Που λέτε εγώ και δύο άλλα μέλη αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς σόπινγκ στάρ. Αποφασίσαμε όμως να το κάνουμε λίιιγο διαφορετικά... Να δηλαδή οι τρείς διαγωνιζόμενες πάνε μαζί για σόπινγκ και ας νικήσει η καλύτερη....
Που λέτε καταρχάς να πω για τις ανταγωνίστριές μου. Η μια λεγότανε Ισαβδέλα Λάητγουντ θαρρώ και η άλλη Κλαιρ κάτι και καλά γαλλίδα. Η καικαλάγαλλίδα ήτανε τι να σας πω.... μόνο γαλλίδα δεν ήταν! Που ναι η φινέτσα μάναμ; Ήρθε με μία γόβα στιλέτο που δεν μπορούσε καν να περπατήσει και στολισμένη σαν λατέρνα ενώ είχαμε βγεί απόγευμα!!!! Φόραγε και φόρεμα μεταλιζέ ,αφήστε.... Τι να σας πω για το γούστο της... Δεν σχολιάζω άλλο η κοπέλα έχει αποκλειστεί!!!!
Η δεύτερη η Ισαβέλλα, ε εντάξει καλή κοπέλα μου φάνηκε αλλά πολύ πως να το θέσω, αδιάφορο το στύλ της. Φορούσε και τσοκεράκι πολύ μπέισικ Πολύ τριτοδεύτερο. Καταρχάς ήρθε και καθυστερημένη στο ρανδεβού! Ε πήγαμε πρώτα για ψώνια στο χαρμάνη να δούμε καλλυντικά. Φαουντεησον πήρε , μα είναι δυνατόν να μην έχει;;; δεν ξέρω, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δεν ήξερε καν τι απόχρωση της πήγαινε κοιτούσε μια κιτρινωπή που την έβλεπα και έλεγα μέσα μου Παναγία μου να μην την πάρει, θα ναι σαν να είναι άρρωστη, την χλώμιαζε καλέ απίστευτα. Ευτυχώς πήρε μια πιο ροζουλί αν και εντάξει ,αν θέλετε τη γνώμη μου, πολύ τριτοδεύτερη μάρκα. Δηλαδή τζίζας τι βάζει στο πρόσωπό της;;; Εγώ απο εκεί πήρα μια βαφή για τα μαλλιά μου να τα ξαναπεράσω μπλέ και ένα μπλέ κραγιόν που ταιριάζει με το μαλλί μου .
Μετά πήγαμε στο Μολ. Σχεδόν τίποτα δεν δοκίμασε, το ένα της ξίνιζε το άλλο της βρώμαγε δηλαδή ελεος πια! Αφού να φανταστείτε δεν ψώνισε τόσο γιατί περιμένει και τις δεύτερες εκπτώσεις, που εντάξει, δεν κρίνω αλλά πολύ παρακατιανή μου φάνηκε, απο που την μαζέψαμε και την φέραμε στα βπ;; Ε μετά που πήγαμε στα πουλ εντ μπέαρ κάτι ψώνισε αλλά χωρίς καν να το δοκιμάσει, που αν θέλετε την γνώμη μου πολύ λάθος!!!! Ήταν πράσινο, που εντάξει δεν ξέρω τόοοσο καλά απο αυτά εκείνη ξέρει καλύτερα αλλά μέχρι και η γιαγιά μου το ξέρει πως το πράσινο χλωμιάζει τις ανοιχτόχρωμες! Κατα τα άλλα και απο στάμπες ωραία επιλογή αλλά πολύ απλή, δεν ταίριαζε με το θέμα της εβδομάδας, εγώ νομίζω πως έπαιρνε ό,τι νάναι για να γεμίσει τη ντουλάπα της. Τι να πείς, εμένα θα με έθλιβε πολύ αν συνέβαινε κα΄τι τέτοιο, δείχνει να μη σέβεται μια τόσο σοβαρή εκπομπή... Εγώ πήρα μια φούστα σε καρό μαύρο άσπρο και μια διάφανη μπλούζα που θα την χαρακτήριζα κάπως γκόθικ και πιστεύω πως καταρχάς τα σέταρα πολύ ωραία ε και νομίζω αναδεικνυε η φούστα τα καλλίγραμμα δίμετρα πόδια μου . Η μπλούζα πιστεύω πως είναι για να φοριέται με κάτι πιο κλειστό απο μέσα αλλά όχι πολύ κλειστό για να αναδεικνύει με τον σωστό τρόπο το στητό και υπέροχο ντεκολτέ μου . Γενικά θεωρώπως έκανα πολύ καλές επιλογές και έχω ελπίδες να βγώ σόπινγκ σταρ, αν βέβαια με ψηφίσουν και οι συμπαίκτριές μου, Αν δεν με ψηφίσουν θα ναι επειδή είναι κομπλεξικές δευτεράτζες, αξίζω τον τίτλο να το ξέτε
Μετά πήγαμε και στα σεφόρα που τα λέει σεφορά ,σαν να είναι καμιά βλαχάρα, μα και η κάθε μπγιουτι έξπερτ το ξέρει πχια αυτό. Πήρε ένα κραγιονάκι σε πολύ βαρετή απόχρωση κατά τη γνώμη μου, δεν θα το φόραγα. Εγώ δοκίμασα ένα άρωμα αλλά δεν πήρα κάτι γιατί έχω βέβαια!
Πήγαμε και για φαγητό, νομίζω πως το φαγητό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο συμφωνούμε. Αυτό και το οτι η Κλαίρ ήταν ε πως να το πω ευγενικά, προσπαθώ αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη πέρα απο το μπουζουκογκόμενα. Κρίμα για την κοπέλα πραγματικά . Με την Ισαβέλλα μετά πήγαμε και για γουιντου σόπινγκ καθώς τα μαγαζιά είχανε κλείσει και μιλήσαμε. Απέκτησα έτσι μια καλύτερη εικόνα για το στυλ της ε και τι να σας πω, τριτοδεύτερη όπως το χα καταλάβει. Δεν επενδύει λέει σε αξεσουάρ και κάτι τέτοια δευτερέ. Πολύ αδιάφορη γενικά, όλο κάτι νουντ αποχρώσεις διάλεγε, και κάτι γόβες της άρεσαν μυτερές , καθόλου δεν θα της πάνε. Την ρώτησα απέξω απέξω αν έχει κάνει μπότοξ για να δείχνει τόσο νέα, δηλαδή δείχνει γύρω στα 25 ενώ είναι τουλάχιστον 40 και τα αρνείται όλα, λέει πως της τα έμαθε η γιαγιά της....Ποιός τα πισεύει αυτά απορώ . Κοιτάξαμε και για εσώρουχα κτλ αλλά επειδή είμαι κόσμια δεν θέλω να σχολιάσω εδώ. Ενα θα σας πω, είναι και κατά του γάμου, αφήστε . Δεν έχει βρακί να βάλει πάντως, εγώ αυτό κατάλαβα και γι αυτό δεν βρίσκει γαμπρό. Θα σας πω λεπτομέρειες στον β γύρο που θα ξαναπάμε.
Στην Καλλιρόη έβαλα 2 για το ντύσιμο, χάλια μαύρα η κοπέλα, μια λατέρνα λαικάτζα ήτανε. Στην Ισαβέλλα για την προσπάθειά της θα βάλω ένα 4 γιατί δεν ψώνισε πολύ, και ήταν πολύ αδιάφορη και μπέισικ, τα πα για το τσοκεράκι, οι χρωματικές επιλογές της καλούλες ήταν αλλιώς και πιο χαμηλά μπορούσα Ισαβέλλα μου με σταναχώρησες πάρα πολύ βρε κούκλα μου που έψαχνες για τη ντουλάπα σου και δεν σεβάστηκες το θέμα Πρόσεχε λίγο τις επιλογές σου και μπορείς να τα πας πολύ καλά. Και δεν πειράζει που θα φάς τη σκόνη μου, δεν είμαστε όλες φάσιον άικονς. Γενικά θεωρώ πως αυτό που της έλειπε ήταν πως δεν είναι σταρ
Καταλήγοντας να πω πως κατά τα άλλα πολύ συμπάθησα τις συμπαίκτριές μου και ειδικά με την Ισαβέλλα θα κρατήσουμε επαφή όπως είπαμε και θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλές φίλες αν είχαμε γνωριστεί υπο άλλες συνθήκες!!! και σέλφι βγάλαμε κι απο όλα
Αυτά αγαπητό μας κοινό, ψηφίστε και εσείς μετά απο τα σχόλια των άλλων κοριτσιών ποιά αξίζει να είναι σόπινγκ στάρ;