από Hemione94 Κυρ Ιουν 21, 2009 2:37 pm
η αλήθεια είναι πως απο το δημοτικο στο γυμνασιο,δεν υπηρξε κάποια διαφορα γιατί σχεδόν όλα τα παιδιά πήγαμε στο ίδιο γυμνασιο.....
πριν λίγες μέρες τελίωσα το γυμνάσιο.....ακόμα δεν το πιστεύω.όλα αυτά τα παιδιά που ήμασταν μαζί 3 χρόνια ακόμα και 9 με μερικους θα χαθουμε.....ακόμη και παιδια που ξέρω ήτε 2 ήτε και ενα χρόνο θα μου λείψουν.....ιδιαίτερα ο κολλητος μου,που ήρθε στο σχολειο φέτος και τώρα θα πάει αλλου....τη φασαρια που έκανε μεσα στη τάξη τις αταξιες.....ολα όσα περασαμε απο τα σχολια των αλλων που πιστευαν πως τα είχαμε.......και τελικα καταλήξαμε ακριβώς εκεί....και μετα ολο το παιχνιδι για να μην το μαθει κανεις,οι κλεφτές ματιές μες την τάξη....γενικα πάντως ήταν μεγάλος διάολος και για αυτο και το όνομα του σιγουρα θα μήνει στη μνήμη πολλών και σίγουρα θα λείψει σε όλους.....αλλα και γενικα ολη τη φάση,τις αταξιες που καναμε στο σχολειο τις πλακες,τις συνηθειες που είχαμε και τωρα θα τις χάσουμε......κοιτάζοντας τη φωτογραφία που μας εδωσαν,που ειμαστε ολοι μαζι,θελω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μηνω εκει.......στον τελευταίο χρονο του γυμνασίου....