Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
τι να κανουμε, εσυ εισαι! εχεις point, οι περισσοτεροι ομως θα χρησιμοποιουσαν την πετρα για προσωπικα θεματα. να πω ομως και κατι? αμα μου εκανες αυτη την ερωτηση στα 13-14, αυτο που ααντησες και συ θα απαντουσα. τωρα τα συμπερασματα δικα σου.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Κανέναν. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Στο κάτω κάτω, πως θα μου φαινόταν εμένα αν οι πεθαμένοι είχαν μία τέτοια πέτρα και κάθε τόσο σκότωναν-αλλά δε σκότωναν-κάποιους ζωντανούς; Προσβολή και έλλειψη σεβασμού.
Εγω δε θα εφαιρνα κανεναν πισω αν πεθαναν για καποιο λογο πεθαναν και αυτο δε μπορουμε να το αλλαξουμε και αν γυριζαν πισω θα επεστρεφαν δυστυχισμενοι και αναγκασμενοι και οχι επιδη το θελησαν αυτοι αλλα επιδη εμεις τους το επιβαλαμε!οποτε δε θα αλλαζα τιποτα!
You need to really want to cause pain to enjoy it!!! Οι μαθητες μας θα 'χουνε ανοθευτο το αιμα
If you underestand or if you dont If believe or if you doubt there is a universal justice and the eyes of truth are allways watching you PROUD TO BE A MEMBER OF PRINCES FAMILY…..
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
από The Voice of Eternity Δευ Σεπ 07, 2009 11:16 pm
εγώ μάλλον κάποιον σοφό τις αρχαιότητας για αν δανειστώ όσες γνώσης του δεν αποκαλύφθηκαν....έτσι θα κάνω την φιλοδοξία p περιγράφω στο τι θα βλέπατε στον καθρέφτη του "εριζεντ" "πραγματικοτια"
FoNikos21 έγραψε: Όπως αποδείχθηκε, η Πέτρα της Ανάστασης δεν είχε και τόσο μεγάλη αξία τελικά. Επειδή δεν θα ήθελα να ζήσω την ψευδαίσθηση ότι ξανασυναντώ νεκρά αγαπημένα μου πρόσωπα, δεν θα την άγγιζα καν. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, και τον θρύλο των Πέβερελ... μπορεί να σε οδηγήσει σε τρέλα απελπισίας...
και θα συμφωνήσω μαζί του...γιατί να φέρουμε πίσω αγαπημένα μας πρόσωπα και να είναι δυστυχισμένα?
από The Voice of Eternity Τρι Σεπ 08, 2009 1:18 pm
Μα φυσικά για προσωπικούς σκοπούς...ασπουμε..ποιος θα μπορούσε να αντιμετοπιισι την γρίπη καλύτερα από τον ίδιο τον ιπποκράτη?κανένας βεβαια αν τον αναστήσεις αρρώστιες giok....η ποιος μπορεί να λύση τα άλυτα μυστήρια τον μαθηματικών και τα λοιπά καλύτερα από τον ευκλείδη και τον ευαγόρα?κανεις....θα γραφτούν νέα κεφαλαια στην επιστήμη..και φυσικά το πιο σημαντικό από όλα: αν αναστήσεις κάποιον άγιο τότε θα μάθεις αν υπαρχη στην πραγματικότητα θεός και τα λοιπά οποτε θα καταλάβεις πια θεωρία πρέπει να πιστεύουμε την θεωρία τις εξέλιξης η την θεωρία tis δημιουργίας ανάλογα..μιλάω κινεζικα?
Ημίαιμος Πρίγκιπας έγραψε:ποιος θα μπορούσε να αντιμετοπιισι την γρίπη καλύτερα από τον ίδιο τον ιπποκράτη?κανένας βεβαια αν τον αναστήσεις αρρώστιες giok....η ποιος μπορεί να λύση τα άλυτα μυστήρια τον μαθηματικών και τα λοιπά καλύτερα από τον ευκλείδη και τον ευαγόρα
Συγγνώμη, αλλά αυτοί που αναφέρεις μπορεί να έβαλαν τις βάσεις στις συγκεκριμένες επιστήμες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα... Μεγάλα μυαλά υπάρχουν ακόμα... Απλώς με τόσον όγκο γνώσεων χρειάζονται χρόνια έρευνας για να ανακαλυφθεί κάτι καινούριο...
Και για να μην σπαμμάρω, θα ήθελα να φέρω ίσως στην ζωή την προγιαγιά μου που έζησε από κοντά την Μικρασιατική καταστροφή...
Σπόιλερ:
ζντοινκ. :P
We will always be so much more human than we wished to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Θα ηθελα να δω για λιγο το παππου μου,αλλα δε θα ηταν κατι μονιμο.Πρωτον γιατι συμφωνα με το βιβλιο οι νεκροι ειναι δυστυχισμενοι σε αυτην την κατασταση και δευτερον γιατι καλο ειναι να αποδεχομαστε οτι η ζωη προχωραει και οτι οι ανθρωποι φευγουν...
Σπόιλερ:
απλα μια διαπιστωση:τελικα οι παππουδες και οι γιαγιαδες σημαδευουν πολυ τη ζωη των παιδιων...
Αριθμός μηνυμάτων : 3739 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
Εγώ δεν θα έφερνα κανέναν στη ζωή χρησιμοποιώντας την Πέτρα.. Γιατί να δω ζωντανό-νεκρό ένα πρόσωπο που αγαπώ, σε ένα μέρος στο οποίο δεν ανήκει; Ίσως να χειροτέρευε την κατάσταση και το πώς θα ένιωθα.
Αριθμός μηνυμάτων : 699 Ηλικία : 28 Location : Λεβεντογέννα Κρήτη και άγιος ο Θεός.Το καλοκαίρι,τουλάχιστον.Το Σεπτέμβρη επιστρεφω...στο ''Χόγκουαρτς''!!! Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: There is no reality other than the one you create for yourself. As the architect of your own reality, it is you who decides your own failure or success. Belief has everything to do with it; if you know you can, you can!Take the microphone and sing the song of your life, the one that you will havw written on your own!
τους αγαπημενους μου παππουληδες, αν και τον εναν δεν τον γνωρισα, την γιαγια που επισης δεν γνωρισα και ισως τον πατερα μιας φιλης μου που εχει πεθανει