.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+26
Milady D' Hiver
Evie Frye
DemEfraim
Cassandra95
geowizard
pavlos.carrey
Minerva McGonagall
Imperio
Romilda Vane
Mirabelle Salvatore
FLEUR258
Ariana Lestrange
John Dawlish
FoNikos21
Phineas Nigellus Black
The Sorting Hat
Mr. Ollivander
Denrean
Aurora Sinistra
Severus John Snape
Cassiopeia Black
Magorian Greyback
Isabelle Lightwood
Lisette de Lapin
Claire Delacour
Luna Scamander
30 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Σαβ Ιαν 21, 2017 11:57 pm

Καλησπέρα σας αγαπητοί τηλεθεατές και τηλεθεάτριες In Love  I love you . Λατρευτό κοινό!
    Που λέτε εγώ και δύο άλλα  μέλη αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς σόπινγκ στάρ. Αποφασίσαμε όμως να το κάνουμε λίιιγο διαφορετικά... Να δηλαδή οι τρείς διαγωνιζόμενες πάνε μαζί για σόπινγκ και ας νικήσει η καλύτερη....   up
    Που λέτε καταρχάς να πω για τις ανταγωνίστριές μου. Η μια λεγότανε Ισαβδέλα Λάητγουντ θαρρώ και η άλλη Κλαιρ κάτι και καλά γαλλίδα. Η καικαλάγαλλίδα ήτανε τι να σας πω.... μόνο γαλλίδα δεν ήταν! Που ναι η φινέτσα μάναμ; Ήρθε με μία γόβα στιλέτο που δεν μπορούσε καν να περπατήσει και στολισμένη σαν λατέρνα ενώ είχαμε βγεί απόγευμα!!!! Φόραγε και φόρεμα μεταλιζέ ,αφήστε.... Τι να σας πω για το γούστο της... Δεν σχολιάζω άλλο η κοπέλα έχει αποκλειστεί!!!!  loser
    Η δεύτερη η Ισαβέλλα, ε εντάξει καλή κοπέλα μου φάνηκε αλλά πολύ πως να το θέσω, αδιάφορο το στύλ της. Φορούσε και τσοκεράκι πολύ μπέισικ giveup Πολύ τριτοδεύτερο. Καταρχάς ήρθε και καθυστερημένη στο ρανδεβού!  giveup Ε πήγαμε πρώτα για ψώνια στο χαρμάνη να δούμε καλλυντικά. Φαουντεησον πήρε , μα είναι δυνατόν να μην έχει;;; δεν ξέρω, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δεν ήξερε καν τι απόχρωση της πήγαινε ti?  κοιτούσε μια κιτρινωπή που την έβλεπα και έλεγα μέσα μου Παναγία μου να μην την πάρει, θα ναι σαν να είναι άρρωστη, την χλώμιαζε καλέ απίστευτα. Ευτυχώς πήρε μια πιο ροζουλί αν και εντάξει ,αν θέλετε τη γνώμη μου, πολύ τριτοδεύτερη μάρκα. Δηλαδή τζίζας τι βάζει στο πρόσωπό της;;; confused  confused  Εγώ απο εκεί πήρα μια βαφή για τα μαλλιά μου να τα ξαναπεράσω μπλέ και ένα μπλέ κραγιόν που ταιριάζει με το μαλλί μου awesome .
     Μετά πήγαμε στο Μολ. Σχεδόν τίποτα δεν δοκίμασε, το ένα της ξίνιζε το άλλο της βρώμαγε δηλαδή ελεος πια! Αφού να φανταστείτε δεν ψώνισε τόσο γιατί περιμένει και τις δεύτερες εκπτώσεις, που εντάξει, δεν κρίνω αλλά πολύ παρακατιανή μου φάνηκε, απο που την μαζέψαμε και την φέραμε στα βπ;;  yaya Ε μετά που πήγαμε στα πουλ εντ μπέαρ κάτι ψώνισε αλλά χωρίς καν να το δοκιμάσει, που αν θέλετε την γνώμη μου πολύ λάθος!!!! sweatdrop smiley  Ήταν πράσινο, που εντάξει δεν ξέρω τόοοσο καλά απο αυτά εκείνη ξέρει καλύτερα αλλά μέχρι και η γιαγιά μου το ξέρει πως το πράσινο χλωμιάζει τις ανοιχτόχρωμες! Κατα τα άλλα και απο στάμπες ωραία επιλογή αλλά πολύ απλή, δεν ταίριαζε με το θέμα της εβδομάδας, εγώ νομίζω πως έπαιρνε ό,τι νάναι για να γεμίσει τη ντουλάπα της. Τι να πείς, εμένα θα με έθλιβε πολύ αν συνέβαινε κα΄τι τέτοιο, δείχνει να μη σέβεται μια τόσο σοβαρή εκπομπή... crying  Εγώ πήρα μια φούστα σε καρό μαύρο άσπρο και μια διάφανη μπλούζα που θα την χαρακτήριζα κάπως γκόθικ και πιστεύω πως καταρχάς τα σέταρα πολύ ωραία ε και νομίζω αναδεικνυε η φούστα τα καλλίγραμμα δίμετρα πόδια μου c\'mon . Η μπλούζα πιστεύω πως είναι για να φοριέται με  κάτι πιο κλειστό απο μέσα αλλά όχι πολύ κλειστό για να αναδεικνύει με τον σωστό τρόπο το στητό και υπέροχο ντεκολτέ μου Cool . Γενικά θεωρώπως έκανα πολύ καλές επιλογές και έχω ελπίδες να βγώ σόπινγκ σταρ, αν βέβαια με ψηφίσουν και οι συμπαίκτριές μου, Αν δεν με ψηφίσουν θα ναι επειδή είναι κομπλεξικές δευτεράτζες, αξίζω τον τίτλο να το ξέτε c\'mon
    Μετά πήγαμε και στα σεφόρα που τα λέει σεφορά ,σαν να είναι καμιά βλαχάρα, μα και η κάθε μπγιουτι έξπερτ το ξέρει πχια αυτό. sweatdrop smiley  Πήρε ένα κραγιονάκι σε πολύ βαρετή απόχρωση κατά τη γνώμη μου, δεν θα το φόραγα. Εγώ δοκίμασα ένα άρωμα αλλά δεν πήρα κάτι γιατί έχω βέβαια! hippie
    Πήγαμε και για φαγητό, νομίζω πως το φαγητό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο συμφωνούμε.  oh! Αυτό και το οτι η Κλαίρ ήταν ε πως να το πω ευγενικά, προσπαθώ αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη πέρα απο το μπουζουκογκόμενα. Κρίμα για την κοπέλα πραγματικά =/  =/ . Με την Ισαβέλλα μετά πήγαμε και για γουιντου σόπινγκ καθώς τα μαγαζιά είχανε κλείσει και μιλήσαμε. Απέκτησα έτσι μια καλύτερη εικόνα για το στυλ της ε και τι να σας πω, τριτοδεύτερη όπως το χα καταλάβει. =/  Δεν επενδύει λέει σε αξεσουάρ και κάτι τέτοια δευτερέ.  Πολύ αδιάφορη γενικά, όλο κάτι νουντ αποχρώσεις διάλεγε, και κάτι γόβες της άρεσαν μυτερές , καθόλου δεν θα της πάνε. Την ρώτησα απέξω απέξω αν έχει κάνει μπότοξ για να δείχνει τόσο νέα, δηλαδή δείχνει γύρω στα 25 ενώ είναι τουλάχιστον 40 και τα αρνείται όλα, λέει πως της τα έμαθε η γιαγιά της....Ποιός τα πισεύει αυτά απορώ giveup . Κοιτάξαμε και για εσώρουχα κτλ αλλά επειδή είμαι κόσμια δεν θέλω να σχολιάσω εδώ. Ενα θα σας πω, είναι και κατά του γάμου, αφήστε Pray . Δεν έχει βρακί να βάλει πάντως, εγώ αυτό κατάλαβα και γι αυτό δεν βρίσκει γαμπρό. Θα σας πω λεπτομέρειες στον β γύρο που θα ξαναπάμε.
    Στην Καλλιρόη έβαλα 2 για το ντύσιμο, χάλια μαύρα η κοπέλα, μια λατέρνα λαικάτζα ήτανε. Στην Ισαβέλλα για την προσπάθειά της θα βάλω ένα 4 γιατί δεν ψώνισε πολύ, και ήταν πολύ αδιάφορη και μπέισικ, τα πα για το τσοκεράκι, οι χρωματικές επιλογές της καλούλες ήταν αλλιώς και πιο χαμηλά μπορούσα =/ Ισαβέλλα μου με σταναχώρησες πάρα πολύ βρε κούκλα μου που έψαχνες για τη ντουλάπα σου και δεν σεβάστηκες το θέμα =/ Πρόσεχε λίγο τις επιλογές σου και μπορείς να τα πας πολύ καλά. Και δεν πειράζει που θα φάς τη σκόνη μου, δεν είμαστε όλες φάσιον άικονς. Γενικά θεωρώ πως αυτό που της έλειπε ήταν πως δεν είναι σταρ :down:

Καταλήγοντας να πω πως κατά τα άλλα πολύ συμπάθησα τις συμπαίκτριές μου και ειδικά με την Ισαβέλλα θα κρατήσουμε επαφή όπως είπαμε και θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλές φίλες αν είχαμε γνωριστεί υπο άλλες συνθήκες!!! και σέλφι βγάλαμε κι απο όλα hippie hippie

Αυτά αγαπητό μας κοινό, ψηφίστε και εσείς μετά απο τα σχόλια των άλλων κοριτσιών ποιά αξίζει να είναι σόπινγκ στάρ; awesome ποιά έκανε ο πχιο καλλιτεχνικό κατινάζ yummy

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Untitl10
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.
    AdministratorHead of D.I.M.C.

Αριθμός μηνυμάτων : 10301
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: give more, expect less

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Claire Delacour Κυρ Ιαν 22, 2017 9:04 am

εγώ θα βάλω 1 στην κάθεμια σας, γιατί έχετε μουστάκι! είναι δυνατόν????? μια κλωστή δεν μπορούσατε να κάνετε????
    Βίκυ μου δεν ξέρω τι θα πεις εσύ, αλλά από εμένα τα κοριτσάκια άκυρα In Love

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Stormy10
    my stuff... :
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Σαβ Φεβ 04, 2017 12:52 am

Το ξέρω πως πλέον μόνη μου γράφω σε αυτό το τόπικ, αλλά έλαβε χώρα άλλο ένα επικό επεισόδιο του Σοπινγκ Σταρ HW edition όπου συμμετείχαμε εγώ, η πλέμπα η Κλαίρ, η Φυλλίδα και η Ισαβέλλα.
    Θα αρχίσω λέγοντας πως μόλις έφτασα έκανα μια διακριτική πασαρέλα για να θαυμάσουν τα κορίτσια το λουκ μου και να βαθμολογήσουν εξηγόντας τους πως εμένα ο καθηγητής μου των ισπανικών που ξέρει απο μόδα γιατί παρακολουθεί ανελλιπώς το Σοπινγκ Σταρ μου έβαλε 9. Ωστόσο οι βασικές δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν την υψηλή αισθητική μου και η μεν Κλαιρη μου έβαλε 4 ενώ η Ισαβέλλα έβαλε 0 χωρίς καν να πει τον λόγο ti? ti? Μετά έκανε πασαρέλα (όχι τόσο διακριτική ) η Κλαίρ και όταν στα σχόλια της είπα πως δυστυχώς το είναι εκτός, είναι άουτ πως το λένε καθώς το θέμα μας ήταν βραδυνός καφές με φίλες και μου ήρθε με αθλητικό φούτερ. Μετά που της το επισημάναμε, δεν ντράπηκε και έκανε και στριπτίζ ti? βέβαια ,δεν μας ρίχνει έτσι( δεν ήταν καν αρκετά αισθησιακό) και εγώ της έβαλα 4 ενώ η Ισαβέλλα πάλι 0 γιατί η κοπέλα είναι βασικιά.
    Κάποια στιγμή έφτασε και η Φιλλίδα και φροντίσαμε πριν κάτσει να την ενημερώσουμε πως πρέπει να βγάλει παλτό και να κάνει πασαρέλα( στην οποία οφείλω να πω πως ήταν η πιο άνετη). Στην Φυλλίδα έβαλα ένα 6, γιατί ενώ μου άρεσαν πολύ τα παπούτσια της, το φόρεμα το βρήκα καλό προς αδιάφορο και δεν φορούσε αξεσουάρ μέηκ απ και δεν είχε πάει κομμωτήριο για το μαλλί. Ωστόσο νομίζω πως ήταν εντός θέματος. Η Κλαιρ της έβαλε 4 και η Ισαβέλλα κλασικά 0.Η Φυλλίδα έβαλε σε εμένα και την Κλαιρ 6,5 και 3,5 αντίστοιχα, ενώ στην Ισαβέλλα 5. Εγώ έβαλα ένα 4 στην Ισαβέλλα επειδή ενώ μου άρεσε το παπούτσι της και το μακιγιάρζ, το παντελόνι μου φάνηκε απλό και η μπλούζα ήταν αρκετά αδιάφορη. Το παλτό δεν ταίριαζε τόσο χρωματικά. Η Κλαιρ έβαλε και εκεί 4 (δεν πρωτοτύπησε καθόλου).
    Δυστυχώς ενώ ήρθαν κάτι φίλοι να με χαιρετήσουν δεν έκατσαν για να αναλάβουν τον ρόλο της Καγιά και ο ΦοΝικός δεν ήρθε οπότε μείναμε με αυτές της βαθμολογίες και κέρδισε η Ισαβέλλα που έβαλε σε όλες τις άλλες 0. Νομίζω είναι φανερό το επίπεδο της κοπελίτσας.
    Να σημειωθεί πως η Κλαιρ είναι τόσο βασικιά που έβγαζε σέλφι με το κιν της και την έχουμε και σε βίντεο να βγάζει σέλφι. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το πόσο ρεζίλι γίναμε με τις πασαρέλεςμας Laughing Laughing

Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Σαβ Φεβ 04, 2017 1:09 pm

Μα τι περιγραφές είναι αυτές, κατ αρχήν δε ξέρουμε τι φοράτε, βάλτε το φονικό που ούτως ή άλλως διακοσμητικός είναι να σας βγάλει καμία ωραία φωτο με το τόταλ λουκ να πούμε κι εμείς την άποψη μας.
    Εμ παίζετε σόπινγκ σταρ και μας το λέτε, εμ μας κρατάτε στην απ έξω :P

Mischief managed.
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Σαβ Φεβ 04, 2017 2:58 pm

Ο φονικός σαν σωστό κατιναριο μας σνομπαρε, δεν ήρθε και όχι μόνο αυτό, μας την είπε και από πάνω ότι είμαστε "κουκουρουκου" γιατί δεν κανονισαμε.... -.-

Όντως έπρεπε να βγάλουμε φώτο την πασαρέλα μας, εγώ περπάτησα με αέρα και γοητεία, σαν την λωρειν όταν ήταν στην πασαρέλα ένα πράγμα... οι μόνες φώτο που βγάλαμε ήταν τις φατσουλες μας και εδώ θέλω να σχολιάσω ότι ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΜΊΑ ΨΩΝΑΡΑ ΝΑ ΒΓΆΖΩ ΣΕΛΦΙ!
    Υγ: αν ανέβει το βίντεο στο ΧΓ ή ξανά στο φβ, θα ανεβάσω ντροπιαστικες φώτο από όλες σας.. το ξέρετε ότι έχω υλικό Happy

my stuff... :
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Φεβ 04, 2017 6:41 pm

Minerva McGonagall έγραψε:Μα τι περιγραφές είναι αυτές, κατ αρχήν δε ξέρουμε τι φοράτε, βάλτε το φονικό που ούτως ή άλλως διακοσμητικός είναι να σας βγάλει καμία ωραία φωτο με το τόταλ λουκ να πούμε κι εμείς την άποψη μας.
    Εμ παίζετε σόπινγκ σταρ και μας το λέτε, εμ μας κρατάτε στην απ έξω :P
    Έλα στο επόμενο επεισόδιο. hippie

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Ypo
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Κυρ Φεβ 05, 2017 3:29 am

να μας ενημερωνετε να ερχομαστε

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Δευ Φεβ 06, 2017 1:53 pm

^AYTO ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ !! :P

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    pavlos.carrey
    pavlos.carrey
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 23
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2012

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από pavlos.carrey Τετ Φεβ 22, 2017 2:39 am

Θα παίξει καμιά συνάντηση;

facebook.com/LordVoldemortDarkLord
    Denrean
    Denrean
    Moderator
    Ministry's Officer of DMLE
    ModeratorMinistry's Officer of DMLE

Αριθμός μηνυμάτων : 2057
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016

Magical Identity
    Today's thought: The only verdict is vengeance

Δημοσίευση από Denrean Τετ Φεβ 22, 2017 6:19 am

Κατ'ευθειαν στο ψητο ο Λορδος Βολντεμορτ :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Party_mask_v_for_v_stelmos_upo_by_marinacullen-dbn53ea
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Τετ Φεβ 22, 2017 8:20 am

υπάρχει τόπικ που κανονίζονται οι συναντήσεις, εδώ. Very Happy

my stuff... :
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Κυρ Φεβ 26, 2017 10:10 pm

Είχα πάει που λέτε Βρότσλαφ και υποσχέθηκα στη Μυρτώ πως θα περάσω να γράψω εντυπώσεις να σας πω πόσο τέλειο είναι το εράσμους και τι όμορφη και πολιτισμένη χώρα είναι η Πολωνία. Και πόσο γαμάει η Σοπλίτσα
    whistling

Η Μυρτώ με πήγε σε όολες τις εκδηλώσεις εράσμους που είχε στο Βρότσλαφ τις μέρες που την επισκέφτηκα και με πήγε και σε μάθημά της να πάρω μια γεύση ,ακόμα και σε πρόβα της μπάντας οπότε έχω μια καλή εικόνα. Πρώτα απ όλα βέβαια να παινέψω τις μαγειρικές ικανότητες της Μυρτούλας που φτιάξαμε μακαρόνια (πάντως είναι καλύτερη απο μένα Laughing) Laughing . Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, πρέπει να πω πως κοινονικοποιήθηκα μέχρι και εγώ που είμαι πιο αντικοινωνική πεθαίνεις και πήγαμε και σε ένα σπιντ μιτινγκ που κάθεσαι σε ένα τραπέζι και μόλις χτυπήσει καμπανάκι αλλάζεις θέση για να μιλήσεις με όλο τον κόσμο για να γνωριστούν όλοι οι ερασμίτες μεταξύ τους κτλ. Ε θα ήθελα να δηλώσω με περηφάνια πως δεν καθόμουν σε ένα τραπέζι αλλά γυρνούσα απο τραπέζι και μίλησα σε όλους hero proud proud Μετά απο αυτό είχα και άλλη ενέργεια μάλιστα και άντεξα και δεύτερο κύμα κοινωνικοποίησης στο καπάκι όταν πήγαμε στο σελέμπριτι καπολς ναητ που μπαίναμε στο κλαμπ και παίρναμε χαρτάκι με όνομα (είχα Χάρλευ Κουιν Cool ) και ψάχναμε το ζευγάρι μας (δηλαδή εγώ το Τζόκερ) Η Μυρτώ που ήταν Τζέρυ βρήκε πρώτη τον Τομ και κατάφερε να κερδίσει φρι ντρινκ. Εγώ άργησα λίγο παραπάνω αλλάα πήγαινα σε όλο τον κόσμο και ρώταγα αν είναι ο Τζόκερ και την βρήκα την κοπέλα που ηταν ο Τζόκερ oh! αλλά μετά και εγώ και η Μυρτώ βαρεθήκαμε και έτσι κοινωνικές που είμαστε είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε άλλα άτομα να βρουν το ζευγάρι τους , βρήκαμε ένα παιδί που είχε τον ΝτόναλντΤραμπ και ο καημένος ντρεπόταν να το πεί γιατί ήταν κακούλι και τον βοηθούσαμε να βρεί τη Μελάνια αλλά δυστυχώς και η Μελάνια ντροπαλή θα ταν γιατί ήταν σε μια γωνιά απο οτι μάθαμε απο άλλες πηγές και δεν αποκαλύφθηκε Sad πολύ στεναχωρέθηκα που πήγε στράφι το μίσιον εξεύρεσης της Μελάνια. Βοηθήσαμε όμως άλλα ζευγαράκια. Εγώ έδειξα ιδιαίτερο ζήλο βέβαια αλλά γιόλο Laughing Μετά όμως άρχισε ο κόσμος να χορεύει και δεν ήμουν αρκετά μεθυσμένη, ήταν του ματς φορ μι. Η Μυρτώ το χε όμως blowkiss .
    Την επόμενη πήγε η Μυρτώ στη σχολή της και εγώ σε ένα φρι γουόκινγκ τουρ με ένα μαναράκι ξεναγό και το βράδυ πήγα στο μπαντ πρακτις της Μυρτούς που ήταν νομίζω το αποκορύφωμα αυτής της εκδρομής. Πρόκεται για μια μπάντα με ερασμίτες με κάτι τύμπανα και πολλά ταλέντα. Η Μυρτώ είναι ένα απο αυτά τα ταλέντα, και όταν κάποια στιγμή αυτός που διεύθυνε κάπως τα πράγματα είπε να τπο εμπλουτίσουν έβαλε τη Μυρτώ να τραγουδάει αρχικά χωρίς λυρικς. Μετά υπήρξε πρόταση να μπεί λυρικς στα ελληνικά. Η Μυρτώ είχε αντιρήσεις έλεγε πως δεν τραγουδάει ελληνικά, τη βάλαν να αυτοσχεδιάσει και το αποτέλεσμα ήταν μια συνταγή για τζατζίκι (προέκυψε κάπως μετά απο αναφορά πως αυτοσχεδιάζει όταν μαγειρεύει κτλ). Φανταστείτε να ακούτε να παίζουν όλοι στο επικό άσμα "κοοοβουμεεε τοοο αγγουρααακιιιι....." δεν θυμάμαι ακριβώς το λύρικς αλλά κατέληγε πως βάζουμε γιαούρτι ,το ανακατεύουμε βάζουμε και ξύδι και λίγο σκόρδο και έχουμε έτοιμο το τζατζίκι.Δίπλα ήταν ο γάλλος ο Ολιβιέ που πέταγε άκυρες λέξεις για λουλούδια και ηλιοβασιλέματα στα γαλλικά. Γενικά όλοι ήταν πολύ σοβαροί μόνο εγώ είχα λιώσει στο γέλιο Razz Μια γερμανίδα σχολίασε πως θα μπορούσε άνετα να είναι ερωτικό το άσμα για το τζατζίκι. Απλά κάντε το εικόνα rofl rofl Έχουμε βίντεο Cool
    Το άλλο πρωί είχα την ευκαιρία να δω και το μάθημα της Μυρτούς που είχε ένα καθηγητή που κατάφερε να κάνει βαρετό το σεξ και τη μαγεία στην αρχαιότητα αλλά ήταν καλούλης μωρέ και φαινόταν επιεικής και δεν είχε και εξετάσεις το μάθημα.
    Άλλη πολύ ωραία ερασμοέξοδος ήταν και η γύρα στα μπαρ. Πηγαίναμε απο το ένα μπαρ στο άλλο και πίναμε για να καταλήξουμε σε ενα κλαμπ( με είσοδο 5 ζλότι δηλαδή ένα ευρώ και κάτι που περιελάμβανε ποτό με βότκα) και στο τελευταίο μπαρ για να γίνει πιο ενδιαφέρον μας βάλανε να πιούμε το ποτό μας χωρίς να πιάσουμε με τα χέρια το ποτήρι. Έπρεπε να μας βοηθήσει ο διπλανός. Εγώ έχοντας πιεί το ποτό μου βοηθούσα τη >Μυρτώ που είχε καλαμάκι. Ο διπλανός απ την άλλη μεριά παραπονέθηκε πως δεν ήταν δίκαιο να έχει καλαμάκι και όταν ο λίντερ είπε πως είναι, ο διπλανός μας έκλεψε το καλαμάκι και το έγλειψε για να μην το πάρουμε πίσω rofl Ο τύπος συνέχισε να με εκπλήσσει με το πόσο κάφρος μπορεί να γίνει, ωστόσο τη συγκεκριμένη κίνηση την απόλαυσα ιδιαίτερα καθώς το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο χωρίς καλαμάκι. Το απόλαυσα τόσο που ζήτησα απο άλλο διπλανό να βγάλει βίντεο τη σκηνή αλλά δεν πάτησε το κουμπί ο άχρηστος. ¨Ηταν ξεκάθαρα με το μέρος της Μυρτούς που δεν ήθελε βίντεο Sad Ο κάφρος στο τέλος επειδή δεν είχε τελειώσει την μπύρα του πήρε μαζί το ποτήρι και ο λίντερ τον έβαλε να το επιστρέψει αλλά στο μεταξύ είχε πιεί την μπύρα κατά τη μεταφορά του ποτηριού. Ομολογώ πως όταν το είπε πως θα το κάνει ήμουν σίγουρη πως μπλόφαρε ti? Παρ όλα αυτά ο τύπος είναι απο τις συμπάθειές μου γιατί οι άλλοι μαλάκες το έκρυβαν ενώ αυτός είχε αυτογνωσία και δεν κρυβότανε( εξάλλου άλλο κάφρος άλλο μαλάκας)
    Μετά απο αυτό το επεισοδιακό βράδυ( στο τέλος του οποίου χόρεψα κιόλας μπδγ) φύγαμε για Βαρσοβία που μας χτύπησε η μια κακουχία μετά την άλλη. Το χόστελ μας ενώ είχε βαθμολογία 9,4 και έλεγε σουπερμπ λοκεησον, ήταν στη μέση του πουθενά με μια ξινίλα για γραμματεία και ένα μπάνιο για 12 άτομα. Σα να μην έφτανε αυτό, μας χτύπησε και ένα κύμα πολικού ψύχους χιονιά,αέρα και χροχής και μας πείραξε και το φαγητό. Πάντως παρά τις όποιες κακοτυχίες καλά περάσαμε και πήγαμε και σε φρι γουοκινγκ τουρ και στο εθνικό μουσείο βαρσοβίας οπου ψάχναμε για μαναράκια στους πίνακες αλλά τα μόνα που βρήκαμε ήταν ένας χιπστεράς ζ<ωγράφος στο σελφ πορτραιτ του και ένας Ιησούς. Ο Ιησούς μαναράκι ήταν και σημείο αναφοράς όποτε χανόμασταν, περάσαμε τουλάχιστον 3 φορές απο εκεί.
    Μυρτώ σε περιμένω στην Αθηνααα In Love In Love Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα, είσαι θεάκι και να περάσεις τέλεια στο εράσμους <3

Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Πεμ Αυγ 24, 2017 1:43 am

Και που λέτε κάναμε μυτινγκ γιατί κατέβηκε η παρανουμερένια Αθήνα εγώ, ο Θανος , η Ναταλί, ο Γιώργος, η Μαρία-Ιζαμπέλ, η Κατερίνα, η Βασιλική, ο Χρήστος και η Ρέα. Το ραντεβού ήταν στις 7. Κατά τις 10 είχαμε μαζευτεί όλοι.
    Ωραία περάσαμε.
    Κλασσικά τους μισησα όλους! I love you
    Ο Γιώργος καλό παιδάκι μου φάνηκε.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    geowizard
    geowizard
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 3125
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από geowizard Πεμ Αυγ 24, 2017 2:31 am

Το λοιπόν, αποφάσισα για πρώτη φορά να σας τιμήσω κι εγώ με την παρουσία μου στη συνάντηση. Θα σας γράψω από χάμω όλο το χρονικό.

Συμμετέχοντες: Η δύο μέτρα λεβεντιά μου, ο Θανάσης, ο Χρήστος, η Ιμπέριο, η Παραμυθένια, η Μαρία-Ιζαμπέλ, η Ναταλία, η Βασιλική, η Κατερίνα, και γκεστ σταρ η Ρέα.

Αντικειμενικός Σκοπός: Να συναντηθούμε στις 7 στον σταθμό Μοναστηράκι, για να πάμε σε ένα μπαρ-καφέ.

Χρονικό: Κλασικά κατά τις 7 παρά τέταρτο ήμουν ήδη εκεί για να μην με περιμένει κανένας. Επτά και πέντε πρέπει να ήταν που συναντήθηκα με Παραμυθένια και Ναταλία. Να τονίσω εδώ πως τις θυμόμουν. Ακούγαμε συνέχεια για έναν Θανάση που μας περίμενε στο περίπτερο, αλλά Θανάση δεν βλέπαμε. Σκάει μύτη και η Ιμπέριο την οποία δεν γνώριζα, αλλά συμπάθησα. Ακόμη περιμέναμε τον Θανάση, ο οποίος τελικά βρισκόταν σε άκυρο περίπτερο τόσην ώρα, και από σπόντα δεν χώθηκε σε άλλη παρέα. Πολύ καλό παιδί, Θανάση κατούρα τους όλους! Λοιπόν, πηγαίνουμε στο μαγαζί, καθόμαστε στο ρουφ, παραγγέλνουμε, όλα καλά και όλα ωραία. Δύο ώρες και δέκα λεπτά αργότερα (με το ρολόι) σκάει μύτη η Ιζαμπέλ με τον Χρήστο, την Βασιλική, και την Κατερίνα. Εάν κατάλαβα καλά είχαν μπερδέψει τον Βορρά με τον Νότο, πήγαν Λάρισα και ξαναήρθαν. Την Ιζαμπέλ την αναγνώρισα, τους υπόλοιπους μου πήρε κάνα δίωρο για να καταλάβω ποιοι ήταν. Υπέροχα παιδιά όλα τους, με υπεροχότερο φυσικά εμένα που καθόμουν σε υπερυψωμένο σκαμπό. Κάποια φάση, σκέφτομαι, κάποιος μας λείπει. Η ΡΕΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ! Της έστειλα λοιπόν μήνυμα και παρόλο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της Αττικής, ήρθε να μας τιμήσει κι αυτή με την παρουσία της! Φυσικά καβάτζωσα θέση δίπλα της. Η Ρέα, ξέρετε, είναι από τα χειρότερα άτομα, γι' αυτό και την αγαπώ τόσο.
    Ε, μετά από κάποια φάση άρχιζαν να λακίζουν αυτοί που πήγαν μέχρι Λάρισα και ξαναγύρισαν, ήταν λογικά κουρασμένοι από το ταξίδι, οπότε λίγο αργότερα το λήξαμε κι εμείς. Αποκορύφωμα της συνάντησης ήταν η στιγμή που όλοι μαζί, αναφώνησαν δυνατά "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!". Συγκινήθηκα, ήπια μια γουλιά νερό, και συνέχισα. Τρου στόρυ.

Imperio έγραψε:Ο Γιώργος καλό παιδάκι μου φάνηκε.
    Να τονίσω πως δεν την πλήρωσα για να το γράψει, όντως το πιστεύει αυτό.

Geowizard
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Πεμ Αυγ 24, 2017 11:28 am

Και που λέτε μετά απο αρκετά χρόνια έγινε ξανά ένα μεγάλο μυτ σαν αυτά που κάναμε το 13 cry (περίπου γιατί νομίζω τότε ήταν μεγαλύτερα).
    Εγώ ήμουν στην παρέα που έφτασε δυο ώρες μετά επειδή χάθηκε, αλλά, δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα ο Γιώργος δεν τα ξέρει καλά. Πρώτα πρώτα προσπαθούσα να συνενοηθώ με ην Μαρία η οποία προσπαθούσε να συνενοηθεί και με την Καλλιρόη για να κάνουμε είσοδο μαζί, μετά από πολλή συνεννόηση καταφέραμε να πούμε με την Μαρία(Ιζαμπελ) να συναντηθούμε κάπου στο μετρό Κατεχάκη, έλα όμως που η Μαρία μου είπε στείλε μου όταν μπεις και ξέχασε πως δεν είχε mb να το διαβάσει.... facepalm  και έτσιμετά από προσπάθειες για να συναντηθούμε που απέτυχαν καταφέραμε να συναντηθούμε στο μοναστηράκι μαζί με την Κατερίνα και τον Χρήστο( Καλλιρόη ψάχναμε, Κατερίνα βρήκαμε δεν ξέρω τι συνέβη.. giveup .) Έτσι όλοι μαζί κινήσαμε να πάμε αλλά επειδή εμπιστευόμασταν την αίσθηση προσανατολισμού μας (ειδικά εγώ και η Μαρία που μπροστά μας λένε κοίτα, αριστέρα κοιτάμε facepalm ) και αρνηθήκαμε κάθε βοήθεια, λέγοντας πως δεν πειράζει εν Χριστώ αδέρφια μας, εμάς θα μας καθοδηγήσει η Παναγίτσα(και το γκουγκλ μαπς κλείσαμε γιατί τι είναι αυτό μπροστά στην Παναγίτσα;;Wink. Και έτσι έγινε! Η παναγίτσα μας καθοδήγησε. Τώρα αν Εκείνη αποφάσισε να μας πάει μέσω Λαμίας εμείς δεν φταίμε. Φτάσαμε πάντως, αυτό μετράει.
    Όσον αφορά το μέρος, ο Γιώργος μας είπε πως θα μας κλείσει τραπέζι γτ έχει γνωστό αλλά ήταν άδειο το μαγαζί Laughing
    Όταν έφτασε η ώρα να παραγγείλουμε και μεις τα καθυστερημένα καταλήξαμε εγώ να πάρω για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σπιτική λεμονάδα (επειδή είμαι σκέτη γλύκα και έρχεται σε μια αντίθεση με το ταπεραμέντο μου,καταλαβαίνετε c\'mon ) και η Ιζαμπέλ μπερδεύτηκε πάλι και ζήτησε σπιτική πορτοκαλάδα που δεν είχε(ναι όντως το ξανάπε, έναν σπιτικό χυμό πορτοκάλι παρακαλώ, απλά ο άνθρωπος άκουσε φυσικό και δεν τέθηκε θέμα). Η Κατερίνα πήρε το ίδιο με κάποιον άλλο(με μένα) αλλά μετά ξέχασε με ποίον πήρε ίδιο και δεν θυμόταν τι είχε πάρει Laughing
    Εννοείται ατάκες Θάνου φοβερές, είχε και την Ναταλία που κλασικά τον ενέπνεε αλλάααα το μεγάλο σιπ είναι Θάνος Μαυροπούλου. Είναι σιπ και από κοντά, τώρα πια το ξέρουμε. Η Ναταλία ανακάλυψε τα κοινά που έχει με τον Γιώργο αλλά τους χωρρίζει αυτή η διαφορά ηλικίας δυστυχώς. Παιδιά μην κολλάτε εκεί.
    Γκεστ εμφάνιση έκανε η Ρέα, 3 ώρες μετά την ώρα του ραντεβού ενώ η Καλλιρόη δεν εμφανίστηκε ποτέ και θα ήταν έτοιμη λέει να ξεκινήσει στις 11, είχε κάνει και μπάνιο και το έψηνε πολύ να έρθει αλλά την απογοητεύσαμε λέγοντας της πως δεν είναι ολονυχτία....
    Η Ρέα έκανε το θεικό να πει στον σερβιτόρο κάνε μου έκπληξη, και της έκανε με ένα κοκτειλ.
    Πολύβ ωραίο το μυτινγκ, συζητήθηκαν θέματα από συνοικέσια μέχρι εξωτερικής πολιτικής και γενικά περάσαμε πολύ ωραία να το επαναλάβουμε
    P.S. εννοείται πως εγώ η κοιλιόδουλη όταν φύγαμε πήγα και πήρα ενα σουβλάκι πακέτο για το σπίτι , ευχαριστώ την Imperio που μου έκανε παρέα σε αυτό και δεν ένιωθα τύψεις αλλά και την Λάητγουντ που μας συντρόφευσε ως εκεί παρόλο που δεν έφαγε.
    P.S.2 Ο Γιώργος είναι πιο νορμαλ από κοντά

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 15186
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Δημοσίευση από Luna Scamander Παρ Αυγ 25, 2017 12:09 am

Imperio έγραψε:Και που λέτε κάναμε μυτινγκ γιατί κατέβηκε η παρανουμερένια Αθήνα εγώ, ο Θανος , η Ναταλί, ο Γιώργος, η Μαρία-Ιζαμπέλ, η Κατερίνα, η Βασιλική, ο Χρήστος και η Ρέα. Το ραντεβού ήταν στις 7. Κατά τις 10 είχαμε μαζευτεί όλοι.
    Ωραία περάσαμε.
    Κλασσικά τους μισησα όλους! I love you
    Ο Γιώργος καλό παιδάκι μου φάνηκε.
    Καταρχάς γιατί παρανουμερένια; Μου τα αλλάζετε συχνά! αποφασίστε :P 
    geowizard έγραψε:Το λοιπόν, αποφάσισα για πρώτη φορά να σας τιμήσω κι εγώ με την παρουσία μου στη συνάντηση. Θα σας γράψω από χάμω όλο το χρονικό.

Συμμετέχοντες: Η δύο μέτρα λεβεντιά μου, ο Θανάσης, ο Χρήστος, η Ιμπέριο, η Παραμυθένια, η Μαρία-Ιζαμπέλ, η Ναταλία, η Βασιλική, η Κατερίνα, και γκεστ σταρ η Ρέα.

Αντικειμενικός Σκοπός: Να συναντηθούμε στις 7 στον σταθμό Μοναστηράκι, για να πάμε σε ένα μπαρ-καφέ.

Χρονικό: Κλασικά κατά τις 7 παρά τέταρτο ήμουν ήδη εκεί για να μην με περιμένει κανένας. Επτά και πέντε πρέπει να ήταν που συναντήθηκα με Παραμυθένια και Ναταλία. Να τονίσω εδώ πως τις θυμόμουν. Ακούγαμε συνέχεια για έναν Θανάση που μας περίμενε στο περίπτερο, αλλά Θανάση δεν βλέπαμε. Σκάει μύτη και η Ιμπέριο την οποία δεν γνώριζα, αλλά συμπάθησα. Ακόμη περιμέναμε τον Θανάση, ο οποίος τελικά βρισκόταν σε άκυρο περίπτερο τόσην ώρα, και από σπόντα δεν χώθηκε σε άλλη παρέα. Πολύ καλό παιδί, Θανάση κατούρα τους όλους! Λοιπόν, πηγαίνουμε στο μαγαζί, καθόμαστε στο ρουφ, παραγγέλνουμε, όλα καλά και όλα ωραία. Δύο ώρες και δέκα λεπτά αργότερα (με το ρολόι) σκάει μύτη η Ιζαμπέλ με τον Χρήστο, την Βασιλική, και την Κατερίνα. Εάν κατάλαβα καλά είχαν μπερδέψει τον Βορρά με τον Νότο, πήγαν Λάρισα και ξαναήρθαν. Την Ιζαμπέλ την αναγνώρισα, τους υπόλοιπους μου πήρε κάνα δίωρο για να καταλάβω ποιοι ήταν. Υπέροχα παιδιά όλα τους, με υπεροχότερο φυσικά εμένα που καθόμουν σε υπερυψωμένο σκαμπό. Κάποια φάση, σκέφτομαι, κάποιος μας λείπει. Η ΡΕΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ! Της έστειλα λοιπόν μήνυμα και παρόλο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της Αττικής, ήρθε να μας τιμήσει κι αυτή με την παρουσία της! Φυσικά καβάτζωσα θέση δίπλα της. Η Ρέα, ξέρετε, είναι από τα χειρότερα άτομα, γι' αυτό και την αγαπώ τόσο.
    Ε, μετά από κάποια φάση άρχιζαν να λακίζουν αυτοί που πήγαν μέχρι Λάρισα και ξαναγύρισαν, ήταν λογικά κουρασμένοι από το ταξίδι, οπότε λίγο αργότερα το λήξαμε κι εμείς. Αποκορύφωμα της συνάντησης ήταν η στιγμή που όλοι μαζί, αναφώνησαν δυνατά "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!". Συγκινήθηκα, ήπια μια γουλιά νερό, και συνέχισα. Τρου στόρυ.

Περιττό να πω ότι στο ενδιάμεσο που περιμέναμε τους υπόλοιπους εγώ και η Ναταλία πήγαμε να δούμε τα καλλυντικά στην απέναντι γωνιά  oh!
    Aurora Sinistra έγραψε:Και που λέτε μετά απο αρκετά χρόνια έγινε ξανά ένα μεγάλο μυτ σαν αυτά που κάναμε το 13 cry (περίπου γιατί νομίζω τότε ήταν μεγαλύτερα).
    Εγώ ήμουν στην παρέα που έφτασε δυο ώρες μετά επειδή χάθηκε, αλλά, δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα ο Γιώργος δεν τα ξέρει καλά. Πρώτα πρώτα προσπαθούσα να συνενοηθώ με ην Μαρία η οποία προσπαθούσε να συνενοηθεί και με την Καλλιρόη για να κάνουμε είσοδο μαζί, μετά από πολλή συνεννόηση καταφέραμε να πούμε με την Μαρία(Ιζαμπελ) να συναντηθούμε κάπου στο μετρό Κατεχάκη, έλα όμως που η Μαρία μου είπε στείλε μου όταν μπεις και ξέχασε πως δεν είχε mb να το διαβάσει.... facepalm  και έτσιμετά από προσπάθειες για να συναντηθούμε που απέτυχαν καταφέραμε να συναντηθούμε στο μοναστηράκι μαζί με την Κατερίνα και τον Χρήστο( Καλλιρόη ψάχναμε, Κατερίνα βρήκαμε δεν ξέρω τι συνέβη.. giveup .) Έτσι όλοι μαζί κινήσαμε να πάμε αλλά επειδή εμπιστευόμασταν την αίσθηση προσανατολισμού μας (ειδικά εγώ και η Μαρία που μπροστά μας λένε κοίτα, αριστέρα κοιτάμε facepalm ) και αρνηθήκαμε κάθε βοήθεια, λέγοντας πως δεν πειράζει εν Χριστώ αδέρφια μας, εμάς θα μας καθοδηγήσει η Παναγίτσα(και το γκουγκλ μαπς κλείσαμε γιατί τι είναι αυτό μπροστά στην Παναγίτσα;;Wink. Και έτσι έγινε! Η παναγίτσα μας καθοδήγησε. Τώρα αν Εκείνη αποφάσισε να μας πάει μέσω Λαμίας εμείς δεν φταίμε. Φτάσαμε πάντως, αυτό μετράει.
    Όσον αφορά το μέρος, ο Γιώργος μας είπε πως θα μας κλείσει τραπέζι γτ έχει γνωστό αλλά ήταν άδειο το μαγαζί Laughing
    Όταν έφτασε η ώρα να παραγγείλουμε και μεις τα καθυστερημένα καταλήξαμε εγώ να πάρω για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σπιτική λεμονάδα (επειδή είμαι σκέτη γλύκα και έρχεται σε μια αντίθεση με το ταπεραμέντο μου,καταλαβαίνετε c\'mon ) και η Ιζαμπέλ μπερδεύτηκε πάλι και ζήτησε σπιτική πορτοκαλάδα που δεν είχε(ναι όντως το ξανάπε, έναν σπιτικό χυμό πορτοκάλι παρακαλώ, απλά ο άνθρωπος άκουσε φυσικό και δεν τέθηκε θέμα). Η Κατερίνα πήρε το ίδιο με κάποιον άλλο(με μένα) αλλά μετά ξέχασε με ποίον πήρε ίδιο και δεν θυμόταν τι είχε πάρει Laughing
    Εννοείται ατάκες Θάνου φοβερές, είχε και την Ναταλία που κλασικά τον ενέπνεε αλλάααα το μεγάλο σιπ είναι Θάνος Μαυροπούλου. Είναι σιπ και από κοντά, τώρα πια το ξέρουμε. Η Ναταλία ανακάλυψε τα κοινά που έχει με τον Γιώργο αλλά τους χωρρίζει αυτή η διαφορά ηλικίας δυστυχώς. Παιδιά μην κολλάτε εκεί.
    Γκεστ εμφάνιση έκανε η Ρέα, 3 ώρες μετά την ώρα του ραντεβού ενώ η Καλλιρόη δεν εμφανίστηκε ποτέ και θα ήταν έτοιμη λέει να ξεκινήσει στις 11, είχε κάνει και μπάνιο και το έψηνε πολύ να έρθει αλλά την απογοητεύσαμε λέγοντας της πως δεν είναι ολονυχτία....
    Η Ρέα έκανε το θεικό να πει στον σερβιτόρο κάνε μου έκπληξη, και της έκανε με ένα κοκτειλ.
    Πολύβ ωραίο το μυτινγκ, συζητήθηκαν θέματα από συνοικέσια μέχρι εξωτερικής πολιτικής και γενικά περάσαμε πολύ ωραία να το επαναλάβουμε
    P.S. εννοείται πως εγώ η κοιλιόδουλη όταν φύγαμε πήγα και πήρα ενα σουβλάκι πακέτο για το σπίτι , ευχαριστώ την Imperio που μου έκανε παρέα σε αυτό και δεν ένιωθα τύψεις αλλά και την Λάητγουντ που μας συντρόφευσε ως εκεί παρόλο που δεν έφαγε.
    P.S.2 Ο Γιώργος είναι πιο νορμαλ από κοντά
    Αυτό να μην έλεγες για σιπ και οι σχέσεις μας θα ήταν καλύτερεςς!

Λοιπόν, δεν θέλω να γράψω πολλά αλλά θα γράψω κάποια πράγματα. :P

Καταρχάς έφτασα σχετικά νωρίς στη συνάντηση. Όλοι οι άλλοι αργήσανε! :P 
    Βρήκα πρώτα την Ναταλία (Mirabelle Salvatore) αφού της τηλεφώνησα και έπειτα ψάχναμε για τον Γιώργο ( geowizard)... Το θέμα είναι ότι έβλεπα ένα παιδί "σοβαρό" να περιμένει και να χασκογελάει πάνω από το κινητό (λογικά αυτά που θα λέγαμε στην κοινή) και έλεγα από μέσα μου "Να είναι; ή να μην είναι;". Η Ναταλία από την άλλη ντρεπόταν να του πει "Γιώργο είσαι εσύ;!" οπότε αναγκαστικά σαν νταλικέρης φώναξα "Γιώργο!" (περιττό να πω ότι αν σας πει οτι έχει καλή ακοή δεν έχει, γιατί με την πρώτη δεν με άκουσε!). Τον φώναξα 2-3 φορές και έπειτα γύρισε. (Ευτυχώς). Στην συνέχεια αφού γνωριστήκαμε και τα λέγαμε περιμέναμε τον Αμυκους που θα ερχόταν σε "6" λεπτά. Μισή ώρα τον περιμέναμε επειδή ήταν έξω από το μετρό και όχι μέσα!!!! :smilenew: :smilenew: :smilenew:

Στο ενδιάμεσο της μισής ώρας πήγαμε να δούμε τα καλλυντικά (όπως προανέφερα) με την Ναταλία. Ευτυχώς που βρήκαμε την Ιμπέριο-Μαρία και την διαφώτισε κάποιος να βρει το χαμένο παιδί (Θάνος).

Επιτέλους αφού συναντηθήκαμε με αυτά τα άτομα (περιττό να πω ότι ο Θάνος δεν με χαιρέτησε αμέσως με κοίταζε με ένα μίσος!!!!) πήγαμε να κάτσουμε. Καθίσαμε, μιλάγαμε για διάφορα θέματα κλπ κλπ κλπ. Προς το τέλος, κατα τις 10 ήρθαν επιτέλους η υπόλοιπη παρέα! Και εννοώ φυσικά την Κατερίνα (Beatrice Baudelaire) τον Χρήστο (Magorian Greyback), την Βίκυ (Aurora Sinistra) και την Μαρία (Isabelle Lightwood). Αφου καθίσαμε και τα λέγαμε έπειτα ήρθε και η Ρέα.

Τώρα για εντυπώσεις (όσους δεν ήξερα):

1. Τον Γιώργο ας πούμε, ότι όντως από κόντα είναι πιο νορμάλ. Δεν ξέρω τι παθαίνει όταν μας γράφει εδώ ή στο φβ; Τι να παίρνει άραγε. Ένας θέος ξέρει. :P  Αλλά από κοντά ναι παιδιά καλό παιδάκι. Λίγο ψώνιο αλλά καλό.. 
    2.  Με την Ρέα δεν μίλησα αρκετά, αλλά καλή φάνηκε :P
    3. Η Ναταλία είναι ένας μύθος που τελικά βγήκε αληθινός και επιτέλους με είδε :P . Καλή κοπέλα αλλά κάτι έχει πάθει με τον Ντίκον και γενικώς με τα βιβλία ρομαντικού περιεχομένου! (Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκολλήσει το μυαλό της με τον Ντίκον. Αλλά γενικώς πολύ καλή κοπέλα. Μιλάει συνέχεια. Όπως είναι στο φορουμ έτσι ακριβώς. Την συμπάθησα! 

4. Ο Θάνος τώρα... χμμμ καλός μωρέ. Κι αυτός όπως τον βλέπετε εδώ έτσι είναι. Καλό παιδί. Οι ατάκες όντως φοβερές. Και δυστυχώς θα πω ότι και αυτόν τον συμπάθησα. Μεταξύ μας.  giveup

Αυτά δεν γράφω τίποτα άλλο! :P 

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Ginw10

μπλομ:
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Παρ Αυγ 25, 2017 6:54 pm

Πώς τα φέρνει η ζωή και ξαναποστάρω σε αυτό το topic, πράμα που το είχα κατηγοριοποιήσει στα "αδύνατα να συμβούν". :P

Πέρασαν δύο χρόνια από το τελευταίο μεγάλο meeting που συμμετείχα, Σεπτέμβριος του 2015. Κάποιες αμφιβολίες υπήρχαν, περισσσότερες αναποδιές αλλά τελικά, κατάφερα την συνάντηση της Τετάρτης.

Άντε να βρεθούμε.
    Ναι, δεν είναι τόσο εύκολο.
    Δεν ήξερα ποιοί από τους παλιούς θα παρευρίσκονταν ώστε να γνωρίσω κάποιον.
    Περίμενα 20 λεπτά τουλάχιστον σε λάθος μέρος, με πολλές άγνωστες φάτσες να με κυκλώνουν πριν η Μαρία/Imperio εμφανιστεί. Βασικά, είχα αποφασίσει να φύγω. Δεν συνέβη τελικά.

Κάτσαμε μια μικρή ομάδα αρχικά, τα υπόλοιπα παιδιά θα ερχόντουσαν μετά.

Η Ναταλία παραμένει το αγαπημένο μου μέλος σε πειράγματα. Και αυτό γιατί είναι τόσο καλό παιδί που δεν θα σε παρεξηγήσει, ούτε θα σε περιμένει στην γωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε χοντράδες αλλά ο Καλπούζος ήταν εφαλτήριο.

Ήταν ευχάριστο το κλίμα. Έμαθα τα νέα τους, χάρηκα γιατί άλλοι βρήκαν δουλειά, άλλοι βρήκαν το δρόμο τους, άλλοι σπουδάζουν και κάθε μέρα προοδεύουν όλο και περισσότερο σε ένα φόρουμ που μεγαλώνει και ωριμάζει.

Παραμένω ο μόνος καπνιστής. Δεν μου αρέσει αυτό. Φίλοι μου, μιά τζούρα.

Ήρθαν και τα υπόλοιπα παιδιά, η παρέα μεγάλωσε. Περισσότερα νέα, περισσότερη ζωή. Τα τραπεζάκια ήρθα κοντά λοιπόν.

Δύο νέες γνωριμίες. Η Μαρία και ο Γιώργος.

Με την Μαρία/Scamander μιλάμε στο φόρουμ. Είναι καλό παιδί, έχει κινητό που εγκρίνω την μάρκα, χαμογελαστή και ήπια θα έλεγα. Ανταποκρίθηκε στο χιούμορ μου, δεν είναι κάτι εύκολο αυτό γιατί μπορείς να το σιχαθείς γρήγορα και πέρασε και στην αντεπίθεση. Μπορεί να ήρθε ντυμένη σκακιέρα αλλά δεν κολλήσαμε εκεί.

Ο Γιώργος πάλι ήταν ένα μέλος-κομήτης, είχαμε διαφωνήσει σε ένα topic, ανακάλυψα αμέσως το ψευδώνυμό του, έκανε δύο ώρες να βρει το δικό μου. Καλό παιδί, από σπίτι και με προίκα, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να το αποκαταστήσουμε. Γάμους με σπαθιά δεν τους βρίσκεις εύκολα. Καλό παιδί όμως.

Τα υπόλοιπα παιδιά σας έχω συναντήσει και παλαιότερα, τι να γράψω; Σε επόμενο θα τα πούμε και περισσότερο.

Υ.Γ. Δεν τραβήξαμε το βιντεάκι. Μας το θύμισε η Βασιλική αλλά εμείς, πέρα βρέχει.

Εις το επανιδείν. Laughing

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Gg10
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Δημοσίευση από Luna Scamander Παρ Αυγ 25, 2017 7:22 pm

Amycus έγραψε:Πώς τα φέρνει η ζωή και ξαναποστάρω σε αυτό το topic, πράμα που το είχα κατηγοριοποιήσει στα "αδύνατα να συμβούν". :P

Πέρασαν δύο χρόνια από το τελευταίο μεγάλο meeting που συμμετείχα, Σεπτέμβριος του 2015. Κάποιες αμφιβολίες υπήρχαν, περισσσότερες αναποδιές αλλά τελικά, κατάφερα την συνάντηση της Τετάρτης.

Άντε να βρεθούμε.
    Ναι, δεν είναι τόσο εύκολο.
    Δεν ήξερα ποιοί από τους παλιούς θα παρευρίσκονταν ώστε να γνωρίσω κάποιον.
    Περίμενα 20 λεπτά τουλάχιστον σε λάθος μέρος, με πολλές άγνωστες φάτσες να με κυκλώνουν πριν η Μαρία/Imperio εμφανιστεί. Βασικά, είχα αποφασίσει να φύγω. Δεν συνέβη τελικά.

Κάτσαμε μια μικρή ομάδα αρχικά, τα υπόλοιπα παιδιά θα ερχόντουσαν μετά.

Η Ναταλία παραμένει το αγαπημένο μου μέλος σε πειράγματα. Και αυτό γιατί είναι τόσο καλό παιδί που δεν θα σε παρεξηγήσει, ούτε θα σε περιμένει στην γωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε χοντράδες αλλά ο Καλπούζος ήταν εφαλτήριο.

Ήταν ευχάριστο το κλίμα. Έμαθα τα νέα τους, χάρηκα γιατί άλλοι βρήκαν δουλειά, άλλοι βρήκαν το δρόμο τους, άλλοι σπουδάζουν και κάθε μέρα προοδεύουν όλο και περισσότερο σε ένα φόρουμ που μεγαλώνει και ωριμάζει.

Παραμένω ο μόνος καπνιστής. Δεν μου αρέσει αυτό. Φίλοι μου, μιά τζούρα.

Ήρθαν και τα υπόλοιπα παιδιά, η παρέα μεγάλωσε. Περισσότερα νέα, περισσότερη ζωή. Τα τραπεζάκια ήρθα κοντά λοιπόν.

Δύο νέες γνωριμίες. Η Μαρία και ο Γιώργος.

Με την Μαρία/Scamander μιλάμε στο φόρουμ. Είναι καλό παιδί, έχει κινητό που εγκρίνω την μάρκα, χαμογελαστή και ήπια θα έλεγα. Ανταποκρίθηκε στο χιούμορ μου, δεν είναι κάτι εύκολο αυτό γιατί μπορείς να το σιχαθείς γρήγορα και πέρασε και στην αντεπίθεση. Μπορεί να ήρθε ντυμένη σκακιέρα αλλά δεν κολλήσαμε εκεί.

Ο Γιώργος πάλι ήταν ένα μέλος-κομήτης, είχαμε διαφωνήσει σε ένα topic, ανακάλυψα αμέσως το ψευδώνυμό του, έκανε δύο ώρες να βρει το δικό μου. Καλό παιδί, από σπίτι και με προίκα, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να το αποκαταστήσουμε. Γάμους με σπαθιά δεν τους βρίσκεις εύκολα. Καλό παιδί όμως.

Τα υπόλοιπα παιδιά σας έχω συναντήσει και παλαιότερα, τι να γράψω; Σε επόμενο θα τα πούμε και περισσότερο.

Υ.Γ. Δεν τραβήξαμε το βιντεάκι. Μας το θύμισε η Βασιλική αλλά εμείς, πέρα βρέχει.

Εις το επανιδείν. Laughing
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑΑΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ;;;;;; ti? ti?

Παιδιά τι να πω... ότι και να πω είναι λίγο... giveup

Κοίτα αστείος είσαι :P δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τα θύματα σου δεν έκαναν επίθεση στους σχολιασμούς σου. Δεν ξέρω τι φοβούνται πραγματικά.  erimi
    "Χαμογελαστή και ήπια" λες πως είμαι κανένα αγγελούδι. 
    Κοίτα ήρθα ντυμένη σαν σκαριέρα για να έχεις με κάτι να ασχολείσαι γερός - άνθρωπος  \\\\\\\\\\

Σιπάρουμε τον Γιώργο ναι. Σε δύο χρόνια θα τον παντρέψει ο Θάνος και η Μαρία-Ιμπεριο, όλοι είστε ευπρόσδεκτοι  oh! c\'mon

Π.Σ. άι λοβ γιου. ΜΑρίνα αν το δεις αυτό, όντως θέλαμε να κάνουμε βίντεο...  cry

μπλομ:
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Παρ Αυγ 25, 2017 7:25 pm

Γιατί το χιούμορ, όταν γίνεται ανάμεσα σε φίλους, χωρίς σκοπό να μειώσεις κανέναν, είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το ζήτημα είναι να μπεις και ο άλλος στο παιχνίδι. :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Παρ Αυγ 25, 2017 7:42 pm

Αυτοί που δεν μπαίνουν δεν ξέρουν καλό σκάκι :P

μπλομ:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Αυγ 26, 2017 2:33 am

Κουλουβάχατα το προχθεσινό μυτ. Μέρος, συμμετέχοντες και ώρα* στο φλου. Δεν ήξερα αν έπρεπε να σηκωθώ να βαφτώ ή να πέσω να κοιμηθώ. Κατά τ'άλλα χάρηκα που εντέλει πήγαμε έστω και για λίγο, η αλήθεια είναι πως μου έφτιαξε η διάθεση. Razz

Ουσιαστικά μόνο τον Γιώργο δεν είχα ξανασυναντήσει. Δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ίσως επειδή καθόμαστε και μακριά. Σχετικά ήσυχο παιδάκι. Δεν θα με πείραζε να ξαναρχόταν. :P

Από τους υπόλοιπους υπήρχαν τα άτομα που αγαπώ πολύ και χάρηκα που είδα (Χρήστος, Κατερίνα, Μαρία (εσένα Βασιλική δεν σε βάζω, στενός κορσές μου χεις γίνει :P )) και άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα (Θάνος, Ναταλία, Ιμπέριο). Ελπίζω να ξανακανονίσουμε τώρα που είναι στην πρωτεύουσα το κορίτσι!

*συνάντησης του δεύτερου γκρουπ Razz

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Ypo
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Αυγ 26, 2017 2:46 am

Ναι να με ξαναβγαλετε. Θέλω να δώ λίγη πρωτεύουσα ακόμη. Έρχομαι από χουργιο

μπλομ:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Κυρ Αυγ 27, 2017 1:10 pm

Amycus έγραψε:

^ hurrah blowkiss , επίσης άσε το Γιάννακη ήσυχο να γράφει ότι θέλει, ώχουαμάνπια! :P

Η Τετάρτη της 23ης Αυγούστου 2017, ήταν μια ανάσα μέσα στην βδομάδα για μένα ύστερα από πάρα πολύ καιρό. oh!
    Συγκινήθηκα που ξανάδα μερικούς, χάρηκα που γνώρισα κάποιους από κοντά. oh!
    Βασικά το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που έφυγα νωρίτερα λόγω δουλειάς, γι αυτό παιδιά το επόμενο meet ή Σάββατο ή έστω Παρασκευή please Razz
    πίσω στις εντυπώσεις τώρα:
    Παραμυθένια: Ευχάριστη παρουσία, ήμασταν κι περισσότερο χρόνο together λόγω καλλυντικών, οπότε θαρρώ πως μου δόθηκε η ευκαιρία να την βιώσω πιο πολύ. Την συμπάθησα και ναι, να μας έρχεσαι πιο συχνά, κάτι θα κάνω ίσως ανέβω κι εγώ κάποτε στα λημέρια σου. Wink Razz Σημείωση: Δεν έχω κόλλημα με τον Ντίκον, με τον ηθοποιό έχω κόλλημα, το'χω πει τόσες φορές, το όνομα αυτό αδικεί την παρουσία του ηθοποιού μέσα στο σίριαλ, χάθηκαν τα medieval names, anyway. :P
    George: Iσχυρίζεται, πως έχει μαλώσει με όλους στο φόρουμ, δεν τον πιστεύω, φέρτε μου εδώ τις αποδείξεις που το πιστοποιούν. Πολύ ομιλητικός, ευχάριστος στην συζήτηση. Δεν του αρέσει ο καφές, δεν βλέπει θρίλερ, του αρέσουν τα έργα εποχής, κι η φανουρόπιτα, Σωστό Κελεπούρι, ας όψεται το χάσμα γενεών, δεν πειράζει μωρέ υγεία. :P Laughing
    Η φάση είναι, εκτός απ' το γεγονός ότι ξανάδα την Imperio και δάκρυσα, πως είχα να την δω απ' το 2014 αλλά εκείνη μέσα στο αρχείο της ισχυρίστηκε πως είχαμε ξαναειδωθεί το 2016, έχω πατήσει delete, η νόσος Αλτσχάιμερ οδεύει. giveup Razz
    Λίγες στιγμές αργότερα που καθίσαμε και οι περισσότεροι πήραν λεμονάδες και χυμούς, εκτός απ' τον Θάνο που πήρε καφέ θέλοντας να κάνει εντύπωση, πλάκωσαν κι οι γνωστοί υπόλοιποι, ευτυχώς τους θυμόμουν, αλλά λυπήθηκα που έφυγα νωρίς όπως είπα πιο πάνω, λόγω καθημερινής. Χάρηκα που έστω και για λίγο ξανάδα τη Ρεα και της μίλησα.
    Γενικά μια όμορφη βραδιά που εύχομαι να επαναληφθεί, μου αρέσουν γενικότερα τέτοιες συναντήσεις.
    Κρατάνε το φόρουμ, ενωμένο, δυνατό σαν μια γροθιά, κι αποδεικνύουν τελικά πως ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, κι πως η μαγεία υπάρχει παντού γύρω μας σκορπισμένη ολούθε.
    Αυτά από μένα, καλό σας μεσημέρι. :P Razz Wink

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Δευ Αυγ 28, 2017 9:34 am

Το Imaret ξέρεις ότι δεν υπάρχει πια; Είχα περάσει απο Καβάλα για να το δω, ξενοδοχείο είχε γίνει. Μου πρότειναν όμως εξαιρετικό τραπέζι με θέα σε όλη την πόλη. :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Cassandra95
    Cassandra95
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 808
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2016

Magical Identity
    Today's thought: Η αγάπη είναι το έμβλημα της αιωνιότητας: Μπερδεύει κάθε έννοια του χρόνου και αφαιρεί κάθε ανάμνηση της αρχής και κάθε φόβο για το τέλος

Δημοσίευση από Cassandra95 Δευ Αυγ 28, 2017 3:25 pm

Εγώ δεν έχω παραστεί σε κάποια συνάντηση...αλλάθα το ήθελα πολύ!!! Να γνωρίσω τους υπόλοιπους που μεγάλωσαν με αυτο το σύμπαν και που το λατρεύουν όσο και εγώ......

Wizard slytherin hufflepuff Ravenclaw griffindor Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 4 Quote110

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 3:14 am