από Επισκέπτης Τρι Οκτ 05, 2010 8:24 pm
Sylvie Lovegood: Το πιο αξιαγάπητο και λατρευτό μέλος!! Είναι και θα είναι πάντα ευγενική. Πάντα εκθαμπωτική! Πάντα θα είναι κάτι καλό! Φιλάκια Σύλια!!!
Amycus: Ο Θάνος! Το πιο ευτυχισμένο μέλος! Έχουμε ρίξει κάτι συζητήσεις στον κοιτώνα! Κουτσομπολίστικα είναι το τοπ! Αλλά κάτι άλλο προηγείται! Η ΛαΙκη!!!
Pureblood Prince: Ο Νίκος! Ένα λατρευτό μέλος που μιλάγαμε συνέχεια και μιλάμε ακόμα σήμερα. Με τα λόγια του βοηθάει τους ανθρώπους. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις!
Rose Tonks: Τι λέμε τώρα; Μυρτώ! Το ένα και μοναδικό όνομα! Είναι μία ικανή μάγισσα που συνέχεια πουλάει μαγκιές και συνέχεια φοράει ένα τζιν και άλλες φορές την στολή! Συνέχισε έτσι Μυρτώ!!!
Lily_Evans: Υποκλίνομαι! Είναι η πιο χαρούμενη κοπέλα που έχω γνωρίσει! Msn, Harry World συνέχεια....ΜΑΓΙΚΉ! Απορώ πως με αντέχεις!
Lazarus_Black: Το πρώτο όνομα είανι το παν σε όσους έχουν βοηθήσει όσο πιο δυνατά μπορούν! Ο Λαζαρούκος που τον πρίζω! Ο γνωστός Λάζαρος! Με το αξιολάτρευτο καπελάκι και του σκουλαρίκι που αγαπώ!
Fonikos21: Τώρα θα μου πείτε πού τον ξέρω... Από τις μικρές και ελάχιστες συζητήσεις μας έχω καταφέρει να δω πως είναι ένα αγαπητό και πρόθυμο μέλος. Νίκο σου εύχομαι τα καλύτερααα!
Selina: ή αλλιώς Δανάη! Είναι το πιο αθλητικό κορίτσι που έχω γνωρίσει. Τι συζητήσεις που έχουμε ρίξει!!! Κάνει επίσης εκπληκτικές επιλογές από τις προτάσεις μου για avatar & singature! Φιλιά!!!
dREAm Girl: Και ναι το έγραψα σωστά! Η γνωστή Ρέα!!! Που συνέχεια με διακόπτει όταν κάνω σπαμ.. :@: Δεν πειράζει! Μου κρατάει συντροφιά στον κοιτώνα!!! Φιλάκια!
Merlin the Great/ Gellert: Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κανέναν! Ποτέ! Είστε και οι δύο για εμένα 2 άτομα που με βοήθησαν να καταλάβω πολλά! Ειδικά εσύ Μέρλιν! Με τις συμβουλές σου νομίζω πως έγινα πιο προσεκτικός! Ο Gellert που μιλάγαμε στον κοιτώνα και εγώ...Ναι θα το πω...Ντρεπόμουν που μιλούσα μαζί σου επειδή είσαι μεγαλύτερος μου πολύ...Μην το πάρεις ότι είσαι γέρος
Όλοι αυτοί ανήκουν σε εμένα σαν φίλοι μου! Ξέχασα πολλούς! Άλλους δεν μπορούσα να τους προσθέσω επειδή ήθελα να κάνω Τοπ 10...
Ορίστε τα ονόματα:
Princess of the Stars
Imperio
Nicolo (δεν ξέρω πως γράφεται το επόμενο όνομά σου Παναγιώτη)
Και πολύ άλλοι!!!