+179
Morgan le Fay
Jane Lovegood
dimitra granger
Severus John Snape
Mr. Nosy
Calista
Roland Weasley
Drussila Diggory
Lisette de Lapin
Sauron the Great
Emily Lupin
Khloi
Ariana Dumbledore
geowizard
Severous Albous
Mia Melanie Hawkins
James The Great
Mr. Ollivander
Hrw Black Snape
Katherine Black
Violleta Black
Roxanne Black
GinnyHermione
Aurora Sinistra
Catherine Tonks
Venam Artis
divinepower
Nethiel
Roxanne Derwent
Aggeliki Lupin
Neville Longbottom
Blood Countess
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Leonie Vernier
HermyGranger
Druella Black
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Dominique Weasley
Lucy Weasley
Alicia Spinnet
Lena*
Sectumsembra
Ariana Lestrange
Mirabelle Salvatore
propapstar
Immortality Dumbledore
Sirius Black
Arcturus Regulus Black
SaveWaterDrinkBlood
The Sorting Hat
Eleanna Lovegood
Albus P.W.B. Dumbledοre
Mysterious Wizard
harry dan
Ronerm
nikitas
Elohim Meth
ginnymalfoy
Ernest Flitwick
Cassiopeia Black
Safira
peppas
Rachel Rivera
Christina Granger
Isabella Black
Mertang the Wizard
Nena Cahill-Malfoy
Apollo Maverick
Helena Ravenclaw
Clary Fray
Anactaciaa_Rosetta
Andros the Invincible
DraCo BaM MaLfoY
Jace Wayland
Imperio
Amelia Blackfoot
Sylvie Lovegood
Lily Luna Potter
Morgana
White Lady
Maria Lovegood
HermioneInLove
Andromeda Black
Phyllida Spore
Isabelle Lightwood
pontia
Nymphadora Lupin
Gellert
Minerva McGonagall
Sorazal the Erised
sabinosss
ΑΦΡΟ
Mr. Filch
Varonos
γκοντρικ
Bloodystar
The Voice of Eternity
Harry Potter
Godric
elliza
Laverne de Montmorency
Madam Rosmerta
takinio
anthian9
just reaper
Merlin Longstaff
Christy
Merlin the Great
FoNikos21
Invictorus
AliceCullen
Este
Tom Marvolo Riddle
The Guardian Angel
December Princess
Fleur Delacour
Bellatrix Lestrange
volkano
FLEUR258
Bathory's_Son
Scorpion
Nathaniel
sweetie
Rose
horklum
Oceanborn
BaGGoS
NymphadoraTonks
Wanderer
@RtVaVa
`TakeR
Ms Skellington
Albus_The_Wise
Darkness
Madame Maxime
Celebrintal
s0fia
korin@
bugs_bunny
kos.mikroulis
silia felton
multi
<3EvELiNa<3
Anjelina Johnson!
xrysafeNia
KillVoldiNow
SiMoS
Cassandra Black
elena!
LeStrange
Seven
nymphadora
Hermione luna
MrPotter
dreamer
darkdemon
Ms Padfoot
Tonks15
stela!!
TSITSHS
e-voula
Witch-King
Lucifer
*Dora*
Agent Spade
TheReaper
liakos
xristianadepp
R3dil
tasos13
Pansy Parkinson
danny
Alegre
aiswp0s
Berenice
Narcissa
RemousLoupin
183 απαντήσεις
Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ?
Ψηφοφορία
ΚΑΠΝΙΣΜΑ
- [ 18 ]
- [8%]
- [ 212 ]
- [92%]
Σύνολο Ψήφων: 230
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°351
Απ: Κάπνισμα : Λέω ''ΝΑΙ'' ή ''ΟΧΙ'' ?
ε ναι αλλα παντως το διευκρηνησα δεν το παθαινεις απο το καπνισμα επιταχυνεται η ωρα που θα γινει αμα το εχεις φυσικα...
Christina Granger- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1446
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°352
Και εγω λεω ΟΧΙ στο καπνισμα!!!
Και οι δυο γονεις μου καπνιζουν αλλα η μητερα μου προσπαθει να το κοψει (ευτυχως...)
Μια απο της φιλες μου αρχιζε να καπνιζει απο περυσι ετσι για μαγκια και το μετανιωσε!! Μας λεει οτι δεν μπορει να το κοψει, πως ειναι το χειροτερο πραγμα και εμεις να μην κανουμε ποτε αυτην την βλακεια...
Και οι δυο γονεις μου καπνιζουν αλλα η μητερα μου προσπαθει να το κοψει (ευτυχως...)
Μια απο της φιλες μου αρχιζε να καπνιζει απο περυσι ετσι για μαγκια και το μετανιωσε!! Μας λεει οτι δεν μπορει να το κοψει, πως ειναι το χειροτερο πραγμα και εμεις να μην κανουμε ποτε αυτην την βλακεια...
Isabella Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2368
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Captain,Captain Jack Sparrow
- Δημοσίευση Ν°353
Καπνίστε άφοβα!Το κάπνισμα αδυνατίζει και αναπαύει!
Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing?
Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
Proud to be a Gryffindor.
Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!
- Padfoot's memories of old good days:
- Snape: 10 points from Gryffindor.
Sirius: Yeah, right...
Snape: I'm serious, Black.
Sirius: Υou wish you were!
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°354
Το είχα ακούσει αυτό στο ραδιόφωνο.just reaper έγραψε:
Είναι εύκολο να κόψεις το τσιγάρο. Το έχω κάνει εκατοντάδες φορές.
Μαρκ Τουέιν
Κάτι τέτοια μου 'λεγε κι ο δικός μου στην Πράγα. Βέβαια εκείνος δεν έλεγε πως είναι το χειρότερο πράγμα, απλά υποστήριζε πως ακόμη όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του να μάθει πως να στρίβει, χωρίς να καπνίζει.Chricia έγραψε:Μας λεει οτι δεν μπορει να το κοψει, πως ειναι το χειροτερο πραγμα και εμεις να μην κανουμε ποτε αυτην την βλακεια...
Κατά κάποιο τρόπο ισχύει. Σου κόβει την όρεξη οπότε τρως λιγότερο.Isabella Black έγραψε:Καπνίστε άφοβα!Το κάπνισμα αδυνατίζει και αναπαύει!
C. Addicts for the win.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°355
Εγώ λεώ όχι,διότι με ζαλίζει και με εκνευρίζει ο καπνός και έχω τάση άσθματος και θυροειδή.Δεν πρόκειται ποτέ να βάλω αυτή τη μ.... στο στόμα μου
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°356
οχι γιατι με ενοχλει ο καπνος
_
- Valar Morghulis:
peppas- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°357
Εγώ από την άλλη όντας καπνιστής δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι κατά..αλλά σίγουρα δεν είμαι και υπέρ!Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις συνειδητοποιημένα++όχι να το ξεκινάς ή να καπνίζεις για λάθος λόγους!(μαγκιά,παρέες κλπ.)
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today!!!
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°358
Η αληθεια ειναι οτι εγω καπνιζω.Και καπνιζω αρκετα χρονια,τουλαχιστον 8.Το θεμα ειναι οτι στο σπιτι ειναι ολοι φανατικοι αντικαπνιστες,οι φιλοι μου το ιδιο και οι χωροι οι οποιοι κινουμαι ειναι απαγορευτικοι για καπνισμα.Το ξεκινησα επειδη ηθελα,πηγα στο περιπτερο,πηρα το πακετο και αυτο ηταν.Ουτε κανεναν μιμηθηκα,ουτε και καμια μαγκια ηθελα να πουλησω.Σεβαστηκα τους γονεις μου και τον αδελφο μου,εφ'οσον δεν καπνιζα πουθενα στο σπιτι παρα μονο στο δωματιο μου με ανοιχτη την μπαλκονοπορτα,σεβαστηκα τα σπιτια των φιλων μου και δεν αναψα ποτε στα σπιτια τους παρα μονο οταν μου εδωσαν την αδεια,σεβαστηκα τα μικρα παιδια και τους μαθητες που δεν ηθελα να εισπεουν το δικο μου ''χομπυ'',σεβαστηκα τους παντες.Εγω εδωσα την ελευθερια σε αυτους που δεν ηθελαν να καπνισουν,να μην καταντησουν παθητικοι καπνιστες εξαιτιας μου.Περιμενω ομως και τον αντιστοιχο σεβασμο απο την δικη τους μερια.Δεν μου αρεσουν ουτε οι ''χαρακτηρισμοι'',ουτε τα υποτιμητικα σχολια,ουτε η ειρωνια με την οποια φροντιζουν να στολιζουν τα λεγομενα τους.Το οτι καπνιζω δεν σημαινει οτι αυτοματως δινω το δικαιωμα στον καθενα να λεει ο,τι του καπνισει ή να με θεωρει ευκολο στοχο για καθε ειδους επιθεση.Γιατι ξερω κι'εγω ν'απανταω,ισως και καλυτερα.
Οποιος θελει να καπνισει,ας καπνισει.Ειναι δικαιωμα.Οπως ειναι και υποχρεωση του να σεβαστει αυτον που δεν θελει να καπνισει.Και αυτην την υποχρεωση οφειλει να την υπερασπιστει.
Οποιος θελει να καπνισει,ας καπνισει.Ειναι δικαιωμα.Οπως ειναι και υποχρεωση του να σεβαστει αυτον που δεν θελει να καπνισει.Και αυτην την υποχρεωση οφειλει να την υπερασπιστει.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°359
Θα ήθελα να σταθώ λίγο στην 'κοινωνική' διάσταση του θέματος, στο πως ο κόσμος αντιμετωπίζει το κάπνισμα και τους καπνιστές, και στην τροπή που έχει πάρει αυτή. Πιστεύω πως δεν θα ήταν υπερβολικό αν έλεγα πως το όλο θέμα θυμίζει κάτι από το ταμπού θέμα της ομοφυλοφιλίας. Παρατραβηγμένο ίσως, υπερβολικό όμως δεν νομίζω. Κι ίσως όχι σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης από μέρους ενηλίκου προς ενήλικο ή ανηλίκου προς ανήλικο -αν και ένας εμφανής ρατσισμός υπάρχει, όχι όμως στο βαθμό εμμονής όπως στην επόμενη περίπτωση- αλλά κυρίως σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης από μέρους ενηλίκου προς ανήλικο. Κοινώς, θέλω να αναφερθώ στην αντίδραση των γονιών απέναντι στο γεγονός πως το παιδί τους είναι καπνιστής.
Έχω ακούσει περιπτώσεις όπου η αντίδραση είχε να κάνει με έναν απλό καυγά μέσα στο σπίτι, έχω ακούσει όμως και περιπτώσεις όπου η αντίδραση ήτανε -για τα δικά μου μέτρα- εντελώς παράλογη, σε βαθμό που έφτανε την 'έμμεση αποκλήρωση' του παιδιού. Και το ερώτημα που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο μία απλή συνήθεια -γιατί πέρα από το οτιδήποτε αυτό είναι- ένα καθημερινό θέμα όπως το κάπνισμα παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις...
Θα με ευχαριστούσε να έβλεπα απαντήσεις στο ερώτημά μου και να άκουγα τις απόψεις όσων ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν.
Έχω ακούσει περιπτώσεις όπου η αντίδραση είχε να κάνει με έναν απλό καυγά μέσα στο σπίτι, έχω ακούσει όμως και περιπτώσεις όπου η αντίδραση ήτανε -για τα δικά μου μέτρα- εντελώς παράλογη, σε βαθμό που έφτανε την 'έμμεση αποκλήρωση' του παιδιού. Και το ερώτημα που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο μία απλή συνήθεια -γιατί πέρα από το οτιδήποτε αυτό είναι- ένα καθημερινό θέμα όπως το κάπνισμα παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις...
Θα με ευχαριστούσε να έβλεπα απαντήσεις στο ερώτημά μου και να άκουγα τις απόψεις όσων ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°360
Νομίζω πως αυτοί που κάνουν καυγάδες με τα παιδιά τους γι' αυτό το θέμα είναι φανατικά εναντίον του καπνίσματος, κι έτσι θέλουν και τα παιδιά τους να κάνουν το ίδιο και ενοχλούνται αν τα πιάσουν με τσιγάρο. Ακόμα, έχει διαδοθεί ένα στερεότυπο, ότι οι ανήλικοι ειδικά καπνιστές το παίζουν μάγκες κλπ από το οποίο είναι δύσκολο να ξεφύγεις, παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, και το οποίο δημιουργεί πολλά θέματα "ρατσισμού" προς τους καπνιστές.
Προσωπικά δεν έχω θέμα μαζί τους. Αφού και όταν βγήκε ο νέος νόμος περί καπνίσματος το μέρος τους πήρα. Αρκεί να μην έρχεται πάνω μου ο καπνός
Προσωπικά δεν έχω θέμα μαζί τους. Αφού και όταν βγήκε ο νέος νόμος περί καπνίσματος το μέρος τους πήρα. Αρκεί να μην έρχεται πάνω μου ο καπνός
- We seed the stars:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°361
Καταρχας εξαιρετικη η επισημανση σου Remous πανω στο βασικο θεμα περι καπνισματος.
Εν δευτεροις θα πρεπει να τονισω οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις μιας και οι δικοι μου φιλοι δεν καπνιζουν και οσους καπνιστες εχω γνωρισει ειναι ενηλικοι εδω και μερικα χρονια.Οποτε θα μιλησω μονο γι αυτα που εζησα εγω.Θα μπορουσα να δικαιολογησω την τοσο εντονη αντιδραση των γονεων απεναντι στα παιδια τους μονο ως τρομο απεναντι στην επερχομενη ενηλικιωση τους.Γιατι οι γονεις οντως τρομοκρατουνται οταν αρχιζουν να συνειδητοποιουν πως τα παιδια τους μεγαλωσαν.Στο γονεικα μαθηματικα αυτη η εξισωση συνεπαγεται οχι μονο το καπνισμα αλλα και τις σεξουαλικες σχεσεις,τα ξενυχτια,την καταναλωση αλκοολ,τον ερχομο στο σπιτι τα ξημερωματα.Λιγο πολυ συνδεουν το καπνισμα με καθε ειδους ασωτεια η οποια ομως δεν ειναι τιποτα παραπανω απο την φυσιολογικη εξελιξη του ανθρωπου.Πανικος και μονο στην ιδεα οτι τα ''αγορακια τους και τα κοριτσακια τους'' αποφασιζουν να μεγαλωσουν χωρις καν να τους ρωτησουν!
Σε περιπτωση μεγαλης διαφορας ηληκιας μεταξυ παιδιου και γονιου,ο δευτερος κουβαλαει το φορτιο μιας εποχης που θεωρουσε το καπνισμα σκετη αλητεια,χαρακτηριστικο ανδρων και γυναικων που δεν φημιζονταν για την...ηθικη τους.Και εδω τα πραγματα μου φαινονται λιγακι χειροτερα,γιατι προκαταληψεις χρόνια αποθηκευμενες,καταντουν καρκινωμα που η αφαιρεση του δεν ειναι ποτε ευκολη και ανωδυνη.Τοτε μιλαμε οντως για ταμπου.
Εν δευτεροις θα πρεπει να τονισω οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις μιας και οι δικοι μου φιλοι δεν καπνιζουν και οσους καπνιστες εχω γνωρισει ειναι ενηλικοι εδω και μερικα χρονια.Οποτε θα μιλησω μονο γι αυτα που εζησα εγω.Θα μπορουσα να δικαιολογησω την τοσο εντονη αντιδραση των γονεων απεναντι στα παιδια τους μονο ως τρομο απεναντι στην επερχομενη ενηλικιωση τους.Γιατι οι γονεις οντως τρομοκρατουνται οταν αρχιζουν να συνειδητοποιουν πως τα παιδια τους μεγαλωσαν.Στο γονεικα μαθηματικα αυτη η εξισωση συνεπαγεται οχι μονο το καπνισμα αλλα και τις σεξουαλικες σχεσεις,τα ξενυχτια,την καταναλωση αλκοολ,τον ερχομο στο σπιτι τα ξημερωματα.Λιγο πολυ συνδεουν το καπνισμα με καθε ειδους ασωτεια η οποια ομως δεν ειναι τιποτα παραπανω απο την φυσιολογικη εξελιξη του ανθρωπου.Πανικος και μονο στην ιδεα οτι τα ''αγορακια τους και τα κοριτσακια τους'' αποφασιζουν να μεγαλωσουν χωρις καν να τους ρωτησουν!
Σε περιπτωση μεγαλης διαφορας ηληκιας μεταξυ παιδιου και γονιου,ο δευτερος κουβαλαει το φορτιο μιας εποχης που θεωρουσε το καπνισμα σκετη αλητεια,χαρακτηριστικο ανδρων και γυναικων που δεν φημιζονταν για την...ηθικη τους.Και εδω τα πραγματα μου φαινονται λιγακι χειροτερα,γιατι προκαταληψεις χρόνια αποθηκευμενες,καταντουν καρκινωμα που η αφαιρεση του δεν ειναι ποτε ευκολη και ανωδυνη.Τοτε μιλαμε οντως για ταμπου.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°362
Χμ...Πιστευω οτι τετοιες φασαριες που γινονται απο γονεις σε παιδια γινονται για δυο λογους.
Ειτε επειδη οι γονεις δεν θελουν με τιποτα το παιδι τους να καπνιζει,λογω του οτι ειναι πολυ βλαβερο για την υγεια.Ισως επειδη οι γονεις εχουν τρομοκρατηθει απο αυτα που ακουνε για τις επιπτωσεις τους τσιγαρου ή επειδη οι ιδιοι καπνιζουν,καταλαβαινουν τον εθισμο,και δεν θελουν κατι τετοιο για τα παιδια τους.
Ειτε επειδη πιστευουν πως μεσα απο το καπνισμα τα παιδια τους θα "αλητευσουν"(αν καταλαβαινετε τι εννοω. )
Ουτε εγω εχω θεμα με τους καπνιστες.Αρκει και σ'εμενα να μην ερχεται ο καπνος πανω μου.
Εχω 2-3 φιλες που καπνιζουν.
Το μονο που τους λεω ειναι να προσπαθησουν να το περιορισουν χωρις να γινομαι καταπιεστικη.Και φυσικα αυτο τους λεω οχι για εμενα,αλλα για την υγεια τους και επειδη δεν θελω να παθουν τιποτα.
Ειτε επειδη οι γονεις δεν θελουν με τιποτα το παιδι τους να καπνιζει,λογω του οτι ειναι πολυ βλαβερο για την υγεια.Ισως επειδη οι γονεις εχουν τρομοκρατηθει απο αυτα που ακουνε για τις επιπτωσεις τους τσιγαρου ή επειδη οι ιδιοι καπνιζουν,καταλαβαινουν τον εθισμο,και δεν θελουν κατι τετοιο για τα παιδια τους.
Ειτε επειδη πιστευουν πως μεσα απο το καπνισμα τα παιδια τους θα "αλητευσουν"(αν καταλαβαινετε τι εννοω. )
Ουτε εγω εχω θεμα με τους καπνιστες.Αρκει και σ'εμενα να μην ερχεται ο καπνος πανω μου.
Εχω 2-3 φιλες που καπνιζουν.
Το μονο που τους λεω ειναι να προσπαθησουν να το περιορισουν χωρις να γινομαι καταπιεστικη.Και φυσικα αυτο τους λεω οχι για εμενα,αλλα για την υγεια τους και επειδη δεν θελω να παθουν τιποτα.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Safira- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°363
λοιπον εγω σεβομαι τους καπνιστες... οχι ομως τους γονεις μου
ο μπαμπας μου καπνιζει χρονια και εχει αρχισει να εχει ασθμα
το ειχε κοψει με τις τσιχλες νικοτινης [κανουν καλη δουλεια]
το εχει ξαναρχισει και τωρα καπνιζει και μασαει της τσιχλες μαζι
τωρα που εχουμε οικονομικη κριση κανουμε διπλα εξοδα
ο μπαμπας μου καπνιζει χρονια και εχει αρχισει να εχει ασθμα
το ειχε κοψει με τις τσιχλες νικοτινης [κανουν καλη δουλεια]
το εχει ξαναρχισει και τωρα καπνιζει και μασαει της τσιχλες μαζι
τωρα που εχουμε οικονομικη κριση κανουμε διπλα εξοδα
- ♥❤♥:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°364
Θα πω ενα μεγολο ΟΧΙ σαν του Μεταξα!!
Λοιπον πιστευω οτι ειναι οτι χειροτερο για την υγεια του ανθρωπου αλλα και το πιο βλακωδες πραγμα που μπορει να κανει στη ζωη του! Οχι και να πληρωνουμε για να χαλασουμε την υγεια μας!! Αυτο ειναι ανηκουστο!! Καλα δεν με νοιαζουν τοσο τα χρηματα οσο τα χρονια που χανονται αδικα απο τη ζωη του ανθρωπου εξαιτιας του τσιγαρου. Γιατι να μειωσεις τα χρονια της ζωης σου αδικα? Ποτε μου δεν θα το καταλαβω αυτο! Πρεπει οσοι καπνιζουν, για το δικο τους καλο, να κανουν μια προσπαθεια εστω, να το κοψουν. Οχι για μενα ή για σενα, αλλα για τους ιδιους!
Τα ειπα και ξελαφρωσα!!
Λοιπον πιστευω οτι ειναι οτι χειροτερο για την υγεια του ανθρωπου αλλα και το πιο βλακωδες πραγμα που μπορει να κανει στη ζωη του! Οχι και να πληρωνουμε για να χαλασουμε την υγεια μας!! Αυτο ειναι ανηκουστο!! Καλα δεν με νοιαζουν τοσο τα χρηματα οσο τα χρονια που χανονται αδικα απο τη ζωη του ανθρωπου εξαιτιας του τσιγαρου. Γιατι να μειωσεις τα χρονια της ζωης σου αδικα? Ποτε μου δεν θα το καταλαβω αυτο! Πρεπει οσοι καπνιζουν, για το δικο τους καλο, να κανουν μια προσπαθεια εστω, να το κοψουν. Οχι για μενα ή για σενα, αλλα για τους ιδιους!
Τα ειπα και ξελαφρωσα!!
Ernest Flitwick- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1995
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°365
Κατά. Υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί λόγοι, που αν ξεκινήσω τώρα, θα τελειώσω το βράδυ. Ας πούμε απλά ότι θεωρώ το κάπνισμα καταστροφή της υγείας.
This world is rotten
- Σπόιλερ:
Θα πάρω τον Huffly...
ginnymalfoy- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°366
Κατα!!!!!!!δεν καταφερνεις τιποτα την υγεια σου καταστρεφεις....
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°367
Δεν είμαι υπέρ, πιο πολύ κατά. Δεν βρήσκω την ουσία του καπνίσματος. Αλλά δεν με ενοχλεί αν καπνίζουν οι άλλοι, εφόσον δεν έρχεται όλος ο καπνός στα μούτρα μου...
- Puri:
nikitas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2010
Magical Identity
Today's thought: ο μονος που μπορει να σου κανει κακο ειναι ο εαυτος σου...ποτε μην τα παρατας συνεχιζε να προσπαθεις οσες φορες κι αν σε ριξουν κατω...εσυ παντα πρεπει να σηκωνεσαι και καποτε θα δικαιωθεις!!!
- Δημοσίευση Ν°368
Έχω δοκιμάσει, δε λέω είναι ωραία και παρασύρεσαι μετά... Αλλά προτιμώ να μην το αρχίσω... Και μισώ αυτούς που καπνίζουν μέσα στα μούτρα μου... Επειδή αυτός γουστάρει να πάθει καρκόνα να το πάθω κι εγώ σαν παθητικός καπνιστής...
Edit by dREAm Girl : Μη χρησιμοποιείς greeklish.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°369
Δεν έχω κάτι κατά των καπνιστών, ούτε πρόκειται να ξεκόψω με κάποιον μόνο και μόνο επειδή καπνίζει. Αλλά θα τον συμβουλέψω να το κόψει, όχι για μένα, αλλά επειδή κάνει κακό στην υγεία του.Στα παλιά χρόνια δεν ήταν τόσο γνωστές οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος τώρα όμως που τις ξέρουμε το θεωρώ μεγάλη ανοησία να το ξεκινήσει κάποιος. Από εκεί και πέρα όποιος επιμένει να καπνίζει ας το κάνει αρκεί να μην έρχεται πάνω μου ο καπνός . (δε με ενοχλεί απλά, είναι θέμα υγείας).
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°370
Κατά φυσικά το κάπνισμα είναι κάτι πολύ βλαβερό για την υγεία . Μπορεί στην αρχή να κάνεις κέφι (όχι ότι κάνεις άλλα τέλος πάντων) μετά όμως από κάποια χρόνια αρχίζουν τα προβλήματα. Στην αναπνοή, στην αντοχή, στην κούραση κλπ. Γι' αυτό είμαι σίγουρα κατά
Wands up for our queen J.K.Rowling
harry dan- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 581
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Η θέληση είναι οδηγός της καρδιάς.
- Δημοσίευση Ν°371
Ειμαι κατα του καπνισμα γιατι κανει κακο στην καρδια και στους πνευμονες.Γι' αυτο οποιος καπνιζει να προσεχει
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°372
Ρατσιστής δεν είμαι. Μονάχα με τους καπνιστές και τους διεφθαρμένους πολιτικούς!!! Τέλος
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°373
Από σήμερα σταματάω τον αντικαπνιστικό αγώνα. Ας καπνίσει ο καθένας όσο θέλει...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°374
Είχες κάνει αντικαπνιστικό κίνημα;
Για ποιο λόγο;
Για ποιο λόγο;
C. Addicts for the win.
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°375
Εμένα με πάλι ανησυχεί το ΓΙΑΤΙ σταμάτησες τον αγώνα σου.
:blasé:
:blasé: