Merlin The Great έγραψε:και υποχρεωνεις και τους γυρω σου να τρωνε στα μουτρα τον καπνο σου! :@:
Ναι,τι σπαστικο που ειναι αυτο! :@:
Merlin The Great έγραψε:και υποχρεωνεις και τους γυρω σου να τρωνε στα μουτρα τον καπνο σου! :@:
19. Κανενας στην οικογενια μου δεν καπνιζει (μονο ο μακαριτης ο παππους μου καπνιζε) και για αυτο απο μικρα μολις μυριζα τσιγαρο τρεχαμε μακρια. Αλλα μου ειχε πει ποτε πρωτοδοκιμασε και μετα ξανακαπνισε κανονικα, και εχει και πακετο..Merlin The Great έγραψε:Ποσο χρονων ειναι?
:@:Merlin The Great έγραψε:Και τα μαλλια επισης χαλια να μυριζουν!!
tom marvolo riddle έγραψε:Λιζα,αν ο αδερφός σου σπουδάζει,είναι εν μέρει φυσιολογικό,το άγχος,τα μαθήματα,γενικά το μεγάλο φόρτο οδηγούν στο κάπνισμα.Δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς
FLEUR258 έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Λιζα,αν ο αδερφός σου σπουδάζει,είναι εν μέρει φυσιολογικό,το άγχος,τα μαθήματα,γενικά το μεγάλο φόρτο οδηγούν στο κάπνισμα.Δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς
Ναι αλλα αν αρχισει να καπνιζει,μετα θα ειναι δυσκολο να το κοψε ι.
Και δεν πιστευω οτι επειδη καποιος εχει αγχος κλκλ,πρεπει να καπνισει.
Τι τσιγαρο δεν προσφερει καμια λυση.
tom marvolo riddle έγραψε:FLEUR258 έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Λιζα,αν ο αδερφός σου σπουδάζει,είναι εν μέρει φυσιολογικό,το άγχος,τα μαθήματα,γενικά το μεγάλο φόρτο οδηγούν στο κάπνισμα.Δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς
Ναι αλλα αν αρχισει να καπνιζει,μετα θα ειναι δυσκολο να το κοψε ι.
Και δεν πιστευω οτι επειδη καποιος εχει αγχος κλκλ,πρεπει να καπνισει.
Τι τσιγαρο δεν προσφερει καμια λυση.
Φλερ,δεν είπα ότι προσφέρει λύση.Αλλά το λέω σκεπτόμενος ως 15χρονος που δεν έχω περάσει στο άγχος του πανεπιστημίου.
Όταν φτάσεις εκεί,έλα πες μου πως δεν ξενυχτάς τα βράδια διαβάζοντας με τσιγάρο και καφέδες.
Το ότι θα είναι δύσκολο να το κόψει,το δέχομαι,αλλά μόνο όταν εθιστεί.Αλλά και να εθιστεί,ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος που το βαλε στόχο να το κόψει και τα κατάφερε.Και το να κόψεις το τσιγάρο δεν είναι το μόνο δύσκολο που μπορεί να σου τύχει.Είναι η ιδέα που έχουμε για την δοκιμασία που μας κάνει να το θεωρούμε τόσο δύσκολο.
Connie Cullen έγραψε:πολλοι λεμε οχι, χαλαει πνευμονια καρδια κλπ
οταν ομως σου το δινουν στο χερι αναμμενο τι κανεις?
ειναι σαν στο χπ... στους σιγμα νι
δεν ειανι μον θεμα εξυπναδος... ειναι το πως θα αντιδρασεις οταν ενα νανοδευτερολεπτο σε χωριζει απο το θανατο
περιπου ετσι το βλεπω, δεν βρηκα αλλη παρωμοιωση...