Εγω θα εφερνα τον παππου μου που δεν τον γνωρισα ποτε μου και ισως και τον αλλο παππου μου που μου λειπει πολυ!
edit by jate:Αν δεν σου είναι κόπος μην γράφεις με κεφαλαία..!
Χαρηποτεριστής έγραψε:ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ!!!
pancy_parkison έγραψε:εγώ κανέναν.... γιατί να αναγκάσω κάποιον να επιστρέψει? εκεί που ειναι θα περνάει πολύ καλύτερα....
pancy_parkison έγραψε:εγώ κανέναν.... γιατί να αναγκάσω κάποιον να επιστρέψει? εκεί που ειναι θα περνάει πολύ καλύτερα....
liakos έγραψε:pancy_parkison έγραψε:εγώ κανέναν.... γιατί να αναγκάσω κάποιον να επιστρέψει? εκεί που ειναι θα περνάει πολύ καλύτερα....
συμφωνω απολυτα. αλλωστε ο θανατος ειναι κατι το φυσικο και καλως η κακως δν μπορουμε να τον αλλαξουμε
liakos έγραψε:pancy_parkison έγραψε:εγώ κανέναν.... γιατί να αναγκάσω κάποιον να επιστρέψει? εκεί που ειναι θα περνάει πολύ καλύτερα....
συμφωνω απολυτα. αλλωστε ο θανατος ειναι κατι το φυσικο και καλως η κακως δν μπορουμε να τον αλλαξουμε
pancy_parkison έγραψε:liakos έγραψε:pancy_parkison έγραψε:εγώ κανέναν.... γιατί να αναγκάσω κάποιον να επιστρέψει? εκεί που ειναι θα περνάει πολύ καλύτερα....
αα! όλοι συμφωνειτε μαζί μου! πάλι έγραψα η άτιμη... :lol!: :lol!: :lol!: