- Σπόιλερ:
Maria Lovegood έγραψε:Rose Weasley: Μαρακι!
Τι γλυκήτατο πλασματάκι! Απλά σου αρκεί μία κουβέντα της για να σου φτιάξει την ημέρα
Λίγο επαναστάτρια, ειλικρινής και πάνω από όλα ΣοΣ
Mαράκι μουουου....!!!
Κι εσύ είσαι ένα αγαπημένο μέλος και λατρεύω τις συζητήσεις μας
Και τώρα η στιγμή που όλοι περιμένατε
Η δικιά μου ρισπέκτ λιστ...!!!
Είναι λίιιγο μεγάλη
Η σειρά είναι
ΤΥΧΑΙΑAndromeda Black: Ένα μέλος που νοιάζεται πάντα για τους άλλους γλυκύτατη και με άποψη...!!! Απλά την αγαπάμε...!!!
Lily Luna Potter: Η ανηψούλα μου...!!! Με χιούμορ, ζωντάνια ..!!! Και συμφωνούμε σε πολλάαα...!!!
FoNikos21: Συγκρατήθηκα να μην τον γράψω Marsoupilami
...!!! Και μόνο αυτό τα λέει όλα...!!
Lily_Evans: Η λατρεία μου η λατρεμένη...!!! Απλά το λατρεύω αυτό το κορίτσι...!!!
Cassandra Black: Γιάνναααα : bounce: Τι κορίτσι, γλύκα..!!! Ενάς λόγος που απόλαυσα
τη βδομάδα μου τον αιώνα μου στο ράβεν...!!!
Helena Ravenclaw: Corazoooooooooooon....!!! Αμέτρητες ώρες γέλιου και καψίματος ...!!!
Laverne de Montmorency: Ένα μέλος με το οποίο έχουμε καεί με πμς τόοοσο πολλές φορές που έχει κερδίσει απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη...!!!
Selina: Η
γλυκιά μου φατσούλα...!!!
...!!!
FLEUR258: Το Μαράκι, η φορουμιακή μαμάκα μου, η καλύτερη επιμελήτρια...!!!! Ένα κορίτσι ->
..!! Φιλάκια [και αγκαλίτσες
] πολλάαα...!!
Minerva McGonagall: Ελπίζω να μη το δει αυτό
...!!! Aλλά ναι, είναι στα αγαπημένα μου μέλη...!!!
Νymphadora Tonks & Queen Maeve: ΤΑ αζαπάκια μααας...!!!
Gwen Jones & Katie Bell: Οι αδερφούλες μου με τις οποίες μοιράζομαι άπειρα πράγματα και τις θεωρώ σημαντικά άτομα στο φόρουμ για εμένα...!!
Elohim Meth: Η Κατερίνα μας...!! Ένα μέλος που συμπάθησα με τη μία και η συμπάθεια μεγάλωσε όσο μιλούσαμε...!!!
Sylvie Lovegood: Βρε βρε βρε...!!! :blasé: Οκ, απλώς δε παίζεται...!!! :blasé:
Avada Kedavra/ Zacharias Smith & Sorazal the Erized : Οι δύο φούληδες
Αχ.. Τι υπέροχο κάψιμο στη γενική...!!!
Απλά θα μας λείψετε ...!!!
Cleah Weasley: ΤΟ μέλος με θεΐκές ατάκες...!!! Δεν έχω λόγια
Christina Granger:Χριστινάκι μουουου....!!!!! Ένα υπέροχο κορίτσι με καλοσύνη, ευγένια και χαρά...!!!
Maria Lovegood: Το Μαράκι μουουου...!!! Χαίρομαι το κάψιμό μας γιατί απλώς είναι κι αυτό καμένο
Ένα μέλος το οποίο έχει καταφέρει να ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου...!!! :blowkiss
Lavender Brown: Πού είσαι Καιτόνι μου, πού χάθηκες...??
H αξιότιμη θεία μου
και ένα μέλος που μου φτιάχνει τη διάθεση...!!!!
Nicolo Machiavelli: Χμμμμ
Ο κυριος από 'δω απλά τα σπάει, αλλά μη του το πείτεεε....!!!
Είναι κι άλλοι απλώς επειδή βαριέμαι να γράφω αναμένετε και δεύτερο τεύχος