απόλαυσης. Είναι εξαιρετικό και αφήνει κάποιον δυσαρεστημένο. Τί παραπάνω θέλει κανείς;
    Όσκαρ Ουάιλντ (από το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι)

Θα σας πείραζε να μην καπνίσω;
    Γκράουτσο Μαρξ

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις το κάπνισμα, είναι να έχεις μαζί σου βρεγμένα σπίρτα.
    Ανώνυμος

Το να πιστεύουμε ότι κάτι κάνουμε, την στιγμή που δεν κάνουμε τίποτα, είναι η πρώτη παραίσθηση του καπνίσματος.
    Ραλφ Γουόλντο Έμερσον

Είναι εύκολο να κόψεις το τσιγάρο. Το έχω κάνει εκατοντάδες φορές.
    Μαρκ Τουέιν

Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Έξυπνες ατάκες για το τσιγάρο http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/08/blog-post_1730.html#ixzz0yBv0NriC
    Under Creative Commons License: Attribution

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Rosenrot-1

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Durmstrang_banner800-1
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Τρι Αυγ 31, 2010 5:08 pm

Σπόιλερ:

rofl rofl rofl rofl

πολυ πετυχημενα ολα οσα εβαλες!

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:
    Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Hhh11

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 CHAMPION
    Isabella Black
    Isabella Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από Isabella Black Τρι Αυγ 31, 2010 5:10 pm

Όντως!!
    Ξεχωρίζω Μαρκ Τουέιν και Ανώνυμο!

Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?

Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Τρι Αυγ 31, 2010 5:29 pm

Dan_Liza έγραψε:
    Rose Weasley έγραψε:μηπως υπερβαλεις λιγαααακι? red face
    Βασικά για όσους έχουν πρόβλημα με τους πνεύμονες και διάφορα μέρη που συνδέονται με το αναπνευστικό σύστημα, τότε θάνατος μπορεί να μην είναι αλλά δημιουργούνται πολλά προβλήματα που πολλές φορές καθιστούν αδύνατη την εισπνοή αέρα. Wink

συγνωμη δν ηξερα τοσα πολλα red face

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Ypo
    Isabella Black
    Isabella Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από Isabella Black Τρι Αυγ 31, 2010 5:32 pm

Και όσα λέω στο πρώτο ποστ μου είναι όλα αλήθεια!
    Μου τα έχει πει ο πνευμονολόγος της οικογένειας μου Razz

Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Τρι Αυγ 31, 2010 7:02 pm

Isabella Black έγραψε:Λέω όχι γιατί απλούστα λέω όχι και στον καρκίνο του πνεύμονα, το ανεύρυσμα, τα καρδιακά προβλήματα, την μπόχα,τα κίτρινα δόντια,τα κίτρινα δάχτυλα και το άδειασμα της τσέπης μου!!

Φανατική αντικαπνίστρια buttrock

το ανευρυσμα το εχεις απο την γεννηση σου

Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ? - Σελίδα 14 Jace-sig

Isabella Black
    Isabella Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από Isabella Black Τρι Αυγ 31, 2010 7:03 pm

και με το κάπνισμα σε στέλνει στον άγιο πέτρο μια ώρα αρχύτερα Wink

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 4:55 am