Είναι αξιόπιστα???
Μας λένε όλη την αλήθεια???
Οι απαντήσεις δικές σας...
μα αυτό θα ήταν βιασμός απέναντι στην ιστορία.Το αν ο ιστορικος προσθετει δικα του σχολια, ειναι δικο του θεμα.
Το έχεις ψάξει το θέμα;είσαι σίγουρη ή απλά εμπιστεύεσαι την γιαγιά σου;
Η ίδια παραδέχεται οτι οι Ιταλοί ήταν συμπονετικοί άνθρωποι και δεν τους φέρονταν σαν να είναι ζώα... Οι Γερμανοί ακόμα κι όταν έφυγαν άφησαν επίτηδες ναρκοπέδια αν θέλετε να ξέρετε για να ξεκάνουν όσους δεν πρόλαβαν!!!
Ο ίδιος ο Ηροδοτος ωστόσο κανει δικα του σχολια με βαση την προσωπικη του κριση.tom marvolo riddle έγραψε:μα αυτό θα ήταν βιασμός απέναντι στην ιστορία.Το αν ο ιστορικος προσθετει δικα του σχολια, ειναι δικο του θεμα.
Ο Ηρόδοτος λέει πως ο ιστορικός πρέπει να είναι αντικειμενικός,να μην λέει την άποψή του αλλά να παρουσιάζει το γεγονός.
εννοώ αν έχεις ψάξει για τα ναρκοπέδια,υπάρχουν στ' αλήθεια ή ήταν τρόπος να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες .
Δεν είναι ιστορίες τις γιαγιάς μου οι Ιταλοί... είναι η ιστορία τις γιαγιάς μου το οποίο σημαίνει πως έζησε όσα μου λέει!!! Δεν έχω να ψάξω τπτ και κατα την γνώμη μου είναι καλύτερη εκδοχή από αυτή των βιβλίων!!!
Μα το οτι η ιστοριογραφία σημερα είναι διεφθαρμένη επιστήμη δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σωστό.
Αν τον διαβασεις απο αριστερο, οι ανταρτες ηταν θεοι. Αν το διαβασεις απο δεξιο, οι ανταρτες ηταν καθαρματα.
Χμμ σύμφωνω,αν και προσθέτω πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την λογική και την κρίση μας.
Για να δεις την αληθεια, πρεπει να διαβασεις και τα 2, αλλα να βγαλεις οοοοολες τις πηγες και τα κοσμητικα επιθετα, καθως και παραδειγματα απο περιπτωσεις.
Το αν ο ιστορικος προσθετει δικα του σχολια, ειναι δικο του θεμα. ναι, δινει ενα αλλο ηθος και εξευγενιζει πολλες πραξεις,(...)