Δεν ήταν άσχημο, ειδικά από την μέση της σίζον και μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Αλλά το σενάριο και ειδικά το τέλος ήταν μπούρδα. Υπερβολικά predictable για horror σειρά. Από μένα είναι όχι .
+23
Wise Luna
Lena*
Luna Scamander
Ariana Lestrange
FLEUR258
The Sorting Hat
Evie Frye
Cassiopeia Black
Gellert
Amycus
Phineas Nigellus Black
Eleanna Lovegood
Ophelia Autumn
fanny
Milady D' Hiver
Imperio
Nearly Headless Nick
Mirabelle Salvatore
Severus John Snape
Mr. Ollivander
Magic Is Might
Morgan le Fay
Lisette de Lapin
27 απαντήσεις
Ξένες σειρές..
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°1
Ξένες σειρές..
Είχα ξεκινήσει πριν λίγο καιρό το Marianne με παρέα και τελικά βρήκα "όρεξη" να δω και την υπόλοιπη σίζον.
Δεν ήταν άσχημο, ειδικά από την μέση της σίζον και μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Αλλά το σενάριο και ειδικά το τέλος ήταν μπούρδα. Υπερβολικά predictable για horror σειρά. Από μένα είναι όχι .
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Ξένες σειρές..
Έχω ξεκινήσει Monty Python's Flying Circus (με πολλά χρόνια καθυστέρηση) και Lucifer και σκέφτομαι ότι πρέπει να πιάσω Watchmen και His Dark Materials
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°3
Cassandra Black έγραψε:Έχω ξεκινήσει Monty Python's Flying Circus (με πολλά χρόνια καθυστέρηση) και Lucifer και σκέφτομαι ότι πρέπει να πιάσω Watchmen και His Dark Materials
Όσο και αν απολαμβάνω να βλέπω ξανά και ξανά Holy Grail, Life of Brian, Circle of Life, πιστεύω πως αν καθίσω να δω Flying Circus θα με κουράσει .
Lucifer αρκετά μέτριο.
Watchmen και Dark Materials θέλω να δω και γω, λογικά όταν τελειώσουν οι σίζον .
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°4
Είδα 3η σεζόν The Crown
10 επεισόδια έφυγαν γρήγορα και ευχάριστα. Πρόσεξα βελτίωση στη σκηνοθεσία και αλλαγή συνθέτη. Και οι δύο αλλαγές ήταν ευχάριστες αλλά δεν συγκρίνονται με την αλλαγή στο καστ. Είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια όταν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές αυτές και ότι η Clary Fray ήταν αντικαταστάτη, αλλά η Colman πρέπει να υπερέβη τις προσδοκίες όλων. Κομμένη και ραμμένη για τον ρόλο. Το ίδιο και ο Tobias Menzies.Τον Matt Smith δεν τον είδα ποτέ ως Φίλιππο. Ή μεγάλη έκπληξη ήταν ο Josh O'Connor. Μπράβο στο παλικάρι που έγινε πιστό αντίγραφο του Καρόλου.
10 επεισόδια έφυγαν γρήγορα και ευχάριστα. Πρόσεξα βελτίωση στη σκηνοθεσία και αλλαγή συνθέτη. Και οι δύο αλλαγές ήταν ευχάριστες αλλά δεν συγκρίνονται με την αλλαγή στο καστ. Είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια όταν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές αυτές και ότι η Clary Fray ήταν αντικαταστάτη, αλλά η Colman πρέπει να υπερέβη τις προσδοκίες όλων. Κομμένη και ραμμένη για τον ρόλο. Το ίδιο και ο Tobias Menzies.
- Σπόιλερ:
- Στο επεισόδιο που έδειξε Ελλάδα, δεν κατάλαβα τίποτα από τα ελληνικά τους. Κάποια στιγμή βρέθηκε ένας Κυπραίος και έσωσε την κατάσταση.
- Stuff and Thangs:
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°5
Αχ χαίρομαι που διαβαζω καλά λόγια, για καποιο λόγο δισταζα να την δω. Πάω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°6
Ξεκίνησα το The Wire του HBO. Είμαι προς το τέλος της 2ης σίζον και είναι απλά . Χωρίς plot twists, χωρίς cliffhangers, χωρίς πολλά-πολλά σε πιάνει από τα μούτρα και δεν σε αφήνει με τον ρεαλισμό του. Όσο το βλέπεις, αφηγηματικά, είναι σχεδόν σαν να διαβάζεις βιβλίο.
Βλέπω με παρέα και το Russian Doll στο Netflix που είναι σύντομο και feelgood μέχρι τώρα (4/8 ep.).
Βλέπω με παρέα και το Russian Doll στο Netflix που είναι σύντομο και feelgood μέχρι τώρα (4/8 ep.).
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°7
The Sorting Hat έγραψε:
Ναι, τι να πω, πολύ feelgood ένιωσα που κατάλαβα ότι ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΗ
Πάντως, χωρίς να σε σποιλάρω, να σου πω ότι στο τέλος θα νιώσεις όντως feelgood, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°8
Morgan le Fay έγραψε:
Πάντως, χωρίς να σε σποιλάρω, να σου πω ότι στο τέλος θα νιώσεις όντως feelgood, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο
Το τελείωσα και εγώ. Ωραίο ήταν μέχρι το τέλος .
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°9
Γιατί κάνεις δεν μιλάει για Mandalorian και Witcher?
Από Μανταρίνι έχω δει μόνο το 1ο. Ποιοτικά τα σκηνικά, και η ιστορία έβγαζε σε κάποια σημεία τέτοια ντισνεΐλα που ανατρίχιασε. Baby Yoda overrated af.
Το Witcher, ντάξει ήταν, θα μπορούσε και καλύτεραΑπό μένα είναι όχι. Φτωχό από ιστορία, εφέ, γραφικά, μουσική (εκτός από το toss a coin to your witcher). Ο Jaskier ήταν καλός και μου άρεσε πολύ η ιστορία της Yennefer μέχρι που έγινε μπιτς. Το καλό από τη σειρά είναι ότι επιτέλους, μετά από μισό χρόνο και βάλε, βρήκαμε όνομά για ένα από τα γατιά, και από No name (Ναι, έτσι τη λέγαμε) τη βγάλαμε Σίρι.
Από Μανταρίνι έχω δει μόνο το 1ο. Ποιοτικά τα σκηνικά, και η ιστορία έβγαζε σε κάποια σημεία τέτοια ντισνεΐλα που ανατρίχιασε. Baby Yoda overrated af.
Το Witcher, ντάξει ήταν, θα μπορούσε και καλύτερα
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°10
Τελείωσα το The Wire και το Mr. Robot.
Όποιος παρακολουθεί γενικά σειρές αξίζει να πάει λίγο πίσω (2002-2008) και να κατεβάσει το The Wire γιατί είναι πραγματικά must-watch TV και κατάφερε μαζί με μερικά ακόμα από τα early dramas του HBO (Oz, Sopranos, Six Feet Under) να θέσει πολύ υψηλά τα στάνταρ για το τι θεωρούμε "ποιοτική τηλεόραση" ακόμα και σήμερα. Έπος.
Το Mr. Robot το έχω παρακολουθήσει από την αρχή του και τώρα που το τελείωσα μου αφήνει πικρή γεύση γιατί ενώ ήταν πάρα πολύ καλή σειρά δεν θα έχω να περιμένω τις ερχόμενες σίζον του. Και γαμώ τις σειρές. Το ep. 4x07 ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ever.
Όποιος παρακολουθεί γενικά σειρές αξίζει να πάει λίγο πίσω (2002-2008) και να κατεβάσει το The Wire γιατί είναι πραγματικά must-watch TV και κατάφερε μαζί με μερικά ακόμα από τα early dramas του HBO (Oz, Sopranos, Six Feet Under) να θέσει πολύ υψηλά τα στάνταρ για το τι θεωρούμε "ποιοτική τηλεόραση" ακόμα και σήμερα. Έπος.
Το Mr. Robot το έχω παρακολουθήσει από την αρχή του και τώρα που το τελείωσα μου αφήνει πικρή γεύση γιατί ενώ ήταν πάρα πολύ καλή σειρά δεν θα έχω να περιμένω τις ερχόμενες σίζον του. Και γαμώ τις σειρές. Το ep. 4x07 ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ever.
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Μόλις τελείωσα τη 1η σαιζόν του You. Δυνατό αν και με κουράζουν αυτές οι συγκυρίες που είναι πάντα με το μέρος αυτού που κάνει τη βλακεία. Ωστόσο δυσκολεύομαι να καταλάβω τον Τζό, καμιά φορά οριακά τον δικαιολογούσα (χωρίς να ταυτιστώ μαζί του προφανώς)
Επίσης έχασα ένα στοίχημα και "πρέπει" να δω φιλαράκια, το χειρότερο μου. Γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο τα φιλαράκια;
Επίσης έχασα ένα στοίχημα και "πρέπει" να δω φιλαράκια, το χειρότερο μου. Γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο τα φιλαράκια;
- feeling nosy?:
Mr. Ollivander- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 28841
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013
Magical Identity
Today's thought: Power is better than money
- Δημοσίευση Ν°12
Δεν έχεις δει Φιλαράκια;
- I solemnly swear I'm up to no good:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°13
Νομίζω πως εξυπονοεί πως δεν της αρέσουν τα Φιλαράκια
Θα δώσω το πρώτο και τελευταίο μπαν του 2020
Θα δώσω το πρώτο και τελευταίο μπαν του 2020
- Stuff and Thangs:
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
Προφανώς και έχω δει φιλαράκια, στη τελική είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης του star τόσα χρόνια
Απλώς το βρίσκω χαζό και καθόλου αστείο; Δεν ξέρω γιατί έτσι, ενώ μαρεσουν συνήθως τα σιτκομ τα φιλαράκια δεν με τράβηξαν ποτε. Δωσμου the big bang theory, the office, parks and recreation, Brooklyn 99 αλλα οοοχιιιιιι φιλαράκια
Εν τω μεταξύ μου έχει μείνει και η τελευταία σαιζόν του Mr robot και όλο την αναβάλλω γιατί δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη.
Απλώς το βρίσκω χαζό και καθόλου αστείο; Δεν ξέρω γιατί έτσι, ενώ μαρεσουν συνήθως τα σιτκομ τα φιλαράκια δεν με τράβηξαν ποτε. Δωσμου the big bang theory, the office, parks and recreation, Brooklyn 99 αλλα οοοχιιιιιι φιλαράκια
Εν τω μεταξύ μου έχει μείνει και η τελευταία σαιζόν του Mr robot και όλο την αναβάλλω γιατί δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη.
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
Από το τελευταίο post έχω δει Criminal, Dracula, Broadchurch, Sharp Objects.
Το Criminal ήταν πολύ καλό. Το γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε διαφορετικά parts τα οποία διαδραματίζονται σεναριακά σε διαφορετικές χώρες και έχουν νέο cast το καθένα, το έκανε αρκετά φρέσκα παρόλο που όλο το plot εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης.
Το Broadchurch ήταν όμορφο, ευαίσθητο και σοκαριστικό. Ενώ δεν απέφυγε αρκετά κλισέ αστυνομικών θρίλερ, εκμεταλλευόταν σωστά το PoV του θεατή και κατάφερνε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι να αποφασίσει το ίδιο να τα δείξει. Good run.
Το Sharp Objects, αν και μόνο μία σίζον έγινε από τις αγαπημένες μου σειρές γενικά. ΠΟΛΥ δυνατό mini-series.
Dracula... Κάθισα και είδα και τα τρία επεισόδια (1.5 ώρα το καθένα) με τη μία και ενώ ξεκίνησε με πολύ promising τρόπο, κατέληξε να μου θυμίζει ένα parody του μύθου του Κόμη Δράκουλα. Χωρίς υπερβολή (ή και όχι ), στο τρίτο επεισόδιο, ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ .
Επίσης τελείωσα τα Φιλαράκια μετά από τόσο καιρό που τα είχα σαν side-series μαζί με ό,τι άλλο έβλεπα.
Love you forever, Like you for always .
Το Criminal ήταν πολύ καλό. Το γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε διαφορετικά parts τα οποία διαδραματίζονται σεναριακά σε διαφορετικές χώρες και έχουν νέο cast το καθένα, το έκανε αρκετά φρέσκα παρόλο που όλο το plot εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης.
Το Broadchurch ήταν όμορφο, ευαίσθητο και σοκαριστικό. Ενώ δεν απέφυγε αρκετά κλισέ αστυνομικών θρίλερ, εκμεταλλευόταν σωστά το PoV του θεατή και κατάφερνε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι να αποφασίσει το ίδιο να τα δείξει. Good run.
Το Sharp Objects, αν και μόνο μία σίζον έγινε από τις αγαπημένες μου σειρές γενικά. ΠΟΛΥ δυνατό mini-series.
Dracula... Κάθισα και είδα και τα τρία επεισόδια (1.5 ώρα το καθένα) με τη μία και ενώ ξεκίνησε με πολύ promising τρόπο, κατέληξε να μου θυμίζει ένα parody του μύθου του Κόμη Δράκουλα. Χωρίς υπερβολή (ή και όχι ), στο τρίτο επεισόδιο, ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ .
Επίσης τελείωσα τα Φιλαράκια μετά από τόσο καιρό που τα είχα σαν side-series μαζί με ό,τι άλλο έβλεπα.
Love you forever, Like you for always .
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°16
Είδα τη δεύτερη σεζόν του you ! Πάμε για την τρίτη!
Είδα Limitless τι γαμάτη σειρά και γιατί την έκοψε το CBS!!!!
Είδα Witcher βεβαίως βεβαίω
Είδα S*x Education σεζόν 2, η πρώτη καλύτερη
Είδα το νέο Power Rangers ... δυστυχώς μετά το Mystic Force... το κενό
Είδα Σαμπρίνα σέζον 3 αρκετά καλό
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο... θα σας πω
Είδα Limitless τι γαμάτη σειρά και γιατί την έκοψε το CBS!!!!
Είδα Witcher βεβαίως βεβαίω
Είδα S*x Education σεζόν 2, η πρώτη καλύτερη
Είδα το νέο Power Rangers ... δυστυχώς μετά το Mystic Force... το κενό
Είδα Σαμπρίνα σέζον 3 αρκετά καλό
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο... θα σας πω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Μου αρέσει που έβαλες * στο Sex Education .
Και γω το είδα και ξέχασα να το αναφέρω .
Σίγουρα χειρότερη και λιγότερο φρέσκια από την 1η σίζον, αλλά ευχάριστη.
Και γω το είδα και ξέχασα να το αναφέρω .
Σίγουρα χειρότερη και λιγότερο φρέσκια από την 1η σίζον, αλλά ευχάριστη.
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°18
Ως πρώην επιμελητής είμαι υποχρεωμένος να τηρώ κάποιους κανόνες... lol είδα και το νέο Saint Seiya... ε δεν...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°19
Ολοκλήρωσα τα Χριστούγεννα (Ναι τώρα θυμήθηκα να γράψω εδώ ) πρώτη σεζον the Witcher & Mandalorian, κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσω His dark materials (το Πάσχα πλησιάζει)
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°20
Εγώ δεν είδα Μανταλόριαν αλλά είδα την σεζόν του ΜΑΓΚΑΛΟΡΙΑΝ.
Συγγνώμη
Συγγνώμη
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
Είδα στο Netflix την πρώτη σίζον του "I'm not okay with this" που είναι από τον συγγραφέα και τους δημιουργούς του "The end of the fkin world". Συμπαθητικό ήταν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο .
Also, τελειώνω την Atlanta με τον Donald Glover που μέχρι στιγμής έχει δύο σίζον και μέχρι το τέλος του 21 θα έχει άλλες δύο. Αν και είναι πολύ σουρεάλ το χιούμορ της είναι πολύ επίκαιρο και γενικά hits the right spots. Atlanta ftw .
Λόγω Corona () πιστεύω πως θα μπορέσω να κάνω "catch up" σε ορισμένες "υποχρεώσεις" που έχω από ongoing σειρές που έχω ήδη δει αλλά έχουν νέες σίζον.
Συγκεκριμένα:
Castlevania s3
Legion s3 (και τελευταία)
Dark s2 (πρέπει να κάνω rewatch και την 1η όμως γιατί δεν θυμάμαι τίποτα)
Supernatural s15 (και τελευταία.. τελειώνει σε λίγες εβδομάδες οπότε ίσως περιμένω να βγουν όλα τα επεισόδια πρώτα)
ΑΥΤΑ .
Also, τελειώνω την Atlanta με τον Donald Glover που μέχρι στιγμής έχει δύο σίζον και μέχρι το τέλος του 21 θα έχει άλλες δύο. Αν και είναι πολύ σουρεάλ το χιούμορ της είναι πολύ επίκαιρο και γενικά hits the right spots. Atlanta ftw .
Λόγω Corona () πιστεύω πως θα μπορέσω να κάνω "catch up" σε ορισμένες "υποχρεώσεις" που έχω από ongoing σειρές που έχω ήδη δει αλλά έχουν νέες σίζον.
Συγκεκριμένα:
Castlevania s3
Supernatural s15 (και τελευταία.. τελειώνει σε λίγες εβδομάδες οπότε ίσως περιμένω να βγουν όλα τα επεισόδια πρώτα)
ΑΥΤΑ .
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°22
Δύο εβδομάδες σπίτι και τι έχω δει από τη watchlist?
Τίποτα
Ξεκίνησα ονλάιν το Elementary. Δεν είναι κακό.
Τίποτα
Ξεκίνησα ονλάιν το Elementary. Δεν είναι κακό.
- Stuff and Thangs:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°23
Locke & Key βλέπω, ωραίο είναι
Καλά για Mandalorian, Witcher, His Dark Materials δεν έχω λόγια
Καλά για Mandalorian, Witcher, His Dark Materials δεν έχω λόγια
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°24
The Sorting Hat έγραψε:
Συγκεκριμένα:
Castlevania s3
Atlanta:
Castlevania:
Ξεκίνησα Dark πάλι από την 1η σίζον (είμαι στο 5ο ep.) ώστε να δω την 2η .
Μόλις τελειώσει και αυτό μένει μόνο η σίζον του Legion για τώρα .
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°25
Ρε σεις, σας άρεσε το Witcher?
δηλαδή ντάξει, τίποτα το σπέσιαλ, και όποτε έβγαινε η σίρι ήθελα να κάνω fast forward
δηλαδή ντάξει, τίποτα το σπέσιαλ, και όποτε έβγαινε η σίρι ήθελα να κάνω fast forward
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...