Απλά ήθελα να πω κάποια πράγματα που μπορεί να έχουν ειπωθεί, μπορεί και όχι...
Θα ήθελα να τιμήσω κάποια άτομα που παρ' όλο που δεν τα γνώρισα με την όλη σημασία της λέξεως, όχι ίσως όσο θα ήθελα, θα τα θυμάμαι μάλλον και αργότερα...
Κατ' αρχήν είναι η Oceanborn... Αν δεν μου είχε στείλει εκείνο το πμ, θα υπήρχε περίπτωση να μην είχα ποστάρει ούτε καν στην γενική κουβεντούλα. :P Τέλος πάντων, μου φαίνεται περίεργο που ξεκίνησα χρονολογικά. Γιατί δεν έμαθα σχεδόν τίποτα γι' αυτήν την κοπέλα. Μόνο την τότε τρέλα της με τους Nightwish. :P Υ.Γ. Και ναι, της χρωστάω ακόμα κάτι τεύχη του ΚΟΜΙΞ.
Narcissa. Την παρατηρούσα από τον πρώτο μου καιρό στο φόρουμ... Ενώ δεν διάβαζα τα μεγάλα ποστ τότε, στα δικά της πάντα θα έδινα σημασία... Και παρ' όλο που μέσα απ' τις απόψεις της και τα κείμενά της φάνταζε απρόσιτη, μύθος, ήταν θυμάμαι απ' τους λίγους που ασχολιόταν τόσο πολύ με τα "κοινά μέλη". Έχει υπάρξει άνθρωπος-έμπνευση για μένα, αργότερα μου προξενούσε δέος, αργότερα θα της χρωστούσα αρκετά... Να ξέρεις ότι το μαχαίρι μπορεί να μην έχει βγει ακόμα, αλλά έχει γίνει μέρος μου πια. Δεν πονάει, παρά μόνο όταν προσπαθώ να το βγάλω... Ή να το χώσω πιο βαθιά. Α. Και το "σαχλό σου κείμενο" που έλεγε η Ειρήνη, το "Φωνάζω" ; Το είχα μάθει απ' έξω. Και ακόμα το ψιθυρίζω, καμιά φορά, στο σκοτάδι του δωματίου μου...
SiMoS. Όταν μπήκα στον κοιτώνα δεν υπήρχε κάποιος που να τραβούσε περισσότερο την προσοχή... Το χιούμορ του θα μείνει πάντα στην ψυχή και το μυαλό μου. Η ευαισθησία του επίσης.
ermionaki/Wanderer. Πακέτο με τον Σίμο, θα πήγαινε η Ελένη... Είχα ταυτιστεί πάρα πολύ μαζί της, αν και νιώθω ότι δεν την γνώρισα όσο θα ήθελα.
jate. Λοιπόν, αν δεν ήμουν η Άρτεμις, θα γούσταρα πολύ να είμαι η Νικολέττα. Και δεν θα πω τίποτε άλλο.
Tom Marvolo Riddle. Είσαι ο λόγος για τον οποίον είμαι αισιόδοξη για το μέλλον (όχι μόνο της χώρας μας. :P). Χωρίς πλάκα, αν ήταν όλοι οι νέοι τόσο μορφωμένοι, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος.
Remous Loupin. Ίσως ο πιο αληθινός άνθρωπος εδώ μέσα... Δεν ξέρω γιατί το λέω αυτό. Δεν υπάρχει και λόγος... ή δεν χρειάζεται να υπάρχει. Αυτό ακριβώς νιώθω και πιστεύω, γιατί αυτό μου βγάζεις, Θανάση.
ms_padfoot!!!. <--Έτσι σε έμαθα εγώ. :P Έχεις πει ό,τι καλύτερο για μένα, και το εκτιμώ αυτό. Αφάνταστα. Μόνο που ελπίζω να είναι πραγματικά έτσι όπως είναι μέσα στην ψυχή σου και όχι μεγαλοποιημένα. Dai suki!
Fleur Delacour. Θα είμαι ειλικρινής. Μέχρι ένα σημείο αμφισβητούσα την πραγματική σου ηλικία. :P Παρ' όλα αυτά, ξεπέρασα αυτήν την πεποίθηση (αλίμονο...) και είδα ένα πολύ καλλιεργημένο πνεύμα στο οποίο θα ήθελα να μοιάζει έστω και λίγο το δικό μου.
Χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις, υπήρξαν κάποια άτομα που εκτιμώ βαθύτατα, ίσως επειδή με υπερεκτίμησαν και μου τονώθηκε η αυτοπεποίθηση... Παρ' όλα αυτά δεν διαφέρουν ούτε κατά λίγο με τους από πάνω. Απλώς, συγχωρήστε με, δεν έχω κάτι άλλο να πω εκτός απ' το πόσο γλυκιοί, καλούληδες, μοναδικοί είστε.
HeRmIoNe_09, FoNiKoS 21, dREAmgirl, Connie, FLEUR258, Cassandra Black, Dan_Liza, anthian9
Τέλος, κάποια άτομα που θυμάμαι ότι εκτιμώ τις απόψεις και το ήθος τους. Χωρίς να του ξέρω καθόλου μα καθόλου...
Sev, p.faliro13, Seven, R3dil, Rea, Bellatrix Lestrange, Hecate.
Α. Και με λυπεί το γεγονός ότι κάποτε περνούσα καλύτερα εδώ μέσα... :/ Αλλά επειδή εγώ φταίω γι' αυτό, μην νομίσετε ότι κατηγορώ κάποιον.
Καλό σας βράδυ!