Εγώ σοβαρά δε νομίζω να έχω δακρύβρεχτους αποχωρισμούς. Ποτέ μου δεν είχα. Τα παιδιά στο σχολείο μου ήταν πάντοτε παρέες και εγώ ήμουν πολύ freak για να συμμετασχω στο δημοτικό. Οπότε χάρηκα κιόλας που 'χα πάει γυμνάσιο για να ξεφορτωθώ μερικούς. Στο γυμνάσιο πάλι δεν πέρασα καλά για πολλούς λόγους οπότε δε θα με χάλαγε να πήγαινα σε άλλο Λύκειο, αλλά δε με άφησαν οι δικοί μου Πήγα στο ίδιο Λύκειο με τους άλλους, οπότε έχω κολλήσει τα 6 τελευταία χρόνια με άτομα που με βρίσκουν περίεργη και δε μου μιλάνε καν Δεν έχω θέμα να τους αποχωριστώ, ειλικρινά καλύτερα κιόλας Πιστεύω όμως θα μελαγχολήσω όταν ακούσω για τελευταία φορά το σχολικό κουδούνι. Όχι επειδή πέρασα όμορφα και χαρούμενα σχολικά χρόνια, απλα επειδή ήταν κάτι το οποίο ήταν η ζωή μου τα τελευταία 12 χρόνια...
Αλλά υπάρχουν και άτομα που δε θέλω να αφήσω όπως ο κολλητός μου που θέλει να περάσει σε άλλη πόλη και θα τον βλέπω 3 φορές το χρόνο από όταν πάμε φοιτητές.
Αλλά υπάρχουν και άτομα που δε θέλω να αφήσω όπως ο κολλητός μου που θέλει να περάσει σε άλλη πόλη και θα τον βλέπω 3 φορές το χρόνο από όταν πάμε φοιτητές.