.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+43
mjhp4ever
elliza
Isabelle Lightwood
Maria Lovegood
Romilda Vane
Angelika-Lavender Black
Alicia Spinnet
Penellope Clearwater
The Sorting Hat
Laverne de Montmorency
Elohim Meth
Jace Wayland
Imperio
anthian9
Leonie Vernier
Hecate
Minerva McGonagall
Nearly Headless Nick
Rowena Ravenclaw
The Grey Lady
Necro-Chriss
Anastasia Black
Hemione94
Lilith
Christy
FLEUR258
Jo_Mr.Sunshine
RemousLoupin
Poisonous_touch
@RtVaVa
Wanderer
BaGGoS
SiMoS
Pansy Parkinson
Cassandra Black
angepsi
EL.J girl
December Princess
Madame Maxime
AliceCullen
katerina
Fleur Delacour
Tom Marvolo Riddle
47 απαντήσεις

Αποχωρισμοί

Maria Lovegood
    Maria Lovegood
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Touching the starlight....

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Empty Απ: Αποχωρισμοί

Δημοσίευση από Maria Lovegood Σαβ Ιαν 07, 2012 12:04 pm

Εγώ σοβαρά δε νομίζω να έχω δακρύβρεχτους αποχωρισμούς. Ποτέ μου δεν είχα. Τα παιδιά στο σχολείο μου ήταν πάντοτε παρέες και εγώ ήμουν πολύ freak για να συμμετασχω στο δημοτικό. Οπότε χάρηκα κιόλας που 'χα πάει γυμνάσιο για να ξεφορτωθώ μερικούς. :P Στο γυμνάσιο πάλι δεν πέρασα καλά για πολλούς λόγους οπότε δε θα με χάλαγε να πήγαινα σε άλλο Λύκειο, αλλά δε με άφησαν οι δικοί μου facepalm Πήγα στο ίδιο Λύκειο με τους άλλους, οπότε έχω κολλήσει τα 6 τελευταία χρόνια με άτομα που με βρίσκουν περίεργη και δε μου μιλάνε καν :P Δεν έχω θέμα να τους αποχωριστώ, ειλικρινά καλύτερα κιόλας :P Πιστεύω όμως θα μελαγχολήσω όταν ακούσω για τελευταία φορά το σχολικό κουδούνι. Όχι επειδή πέρασα όμορφα και χαρούμενα σχολικά χρόνια, απλα επειδή ήταν κάτι το οποίο ήταν η ζωή μου τα τελευταία 12 χρόνια...
    Αλλά υπάρχουν και άτομα που δε θέλω να αφήσω όπως ο κολλητός μου που θέλει να περάσει σε άλλη πόλη και θα τον βλέπω 3 φορές το χρόνο από όταν πάμε φοιτητές. giveup

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Ιαν 07, 2012 9:04 pm

Όταν τελείωσε το Δημοτικό, δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα. Έβλεπα άτομα δίπλα μου να κλαίνε με λυγμούς και αναφιλητά, αγκαλιές, φιλιά και εγώ εκεί, να δέχομαι αγκαλιές και φιλιά αλλά να παραμένω ασυγκίνητη. Πραγματικά πίστευα, πως μια φιλία εάν είναι γερή θα συνεχίσει να υπάρχει και εκτός σχολείου. Έχασα κι εγώ άτομα που είμασταν φίλοι και είχαμε κάνει παρέα τότε, όμως είχαμε υποσχεθεί πως θα κρατήσουμε επαφή. Όμως ποτέ, κανείς δεν πήρε τηλέφωνο και τώρα αμφιβάλλω αν θα τους γνώριζα αν συναντιόμασταν...
    Από τη μετάβαση στο γυμνάσιο έχασα ό,τι κοντινότερο σε αδερφή - ψυχή η κολλητή είχα. Και αυτή η αλλαγή έρχεται να επιβεβαιώσει πως όταν μια φιλία είναι δυνατή και αληθινή θα συνεχίσει να υπάρχει και εκτός σχολείου. Ακόμη είναι κολλητή μου, πάντα θα είναι. Και σε εκθέσεις πάντα η μία για την άλλη γράφουμε ή στέλνουμε γράμματα. Και όταν συναντιόμαστε κάνουμε λες και δεν πέρασε μια μέρα. Και όσους ανθρώπους κι αν γνωρίσουμε πάντα θα είμαστε φίλεςφίλεςφίλεςφίλεςφίλες. Έτσι, γνώρισε η μία και την "σχολική" παρέα της άλλης και είμαστε μιαααα χαρά. Όμως, ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο έκλαψα όταν έμαθα πως έφευγε.
    Μα, όσο πεπεισμένη κι αν ήμουν πως ποτέ δεν θα χάσω τις φίλες μου, οι θεωρίες μου δοκιμάζονται. Μια κοπέλα που ηταν σίγουρα στην τριάδα των καλύτερών μου φίλων άλλαξε σχολείο αυτή τη χρονιά. Πραγματικά, ένοιωσα τόσο.. άδεια όταν είδα το παγκάκι που με περίμενε κάθε μέρα κενό. Δε λέω, κρατάμε μια κάποια επαφή στο τηλέφωνο ή με μέιλ. "Έλααα, αγάπη-λατρεία, χρόνια πολλά!". Όμως μένει στην Λούτσα (καλά κρασιά, δηλαδή) και δεν είναι αρκετή. Ποτέ δεν θα είναι.
    Πφ, η παρέα σιγά σιγά μικραίνει και τα άτομα που αγαπάω περισσότερο φεύγουν, γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα δίδακτρα. Είναι μάλλον σίγουρο πως του χρόνου θα φύγω κι εγώ και στεναχωριέμαι τόσο που απλά δεν θέλω να το σκέφτομαι.
    Όμως, μερικές φορές πιστεύω πως θα είναι καλύτερα έτσι.

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Ypo
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Πεμ Ιαν 12, 2012 1:20 am

Εγώ δεν έχω αποχωριστεί ποτέ κανέναν από το σχολείο.
    Με τους κολλητούς μου φίλους είμαστε μαζί από το δημοτικό και χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ.Είναι διαφορετικό να είσαι με κάποιον που σε ξέρει τόσο καλά ακόμα και η σιωπή μεταξύ σας είναι διαφορετική,άσε που τα τελευταία δύο χρόνια με τις δύο καλύτερες μου φίλες έχουμε τηλεπάθεια! ti?
    Μετά τις πανελλήνιες αποχωρίστηκα δύο πολύ σημαντικά άτομα στη ζωή μου που πέρασαν επαρχία.Βέβαια ακόμα μιλάμε και βλεπόμαστε όποτε έρχονται αλλά δεν είναι το ίδιο.Νόμιζα πως δεν θα ήταν τόσο δύσκολο αλλά μου λείπει η καθημερινή επαφή, τα αστεία, η φάτσα τους βρε αδερφέ.Γενικά όποτε έρχονται μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να τους αποχαιρετήσω πάλι.Στις διακοπές είχα αποφασίσει να μην πάω να δω καν τον έναν από τους δύο γιατί ήξερα πόσο θα στεναχωρηθώ μετά αλλά δεν τα κατάφερα. erimi

Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο φροντίζω και κρατάω επαφή με όλα τα άτομα που θέλω όσο μακριά κι αν είμαστε. oh!
    Βέβαια αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα αποχωριστώ κάποιους αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. cry

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Πεμ Ιαν 12, 2012 1:41 am

elliza έγραψε:Μετά τις πανελλήνιες αποχωρίστηκα δύο πολύ σημαντικά άτομα στη ζωή μου που πέρασαν επαρχία.Βέβαια ακόμα μιλάμε και βλεπόμαστε όποτε έρχονται αλλά δεν είναι το ίδιο.Νόμιζα πως δεν θα ήταν τόσο δύσκολο αλλά μου λείπει η καθημερινή επαφή, τα αστεία, η φάτσα τους βρε αδερφέ.Γενικά όποτε έρχονται μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να τους αποχαιρετήσω πάλι.Στις διακοπές είχα αποφασίσει να μην πάω να δω καν τον έναν από τους δύο γιατί ήξερα πόσο θα στεναχωρηθώ μετά αλλά δεν τα κατάφερα. erimi

^Αυτό. crying

Γενικά μερικές φορές φοβάμαι πολύ μήπως χαθώ με άτομα που αγαπώ.Βέβαια πάντα πίστευα ότι αν ΘΕΣ να κρατήσεις επαφή κρατάς.
    Και όμως...Ήδη έχω να δω μηηηηηηηνες δυο αγαπημένες μου φίλες λογο κακής συννενόησης,περιστάσεων κλ.
    Μερικές φορές φοβάμαι πως θα ξεχάσω πως ήταν να τις βλέπω καθημερινά.
    Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα στο δημοτικό όταν μετακόμισα plz .Που χάθηκα σχεδόν μ'όλους εκτός με ένα δυο άτομα.Και τους ξανά δω μετά από χρόνια και θυμηθώ πως ήταν η φωνή τους.Πως ήταν το γέλιο τους.Ο τρόπος που κινούνταν. cry
    Αλήθεια,πόσο φοβάμαι μην ξεχάσω την φωνή,το γέλιο τους, μα πάνω απ'όλα τον τρόπο που με αγκάλιαζαν.

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    mjhp4ever
    mjhp4ever
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 929
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought:

Δημοσίευση από mjhp4ever Παρ Φεβ 24, 2012 9:37 pm

μεχρι τωρα ειχα 3 αποχωρισμους εξαιτιας του σχολειου, εναν στη διαρκεια της 4ης δημ., εναν απο το δημ στο γυμν και εναν στη α' γυμν

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 8z0QNaV

My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
     - Shiki Ryougi

obey
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Τετ Μαρ 14, 2012 4:54 pm

Τα μαθητικά μου χρόνια είναι γεμάτα απο αποχωρισμούς.Αρχικά στο δημοτικό που έπρεπε να πάω σε άλλο σχολείο γιατί μετακομίσαμε.Τότε δεν είχα στενοχωρηθεί καθόλου snob αντιθέτως το είχα δει σαν μια ευκαιρία να κάνω νέες φιλίες γιατι είχα συνειδητοποιήσει μετά απο πολλες στενοχώριες, κλάμματα και καυγάδες οτι αυτές οι κοπέλες με τις οποίες έκανα παρέα δεν ήταν πραγματικές φιλές μου.Διότι οι πραγματικές φίλες δεν σου λένε μια ωραία μέρα οτι να ξέρεις δεν θέλουμε να κάνουμε άλλο παρέα μαζί σου ή αν κάνουμε παρέα μαζί σου δεν θα μας θέλουν στην παρέα τους καποια άλλα παιδια και εμείς θάλουμε να γίνουε πιο δημοφιλείς!!Ετσι όταν έφυγα δεν κράτησα καμία επαφή.Μετά βέβαι απο κανα διο χρόνια που μου είχε περάσει ο θυμός και οι εκδικητικές τάσεις τα ξαναβρήκα με τη μία κοπελίτσα με την οποία τα πήγαινα καλύτερα.Στο γυμνάσιο έκανα νέες φιλίες αλλα επειδή εγώ ήμουν καινούρια στην παρέα και οι άλλες ήταν φίλες απο το δημοτικό, ποτέ δεν ένιωσα οτι ήμουν πραγματικά μέλος της παρέας.Και βασικά αποδείχτηκε οτι είχα δίκιο να νιώθω έτσι αφου αργότερα στην μετάβαση απο το γυμνάσιο στο λύκειο έφυγαν και πήγαν και γράφτηκαν σε άλλο λύκειο χωρίς να μου το πουν και όταν τις ρώτησα γιατι είπαν οτι προτιμούσαν να είναι οι τρεις του και δεν μου το είπαν για να μην πάω και εγώ.Ηταν ενας αρκετά στενάχωρος αποχωρησμός και κράτησα καποια επαφή(οχι αυτή τη φορά δεν κράτησα μούτρα)αλλα δεν βλεπόμαστε συχνά εως και καθόλου.Μετά στο λύκειο εκανα νέες φιλίες και αυτή τη φορά όλα πήγαιναν πολύ καλά και ένιωθα πως ταίριαζα μια χαρά στην παρέα και δέθηκα με τις κοπέλες αλλα φέτος η μία άλλαξε σχολείο εξαιτίας της κατάληψης και μετά άλλαξα και εγώ και πήγα σε άλλο.Αυτός νομίζω πως ήταν ο μόνος αποχωρησμός που πραγματικά με στεναχώρησε.Προσπαθώ να κρατήσω επαφή αλλα δεν είναι ευκολο γιατι διαβάζουν(ναι είμαστε λίιιιγο φυτά.Εγώ είμαι λιγότερο όμως).

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Untitl10
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 7303
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011

Magical Identity
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Τρι Μάης 22, 2012 11:37 am

δεν μπορω να πω οτι βιωσα καποιον μεγαααλο αποχωρισμο...
    στο δημοτικο εφυγα απο την περιοχη...δεν μετακομισα απλα
    αντι να παω στο γυμνασιο της δραπετσωνας πηγα πειραια...
    και αυτο απο δικη μου επιλογη επειδη δεν ηθελα να ξαναδω
    στα ματια μου τα χαζα της προηγουμενης ταξης και για να
    αποφυγω την καζουρα των καθηγητων καθως και τα αδερφια μου
    εχουν περασει απο κει...
    καλα η αδερφη μου οκ ηταν καλη μαθητρια οπως και ο αλλος μου
    ο αδερφος...αλλα αν με ρωταγανε πχ. "εισαι αδερφη του θαναση
    του κ***** ;;" θα με επερναν στο ψιλο και δεν θα περναγα
    καμια ταξη! Sad

Fairytales are more than truth
    not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us
    that dragons can be beaten.

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 24fb8t0
    *οσομ*:
    Amy Somers
    Amy Somers
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 192
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Amy Somers Τετ Ιουλ 09, 2014 10:05 pm

Φέτος τελείωσα το Δημοτικό και είμαι πολύ λυπημένη... Ήμασταν πολύ δεμένη τάξη και νοιαζόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλο. Δυστυχώς, στο γυμνάσιο δε θα είμαι με κανέναν από τους παλιούς μου συμμαθητές γιατί έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε πειραματικό (στο Βαρβάκειο). Έδωσαν και κάποιοι συμμαθητές μου αλλά δυστυχώς δεν πέρασαν.  Sad 
    geowizard
    geowizard
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 3125
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από geowizard Πεμ Αυγ 21, 2014 1:03 am

Πώς νιώθω; Εντάξει. Οκ, από τη μία λυπάσαι που δεν θα έχεις δίπλα σου άτομα τα οποία συνήθιζες να έχεις, αλλά από την άλλη είναι ευκαιρία να ανοιχτείς και να γνωρίσεις νέο κόσμο.

Geowizard
    Half Blood Princess
    Half Blood Princess
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 3458
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus

Δημοσίευση από Half Blood Princess Πεμ Αυγ 21, 2014 1:55 am

εγω με τους αποχωρισμους δεν τα παω καθολου μα καθολου καλα... εχασα την κολλητη μου απο δυστοιχημα στο δημοτικο και απο τοτε δεν κανω ποτε κολλητες παρεες που θα με πονεσουν οταν χωρισουμε... γενικα ειμαι απομακρη με τον κοσμο δεν δενομαι βαθια!!!

βαβαια μαζι σας την εχω πατησει λιγο αλλα δεν βαριεσε???

Σπόιλερ:
    Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Hogwarts_Gif 
    Σπόιλερ:

Αποχωρισμοί - Σελίδα 3 Tumblr_nb2o7h0UNP1qhp1v5o1_400

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:31 am