+87
Evie Frye
Mirabelle Salvatore
geowizard
Half Blood Princess
nick the wizard
Magic Is Might
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
@RtVaVa
Katherine Black
Violleta Black
SiMoS
Luna Lovegood Longbottom
Nethiel
Jace Wayland
Aurora Sinistra
Cassiopeia Black
Elizabeth Swan
Lisette de Lapin
Arcturus Regulus Black
Neville Longbottom
Alviva Black
Con Black
Romilda Vane
Eleanna Lovegood
Maria Lovegood
agnostos
Μia Melanie Hawkins
didaki
mjhp4ever
Angelika-Lavender Black
Harry Potter Black
EleniArmstrong-Potter
Phineas Nigellus Black
Maria Granger
Ariana Lestrange
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
Apοlline Delacour
Alicia Spinnet
Harry James Potter
The Sorting Hat
-Moony
Stardust.
eleanna mtc
Elohim Meth
harry dan
Sev
Ronerm
Padma Patil
Mud-Blood Prince
Andromeda Black
Eloise Prewett
Fred Weasley
Amelia Blackfoot
anthian9
Sylvie Lovegood
Apollo Maverick
Anactaciaa_Rosetta
Isabelle Lightwood
Phyllida Spore
jinny_ (:
Clary Fray
Imperio
Andros the Invincible
konstantinos zorbas
Hermione Jane Granger
elliza
Lady Gramm
Madame Maxime
Morgan le Fay
Ms Padfoot
Leonie Vernier
Poisonous_touch
fiona 2009
Godric
Laverne de Montmorency
Cassandra Black
Minerva McGonagall
The Voice of Eternity
Necro-Chriss
FLEUR258
Tom Marvolo Riddle
AliceCullen
Berenice
Hecate
katerina
91 απαντήσεις
Ξένες Γλώσσες
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: Ξένες Γλώσσες
Σκέφτομαι να μάθω Ρώσικα, από το Σεπτέμβρη και μετά, γιατί τώρα να βρω τμήμα είναι λίγο δύσκολο Ξέρει κανείς αν είναι πολύ δύσκολα και πόσες ώρες απαιτούν την εβδομάδα για επίπεδο αρχαρίων;
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°202
Δίνει κανείς γαλλικά αυτή τη βδομάδα;
Εγώ δίνω ντελφ Β2 και είμαι (για πρώτη φορά) πολύ χαλαρή(ακόμη ). Στα περσινά που έκανα πήρα 20+ στο κάθε παρτ, αλλά νομίζω ήταν εύκολα τα συγκεκριμένα . Φοβαμαι λιγο τα ακουστικα και τη προφορα μου αλλα οκ. Το μόνο που με αγχώνει είναι ο χρόνος προετοιμασίας που μας δίνουν στα προφορικά. θα είμαι με το ρολογακι μου και αν δεν με αφήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό που δικαιούμαι θα πω πως έχω "trois minute encore"
Εγώ δίνω ντελφ Β2 και είμαι (για πρώτη φορά) πολύ χαλαρή(ακόμη ). Στα περσινά που έκανα πήρα 20+ στο κάθε παρτ, αλλά νομίζω ήταν εύκολα τα συγκεκριμένα . Φοβαμαι λιγο τα ακουστικα και τη προφορα μου αλλα οκ. Το μόνο που με αγχώνει είναι ο χρόνος προετοιμασίας που μας δίνουν στα προφορικά. θα είμαι με το ρολογακι μου και αν δεν με αφήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό που δικαιούμαι θα πω πως έχω "trois minute encore"
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°203
Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας τέλεια.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°204
^αχ δεν θα έπρεπε γιατί δεν τα πήγα.
Νομίζω τα πήγα χειρότερα από ολα τα πασπέιπερς.
Στα ακουστικά στο πρώτο απόσπασμα τα κατάλαβα ολα και χάρηκα, όμως πάτωσα ως αντάλλαγμα μετά. Ειδικά όσα ακούγαμε μια φορά, είχε μεγάλα κενά και δεν προλάβαινα να γράψω απάντηση-παράγραφο.
Το p.e. είχε παρά πολύ ωραίο θέμα, το αγάπησα και έγραψα πολύ καλά πιστεύω.
και στο c.e. κομψί-κομψά αλλά οκ, είμαι ικανοποιημένη.
Οκ, δεν φοβάμαι μη δε περάσω(ακούγεται κάπως , οκ) απλώς δεν θέλω να το πάρω και με 51, θα απογοητευτώ αρκετά.
Νομίζω τα πήγα χειρότερα από ολα τα πασπέιπερς.
Στα ακουστικά στο πρώτο απόσπασμα τα κατάλαβα ολα και χάρηκα, όμως πάτωσα ως αντάλλαγμα μετά. Ειδικά όσα ακούγαμε μια φορά, είχε μεγάλα κενά και δεν προλάβαινα να γράψω απάντηση-παράγραφο.
Το p.e. είχε παρά πολύ ωραίο θέμα, το αγάπησα και έγραψα πολύ καλά πιστεύω.
και στο c.e. κομψί-κομψά αλλά οκ, είμαι ικανοποιημένη.
Οκ, δεν φοβάμαι μη δε περάσω(ακούγεται κάπως , οκ) απλώς δεν θέλω να το πάρω και με 51, θα απογοητευτώ αρκετά.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°205
Ναι εντάξει σίγουρα έχεις περάσει οπότε ναι πήγες τέλεια.
Θυμάμαι εγώ το Α2 το είχα πάρει με 56. Δεν είχα κ πολύ καλή καθηγήτρια.
Θυμάμαι εγώ το Α2 το είχα πάρει με 56. Δεν είχα κ πολύ καλή καθηγήτρια.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°206
^
Αμα δε σου κάτσει καλή καθηγήτρια...κλαψ τα.
Πανε και τα προφορικά σήμερα. Είμαι ευχαριστημένη. Είχα παρά πολύ άγχος, παρά πολύ όμως, που στο τέλος ένιωσα τόση ανακούφιση, που μπλόκαρα και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέμε αντίο.
Το θέμα στο μονόλογο ήταν ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ. :Ο
Αλλά οκ, ασχέτως του τι έλεγα δεν κόλλησα και μιλούσα τόση ώρα που βαρέθηκα να με ακούω.
Αντίο γαλλικα τώρα.
Αμα δε σου κάτσει καλή καθηγήτρια...κλαψ τα.
Πανε και τα προφορικά σήμερα. Είμαι ευχαριστημένη. Είχα παρά πολύ άγχος, παρά πολύ όμως, που στο τέλος ένιωσα τόση ανακούφιση, που μπλόκαρα και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέμε αντίο.
Το θέμα στο μονόλογο ήταν ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ. :Ο
Αλλά οκ, ασχέτως του τι έλεγα δεν κόλλησα και μιλούσα τόση ώρα που βαρέθηκα να με ακούω.
Αντίο γαλλικα τώρα.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°207
Είμαι σε δίλημμα. Ξεκίνησα ισπανικά στη Λάρισα σε ένα πολύ καλό φροντιστήριο και θέλω να τα συνεχίσω τώρα που θα γυρίσω Αθήνα.
Η πρώτη μου επιλογή είναι το Cervantes που είναι ο επίσημος φορέας των εξετάσεων κτλ. και ενώ περίμενα πως θα έχει αρκετά ευρύ πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα τέχνης, πολιτισμού, λογοτεχνίας, you name it, στην ουσία έχει απλά τμήματα εκμάθησης της γλώσσας και όλα τα υπόλοιπα ανήκουν σε ειδικά προγράμματα που απευθύνονται σε κατόχους C1/C2 οπότε φέξε μου και γλίστρησα. Για να κάνω αυτό που θέλω πρέπει πρώτα να κάνω ~δύο χρόνια ακόμα μαθήματα για να έχω τη γνώση που ζητάνε και μετά να φάω και γω δεν ξέρω πόσο καιρό για τα υπόλοιπα.
Ψάχνοντας για εναλλακτικές στο ίντερνετ βρήκα ένα φροντιστήριο που κάνει όλες τις επίσημες γλώσσες της Ισπανίας και πορτογαλικά και μου άρεσε ιδιαίτερα το στυλ του, χιπστερίζει λίγο, και έχει κάποια τμήματα εκμάθησης που μου ταιριάζουν περισσότερο και ένα δίχρονο πρόγραμμα ισπανικής λογοτεχνίας που φαίνεται καλό. Το μόνο του μείον είναι ότι δεν αναφέρει τιμές και πληροφορίες στο site ενώ το Cervantes έχει το πάντα.
Τι να κάνω; Γιατί ρωτάω εσάς τι να κάνω;
Η πρώτη μου επιλογή είναι το Cervantes που είναι ο επίσημος φορέας των εξετάσεων κτλ. και ενώ περίμενα πως θα έχει αρκετά ευρύ πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα τέχνης, πολιτισμού, λογοτεχνίας, you name it, στην ουσία έχει απλά τμήματα εκμάθησης της γλώσσας και όλα τα υπόλοιπα ανήκουν σε ειδικά προγράμματα που απευθύνονται σε κατόχους C1/C2 οπότε φέξε μου και γλίστρησα. Για να κάνω αυτό που θέλω πρέπει πρώτα να κάνω ~δύο χρόνια ακόμα μαθήματα για να έχω τη γνώση που ζητάνε και μετά να φάω και γω δεν ξέρω πόσο καιρό για τα υπόλοιπα.
Ψάχνοντας για εναλλακτικές στο ίντερνετ βρήκα ένα φροντιστήριο που κάνει όλες τις επίσημες γλώσσες της Ισπανίας και πορτογαλικά και μου άρεσε ιδιαίτερα το στυλ του, χιπστερίζει λίγο, και έχει κάποια τμήματα εκμάθησης που μου ταιριάζουν περισσότερο και ένα δίχρονο πρόγραμμα ισπανικής λογοτεχνίας που φαίνεται καλό. Το μόνο του μείον είναι ότι δεν αναφέρει τιμές και πληροφορίες στο site ενώ το Cervantes έχει το πάντα.
Τι να κάνω; Γιατί ρωτάω εσάς τι να κάνω;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°208
Πάρε τηλέφωνο το φροντιστήριο και ζήτα πληροφορίες, η απλούστερη λύση, και μετά συνέκρινε
Στη φίλη σου που θέλει να κάνει Ιταλικά ή Ισπανικά πες να μην πάει στο ινστιτούτο αν αποφασίσει για τα πρώτα γιατί σου πιάνουν τον κ*λο. Ευρωγνώση να πάει, ή Καπάτου
Στη φίλη σου που θέλει να κάνει Ιταλικά ή Ισπανικά πες να μην πάει στο ινστιτούτο αν αποφασίσει για τα πρώτα γιατί σου πιάνουν τον κ*λο. Ευρωγνώση να πάει, ή Καπάτου
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°209
Θα πάω από κει μόλις κατέβω, να δω και το χώρο και πόσο κοντά έχει συγκοινωνία
Τη φίλη μου τη βλέπω να κάνει μαθήματα στο Καποδιστριακό όσο έχει ακόμα πάσο και μετά βλέπουμε. Με τα φροντιστήρια που την έχουν δει Βαβέλ και διδάσκουν 15 γλώσσες ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, από την εμπειρία μου τουλάχιστον φαίνεται πως δίνουν έμφαση σε μία μόνο γλώσσα (συνήθως τα αγγλικά) και οι υπόλοιπες είναι στο έλεος του κάθε καθηγητή. Τα Καπάτου πάντως είναι καλή εναλλακτική για ιταλικά.
Τη φίλη μου τη βλέπω να κάνει μαθήματα στο Καποδιστριακό όσο έχει ακόμα πάσο και μετά βλέπουμε. Με τα φροντιστήρια που την έχουν δει Βαβέλ και διδάσκουν 15 γλώσσες ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, από την εμπειρία μου τουλάχιστον φαίνεται πως δίνουν έμφαση σε μία μόνο γλώσσα (συνήθως τα αγγλικά) και οι υπόλοιπες είναι στο έλεος του κάθε καθηγητή. Τα Καπάτου πάντως είναι καλή εναλλακτική για ιταλικά.
.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°210
Λοιπον εγω δεν περασα το β2 στα γερμανικα.Εδωσα βεβαια και Goethe που ειναι φοβερα δυσκολο και ετσι μιας και θα παω Γερμανια για το καλοκαιρι εδωσα τεστ ενος ινστιτουτου εκει που μου εστειλαν τα αδερφια μου για να με καταταρτισουν σε επιπεδο.Προσευχομαι να τα εχω παει καλα και να με βαλουν β2 για να αρχισω εντατικα μαθηματα ενος μηνα που κανουν εκει.
Αγχωνομαι παρα πολυ ομως ρε παιδια γιατι τα μαθηματα γινονται φυσικα απο Γερμανους καθηγητες και θα μιλανε και δεν θα καταλαβαινω τιποτααα.
Αγχωνομαι παρα πολυ ομως ρε παιδια γιατι τα μαθηματα γινονται φυσικα απο Γερμανους καθηγητες και θα μιλανε και δεν θα καταλαβαινω τιποτααα.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°211
Μην ανησυχείς! Τις πρώτες 2-3 μέρες ίσως να φρικάρεις κάπως, είναι φυσιολογικό, μετά θα ηρεμήσεις και θα είσαι εντάξει. Θα τα πας τέλεια, χαλάρωσε. =)
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°212
Jace Wayland έγραψε:Λοιπον εγω δεν περασα το β2 στα γερμανικα.Εδωσα βεβαια και Goethe που ειναι φοβερα δυσκολο και ετσι μιας και θα παω Γερμανια για το καλοκαιρι εδωσα τεστ ενος ινστιτουτου εκει που μου εστειλαν τα αδερφια μου για να με καταταρτισουν σε επιπεδο.Προσευχομαι να τα εχω παει καλα και να με βαλουν β2 για να αρχισω εντατικα μαθηματα ενος μηνα που κανουν εκει.
Τι δυσκολίες είχε του Goethe?Θα το δώσω το Σεπτέμβρη,πες αν μπορείς να ξέρω τι θα περιμένω
Πάντως το β1 του Goethe που εδωσα πέρυσι ήταν σχετικά εύκολο.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°213
Εχει μεγαααλη διαφορα απο το β1. Βασικα μονο απο τα στατιστικα να δεις παρα πολυ λιγοι περνανε καθε φορα.Στο ακουστικο πατωσανε παρα πολλοι(μαζι και εγω) και δηλαδη αυτο ειναι το πιο επικινδυνο.
Τα προφορικα μονο να μην σε αγχωνουν καθολου διοτι η ανακυκλωση θεματων ειναι απιστευτη.Μας επεσε ακριβως το ιδιο με την περυσινη εξεταστικη.Τελοσπαντων γενικα θελει προσπαθεια για να κοπεις στα προφορικα.
Οσο για τα κειμενα θελει πολυ καλο λεξιλογειο και τρελη εξασκηση.
Τα προφορικα μονο να μην σε αγχωνουν καθολου διοτι η ανακυκλωση θεματων ειναι απιστευτη.Μας επεσε ακριβως το ιδιο με την περυσινη εξεταστικη.Τελοσπαντων γενικα θελει προσπαθεια για να κοπεις στα προφορικα.
Οσο για τα κειμενα θελει πολυ καλο λεξιλογειο και τρελη εξασκηση.
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°214
Συγχωνεύτηκαν τα τόπικ : Ξένες Γλώσσες , Εξετάσεις Γαλλικών
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°215
Βγήκαν τα αποτελεσματα στο Ifa.
83 τελικά.
Πολυυυ περισσότερο απο όσο περίμενα και χάρηκα παρά πολυ γιατι πραγματικα προσπάθησα για αυτο.
Η καλούλα στο PO μου έβαλε 22 και στο PE 21,5.
83 τελικά.
Πολυυυ περισσότερο απο όσο περίμενα και χάρηκα παρά πολυ γιατι πραγματικα προσπάθησα για αυτο.
Η καλούλα στο PO μου έβαλε 22 και στο PE 21,5.
Luna Lovegood Longbottom- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°216
Γαλλικα-Αγγλικα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°217
SORBONNE LET ME LOVEYOU.
Συνεχίζω γαλλικα στα Sorbonne. Ειναι τελεια, εχω ενθουσιαστεί, αναλύουμε βιβλία.
Συνεχίζω γαλλικα στα Sorbonne. Ειναι τελεια, εχω ενθουσιαστεί, αναλύουμε βιβλία.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°218
Ναι γεια σας.
Επειδή πριν μερικά χρόνια μου έπεσαν όλο μαζεμένα και δεν πήγα να πάρω πτυχίο σε καμία γλώσσα (πέρα απ' τα αγγλικά)είπα να αρχίσω πάλι και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ξεκινάω πάλι γαλλικά και ιταλικά για αρχή. Επειδή έχω βάσεις και ένα συγκεκριμένο επίπεδο ξέρω ότι δε θα δυσκολευτώ. Γι'αυτό σκεφτόμουν να κάνω πάλι και ισπανικά για να ξεμπερδέψω πιο γρήγορα. Αυτό όμως που φοβάμαι είναι μη μου πέσουν πολλά μαζεμένα και μπλεχτώ. Γνώμες;
Επειδή πριν μερικά χρόνια μου έπεσαν όλο μαζεμένα και δεν πήγα να πάρω πτυχίο σε καμία γλώσσα (πέρα απ' τα αγγλικά)είπα να αρχίσω πάλι και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ξεκινάω πάλι γαλλικά και ιταλικά για αρχή. Επειδή έχω βάσεις και ένα συγκεκριμένο επίπεδο ξέρω ότι δε θα δυσκολευτώ. Γι'αυτό σκεφτόμουν να κάνω πάλι και ισπανικά για να ξεμπερδέψω πιο γρήγορα. Αυτό όμως που φοβάμαι είναι μη μου πέσουν πολλά μαζεμένα και μπλεχτώ. Γνώμες;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°219
Μην μπλέξεις ιταλικά και ισπανικά σε επίπεδο πτυχίου (υποθέτω εννοείς Β2 ή ανώτερο). Αναπόφευκτα θα μπλέκεις τις προφορές κάποιων κοινών λέξεων ή θα μπερδεύεις τις καταλήξεις για κάποιο διάστημα αν έχεις ταυτόχρονη επαφή και με τις δύο γλώσσες. Οι 2 καλύτερες μαθήτριες του τμήματος μου στα ισπανικά είχαν ανώτερο πτυχίο στα ιταλικά και μέχρι και την τελευταία μέρα της προετοιμασίας για το πτυχίο πέταγαν ιταλικά στα προφορικά τους.
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°220
Πω Άρα καλύτερα να τελειώσω με τα ιταλικά πρώτα.
Κάποια άλλη γλώσσα; Ιαπωνικά που 'χω βάσεις; Ή ίσως γερμανικά; Τι προτείνεις;
Κάποια άλλη γλώσσα; Ιαπωνικά που 'χω βάσεις; Ή ίσως γερμανικά; Τι προτείνεις;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°221
Αν για να πάρεις τα πτυχία που θες σε γαλλικά και ιταλικά χρειάζεσαι μόνο 1 χρόνο κάνε μόνο αυτά φέτος και συνέχισε με ιαπωνικά + κάποια άλλη γλώσσα από του χρόνου. Ιαπωνικά θα επέλεγα εγώ, καλύτερα να ασχοληθείς με μία γλώσσα που έχεις ήδη βάσεις.
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°222
Θα έλεγα 2 χρόνια καλύτερα για γαλλικά και ιταλικά. Κυρίως για γαλλικά γιατί τα χρειάζομαι πάρα πολύ.
Χμ... Μάλλον έχεις δίκιο. Thaaanks!
Χμ... Μάλλον έχεις δίκιο. Thaaanks!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°223
γράφτηκα ισπανικά
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°224
Έτσι να γινόμαστε πολλοί!
.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°225
Σκέφτομαι κι εγώ να πάω για Ισπανικά, αλλά δε ξέρω αν θα προλαβαίνω αυτό το εξάμηνο...
The Composer
C.Addicts United